Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Мережева карта або шнур?

Вчора вдень все було нормально, аж ні з того, ні з сього завис інтернет. Перезавантажив роутер — wi-fi працює, роздає сигнал. Смартфон бачить мережу. А на комп чомусь не йде. Поліз подивитись під блок — а порт мережевої карти знизу горить червоним, а зверху миготить помаранчевий світлодіод.

Погуглив, начебто це може через шнур. Але він новий. Пробував переставити в інші порти на роутері — без змін. Коротше, не знаю, що робити. Добре, що поки немає завдань по роботі... Також радує, що є ноут. Однак комп юзати зручніше.

Не виключаю, що могла гавкнутись мережева карта. Але не хочеться про це думати.
Отже, що робити?

Є варіант купити шнур-патчкорд (хоча малоймовірно, що проблема в ньому).
Другий варіант — одразу замовляти нову мережеву картку. Але перед тим хочу перевірити налаштування карти (диспетчер пристроїв і стан мережі), щоб пересвідчитись, що проблема в ній.

Картинка поцієнта.


"Веселіше" від того, що ця прблема додалась до ремонту зубів.
3

Останні статті

Коментарі

17.02.24, 11:50

це тобі для розуміння - Трафік Wi-Fi має пробіли між імпульсами для синхронізації, а в трафіку по кабелю їх практично нема, вони мізерні, і виловити твої пакети сніферами на сервері стає проблемою, тобто твій трафік ХТОСЬ фільтрує. Можливо провайдер, а можливо спецслужби. Поміняй кабель, якщо нічого не зміниться, то проблема не в ньому, ПОМІНЯЙ пароль на роутері без підключення до мережі провайдера , тобто вхідний кабель відключи і з браузера зайди в налаштування роутера, до речі якщо на старому кабелі зайдеш то однозначно , що кабель тут ні при чому. В браузері відключи при цьому HTTPS режим, В настройки потрібно входити тільки в HTTP://192.168.0.1 , чи що там в тебе для входу налагоджене, Включи в настройках захист від Ddos атак, зміни пароль, в паролі доступу має бути не меньше 11 знакі

    27.02.24, 14:28

    На базарі, який на Молодіжці є Класний "бородатий" чоловік, компи ремонтує звернись до нього

      37.02.24, 14:34

      Якщо поряд немає супервисококласного спеца, то тут допоможе тільки метод тицяння. Треба купити новий патчкорд, якщо не допоможе, тоді нову карту. Я до війни міняв мережеву карту, вона тоді не дуже дорого коштувала, в районі 300 грн.
      Ще вихід - відмовитись від дротового підключення, а купити вай-фай адаптер до компа. Треба прикинути ціни і подивитись, що дешевше буде.

        47.02.24, 14:37

        Взагалі рекомендую, коли будуть вільні гроші, купити вай-фай адаптер. Корисна штука. Я купив собі колись таку про всяк випадок і інколи вона дуже виручає, наприклад, коли немає дротового Інету і доводиться роздавати з телефону. Без адаптера в такому разі комп - просто друкарська машинка. А ще такий адаптер буде як підстраховка на випадок виходу з ладу мережевої карти.

          57.02.24, 16:48Відповідь на 1 від WalKing

          Як не дивно, сьогодні запрацювало. Хоча нічого не робив.

            67.02.24, 16:48Відповідь на 4 від Mavpa Buf

            Взагалі рекомендую, коли будуть вільні гроші, купити вай-фай адаптер. Корисна штука. Я купив собі колись таку про всяк випадок і інколи вона дуже виручає, наприклад, коли немає дротового Інету і доводиться роздавати з телефону. Без адаптера в такому разі комп - просто друкарська машинка. А ще такий адаптер буде як підстраховка на випадок виходу з ладу мережевої карти.Оце корисна штука.

              77.02.24, 17:24Відповідь на 5 від Makcімаліст

              Як не дивно, сьогодні запрацювало. Хоча нічого не робив.Може роутер вже підказує що треба щось надійніше, судячи з того що само відпало і само запрацювало

                87.02.24, 17:45Відповідь на 7 від MV1

                Як не дивно, сьогодні запрацювало. Хоча нічого не робив.Може роутер вже підказує що треба щось надійніше, судячи з того що само відпало і само запрацювалоЩо саме надійніше?

                  97.02.24, 17:48Відповідь на 2 від ЙожеГФТуманэ

                  На базарі, який на Молодіжці є Класний "бородатий" чоловік, компи ремонтує звернись до ньогоБув у тому районі по справам, але побачив незрозумілий кіпіш, тому вирішив зайти наступного разу.

                    107.02.24, 19:27Відповідь на 5 від Makcімаліст

                    Як не дивно, сьогодні запрацювало. Хоча нічого не робив.Поміняй паролі Wi-Fi і доступу до налаштувань роутера - не меньше 11 знаків із зміною регістра, і включи захист від Ddos атак в налаштуваннях, це той мінімум від кражі та перехвату трафіку що потрібно зробити, вхідний кабель відключи при переналаштуванні. Навіть самий крутий роутер від зламу доступів та перехвату трафіка не спасе.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна