Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

День задранной юбки

  • 16.03.18, 11:17

 Васько довгенько збирав долари на цю подорож. Відкладав кожну зекономлену копійку. Потім міняв накоплені гривні на долари, які складав у звичайний пожовклий від часу конверт. Дістав з горища старий підручник за 10-й клас з англійської мови і потроху згадував, як воно шпрехати англійською. І от, коли соточок у конверті стало 15, переклав зелень у новеньке коричневе портмоне і поїхав купляти екзотичний тур.

     Йому пощастило. Він не тільки вклався з сумою в «гарячу путівку». У нього ще й залишилося на екскурсії і подарунки. І було чудово прилетіти з нашого березня, з усіма березневими атрибутами – сніг з дощем з неба, сніг з дощем під ногами, сюди, в рай на землі. Тепло, як у Бога за пазухою. Сонячно так, що неможливо дивитись, не примружившись. Люди навколо снують, як мурахи –  хто пішки, хто на велосипедиках, хто у відкритих, ніби дитячих, машинках. Всі радісні і усміхаються тобі так, ніби давно тебе знають. Зелені пальми і звисаючі пагони кольорових орхідей. Папуги на гілках і неймовірна кількість екзотичних фруктів, які продають на кожному кроці.

     А дівчата! Маленькі, тоненькі, мініатюрні, ніби тендітні статуеточки. В довгих тоненьких спідничках і прозорих туніках, в шортиках і майочках, в джинсиках і футболочках - просто ах! Васько, трохи ошелешений від усього потоку візуальної інформації, прямував по вулиці від свого готелю в сторону океану, прогулюючись і знайомлячись з новою місцевістю. До самісінького входу в один з будинків тягнулася довга черга з чоловіків. В кінець черги підходили інші чоловіки, щось запитували своєю мовою і ставали в самий кінець. «Мдаааа, а чоловіки тут якісь страшненькі», - подумав Васько, розглядаючи чергу. Подивився на своє відображення в вітрині сусіднього магазину і автоматично розпрямив плечі і спину.

      І тут, в натовпі, що йшов назустріч, він побачив  її. Красива до неможливості: висока,струнка, пружні високі груди, довге хвилясте волосся, величезні карі очі, губи пухкі і червоні, як ота вишня-шпанка. А ноги! Від шиї, не інакше ростуть від самої шиї! Васько  зупинився, задивившись. Його рука сама полізла в кишеню брюк. Перевірити, чи не забув портмоне в номері. В голові вже промайнули тисяча думок, як з нею заговорити і запропонувати випити разом кави. А красуня іще, порівнявшись з ним, так ніжно йому посміхнулася, що у Васька аж подих перехопило. Але, оповивши його легкою хмаркою квіткових парфумів, пройшла повз нього, дійшла до черги з чоловіків  і стала в самий  її кінець. « Ти чого туди стала? Ти чого… туди?..» - Васько оторопів. Придивився на табличку на будинку - надпис двома мовами. Тайської він не знав, а ось англійською було написано зрозуміло:«Військомат».

      Налетівший нізвідки вітерець розкуйовдив йому чуприну. І тут до нього дійшло... «Хм, смішно було б, якби вітер задер цій «красуні» спідницю», - подумав Васько. 

     Перший день у Пхукеті починався весело.

32

Останні статті

Коментарі

116.03.18, 11:59

ще раз перша

    216.03.18, 12:29

    іноді приховане повинно таким і залишатися

      316.03.18, 12:29

      фух, появилась

      в Пхукєтє всьо спокойно!

        416.03.18, 12:37

        У тому Пхукеті треба сто разів перевірити перед тим, як комусь юбку задерти

          516.03.18, 12:45

          Милочко, ти майстринічка

            616.03.18, 12:49

            Такой облом...!

              716.03.18, 12:54

              с камами просто катастрофа

                816.03.18, 12:55Відповідь на 4 від muxa-xa-xa

                У тому Пхукеті треба сто разів перевірити перед тим, як комусь юбку задертито в Шотландії тре перевіряти, ти все поплутала

                  916.03.18, 13:15Відповідь на 8 від Вискарион

                  У тому Пхукеті треба сто разів перевірити перед тим, як комусь юбку задертито в Шотландії тре перевіряти, ти все поплуталаВ Шотландії хоча б по небритих ногах помітно, а у Пхукеті "статусвконтакте всесложно"

                    1016.03.18, 13:16

                    Щастить.
                    Зрідка можна зустріти гарну дівчину чи хлопця. Навряд вони переховуються десь. Красуні і красуні не размножуються!
                    Сьогодні молодь не потребує пластикової хірургії, лише ментальної.
                    Не можуть познайомитись... ... потім не можуть жити разом.
                    Усім чогось не вистачає, - чого?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна