Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Процес пішов...

"Укроборонпром" подписал контракт с американской Barrett Firearms на поставки вооружения12.12.2014 18:06

ГК "Укроборонпром" подписал контракт с американской компанией Barrett Firearms на поставки вооружения для Службы безопасности Украины и Национальной гвардии. Об этом сообщает пресс-служба концерна.

"Представители фирмы "Укринмаш" - ведущего спецэкспортера Государственного концерна "Укроборонпром" подписали контракт с Barrett Firearms. Оружие будут поставлять на нужды Службы безопасности и Нацгвардии Украины", - говорится в сообщении.

В пресс-службе подчеркнули, что стороны свели сроки выполнения заказа к минимуму, чтобы солдаты быстрее получили все необходимое.

Barrett Firearms - американская компания по производству огнестрельного оружия, оптических приборов и амуниции. Специализация - крупнокалиберные снайперские винтовки.

Напомним, ранее "Укроборонпром" заключил договоры с американской корпорацией ATN.

А, хіба тільки Кернес???

Черговий іспит Яреми - чому «не сидить» Кернес?
Олена Ярмолюк 12 грудня 2014, 15:45
 1094  1
Черговий іспит Яреми - чому «не сидить» Кернес?

Бездіяльність щодо резонансних злочинів Генерального прокурора України Віталія Яреми починає викликати наполегливі запитання у проукраїнських чиновників і політиків, які налаштовані на проведення реформ в країні. Так, Яремі доведеться дати професійну оцінку діям Харківського голови Геннадія Кернеса під час протистояння активістів Евромайдана режиму Януковича. Про це повідомляє у соцмережі народний депутат, радник міністра МВС Антон Геращенко, новину передає Преса України.

«Сьогодні Верховна Рада підтримала мій запит до Генерального прокурора України Віталія Яреми з вимогою роз'яснити причини незрозумілого затягування розслідування справи за підозрою Харківського міського голови Кернеса Р. А. у викраденні, побитті і катуванні активістів Евромайдану», - повідомляє Геращенко.

Нардеп має намір отримати від Генпрокурора відповідь, з яким обіцяє ознайомити громадськість.

«Це мій перший, але далеко не останній запит на злободенні теми, які стоять перед Україною і Верховною Радою. Відповідь Генерального Прокурора на цей мій запит, я опублікую», - зазначає Геращенко.

Варто відзначити, що 20 червня, під час призначення генеральним прокурором України Віталія Ярему, Президент України Петро Порошенко процитував як напуття новому чиновнику слова прем'єр-міністра Сінгапуру Лі Куан Ю: «Для того, щоб почати боротьбу з корупцією треба посадити трьох своїх друзів».
«Або у Яреми немає друзів, або його друзі - геть усі ченці Свято-Успенської лаври, Монастиря і Всіх Святих. Немає ні 5 тис, ні 50 тисяч, ні трьох друзів в смужку, з небом у клітинку», - прокоментував «діяльність» Яреми через півроку грузинський реформатор Каха Бендукідзе.

Раніше ми повідомлялиГенеральний прокурор України Віталій Ярема розповів, чому досі не "посадив трьох своїх друзів". Він сказав, що ніхто не може бути визнаний винним у вчиненні злочину інакше як за вироком суду. 

Підтримую такі призначення

Аваков підписав клопотання про надання Згуладзе українського громадянства
Аня Бондар 12 грудня 2014, 16:37
 565
Аваков підписав клопотання про надання Згуладзе українського громадянства

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав клопотання Президенту Петру Порошенку про надання українського громадянства Екатеріне Згуладзе, яку хочуть зробити першим заступником міністра внутрішніх справ. Новину повідомляє «Преса України».

Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України, підписав клопотання Президенту України про надання українського громадянства Екатеріне Згуладзе.

