Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Їх потрібно не люструвати, а каструвати

До Вищої ради юстиції 308 українських суддів подали заяви про звільнення з посад

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Станом на 1 грудня 2014 року до Вищої ради юстиції надійшло 308 заяв від українських суддів про звільнення за загальними обставинами, передає УНН з посиланням на прес-службу ВРЮ.

Як зазначається, йдеться про звільнення у відставку, за власним бажанням, за станом здоров’я, у зв’язку із досягненням 65 років.

“За даними відділу підготовки матеріалів про звільнення суддів за загальними обставинами секретаріату Вищої Ради юстиції, найбільше заяв (92) надійшло від суддів Донецької області, 41 заява надійшла від суддів Луганської області, 29 — від суддів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь”, — йдеться у повідомленні.

У ВРЮ пояснили, що відповідно до пунктів 1-3, 7-9 частини п’ятої статті 126 Конституції України, статей 3, 31 Закону України “Про Вищу раду юстиції” та Регламенту питання про внесення подань Президентові України та до Верховної Ради України про звільнення суддів з посад за загальними обставинами належить до повноважень Вищої ради юстиції.

"У разі звернення судді із заявою про звільнення з посади за власним бажанням Вища рада юстиції вносить подання про звільнення судді з посади до органу, який його призначив або обрав, після попереднього з’ясування дійсного волевиявлення судді, чи не має місце сторонній вплив на нього або примус. Рішення щодо пропозицій про звільнення суддів за загальними обставинами приймається на засіданні Вищої ради юстиції більшістю голосів її членів, які брали участь у засіданні", - додали у ВРЮ.

Керівник секретаріату ВРЮ Ольга Булка нагадала, що відповідно до закону “Про відновлення довіри до судової влади в Україні” з 11 квітня 2014 року повноваження членів Вищої ради юстиції, крім тих, які перебувають у цьому органі за посадою, припинено.

"Наразі триває процес формування нового складу Ради, який ще не завершено", - додала вона.

"Згідно із Законом України “Про Вищу раду юстиції” та Регламентом Вищої ради юстиції усі питання діяльності Ради розглядаються на засіданнях цього колегіального органу шляхом голосування. У зв’язку з цим заяви суддів, що надходять на адресу Вищої ради юстиції, як і решта звернень, розглядатимуться після набуття повноважності новим складом Вищої ради юстиції та обрання Голови Вищої ради юстиції і його заступника відповідно до вимог чинного законодавства України. Оголошення про засідання повноважного складу Ради буде розміщено на офіційному веб-сайті Вищої ради юстиції", - зазначила О.Булка.

Джерело: УНН

ху@ло і у Туреччині ху@ло

"Adolf Putin" - у Туреччині Путіну влаштували «теплий прийом», - репортаж (ФОТО)
Денис Марценко 01 грудня 2014, 18:27

У центрі Анкари кримські татари Туреччини провели акцію протесту у зв’язку із візитом президента Росії Володимира Путіна. Люди закликали Путіна забиратися з Криму.

Новину передає Преса України.

Близько 300 представників суспільства культури і взаємодопомоги кримських татар у Туреччині, а також члени Молодіжної комісії вийшли на головну площу Анкари, щоб висловити російському президенту свою незгоду із анексією Криму та репресіями проти корінного народу півострова.

Дехто із мітингувальників тримав у руках портрети зниклих безвісти за час російської окупації кримських татар. "Путін, геть з Криму!" – таке гасло стало найпопулярнішим серед протестувальників.

Президент Російської Федерації Володимир Путін прибув з офіційним візитом до Туреччини, де він збирається обговорити з турецьким президентом питання закупівлі російського газу, розширення продовольчих програм, військово-технічного співробітництва та ситуацію в Сирії. 

Нагадаємо, у Меджлісі кримськотатарського народу заявили, що Путін з президентом Туреччини Реджеп Таїп Ердоганом обговорять проблеми татар у Криму, зокрема що стосується заборони в'їзду на анексований РФ півострів лідерам кримських татар Мустафі Джемілєву і Рефату Чубарову.

Як відомо, від початку окупації в Криму викрали 21 кримського татарина. Декого з них знайшли убитими.

Читайте також:

Підписуюся під кожним словом

Евгений Шевченко: Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей...
Саша Юрчук 01 грудня 2014, 18:04
 723
Евгений Шевченко: Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей...


К сожалению, с абсолютно полной уверенностью, вынужден констатировать тот факт, что дела в Киеве плохи. Нужно готовится к худшему уже и здесь. Ничего хорошего нас в ближайшем будущем при нынешней власти не ожидает.

Пятый день я живу кулуарной жизнью наших политиков. Теперь, только теперь я понимаю, как нелегко сейчас и будет в будущем нашему комбату, Мустафе Найему, Егору Соболеву, Борису Филатову, Бориславу Берёзе и другим достойным людям, впервые зашедшим в это болото. 

Я слышу все эти разговоры, торги, заискивания, цель которых одна - получить всю полноту власти в стране. Зачем..? Судя по тому, что вижу, то только для одного - удержать в работе все свои схемы. Те схемы, которые работали при Януковиче, те схемы, которые весной обрели новые реквизиты в офшорах, те схемы, которые по сей день выводят из Украины сотни миллионов долларов... 

Война..? Кажется, здесь мало кто об этом заботится по настоящему. Лишь те, кого я назвал выше и ещё несколько человек.

Я вижу всех этих тварей: Вилкулы, Бойко, Довгие... Я вижу их так близко, что мой хук справа легко достигнет цели... Смерть или пожизненное заключение - это единственное, чего они достойны сегодня. Но они идут. Идут гордо и уверенно, с высоко поднятой головой, смотрят на нас без страха... У них здесь уже всё куплено и договорено - у них уже всё нормально...

Президент. Наш Президент, на которого мы всё так надеялись, окружил себя кучкой лизоблюдов и предателей... Окружил себя кем угодно, кроме настоящих патриотов, готовых жизнь свою отдать за Родину - отдать без оглядки...но он их боится, как огня... Кажется, скоро он будет бояться свою тень. 

Про Яценюка & Co и говорить нечего - просто подонки. В высшей степени.

И вся эта сумасбродная компания, словно мантру, повторяет в кулуарах одну фразу: "Они ж нам все схемы поломают!" - сюда их нельзя, этот портфель только нам, тот комитет только нашим... Мы им дадим вот это, то, ну и там заместителя...ну, знаете, как кость голодной собаке...

Но нам не нужна кость. И мы - не собака. Мы - народ Украины! Нам нужна победа в войне! Нам нужны долгие тюремные сроки предателям, коррумпированным таможенникам, продажным судьям и беспринципным прокурорам! Нам нужен порядок и прозрачность в системе управления страной! 

Нам нужен не тлеющий уголёк надежды - нам нужно пламя победы, веры, свободы и любви! И мы его создадим! Потому что мы, чёртовы идеалисты, радикальные и целеустремленные, от своего не отступимся! 

Евгений Шевченко

Особливо тупим колаборантам

Запам'ятайте, мудаки кримські, щоб ви всі здохли до 7 коліна, - громадянин РФ після нових цін на комуналку
Володимир Сагайдачний 01 грудня 2014, 09:27
 3130  6
Запам'ятайте, мудаки  кримські, щоб ви всі здохли до 7 коліна, - громадянин РФ після нових цін на комуналку

Схоже, що ейфорія від розуміння того, що Крим став частиною Російської Федерації проходить, а взамін повертається реальність, що вимірюється високими цінами та браком коштів. Так, через небажання ділитись і так малими заробітками росіяни починають відкрито проклинати мешканців Криму. Повідомляє новину Преса України.

Один з мешканців Російської Федерації у своєму блозі на Livejournal опублікував лист-звернення, в котрому не намагався приховувати своїх емоцій, та щирої братерської любові.

«Це моя особиста точка зору, вибудована часом. Ви, тварюки невдячні, підтримали зелених чоловічків. Ви, мерзоти, обсирали Україну? Так, знайте. виродки і говно**си, кримські, ми росіяни вас ненавидимо. Ненавидимо не тільки за ваше зрадництво, а за те, що наші гроші відбирають для вас, ган**нів невдячних і чмирів. Зрадили все і вся... Запам'ятайте, виродки, я плачу за е/енергію в 4 рази більше вас, хоча живу в 200 км зоні від Ростовської АЕС. 4,43 в Ростові-на-Дону, 1,10 в Криму... І вас тварюк, я в Росії не чекав, ви, б**ді, самі приповзли... Запам'ятайте, мудачье, кримське, щоб ви всі здохли до 7 коліна... Ви тут на х** не потрібні... Нікому. Про це навіть бабусі в Сбербанку кажуть... Ви - гниди, яким немає місця на Землі..», - написав Андрій Палич.

