хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

«Сватів» не буде

В сучасному світі події розгортаються швидко і несподівано. Спочатку з'явилася інформація про зйомки нового, 7го сезону серіалу «Свати». Який, через участь російських акторів під українськими санкціями, стали знімати у Білорусі. Потім, через деякий час, з'явилося відеозвернення Володимра Зеленського, з критикою нападків на серіал. У відповідь державні структури сказали, що не мають нічого проти «Сватів». І перекидають «стрілки» з Держкіно на СБУ, і навпаки. І далі — несподівано:  заборона і анулювання прокатних ліцензій від Держкіно. Ні з того, ні з сього. І от, начебто, серіал взагалі перестали знімати.

Так само, як із забороною російських соцмереж: типу, «та не будемо нічого забороняти» — і бац —  введення заборони. Але якщо із російськими соцмережами зрозуміло, то несподівана заброна серіалу здивувала.
Що ж, спробую проаналізувати чому так сталося. Але це лише мої здогадки.



Хто правий, хто не правий? Зеленський «молодець», бо став знімати продовження серіалу з забороненими акторами. Вдруге «молодець», бо  серіал знімав і для російського ринку. Звичайно, так дешевше і більше прибутку. Але у час напружених стосунків між Україною і Росією спільні кінопроекти потрапляють у зону ризику. Тим паче, що «Свати» в серіалі показані російськими персонажами. Ну, і по-третє, галас, піднятий Зеленським, міг зіграти проти нього і серіалу.

Однак дивує позиція Держкіно. Заборонити серіал тільки через участь трьох акторів, яким заборонений в'їзд в Україну. По-моєму, для заборони серіалу цього недостатньо. Тим паче, Добронравов — не Охлобистін, і не робив різких висловлювань в бік України. Вдруге «молодці» в Держкіно, бо заборонили тільки зараз, коли вже почалися зйомки(!).

Коротше, всі «молодці». Важко стати на чийсь один бік. Всі «постаралися».
А серіал був непоганий. Нічого антиукраїнського в ньому нема (хіба що те, що показують Росію). Хоча, можна було зупитися й на 5му сезоні. Але захотіли зняти продовження. Самі бачите, що з цього вийшло.
5

Останні статті

Коментарі

130.11.17, 16:33

та шо ж ви трагедію зробили з тими сватами...ну то не буде...велике горе...

    230.11.17, 16:34Відповідь на 1 від Помадка*

    та шо ж ви трагедію зробили з тими сватами...ну то не буде...велике горе...да не в фильме ж дело ,,,

      330.11.17, 16:38

      Добронравов — не Охлобистін, і не робив різких висловлювань в бік України. - Сама читала, як він у одній з балтійських країн побив українця і на ґрунті нетерпимості. Гугліть.

        430.11.17, 16:39

        задовго до анексії Крим в серіалі зображали російським. Не помітили?

          530.11.17, 16:40Відповідь на 1 від Помадка*

          та шо ж ви трагедію зробили з тими сватами...ну то не буде...велике горе...Кому как. Нам с тобой не горе, а кому-то горе. Я бы лучше запретил бы запрещать.

            630.11.17, 16:42Відповідь на 2 від ranok_v_misti

            Сонце...та я розумію..але такий переполох зробили з тими сватами що ніби хліб заборонили продавати...що других проблем нема в україні окрім сватів..

              730.11.17, 16:43Відповідь на 6 від Помадка*

              Сонце...та я розумію..але такий переполох зробили з тими сватами що ніби хліб заборонили продавати...що других проблем нема в україні окрім сватів..да у нас по любому поводу переполох
              бо тре про щось балакать цілий день

                830.11.17, 16:43Відповідь на 5 від Хайдер

                та шо ж ви трагедію зробили з тими сватами...ну то не буде...велике горе...Кому как. Нам с тобой не горе, а кому-то горе. Я бы лучше запретил бы запрещать.діло не в тому...не люблю писати багато..а думки в людей різняться і це нормально

                  930.11.17, 16:43Відповідь на 7 від ranok_v_misti

                  Сонце...та я розумію..але такий переполох зробили з тими сватами що ніби хліб заборонили продавати...що других проблем нема в україні окрім сватів..да у нас по любому поводу переполох
                  бо тре про щось балакать цілий день
                  тут я згідна...

                    1030.11.17, 16:45Відповідь на 3 від Анна-Марія

                    Добронравов — не Охлобистін, і не робив різких висловлювань в бік України. - Сама читала, як він у одній з балтійських країн побив українця і на ґрунті нетерпимості. Гугліть.Батовая драка одного из актеров это основание для запрещения всего проекта?

                    Мало ли кто кого побил. Один украинец еще при совке убил 53 человека, но ведь никому не пришло в голову на этом основании Украину запрещать.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна