хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Про дітей і мам

  • 19.09.16, 21:18
Сьогодні я була в броварській дитячій поліклініці, брала дитині допуск до фіз-ри. Прийшла за 1,5 години до прийому і була вже восьма. До того як прийшов лікар, в коридорі вже зібралось приблизно 30 мамаш зі шмаркатими та кашляючими малими. Ну то все фігня. В черзі я зрозуміла, що терпіти не можу чужих дітей і дурних мамаш. 
Поки дійшла черга до нас, я пару разів подумки скоїла жорстоке вбивство однієї бабусі і страшенне побиття її онука. Хлопчик не те що неврівноважений, він у свої 5 років скажений і небезпечний для суспільства. Я довго спостерігала, як онук відпрацьовує прийоми боксу на власній бабці, а та придурошна радіє його сильним і влучним ударам. Потім той засранець почав чиплятися до менших дітей, довів парочку до плачу і нарешті вибрав останню жертву. Жертва сиділа біля вікна і тихенько грался в планшеті. Хлопчик нікому не заважав, сидів як мишка і не звертав уваги на головного героя, але це явно тому не подобалося. Скажений вилупок підійшов до хлопчика і вдарив його по голові кулаком, але той почесав репу та продовжив грати. Тоді агресор підійшов і вдарив сильніше. Я кожного разу робила зауваження так, щоб чула і бабулєнція, але реакції нуль. Мама жертви якраз відійшла, а всі мамаші сиділи і спостерігали. Так само мовчки спостерігала бабка.  Тоді я вирішила вияснити причини нападів.
- Чому ж ти пристаєш до хлопчика, він же тебе не трогає?- запитала я.
- Він мене дратує!- нервово відповів малий чортило і пішов вже втретє лупити невинну жертву.
Тоді я встала, підійшла до дебошира і голосно кажу, щоб чула бабка:
- А тепер стій на місці. Я буду тебе бити по голові.
- За що?
- Бо ти мене дратуєш!!!
Бабка мовчки забрала онука і відійшла в сторону. Більше той не заважав.
Ще один маніпулятор майже весь час просидів у мами на руках. Хлопчику на вигляд було років 4-5 і тримати на руках такого опецька мамі було дуже важко. Як тільки бідолашна намагалася поставити його на землю, той падав на підлогу і починав битися в істериці. Мамі ставало незручно від крику власного чада і вона знову і знову піднімала його на руки. Тут я не влазила, сама привчила - сама страждай.
Третя мамаша, коли заносила крісло-переноску, не розрахувала, що з подвійних дверей відкрита тільки одна і з розгону влупила переноскою в зачинену половину. Малючок-грудничок чудом не випав з крісла.
Я вже мовчу про розмови сучасних мам, всі ділові і розумні. Знають як поставити на місце і вихователя, і лікаря, і власного чоловіка. Я просто в шоці! А може я вже нудна і стара? wakeup Можете вірити, а можете ні, але не можу згадати жодної істерики своїх дітей. Ніколи я не чула плачу ні в магазині іграшок, ні шантажу з паданням на підлогу. Боже, як я люблю своїх двох янголів... правда один з них вже бородатий smile .

P.S. Поки сиділа в черзі, захворіла. Може десь поплутала букви, то ви не звертайте уваги, бо капають шмарки і сльозяться очі. Можна без камів, просто голосуйте. Все. Пішла у ліжко.

73%, 11 голосів

0%, 0 голосів

20%, 3 голоси

7%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

119.09.16, 23:12

    219.09.16, 23:17

    одужуй

      319.09.16, 23:42

      выздоравливай!
      детки - это отражение их родителей
      мой тоже никогда не устраивал никаких истерик) всегда удивлённо смотрел на таких беснующих деток и не понимал, почему они так делают а их мамки у меня всегда вызывало сочувствие

        420.09.16, 02:04

        О! Я гадала, що я одна така придуркувата! А бачу, що в мене є компанія. В мене був подібний випадок в обласній лікарні. Тоді я свою поведінку "спихнула" на вагітність - стрес, гормони..... бла-бла-бла.Хоча мій старший казав: "Мам, не заморочуйся!" Але розумію, що не в тому річ. Мuxa-xa-xу повністю підтримую!

          520.09.16, 06:33

          Ох і нуднааааа! Ох і стараааааа! Та ще й зі шмарклямииии!
          Кам 4. -

            620.09.16, 07:24

            Проголосував за п.1, хоча і п.3 підтримую! Автору - дай Бог здоров"я!

              Гість: Fairy-tale_

              720.09.16, 07:35

              Ой Мушка, прочитала твою розповідь й побачила себе, я теж не витримую коли таке відбувається, вічно свої 5 копійок вставлю, тобі ще повезло , що бабуся в рукопашний не пішла за свого в попу дутого онучика. А мамашки нинішні такі чудні, не дай Бог. Я колись пішла з малою на дитячий майданчик так всі діти були мої, всіх з гірки ловила, шмарклі витирала, заспокоювала, а мамашки задоволено спостерігали сьорпаючи пивко й лускаючи зернята.А ще історія. Колись моя начальниця їхала в маршрутці, а навпроти сиділа мамашка з синочком років 5-6, воно сиділо на руках у неї й підошви витирало об мою начальницю, коли та не витримала й зробила зауваження, то мамашка витріщила очі й заверещала :" Не трогайте моего ребёнка , я его воспитываю по японскому методу вседозволенности!", от тобі і все.

                Гість: Fairy-tale_

                820.09.16, 07:36

                Вичухуйся скоріше

                  920.09.16, 08:06

                  Полностью согласна!
                  Выздоравливай.

                    1020.09.16, 08:40Відповідь на 2 від Міс Марпл

                    Дякую. Чай з ромашки наше фсьо.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна