Українська дискотека 45

Новий сет україномовної танцювальної музики. Цього разу нема новинок і всього лише 16 треків, але підбір і переходи вам мають сподобатися.
Трекліст, як завжди, буде в коментарях.

Слухати

Весна!

  • 19.02.19, 15:05
За вікном майже весна! Випровадили на вулицю, за покупками. Шо скажу? Погода класна! Сонце. Яскраве, що треба або сонцезахисні окуляри, або мружитись. Тепло. Нарешті можна забути про підштанники! А от дівчата ще закутані (і то скоріше добре, ніж погано).
З негативних моментів — багнюка і купи сміття.

Ну а шо хочеться в таку погоду — не сидіти вдома, а кудись поїхати.

Нові автобуси "Рута"

Нарешті таки побачив і пофоткав нові "Рути".
Оскільки Фотобус тепер вважаю не дуже надійним сайтом, то найцікавіше буду показувати тут.

"Рута 25F". По назві зрозуміло, що це "Рута 25", яку приладнали на шасі Ford Transit. Хоча багато чорго змінили — боковина передку, задні ліхтарі. Ну і, звичайно, передок від Форду. Це пов'язано з тим, що перестали завозити шасі "Газелі" з Росії.
В Києві 4 таких автобуси.

"Рута 45". Ще одна новинка. Розроблена набазі ГАЗон Next. Цікава напівкапотною компоновкою, завдяки чому незвично виглядає.

Про "Євробачення-2019"

Вчора дивився другий півфінал відбору на цьогорічний пісенний конкурс "Євробачення". Не в повторі, а по тєліку. І не лише дивився, а й проголосував. Нічого складного. Навіть зайве не списали) Правда, мій вибір не дуже-то допоміг. Але учасник, точніше група, за яку голосував, пройшли до фіналу. За номером можна здогадатись.
Якось дивно, що Kazka отримали мало голосів. По-моєму, солістка гурту співає вже набагато краще.

Чому стільки уваги до "Євробачення-2019". По-перше, тому що меломан. По-друге, цікавий процес конкурсного відбору, яке перетворили на шоу. І по-третє, на фоні новин і політичної передвиборчої агітації - це як ковток позитивних емоцій.

Можливо, наступного "Євробачення" буде прогрес і потраплю на відбіркові виступи, або хоча б на репетиції (в попередні роки цікавився - дорогувато). В усякому разі, з кожним роком відмічаю збільшення уваги до цього конкурсу.



Надодачу до сезонної депресії

Лютий - найдепресивніший період року. Чому?! Тому що це найменш активний період в плані подорожей і вилазок. Тому що до цього часу зима набридає і хочеться нового антуражу. Тому що після місяця-півтора в новому році зрозуміло, що в житті навряд чи щось зміниться (у позитивному аспекті). Та й День народження наближається. А це чергове нагадування про вік і швидкоплинність часу. Хоча, я б може і не згадував про депресивний сезон, якби не з'явились нові приводи для засмучення.

Перше - це спонукання до відмови від давнього хоббі - фотографування автобусного транспорту. Неодмінним атрибутом такого захоплення є фотографування рухомого складу, тобто, автобусів і маршруток, і викладання їх на тематичні галереї. Але все частіше стикався з подвійними стандартами і зі збільшенням вимог. Останнім часом стали переоцінювати опубліковані матеріали. Просто дратує, коли завантажиш, наприклад, 10 нових знімків - а 4 старих видалять. Ну що ж, якщо сайту не потрібні фотки, то чому мені напружуватись?

Друга причина - дійшли чутки про заплановану зміну роботи співробітниці, яка курує мою працю з офісу. Так що фріланс накривається. Скоро буде майже рік, як працюю на віддаленці. Можливо, моя праця залишатиметься потрібною, але треба буде знову заводити контакти. А ще як отримувати зарплату? Не факт, що новий співробітник/співробітниця буде з мого міста. Хоча, якщо подумати, для отримання зарплати можна і їздити в офіс. Це додатковий клопіт, але зайвий привід навідатися до Києва.
А якщо в моїх послугах новий представник фірми не буде зацікавлений, доведеться шукати новий підробіток. Про роботу мови не йде( Та й паралельно працювати і шукати роботу незручно: ні на те, ні на інше не вистачить уваги.

От такі справи. Можливо, занадто відверто? Та, як кажуть, вибалакатися ні перед ким.

Ну а щоб не скиглити, ввечері буле другий півфінал вибору учасника на "Євробаченні".

Зимові гриби?

Якби сам не побачив, не повірив би. Закинута оздоровча база. Лютий місяць. Сніг. А на пеньку - яскраві гриби. Багато грибів.
Шкодую, що не придивлявся - не схотів ламати таку красу. Треба було подивитись: червиві, чи ні.

До речі, може знаєте, які це гриби? Осінні опеньки?


Закинуті бази відпочинку

Вмовив знайому сталкершу відвідати якусь заброшку. Вона сама запропонувала подивитись базу відпочинку в населеному пункті Х (нашо вам те знати?).
Вилазка здалась сумнівною, бо за моїми даними, ця база відпочинку мала охоронятись. Та й "розвідці на місцевості" занепокоєння підтвердились: паркан цілий, за воротами розчищена алея. Ну шо робити - обійшли навколо. Як назло, обходити довелося далеко - квартал величенький, а сама вулиця тупікова. Побачили зручний залаз. Однак біля нього крутився мужик. Пішли в обхід. Довелося лізти через огорожу. Ну шо... врешті-решт, так цікавіше, ніж через діри в паркані.

Коротше, нічого цікаво. Хіба що дерев'яні будиночки порадували. Бо досі ще не бачив закинутих баз відпочинку з дерев'яними будинками. Це якась особлива атмосфера прілої деревини. Та й "ламповіше", ніж цегляні будови.

Поки шукали як пробратись, поки виходили, стільки кіл намотали. Аж незручно. А з іншого боку: як лізти на закинуту територію навмання?!



Що цікаво, назва бази невідома.

А по дорозі побачив ще декілька закинутих оздоровчих баз. Я й не здогадувався, що в населеному пункті Х, ще й в тому районі, стільки санаторіїв.

Ще один саундтрек

Зараз нікого не здивіуєш, коли співаки подаються у актори. Он, Dzidzio вже не вперше знімається в кіно. А тепер ще й Харчишин подався у актори.
Звісно, саундтрек до кіно — теж "Другої ріки".

Причому саундтрек більшесподобався, ніж фільм.


Найбільші президентські вибори

Такої кількості претендентів на посаду президента в історії України ще не було. 44 кандидати. Це бюлетень буде доовгий. Шукати потрібного кандидата буде складніше і збільшується бажання ризик проголосувати навмання.

= Українська дискотека 42 (повтор) =

Може хто не чув, або хотів переслухати - повтор дискотеки 42.