Творожна пасочка
- 13.04.18, 16:25
З недавнього часу майже не їмо дріжджового тіста. Отже знайшла рецептик бездріжджової пасочки і вже 2 роки вдало його використовую.
Інгредієнти:
500 грам творога (я беру базарний),
1 склянка цукру (за смаком можна і менше),
4 яйця,
200 грам масла,
1 склянка борошна,
1 чайна ложка соди + оцет,
щіпка соли, ваніль,
50 грам родзинок.
Приготування:
Творог перетерти на сито. Змішати творог, яйця, цукор, сіль і ваніль.
Додати розм"якшене масло (не розтоплене!)
Соду погасити оцтом і додати в суміш.
Додаємо родзинки і борошно. Все добре вимішуємо.
Заповнюємо форми на 2/3 і даємо постояти 15-20 хвилин.
Випікати 35-40 хвилин при t 180 С
Пасочки в духовці піднімаються, але коли духовка вимкнеться не витягати їх одразу, дати відпочити. Після вичахання вони все одно трішки сядуть.
Випікаю в невеликих формах. Вихід на цю кількість продуктів - 5 маленьких пасочок. Звичайно, що 5 це малувато, то роблю на більшу кількість
Смачного!
![](http://os1.i.ua/3/1/15058462_99cdf918.jpg)
А така пасочка в розрізі
![](http://os1.i.ua/3/1/15058465_78895f8b.jpg)
Інгредієнти:
500 грам творога (я беру базарний),
1 склянка цукру (за смаком можна і менше),
4 яйця,
200 грам масла,
1 склянка борошна,
1 чайна ложка соди + оцет,
щіпка соли, ваніль,
50 грам родзинок.
Приготування:
Творог перетерти на сито. Змішати творог, яйця, цукор, сіль і ваніль.
Додати розм"якшене масло (не розтоплене!)
Соду погасити оцтом і додати в суміш.
Додаємо родзинки і борошно. Все добре вимішуємо.
Заповнюємо форми на 2/3 і даємо постояти 15-20 хвилин.
Випікати 35-40 хвилин при t 180 С
Пасочки в духовці піднімаються, але коли духовка вимкнеться не витягати їх одразу, дати відпочити. Після вичахання вони все одно трішки сядуть.
Випікаю в невеликих формах. Вихід на цю кількість продуктів - 5 маленьких пасочок. Звичайно, що 5 це малувато, то роблю на більшу кількість
![smile smile](http://i.i.ua/smiles2/smile.gif)
![kiss kiss](http://i.i.ua/smiles2/kiss.gif)
![](http://os1.i.ua/3/1/15058462_99cdf918.jpg)
А така пасочка в розрізі
![mmmm mmmm](http://i.i.ua/smiles2/mmmm.gif)
![](http://os1.i.ua/3/1/15058465_78895f8b.jpg)
27
Коментарі
Вискарион
113.04.18, 16:40
на вид очень вкусно![](//i3.i.ua/v2/smiles2/mmmm.gif)
Zmeelove
213.04.18, 16:48
Муку заменить на манку, и будет норм![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
Zmeelove
313.04.18, 16:50
И перестаньте уже соду гасить уксусом, что за сельский подход?
Сюда можно вообще просто соду насыпать – кислая среда творога её погасит
Міс Марпл
413.04.18, 16:59
Забрала в обране, поекспериментую з кексами, якщо сподобається - спечу пасочок.
doktor_khaos
513.04.18, 17:13
Маммамія
613.04.18, 17:28
забрала в избранное
пасиба![](//i3.i.ua/v2/smiles2/rose.gif)
Wnorth
713.04.18, 17:47
И я забираю
, попробую в меньшей пропорции
. А в форму сколько вкладывать- на 70 % ?
Гість: Персона
813.04.18, 18:31
А что с дрожжами не так,без них хороший хлеб невозможен
disu
913.04.18, 18:42Відповідь на 3 від Zmeelove
Zmeelove
1013.04.18, 18:49Відповідь на 9 від disu
![](//i3.i.ua/v2/smiles2/podmig.gif)
А чё оне?