Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Поганий приклад

Перехрестя. Батько з сином молодшого шкільного віку переходять дорогу на червоний сигнал світлофора. Хлопчик запитує: "А чого переходимо на червоне світло?" Батько знаєте, що відповів? "Ну, я більше так не буду". Одразу, знаєте-с, замислився, що і нас навчали одному, а робили все по-іншому. І на роботі теж так: купа інструкцій і норми техніки безпеки — а на практиці роблять як простіше і плювати на безпечність. Це я до того, що не треба подавати поганий приклад. Я в цьому плані спокійний. В тому сенсі, що не подаю поганий приклад тому що нікому передавати)
2

Коментарі

131.07.18, 11:11

Якось я висловивився, що виховати дитину надзвичайно складно. На що мені людина яка виховала двох дітей і має педагогічну освіту відповіла що це надзвичайно просто. "Просто роби все правильно бо діти вчаться у тебе".

    231.07.18, 13:11

    Беседуют двое незнакомых людей. В процессе разговора один говорит другому:"Видимо, Вы получили очень хорошее воспитание." -"А меня не воспитывали. Просто я родился и рос в семье, где любили и уважали друг друга, заботились друг о друге, не лгали и не обманывали..." (с)