хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Підтримую такі призначення

Аваков підписав клопотання про надання Згуладзе українського громадянства
Аня Бондар 12 грудня 2014, 16:37
 565
Аваков підписав клопотання про надання Згуладзе українського громадянства

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав клопотання Президенту Петру Порошенку про надання українського громадянства Екатеріне Згуладзе, яку хочуть зробити першим заступником міністра внутрішніх справ. Новину повідомляє «Преса України».

Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України, підписав клопотання Президенту України про надання українського громадянства Екатеріне Згуладзе.

«Ека написала заяву з проханням про надання громадянства України і складення громадянства Грузії. Президент привітав моє клопотання. У понеділок, за фактом виходу відповідного Указу президента про надання громадянства, зроблю заключну формальність - підпишу подання в Кабмін про призначення Екатеріни Згуладзе - Першим замом міністра внутрішніх справ», - повідомляє Аваков.

Також він додає, що «дуже радий цьому. Компетентності, волі до реформ та посмішок в МВС стане більше».

Нагадаємо, раніше Згуладзе виконувала обов'язки міністра внутрішніх справ Грузії. Вона була призначена на посаду заступника голови МВС Грузії в 2006 році у віці 26 років. Займалася реформуванням правоохоронних органів, а також антикорупційними питаннями. Після того, як колишній міністр внутрішніх справ Бачо Ахалая пішов у відставку, Згуладзе виконувала обов'язки глави МВС до приходу до влади нового прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі.

7

Коментарі