хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Житушечка жіноча. Люба.

  • 15.09.16, 21:58
Так сталося, що у батьків я одна квіточка. Та це не біда, бо маю чудову двоюрідну сестричку Любу і ми з нею рідні-ріднюсенькі. Колись мою Любу свекруха по блату через свою родичку відправила до Італії заробляти гроші на хату. Бідна моя сеструня вже мала доню і не хотіла залишати дитинку, але поплакала та й погодилася. Так Люба опинилася в Італії в досить заможній родині і почала доглядати за бабкою. Діти старої непогано ставилися до баданте (заробітчанки), але сама баба була вредна і скупа. Але що робити, платили вчасно і добре. Люба щомісяця пересилала гроші на Україну, а сама жила дуже скромно, їла апельсини і йогурти, бо вони там найдешевші. Бабка померла років через 5 на руках у моєї Люби і робота закінчилася. Здається ось і все, треба їхати додому. Вона так і зробила. Та приїхавши в Україну, вона замість радісної зустрічі почула, що в хату треба меблі і нові вікна. Через три місяці Люба повернулася до Італії. Минулі господарі написали дуже гарні рекомендації і вона опинилася в новій родині.
Тепер вона доглядала за дідом. Дідок колись воював за фашистів і тепер отримував дуже гарну пенсію. Він розповідав Любі, що був під час війни і в Україні. Зараз всі почнуть бити себе в груди і казати, що треба було придушити старого гада, але моя сестричка подружилася з родиною, ті купували їй подарунки і навіть платили за перукарню раз на місяць. Вона жила у кімнаті на горищі без опалення, зимою там іноді було всього +7. Дід жалів Любу і пропонував жити в теплій кухні, але тій було краще в малій холодній, але закритій кімнатці. Ми спілкувалися майже щовечора по Скайпу і ось одного разу я побачила, що вона страшенно хвора і виснажена. Я звісно запитала, чому вона в такому стані і тут її прорвало. У неї почалася справжня істерика. Виявилося, що поки вона лежить хвора, її чоловік привів в хату коханку. Зателефонували добрі сусіди і повідомили новину. Потім було ще "краще". Вона вже не могла стримувати в собі біль і розповіла, що той гуляв весь час і вона його виправдовувала тим, що здоровий мужик не здатний терпіти по півроку. Але їй тяжко, що той привів коханку в нову двоповерхову хату, що була збудована на її гроші і клав якесь чуже тіло на її кровать. Я все вислухала і вмовила її їхати до України і розставити всі крапки над і. На Новий Рік вона була вдома. Чоловік падав в ноги і казав, що біс попутав і все буде добре, тільки треба купити буса Мерседеса, щоб і він зміг заробляти гроші. Дурненька дала євро і на буса. Але залишатися вдома "коханий" не вмовляв... до нової хати були потрібні ковані ворота і паркан. Люба повернулася в Італію заробляти на ковані ворота.
Буквально через пару днів добрі люди написали, що бачили її чоловіка в барі з дамою, а потім його Мерседес всю ніч стояв у дворі тієї жіночки і звісно виклали фото. Потім Мерседес стояв ще в багатьох дворах і ті ж добрі люди не лінувалися висилати докази. Сестра зламалася. Вона схудла і впала в жахливу депресію. 
В Італії дуже багато наших дівчат і у Люби там були подруги. Майже всі вони вже пережили подібне і намагалися підтримати мою сеструню. Одного разу вони витягнули її на море і там на неї звернув увагу файний італієць. Він так закохався, що не давав їй проходу. Три місяці він присилав шикарні букети і запрошував до найдорожчих ресторанів. Я менша за Любу на рік, але вона мене називає "старша сестра" і ось вона мене запитала про інтимне. Альберто, так звали залицяльника, поводився з нею дуже чемно і не давив стосовно поцілунків і всього іншого, але сама Люба так стомилася і хотіла кохання, що запитала у мене, чи я її не осужу, якщо вона дозволить собі секс з Альберто. Це мене питала 35-річна жінка! За 9 років в Італії вона ні разу не дозволила собі навіть поцілунку з іншим чоловіком. Що зробила я? Я (хай мене бог простить) благословила її на кохання.
Першою про секс дізналася я! Альберто зняв кімнату в гарному готелі і все було красиво. Тепер Люба вже плакала від того, що ніколи в житті вона не відчувала такої насолоди з чоловіком і нарешті вона зрозуміла, за що всі так люблять секс. Виявилося, що в сексі з гарним чоловіком трапляється оргазм. Я була в шоці! Ні! Я була в ах.є! За всі роки подружнього життя моя бідна сестричка не отримувала оргазму.
Після готелю шалений італієць приїхав до господарів Люби і повідомив, щоб ті шукали нову жінку, бо Люба тепер буде жити з ним. І щоб у сеструні не було шансів на втечу виклав свої фото з Любою біля моря в Фейсбуці і підписав "найкраща в світі жінка". Тепер вже добрі люди повідомили новину чоловіку в Україні. Люба почувала себе найшльондрішою шльондрою серед шльондр, вона посварилася з Альберто і повернулася до роботи.
І тут знову я! Я списалася з Альберто і через гугл-перекладач нафігачила йому кілометрового  листа, де попросила зрозуміти Любу і її "НІ" не означає, що вона його не кохає.
Влітку Люба приїхала до України і хотіла було розвестися, але з'ясувалося, що чоловік вже розвівся без неї. Не буду розказувати, як це робиться в забитих містечках. Просто за гроші, суддя не звернув уваги ні на підпис, ні на відсутність одного з подружжя. Поки Люба була в Україні, Альберто телефонував щодня і вмовляв приїхати. Він оплатив їй білет і та, слава богу, повернулася. Тепер моя люба сестричка Люба вже 3 роки живе в горах біля моря з коханим чоловіком, їздить на подарованому авто і щотижня відвідує салон, бо Альберто хоче, щоб його кохана була найкраща в місті.
Я не знаю чим все закінчиться, але мій новий зять був у мене в гостях вже три рази. Щоразу він маше руками і голосно щебече, яка в нього Люба і як він її кохає. Отака вийшла казка про попелюшку.