«Ека написала заяву з проханням про надання громадянства України і складення громадянства Грузії. Президент привітав моє клопотання. У понеділок, за фактом виходу відповідного Указу президента про надання громадянства, зроблю заключну формальність - підпишу подання в Кабмін про призначення Екатеріни Згуладзе - Першим замом міністра внутрішніх справ», - повідомляє Аваков.

Також він додає, що «дуже радий цьому. Компетентності, волі до реформ та посмішок в МВС стане більше».

Нагадаємо, раніше Згуладзе виконувала обов'язки міністра внутрішніх справ Грузії. Вона була призначена на посаду заступника голови МВС Грузії в 2006 році у віці 26 років. Займалася реформуванням правоохоронних органів, а також антикорупційними питаннями. Після того, як колишній міністр внутрішніх справ Бачо Ахалая пішов у відставку, Згуладзе виконувала обов'язки глави МВС до приходу до влади нового прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі.

У цього хуйловця одна звивина і та пряма... як туалетні двері

Лавров: Ми зупинимо американський «експорт демократії»
Илья Скибинский 12 грудня 2014, 13:28
 1272
Лавров: Ми зупинимо американський «експорт демократії»

Глава зовнішньополітичного відомства РФ Сергій Лавров вважає можливим і необхідним переламати застосування практики США з експорту демократії і зміни режимів по всьому світу.

Цю новину передає «Преса України».

На думку Лаврова, саме експорт демократії служить дестабілізуючим фактором по всьому світу, який повинен бути зупинений, щоб диктаторські режими не переживали за своє довголіття.

«Серйозно дестабілізуючим фактором залишається практика, яка застосовується в різних регіонах світу з експорту демократії, зміну режимів, організації з цією метою так званих кольорових революцій або використання інших методів нав'язування ззовні суверенних народів рецептів їх розвитку без урахування їх традицій та національних особливостей», - заявив Лавров.

Перемогти прогнилий Захід глава МЗС РФ пропонує початком діалогу із взаємною повагою. Причому Росія відрізняється умінням демонструвати повагу і ввічливість, що стало відмінною рисою «зелених чоловічків» в Криму, які принесли в регіон російську демократію і боротися з подібним Лавров не збирається.

«Ми переконані, що переломити цей негативний тренд цілком можливо і вкрай необхідно. Це реальне завдання, якщо ми всі будемо відстоювати шлях взаємошанобливого діалогу, якщо будемо згодні відмовитися від політики стримування, від віри у власну непогрішимість, від практики односторонніх дій і так званих ігор з нульовим результатом», - додав Лавров.

Нагадаємо, що Росії вважає правильним експортувати ідею російського світу і захисту своїх інтересів у сусідніх державах, що відчули на собі Грузія, Вірменія, Молдова, але разом з тим Кремль не розуміє, хто дозволив США діяти аналогічним чином на світовій арені.

Якщо це не Господь, то, хто це ?

Вчені спантеличені, адже космос дивує невидимим щитом, який оточує Землю
Ваня Герман 11 грудня 2014, 05:45
 848
Вчені спантеличені, адже космос дивує невидимим щитом, який оточує Землю

Радіаційні пояси Ван Аллена досить довгий час зберігали таємниці, адже науковцям вдалось виявити третій пояс, який містить у собі електронами і протони високих енергій. Завдяки магнітному полю Землі, радіаційні пояси Ван Аллена розширюються і стискаються у відповідь на обурення Сонця.

Новину розповідає "Преса України".

Ці пояси вперше виявили ще у далекому 1958 році. Але на той час знайшли лише 2 пояси, які розташовані на висоті 42.500 кілометрів над поверхнею Землі.

За допомогою подвійних зондів Деніел Бейкер з Університету Колорадо в Боулдері та його команда змогли відкрити третій пояс перехідної накопичуваності. Відповідно до їх досліджень третій пояс розташувався між внутрішнім і зовнішнім поясами Ван Аллена. Від попередніх двох новий пояс вирізняється тим, що він зникає та з’являється відповідно до змін космічної «погоди».

Призначення такого поясу – блокування електронів – убивць, які завдяки ньому не можуть потрапити у атмосферу Землі.

Ще до відкриття щита вчені допускали, що електрони розповсюджуються у верхніх шарах атмосфери планети, але тепер можна стверджувати, що вони туди потрапили завдяки невидимому щиту Землі.

Найшов кого просити....

Порошенко попросив Росію вивести війська з України і закрити кордон
Слава Демкова 11 грудня 2014, 05:25
 4749
Порошенко попросив Росію вивести війська з України і закрити кордон

Президент України Петро Порошенко закликав Росію зупинити вогонь на Донбасі, вивести свої війська і закрити кордон з Україною, практично дослівно повторивши слова, сказані ним у вересні.

Такі новини Преса України повідомляє з посиланням на звернення Порошенка до російської влади на прес-конференції в австралійському Мельбурні.

«Будь ласка, зупиніть вогонь. Будь ласка, відпустіть заручників. Будь ласка, виведіть війська з моєї території», - сказав він.

Він також закликав РФ закрити кордон з Україною, що на його переконання, через кілька тижнів «призведе до миру і стабільності».

«Я тільки хочу прояснити, що Україна веде війну не тільки за власну незалежність і територіальну недоторканність, ми воюємо за свободу, демократію, мир», - додав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вперше за історію незалежної України президент відвідав з державним візитом Австралію. Петро Порошенко вже провів офіційну зустріч з прем'єр-міністром Австралії Тоні Ебботом.

А таки знищать...і спочатку економічно

Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклінов
Олена Ярмолюк 10 грудня 2014, 18:00
 1140
Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклінов

Незважаючи на активні бойові дії з боку Росії, Київ переграв Путіна і змусив слідувати правилам, встановленим Україною. Це невеличка перемога, але - перемога. Тепер завданням українців залишається об'єднатися і «вистояти, вижити і зміцнитися» проти російських окупантів. А очистити країну від внутрішнього ворога прийде час пізніше. В цьому переконаний журналіст Петро Шуклінов, новину передає Преса України.

«Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва на цьому етапі. Відмова платити терористам вперше сплутала карти Кремлю. Цього не очікували. І Київ перехопив ініціативу. Вплинуло багато факторів. Зрозуміло, без санкцій ЄС і впливу Вашингтона по лінії Ер-Ріяда це було б неможливо (ціни на нафту). Гроші йдуть з РФ. Настільки стрімко, що важко повірити (санкції). Але саме українці зробили головне - вистояли під натиском варварів-ідіотів. Це заслуга всіх. Заслуга воїнів. Заслуга героїв.

Я зараз скажу непопулярну річ, але з нею треба погодитися: політика Банкової себе виправдала (казнокрадів за дужки - це наша окрема війна). У нас на очах руйнується економіка Росії. Агресор слабшає і здає позиції, опускаючись нижче ватерлінії. Вимагання грошей за наших заручників - дно. Це істерика і конвульсії. Щотижневі виступи Путіна "все буде добре" - агонія. Температура в палаті Кремля зростає. І буде все більше охочих одягти на придурка гамівну сорочку», - пише журналіст на своїй сторінці в Фейсбук.

Шуклінов переконаний - цивілізовані європейці зрозуміли, що «Україна у світі - молода демократія», в той же час «РФ - озлоблений агресор». І це розуміння допоможе Україні в боротьбі з «путінською чумою», завданням українського суспільства є «збереження духу демократії і єдності».

«Адже проти законів Всесвіту можна виставити танки - світ рано чи пізно об'єднається навколо демократії. Зникнуть кордони і мови. Ми на шляху до миру майбутнього», - упевнений журналіст.

При цьому, громадський активіст вважає, що зараз українцям необхідно зосередитися на тому, щоб вижити в боротьбі з російськими окупантами. А очистити країну від продажної державної системи можна буде і пізніше. Благо, для цього в України буде попереду ще Україна змогла змусити Росію грати за правилами Києва, - Шуклинов

«А тепер зрозумійте головне. Наше завдання не загинути, борючись з Росією, не згоріти разом з ідіотами. Завдання не в тому, щоб спалити всіх внутрішніх противників ось вже прямо до завтрашнього дня. Наше завдання-вистояти, вижити і зміцнитися. Попереду багато часу. Його мало у політиків - вони прийшли і підуть - ми залишимося.

Є наступний рік. За ним ще. І ще. Попереду сотні років для України. Треба почати дивитися вперед зараз. Працювати на перспективу. Реформи - нудить вже від цього слова. Але треба змиритися з тим, що нічого швидко не буде. Треба вимагати від влади, щоб вона не забувала тих, хто дозволив нам сьогодні дивитися в майбутнє. А ми нікого не забудемо. Ми будемо рік за роком змінювати країну. Працювати. І ми, звичайно, змусимо ворогів розплатитися за рахунками. Ми вже перемогли. З кожним днем це буде очевидніше. Зберігаємо терпіння. Чистимо зброю. Ні в якому разі не опускаємо руки», - закликає співвітчизників журналіст. 

Імперію зла знищать...спочатку економічно

Касьянов: Через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі
Олег Мисько 10 грудня 2014, 13:03
 2817
Касьянов: Через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі

Російський політик Михайло Касьянов сказав, що Росія не виконує "Мінські домовленості" й продовжує свою загарбницьку політику щодо України. Він вважає, що через три місяці буде розв'язка у війні з Росією на Донбасі.

Про це заявив екс-прем’єр-міністр РФ Михайло Касьянов, новину передає "Преса України".

«Сьогодні ця місцева влада ДНР і ЛНР повинна людей якось забезпечувати, у тому числі й системи життєзабезпечення - банківської системи немає, готівки немає, це означає, що РФ повинна поставляти туди все - не просто гуманітарний конвой, а все! Це означає де-факто демонстрацію того, що територія анексована. Це означає, що Путін підходить до наступної риси нових санкцій. Це означає, що через три місяці вже буде розв'язка, а якщо там з'являться рублі, то все - у світі ні в кого не буде сумнівів відносно всіх цих брехливих аргументів», - сказав він.

«Якщо будуть виконані Мінські домовленості й буде здійснено контроль за кордоном, це означає, що через три місяці там усі ці кримінальні люди розбіжаться, навіть через 2 місяці. Тому ситуація розвивається не на користь російського режиму», - підкреслив російський політик.

Нагадаємо, що президент РФ Володимир Путін вибрав невідповідний час для того, щоб намагатися відновити Російську імперію. Падіння цін на енергоносії зменшує вартість рубля, викликаючи інфляцію і позбавляючи Путіна вкрай необхідного доходу.

 

Вірити хуйловцям - бути лохом

Російські війська попри домовленості досі не залишили Херсонщину
Росіяни відвели техніку, проте остаточно військові не залишили українські селища, повідомили у Держприкордонслужбі.

Попри домовленість силовиків Росії та України про відведення російських військ з трьох ділянок Херсонської області до 18:00 9 грудня, солдати так і не залишили зайняті території. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"Частина російських військ була відведена – техніка. Вживаються заходи, щоб в межах домовленостей спонукати російську сторону до остаточного відходу військ. Вчора вони так і не відійшли. На блокпосту у селі Стрілкове російські вояки залишились" - заявив пан Слободян.

За його словами, українська газорозподільча станція та бурові вишки біля села Стрілкове ще перебувають під контролем росіян.

"Були гарантії з російського боку, що їхні сили будуть відведені до 18:00 9 грудня. Будемо чекати, що сьогодні домовленості будуть виконані", - додав речник служби.

