"Вечірній квартал" теж на карантині:)

Замислювався: а чи торкнеться карантин і заборона масових заходів на "Вечірній квартал"? І ось, виявляється, викрутилися: відзняли новий випуск без глядачів, а у відео вставили реакції глядачів з попередніх концертів. Дивно, чому тоді "Євробачення" і Олімпійські ігри не захотіли проводити без глядачів?

Жіночі трансформери

Виявляється, в кіносазі "Трансформери" існували і жіночі роботи. Правда, чогось не пригадую їх у фільмах. Але вони там були.

Причому, жіночі роботи трансформуються в мотоцикли. З голограмами мотоциклісток. rofl



Кімнатні квіточки

Рождєственник квітне у грудні-січні, а це несподівано зацвів. Мабуть я його підморозив, то рослинка подумала, шо вже знову зима.


Українська дискотека 64

Поки триває затяжний карантин зміксував чергову підбірку україномовної танцювальної музики. З 5-ма новинками і класними переходами між треками. Сподіваюсь, вам сподобається!




Приставуча пісенька або Як відпочивають пенсіонери

Мабуть так відпочивають на карантині європейські пенсіонери, замість того, щоб сидіти по хатах. rofl


Цікаво, хтось здогадається, що дідок несправжній? Рожева кофтинка "палить". podmig

Карантин-3

Подумав, що треба щось робити із блогерською кризою і, після тривалих роздумів, вирішив написати звіт про місцевий гіпермаркет. Він вийшов зовсім маленьким — на 22 фотографії. Зазвичай пости об'ємніші, але цього разу дуже захотілось фоторепортажу.

Виходив вчора надвір. Маленько відзняв. Правда, не все, що хотів, бо фотік залишив вдома. Потім якось покажу.

Біля супермаркету — черга. Мабуть, усіх не пускають одразу. Базар зачинений (тільки по понеділкам, чи на весь тиждень)? А от на дитячих майданчиках нікого нема. Навіть алкашні.

З незвичного — не їздять маршрутки. А так, у місті все, як і до карантину.

Сніжок!

Знову прийшла зима... наприкінці березня, після теплої безсніжної зими. Вчора випав сніг. Думав, що не буде триматися, але пролежав весь день. Краса! Шкода, що можна милуватися лише з дому.


Реміксований "Соловей"

Випадково почув на радіо і сподобалось.


P.S.: "Євробачення-2020" скаскували у зв'язку з коронавірусом. Так що "Go_A" поїде в наступнму році. Правда, їм доведеться написати нову пісню.

Карантин-2

Продовження розповіді про карантин. Хоч і нудно, та знайшов чим себе зайняти. Точніше, не сам знайшов, а підказали. Довелося підключити нову клавіатуру, бо на старій літери геть стерлися. Заодно витер пилюку позаду компа.
Вийшов на вулицю. Не просто так, а у справах — попросили збігати в аптеку. Народу надворі дохріна. Всі без масок (крім мене). Ходять групами. Мабуть сподіваються, що епідемія їх не зачепить.
В аптеці вікно каси заклеювали скотчем) Напевно тому, що фармацевти були без масок.
Враження від прогулянки незвичні. Чим довше сидиш вдома, тим важче серед людей.

Українська дискотека 63А

Поки карантин, можна влаштувати party. Тому підготував свіжий танцювальний сет! В цій підбірці декілька новинок і класні переходи.

Чому 63А, а не 63? Тому що остання частина змінена.