Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чергова апатія і порожнеча

Не знаю, з чим це пов'язано, але з'явилась апатія і відчуття порожнечі. Хоча, в принципі, лютий й так вважаю найдепресивнішим місяцем року, оскільки це перехід від зими до весни, коли і снігу нема, і зелень теж відсутня. Але напевно це через складнощі з перевипуском картки, масштабний ремонт зубів, незрозумілий збій інтернету. Ну і додали нервувань непорозуміння і застій на роботі. А про страх через посилення мобілізації взагалі мовчу. Призначення нового головнокомандуючого ці страхи лише посилило. Плюс — щоденні нальоти безпілотників, які задовбали. Тому нічого не хочеться робити. Взявся за одне завдання, яке ніяк не можу доробити. А порожнеча через те, що лікування зубів і аврал на роботі тримали в тонусі, а скоро нічим буде зайнятись. Та й взагалі, замислювався над дозвіллям — так хочеться дещо (наприклад, відвідування деяких парків і виставки). Є взагалі божевільна ідея, але її буде важко реалізувати самостійно (розповідати не буду, бо захейтите, а допомагати все одно не будете).

Ось такі переживання.
Правда, цієї ночі, за довгий час, снився сон! Хоч щось приємне.
5

Останні статті

Коментарі

110.02.24, 15:02

Трясця, як не зайду , ти ниєш. Ну не можна так жити! Забери з приюта якогось собаку, візьми відповідальність хоч за когось. У всіх зараз життя на паузі, всі бояться за своє життя, але забота про когось витягає з депресії найкраще. Я взагалі не розумію тих, хто живе сам по собі і сам з собою. У мене коти, пес... про дітей промовчу, бо це складніше завести. Зранку встала - коти насрали. Оп-па! Є завдання. Три рази погодувати - є завдання. Сіла їсти - пропала котлета, коти сидять, як янголи - є квест знайти чи з'їли її коти, чи вона засмердиться через 3 дні. Саме отакі придурошні дрібниці не дають поїхати кукухою. Втикання в телефон тільки посилює депресію, бо в стані апатії і порожнечі ти підсвідомо шукаєш негатив.

    210.02.24, 15:35

    У любой тоски есть год спустя
    Действительно надо чем то полезным заняться

      310.02.24, 17:14Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

      Та я сам не в захваті від психологічного стану.

      Забери з приюта якогось собаку, візьми відповідальність хоч за когось.Кицька є. Але вона теж сама по собі.

        410.02.24, 17:22

        Познайомся і інтернеті з дівчиною і спілкуванням з нею заповнюй порожнечу в своїй душі. Особисто я пишу казки і спостерігаю, як їх читають. Це додоє настрою і відволікає від буденних тривог.

          510.02.24, 17:46Відповідь на 4 від Микола Казкар

          Познайомся і інтернеті з дівчиноюЦе і раніше вдавалось з трудом, а зараз майже нереально.

            610.02.24, 19:15Відповідь на 3 від Makcімаліст

            Та я сам не в захваті від психологічного стану.

            Забери з приюта якогось собаку, візьми відповідальність хоч за когось.Кицька є. Але вона теж сама по собі.
            Треба, щоб хтось залежав саме від тебе, а ти від нього. Собака це ідеальний варіант.

              710.02.24, 20:05

              Колись лютий був квітнем! ))) Потепління! )))
              У березні ранійше був сніг ще всюди!

                анонім

                810.02.24, 23:43

                Я уху варила. А тепер мені срані рашиські шахеди її доварити не дають. Щоб вони там усі всралися жидкими кашками сильно і надовго.
                Сиджу в укритті, читаю ось це непорозуміння і думаю:
                Ти правий, всім насрать, бо у кожного своя "уха" в житті, понити ніколи.

                  911.02.24, 01:47Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

                  Трясця, як не зайду , ти ниєш. Ну не можна так жити! Забери з приюта якогось собаку, візьми відповідальність хоч за когось. У всіх зараз життя на паузі, всі бояться за своє життя, але забота про когось витягає з депресії найкраще.
                  Можливо, "ниття" — це спосіб витягти себе з депресії. Вилити душу комусь (чи на когось). Я колись теж часто "нив" — зараз рідше, тільки "по-крупному", коли вже зовсім тяжко. Більше не нию, а матюкаюся.

                    1011.02.24, 09:14Відповідь на 9 від Nech sa paci

                    Трясця, як не зайду , ти ниєш. Ну не можна так жити! Забери з приюта якогось собаку, візьми відповідальність хоч за когось. У всіх зараз життя на паузі, всі бояться за своє життя, але забота про когось витягає з депресії найкраще.Можливо, "ниття" — це спосіб витягти себе з депресії. Вилити душу комусь (чи на когось). Я колись теж часто "нив" — зараз рідше, тільки "по-крупному", коли вже зовсім тяжко. Більше не нию, а матюкаюся.Коли є забота, то ниється менше однозначно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна