Світ рухає ініціатива.

Світ рухає ініціатива.

1.   Особливо це помітно в розвитку технічного рівня суспільства. Технічний рівень суспільства: (авто, літаки, ракети, мобільний зв’язок, комп’ютери і інтернет) значно випереджає його суспільний стан: (монархію, диктатуру і демократію).

2.   Головне, що відрізняє депутата від звичайного громадянина, відповідно Конституції – це право законодавчої ініціативи. Воно поширюється лише на депутатів відповідного рівня.

3.   Уявімо, якби право вдосконалення техніки було лише у інженерів чи спеціалістів з вищою освітою, скількох винаходів ми не дорахувались би.

4.   Але цього права не монополізував навіть Сталін-тиран. Відомі конструктори були ув’язнені під час 2-ї світової війни, але творили техніку для фронту. Право технічної творчості належало кожному, і ті що могли, його використовували.

5.   Ще нічого кращого за Народовладдя не придумане у суспільних відносинах. Комп’ютерізація суспільства виводить Новгородське віче на нову сучасну основу.

6.   Не можна обмежити ініціативу – це абсурд. Відповідно діючої Конституції України ст.5 «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо,…». Не треба чекати зміни до Конституції - Право законодавчої ініціативи належить кожному громадянину України. 

7.   Не треба чекати закінчення війни чи результатів позачергових виборів. Народу слід самоорганізуватися і взяти законодавчу владу під власний суверенітет, а не йти шляхом спроб і помилок «як ляжуть карти» - чи буде народним парламент, чи знову буде чиєсь газове лоббі.

8.   Геть партії – суб’єкти перетягування одіяла. Потрібні творчі бійці народних національних інтелектуальних сотень.

 

У пошуках оптимального шлюбу..

Для початку варто ознайомитись з науковим матервалом http://www.youtube.com/watch?v=0gsn5dQidpU Потім продовжим.

Як в останный раз.

На попередню публікацію «Розумна жінка» образилась 30-ти річна жіночка, яку я поважаю на підставі інших розділів. 

Взагалі я пишу для піввіку (50  років). Ви в особливому стані: число мужчин цього віку було першопочатково менше ніж жінок та й різко зменшилось: - хвороби, - армія, - небезпечні професії, - алкоголізм і т.п. Тому знайти собі особистого мужчину дуже проблематично, їх майже немає у НЕТі.

Я вже скільки разів підкреслюю людські характеристики «пов’язані пучками», наприклад, енергійний (бойовий) чоловік – балакучий, (бойовий не лише з вами). Я не даю оцінки, а лише пробую згрупувати. Тихий, лагідний, (мямля зі «Службового роману») – слабо ініціативний, чекайте коли він осміліє для знайомства, хоча, саме за ним ви будете «як за кам’яною стінною». Йому розіб’ють окуляри, а він підніметься і буде захищати свою даму, хоч, можливо його змолотять в кров. Його сила в мудрості і стриманості. Це добрий спеціаліст, надійний товариш, розмірений і передбачуваний. А от ініціативи в особистому житті йому не вистачає.

Зайдіть у «гостьову»  до кількох жінок, і ви побачите як «знайомляться» мужчини: «-привіт, -ну як справи», і все – реальних пропозицій немає. Коли він в юності сексуально «виховувався», а сексу тоді іще не було; нікому, крім «босяків» було його консультувати. Відчував він що не так вчать, а альтернативи не було.

Я «на танцях», чи в санаторії більше покладався на жіночий вибір, бо ви в цілому більш інтуїтивні, і підходив до когось з «мого круга», і як правило, не помилявся.

В силу традиції починати знайомство має хлопець. Але це залишимо молоді розбиратись. Нашому віку мало залишилось часу на парне життя. Перечитайте на моєму блозі «Жіночу сторінку». Спокійні, стримані, лагідні жінки, вам ціни немає – будьте ініціативніші – втрачати вже нічого – дійте, як в останній раз.

Така ось презентація - http://love.i.ua/user/6613816/ рідко кого залишить байдужим. Серйозний привід для знайомства.

Сотворіння.

Створив Майдан подружню пару, 

Свободи духом повінчав.

Ради життя, а не піару

Він сотворіння розпочав.

 

Зійшлися південь, схід і захід,

Щоб розгалузилось життя,

І як цілком природній захід

В них народилося б дитя.

 

Час підійнять Народну волю

На рівень Світо-сприйняття

Обрати вкотре кращу долю

Задля достойного життя.

 

Нехай складеться все на диво:

За покликом природніх прав

Законодавчу ініціативу,

Нарешті, щоб Народ узяв.

ЗІНа ".

ЗІНа – законодавча ініціатива народу.

 

Сучасне суспільство застосовує багато форм заохочення громадян до участі у виробленні рішень з різних питань: від соцопитування до референдумів.

Засоби масової інформації залучають слухачів і глядачів до участі в публічному обговоренні різних громадських тем. Серед виступів громадян міститься багато раціональних пропозицій. Але це лише ток-шоу, яке не несе за собою ніяких нормативних дій.

Доцільним є залучити усіх активних громадян спроможних до вироблення державницьких конструктивних рішень, надавши їм можливість адресувати свої пропозиції безпосередньо Державі, оминаючи бюрократичні щабелі різного рівня.

Кожен громадянин має право на законодавчу ініціативу, безпосередньо; минаючи депутатів. НЕТ дає можливість реалізувати це право масово і миттєво. Потрібно згуртувати тих, хто це зрозуміє і оцінить. Потрібні толкові адміністратори. Треба щоб інформацію прочитали якнайбільше громадян з конструктивним складом розуму; як у винахідництві.

Найближчий відомий прототип для Законодавчої Ініціативи Народу (ЗІНа) є державний інститут (як схема організації) патентування технічних рішень.

Законодавчою базою є стаття 5 Конституції України: Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо, доцільно доповнити – Право законодавчої ініціативи належить кожному громадянину України.

Для початку діяльності «законодавчої ініціативи народу» не мусимо чекати чиєїсь вказівки чи дозволу достатньо декілька творчих громадян, які усвідомили сутність упорядкованої ініціативи.

Кожна пропозиція, кожного громадянина має розглядатися на найвищому рівні по суті, як законодавча ініціатива, у відповідності із законами формальної логіки і набувати необхідної юридичної підтримки.

Природнє право законодавчої ініціативи громадянина має забезпечити стрімкий рівень зростання народовладдя.

 

Ефективне оголошення у «знайомства».

Більшість жіночих оголошень – пустота, самовпевненість, нерозуміння чоловічих очікувань.

Ваше оголошення має одразу нести якнайбільше інформації про Вас, а не потім.

Давайте усвідомимо, що познайомитись і вибрати для заміжжя це різні речі.

         Щоб було з чого обирати треба зацікавити хоча би двох претендентів на ваше серце. Ширше роздвигайте угору віковий діапазон для претендента.

         Уявіть якого мужчину ви бажаєте: середнього достатка, – олігарха, чи трудягу. Відповідно до очікувань, давайте інформацію про себе: в побуті і в професії, а не похвальбу своєму тілу і характеру.

Вгадайте з 3-х разів на яку жінку більше мужчин зверну.ть увагу:

                   Люблю подорожі до моря = вирощую квіти і овочі;

                   поїздки на автомобілі    = шию і вишиваю;

                   Походи у кіно і ресторан = люблю смачно готувати;

         Фото має бути три, а саме: 1) обличчя крупно і з мінімумом макіяжу; 2) на повний зріст в місті чи на природі; 3) оголене тіло: на пляжі, чи на присадибній ділянці. Коли вам за 30-ть, не покладайтесь лише на своє тіло.

         Щоб показати душу і характер, напишіть про захоплення поезією, чи театром. Повідомте про свою емоційну стриманість і готовність терпіти певні його вади, наприклад – паління.

         Вам напевно напише мужчина, який «упізнає» себе в намальованому вами образі. Так що, поставтесь до цього відповідально.

         Запитуйте, дам пояснення. 

Як скласти оголошення на знайомство.

1. Заготов текст заздалегідь, перечитуючи і правлячі на протязі тижня.
2. Якщо за звичай спілкуєшся не українською, повідом що ти українка – це цінується не тільки українцем.
3. Памятай, що позитивна інформація про себе має бути викладена одразу, брак інформації зменшує твої шанси. Віднесись до цього заходу – як в останній раз.
4. Якщо ти вдова, чи не була заміжня, чи не мала дітей, - обовязково повідом про це, бо для когось цей факт визначальний у виборі.
5. Хочеш набрати позитиву для себе – проінформуй, що згодна на переїзд.
6. Не минай нагоди проінформувати про своє ставлення до домашніх тварин.
7. Будь правдивою у дрібницях – твоя щирість цінніше твоїх недоліків.
8. Наголошуй на тому – ЩО ти можеш дати йому. Номінальний мужчина хоче бути: нагодованим, доглянутим, сексуально задоволеним, мати свій простір.
9. Це потім твій, якщо чоловік, можливо вимагатиме заощадливості, а поки він перебуває у статусі кандидата, він позитивно оцінює твою доброзичливість, щедрість і співчутливість, тож не приховуй їх. Приховуй жадібність і скнарість.
10. Виключи можливу неоднозначність сприйняття твоєї думки. Шліфуй слова, щоб точно висловить думки, - як слаба голова, то зайві потім кулаки (стиснуті на удачу).
11. Перевіряй, чи немає в складеному тобою тексті граматичних помилок, щоб не здаватись комусь недостатньо грамотною.
12. Якщо за компютером працює інший, перечитай чи немає у тексті механічних недоречностей, хоч і не значних, щоб не здатись комусь неакуратною у побуті.
13. Якщо виставляєш свої фото, не приховуй стрункості свого тіла, але не розміщуй арт. знімків у павільйоні: це викличе недовіру, бо буде схоже на «підставу».
14. Не поспішай роширювати «мету знайомства» до – «шлюб, створеня сімї». Саме по собі це тобі нічого не дає. Якщо ти розумієшся у рибалці, то знаєш – що великого коропа на жилці не витягнеш. Під нього спершу треба підвести підсаку. Мужчина найбільше цінує свободу вибору. Тож треба дати йому час дозріти до прийняття такого рішення, обережно спрямовуючи його, бо замість шлюбу може бути «брик».
15. Щоб безвідмовно привернути увагу, почни з якогось слова у множині: «сестри, подруги, сусідки познайомляться з одним мужчиною …». Потім усе може відфільтруватися і буде «усім сестрам по сергам». Хоча, якщо враховувати статистику, яка не на користь жінок, то, можливо, краще мати реального мужчину на двох з сусідкою й «усі гвіздки забиті», ніж плакатися одна одній – де його взяти?
16. Запиши на чернетку недоліки, які дратують тебе у чужих чоловіках. Вимоги до свого обранця запиши у позитивній формі, приклад: «не ледащій», - «щоб мав захоплення якоюсь творчою працею»; «не товстий» - «підтягнутий», «не псих» - «стриманий».
17. Конкретизуй загальні вимоги. Заміни «інтелігентність» чимось на кшталт «любов до мистецтва», «любов до читання книг», «сприйняття прекрасного», «рівень освіти», «любов до театру».
18. Не став верхньої межі віку претендента, або піднімай угору, потім відбракуєш, зате буде з ким поспілкуватись.
19. Май на увазі, що врешті решт вдале складення пари залежить від вашої сексуальної відповідності, будь готова Терпіти: поступитись своїми високими вимогами, або терпіти його «надлишок».
20. З розумінням сприймай початкову «багатовекторність» можливого кандидата – він ще не визначився.
21. Будь готова звикати до нових запахів. Поширюй і на нього цю умову. Не перевантажуй себе косметикою при першій зустрічі.
Якщо не всі зрозуміли, то що ж, – я писав для вишуканих.

До подруг з НЕТу. З 8 березня.

Які чудові аватари,

Які чарівнії жінки.

Із них люба була б до пари

Й мені. Тепер, і навіки.

 

Душевні, продуктивні, творчі,

Розважливі, на співчуття легкі.

Я вам подякувати хочу

За те, що чуйні ви такі.

 

Буває вам самотньо в свято –

Я вам заглядую в віконце,

Серед приємних є багато:

Лазоревка, «Моє ти», Сонце… 



ЗІНа.

1.    Законодавча ініціатива.

Кожен громадянин України, як творчий суб’єкт суспільства є суб’єктом законодавчої ініціативи і це має бути підтверджено законодавчо.

Не можна позбавляти громадянина права на конструктивну участь у розбудові власної держави.

Кожен громадянин України має право подавати свої пропозиції до законів як особисто, так і у складі групи громадян.

На допомогу народній законодавчий ініціативі має бути розроблено відповідні методичні матеріали.

«Розвантаження» ВР зробить неефективними спроби лобіювання олігархічних інтересів.

Реальний доступ громадян до законодавчої ініціативи обмежить вплив міліонерів на суспільний стан в державі.

2. ЗІНа – законодавча ініціатива народу.

Щоби коротше пояснити ЗІНа,  дам посилання на організацію винахідництва у державі.

Кожен громадянин має право і можливість запатентувати своє технічне рішення як винахід. Для цього він подає заявку за встановленою формою з оголошенням мети і шляху її досягнення у відповідний центр (інститут патентної експертизи).

Експертиза проводиться за принципами формальної логіки, тобто чи дійсно вирішує заявлену мету дана пропозиція. Серед експертів юристи, галузеві спеціалісти та ін., за потребою.

Заявку на патент подає той, кому є що запропонувати. Інші «відпочивають», але завжди мають право і можливість звернутися зі своєю пропозицією.

Пропозиції можна надавати і у співавторстві з іншими громадянами.

3. У парламент продуктивних, а не «достойних».

Уявімо, якби кращого боксера визначали голосуванням, можливо, В.Кличко не був би визнаний чемпіоном Світу. Але він здобув це звання у відкритій боротьбі – заперечте?

Мабуть більшість громадян нашої держави визнає, як і я, що найпродуктивніший законотворець ВР – Ю.Кармазін.

Можна чітко визначити першу 10-тку, 100-ню, чи 3-х сотню кращих винахідників. Їх не треба для цього обирати. Вони займуть своє справжнє місце у рейтингу винахідників наслідками своїх дій.

Таким чином при ЗІНа буде очевидною верхівка «піраміди» по результативності «законотворців».

Пряма законодавча ініціатива не наштовхуватиметься на нерозуміння сутності пропозиції якимось чиновником і спрямуванням у смітник.

4. Чому позапартійне.

Чому малоперспективний розподіл суспільства за партійним принципом.

Високоросла рослина у приміщенні має можливість вирости лише до стелі. Далі стеля буде обмежувачем росту.

За цим принципом інтелектуальний рівень керівника (голови політичної партії, голови депутатської ради любого рівня, та й просто менеджера) є обмежувачем підвищення рівня суспільного інтелекту.

Приходить підлеглий зі своєю пропозицією, а начальник не розуміє навіть суті його пропозиції і пропозиція потрапляє у «довгий ящик», чи на смітник. Це є фактор стримування розвитку суспільства.

Тому кожна пропозиція має розглядатися на найвищому рівні. І природнє право законодавчої ініціативи має забезпечити стрімкий рівень зростання народовладдя.

Законодавча ініціатива кожного громадянина має розглядатися по суті у відповідності із законами формальної логіки і набувати юридичної підтримки.

5. Як розпочати роботу ЗІНа.

Для початку діяльності «законодавчої ініціативи народу» не мусимо чекати чиєїсь вказівки чи дозволу достатньо декілька творчих громадян, які усвідомили сутність упорядкованої ініціативи.

Потрібен модератор і кваліфіковані адміністратори, які визначать безпечний сервер і організують цілодобове функціонування ЗІНа.

Слід розмістити сигнальну інформацію для пропаганди участі у ЗІНа широких мас українських блогерів.

Класифікація, систематизація і глибоке структурування корисних пропозицій головне завдання адміністраторів і експертів.

Захист від флуда і провокаторів шляхом ігнору.

Потрібна ініціативна група з тих, хто вже зрозумів доцільність ЗІНа.

Тема набуває розвитку як комусь пояснюєш. Прошу допомоги.

Як розпочати роботу ЗІНа.

Для початку діяльності «законодавчої ініціативи народу» не мусимо чекати чиєїсь вказівки чи дозволу достатньо декілька творчих громадян, які усвідомили сутність упорядкованої ініціативи.

Потрібен модератор і кваліфіковані адміністратори, які визначать безпечний сервер і організують цілодобове функціонування ЗІНа.

Слід розмістити сигнальну інформацію для пропаганди участі у ЗІНа широких мас українських блогерів.

Класифікація, систематизація і глибоке структурування корисних пропозицій головне завдання адміністраторів і експертів.

Захист від флуда і провокаторів шляхом ігнору.

Потрібна ініціативна група з тих, хто вже зрозумів доцільність ЗІНа.

Тема набуває розвитку як комусь пояснюєш. Прошу.