P.S. Нехай у мене булька вилізе з носа і пір'я в роті виросте, якщо я збрехала.
 
40

Коментарі

115.09.16, 22:16

Доброго вечора, літюча булька з опір*ям

    215.09.16, 22:19

    дякую

      315.09.16, 22:20Відповідь на 1 від Хозяин- С

      Доброго вечора, літюча булька з опір*ямПривіт. Все правда. Зуб даю... А якщо не будеш вірити, то коти падатимуть з неба на твій балкон щодня.

        415.09.16, 22:21Відповідь на 2 від ranok_v_misti

        дякуюЗа що? Це МіЛа мене вмовила. Я їй про сестру в камах писала, а вона замовила замітку.

          515.09.16, 22:23

            615.09.16, 22:23Відповідь на 4 від muxa-xa-xa

            дякуюЗа що? Це МіЛа мене вмовила. Я їй про сестру в камах писала, а вона замовила замітку.дуже емоційно
            нехай буде щаслива
            та всі жінки
            та і хер з ними
            і чоловіки

              715.09.16, 22:24Відповідь на 5 від Merovingian

              Життя бентежне і непердбачуване.

                Гість: Triumfator65+

                815.09.16, 22:25

                Я офигеваю от такого мужа. Пришибить бы его, окаянного...

                  915.09.16, 22:25Відповідь на 3 від muxa-xa-xa

                  Доброго вечора, літюча булька з опір*ямПривіт. Все правда. Зуб даю... А якщо не будеш вірити, то коти падатимуть з неба на твій балкон щодня.завтра подивлюсь на балкон

                    1015.09.16, 22:27



                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      24
                      попередня
                      наступна