Як відомо, 9 грудня голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко повідомив, що із російською стороною досягнута домовленість про відведення військ з тимчасово окупованих частин Херсонської області: півострова Ад (Чаплинський район), Чонгар (Генічеський район), а також села Стрілкове на Арабатській стрілці.

ПАТРІОТИ і "патріоти"

Антон Геращенко: Почему Порошенко дал гражданство «нацисту-неофашисту» Малюте
Саша Юрчук 09 грудня 2014, 13:25
 1301
Антон Геращенко: Почему Порошенко дал гражданство «нацисту-неофашисту» Малюте

Соц сети последние несколько дней захлебываются сообщениями о том, что Президент Петр Порошенко дал украинское гражданство гражданину Белоруси Сергею Коротких (он же Боцман, он же Малюта), который якобы нацист или неофашист, который что то там взорвал в Москве.

Вся эта информационная атака активно подогревается российскими СМИ и проплаченными троллями.

Как же так ?! Клацают по клавишам читатели соц сетей, пылая праведным гневом?! Ай ай ай вторят им другие.

При этом все кто судят заочно Сергея Коротких его не знают.

А я знаю! И скажу слово в его защиту!

Когда те, кто возмущаются сейчас предоставлением гражданства Боцману, сидели вечером 6 мая по кафе и ресторанами или смотрели дома телевизор, в это время под Мангушем только что созданный и еще не обстрелянный отряд Азовцев попал в засаду.

И тогда, именно Сергей Коротких вместе с воином афганцем с позывным Душман, повел в бой молодых ребят никогда ранее не бывавших на войне.

В результате один из нападавших-пулеметчик был убит, а в плен был взят целый Министр Обороны ДНР Какидзянов.

Когда те кто клацают сейчас по клавиатурам, критикуя Малюту сладко спали в 5 утра 13 июня в день штурма Мариуполя, Сергей Коротких с автоматом в руках вел штурмовые группы вчерашних майдановцев по ул. Греческой на штурм штаба террористов державших месяц в ужасе полумиллионный город.

А потом вылавливал бандитов по чердакам и подвалам, рискую каждую минуту получить пулю из за угла.

Когда те кто пышут праведным гневом сладко спали в конце августа, Сергей Коротких и погибший смертью храбрых доброволец полковник Кузьмич и их группа устанавливали мины и фугасы вокруг Новоазовска, на которых потом подрывались танки и БТР российского агрессора.

Когда в первых числах сентября, в день когда российско - фашистские войска пошли в наступление на Мариуполь, те кто судят в соц сетях Боцмана, того кого они не знают, сидели в своей уютном офисе, или аудитории в ВУЗе, Сергей Коротких, Андрей Билецкий и Вадим Троян сидели в блиндажах под обстрелом из Градов и гаубиц под селом Широково.

Кругом тогда творился ад, а их и их отряд спасло только то, что блиндажи построенные по предложению тогдашнего главы Донецкой ОГА Сергея Таруты были перекрыты 200-т миллиметровыми слябами стали, которые выдерживали прямые попадания 152 и 122 миллиметровых снарядов.

После того, как русские решили что после такого массированного обстрела на укреплениях Азвоцев никто не остался в живых они пошли в наступление и получили в ответ шквал огня, который их остановил.

Я не могу и не имею права перечислить здесь все разведывательно диверсионные операции в которых участвовал Сергей Коротких.

Может быть он или Андрей Билецкий иди Вадим Троянкогда нибудь напишут об этом в мемуарах.

Но я знаю, что Сергей Коротких как никто другой заслуживает получения украинского гражданства, так как показал, что защита Украины - это смысл всей его жизни.

Начиная с 5 мая Сергей Коротких, он же Боцман, он же Малюта воюет в составе Азова как инструктор. Теперь став гражданином Украины он будет воевать, как кадровый военный.

Дай бог ему и всем нашим воинам удачи в этой страшной войне и поменьше врагов жалящих в спину своим пустословием.

Антон Геращенко