А пошти нема

Прикольна картина: Київ, порожнє місце поштової скриньки з прилагодженою проіржавілою табличкою з адресою найближчої поштової скриньки. Напередодні прочитав, що скорочується кількість абонентів стаціонарних телефонів і зменшується кількість встановлених таксофонів. Традиційні засоби зв'язку відходять в минуле. В новинах пишуть, що стаціонарний телефонний зв'язок залишиться у вигляді захищеного спецзв'язку. А вся інша телефонія буде мобільною.

Про наші поштові відділення: пошта ледь працює — комунальні платежі не приймають, працівників мало, телефонних переговорних для міжміських/закордонних дзвінків вже давно нема. Прогрес одним словом.
Цікаво тільки коли почнуть закидувати поштові відділення і АТС?



"Сонячний захід"

Думав, як назвати цей знімок: "Вечірнє сонце", чи "сонячний захід". Промені відблискуються від сріблястого профнастилу, чи як воно там називається, заводської будівлі. Краса!
Хоча такі краєвиди цікавіше спостерігати на природі, у подорожі. Ех... Ну, літо ще попереду.


Величезний місяць

Прокинувся, як тільки почало світати. А може від того, що величезний місяць з'явився за вікном і світив у ліжко. Коротше, здивувався величезній планетці, яку можна було непогано роздивитись. Правда, сфоткати нормально не вийшло.



Ну а день такий. Здається, що всі кудись виїхали. Хоча й на вулиці повно людей.

Українська дискотека 24

З'явилися нові пісні, а це значить — настала черга для ще одного танцювального українського сету.



Слухати


Поганенько

Давно не було так поганенько. Чомусь з мамою отруїлися. І це при тому, що меню в нас було різне. Думав, що попустить і лише "дно знесе", але через декілька годин потягнуло проблюватися. Сподівався, що не доведеться довго "лякати унітаз". Однак нудота розтягнулася на всю ніч. Коротше, так і не спав. І не знаю чим міг отруїхтися? Підозра впала на зелену цибулю (домашню), магазинний твердий сир і квас.

Зараз трохи відійшов, але здається, у шлунку знову намічається буря.

Кайфовий трек

Кайфовий трек. Довго шукав і нарешті знайшов!
Прикольно, що композіцію записали в школі електронної музики.


Відеокліп на пісню Олега Винника "Дай мені помріяти"

Нещодавно Олег Винник озвучив головного персонажа в українському перекладі нового мультфільму "Зачарований принц". І тоді автори мультфільму запропонували співаку записати саундтрек і зняти на нього відеокліп. Олег надіслав декілька композицій, з яких обрали пісню шестирічної (!) давнини, яка тільки зараз стала відомою — "Дай мені помріяти". Навіть сам співак не робив ставки на цю пісню, тому здивувався вибору мультиплікаторів. Але в процесі зйомок переглянув свої думки. Так дали друге життя призабутій композиції.


Мультсеріал "Сімпсони"

Мультсеріал, в якому жарт на жарті. Обрегочешся. До речі, його колись давно показували по тєліку. Здається, на музичному телеканалі М1.
Це — "Сімпсони".
Нажаль, з Ютубу видалили канал з українським перекладом, тому дивимось в російському озвученні.

Серія про майбутнє Сімпсонів.


"Нажми нам кнопку - получишь результат"

"Нажми на кнопку — ну что же тьі не рад?" (с)


Сподівання vs. Реальність

Взимку думаєш, що навесні-влітку будеш подорожувати. А в реальності навесні і влітку робиш те саме, що і взимку — сидиш вдома. stena

З роботою теж щось не дуже. Взяв темп — так тепер нічого не підкидують. Мабуть перевиконав норму.
Так і виходить — ні роботи, ні відпочинку.