Варто зауважити, що анексія Криму та ескалація конфлікту на Донбасі призвели до того, що проти Російської Федерації були введені санкції, що на фоні падіння цін на нафту призвели до витоку інвестицій з РФ та погіршеню якості життя громадян країни. Так, зі слів міністра фінансів РФ, Росія щороку буде втрачати по 140 мільярдів доларів.

брехливіших за московських правителів нмає

На Донбасі воює 7,5 тисяч військових РФ - Міноборони
Саша Дащук 22 листопада 2014, 00:07
 1948
На Донбасі воює 7,5 тисяч військових РФ - Міноборони

За даними Міноборони в Луганській та Донецькій областях на боці терористів воює більше семи тисяч російських військовослужбовців. 

Про це заявив керівник оборонного відомства України Степан Полторак, новину передає «Преса України».

За його словами, це є суттєвою перешкодою для дестабілізації ситуації в країні.

«На жаль не у всьому залежить тільки від нас стабілізація обстановки на сході України. Зовнішній фактор і присутність 7,5 тисяч представників російських збройних сил на території України є дестабілізуючим фактором і на жаль заважає нам швидко стабілізувати ситуацію в нашій державі», – сказав він на зустрічі з представниками військово-дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні.

Полторак зазначив, що в такій ситуації головним пріоритетом для Міноборони є забезпечення української армії.

«Тут є багато проблем, які пов'язані не тільки з тим, що бюджет не дозволяє забезпечити ЗСУ в повному об'ємі, але й з об'єктивних причин, які заважають нам працювати. Ми знаємо, як їх вирішувати, і працюємо над цим», - підкреслив він.

Міністр додав, що Україна має  достатній і великий потенціал ОПК, який раніше практично не використовувався.

Раніше повідомлялось, що в Україні планується збільшення чисельності військ, у зв’язку із загрозами, які нависли над державою.

Нагадємо, американські військові відправили в Україну три легкі протимінометні радіолокаційні системи.

Читайте також:

Прошу максимальний репост


ДУША ХРИСТОВА, ОСВЯТИ МЕНЕ.
ТІЛО ХРИСТОВЕ, СПАСИ МЕНЕ.
КРОВ ХРИСТОВА, НАПІЙ МЕНЕ.
ВОДА ХРИСТОВА, УМИЙ МЕНЕ.
РАНИ ТВОЇ ГЛИБОКІ, 
ГОСПОДИ ПРИКРИЙ МЕНЕ.
Я ЗАРАЗ З ТОБОЮ, ГОСПОДИ, 
ОБОРОНИ МЕНЕ, ГОСПОДИ.
ВІД ЛЮТОГО ВОРОГА І ВІД НАГЛОЇ СМЕРТІ
ПОМИЛУЙ МЕНЕ, ГОСПОДИ. АМІНЬ!

Проводжаючи на фронт, у часи Великої Вітчизняної Війни, цією молитвою благословляли. Всі, хто йшов у бій з цією молитвою - чудом спаслися, маючи прострілені пілотки, рюкзаки, шинелі тощо.

СЬОГОДНІШНІЙ ВОРОГ - БІЛЬШ ЛЮТИЙ.
НЕХАЙ СИЛА І БЛАГОДАТЬ ЦІЄЇ МОЛИТВИ 
СПАСАЄ ВСІХ, ХТО СЬОГОДНІ ЗАХИЩАЄ 
УКРАЇНСЬКУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ.
НЕХАЙ ГОСПОДЬ БЕРЕЖИ ВСІХ ВАС!!!

Про ху@ло

У мережі з'явився вірш про Путіна написаний дівчинкою зі Слов'янська
Володя Костик 21 листопада 2014, 04:03
 1465
У мережі з'явився вірш про Путіна написаний дівчинкою зі Слов'янська

У мережі з'явився, і стрімко набирає популярність новий вірш про президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Інтернет-користувачі активно поширюють його в соціальних мережах.

Автор вірша невідомий, однак користувачі соціальних сеті стверджують, що його написала 15-річна дівчинка зі слов'янська яку звуть Яна.

Пропонуємо читачам Преси України вірш мовою оригіналу:

Как тебе, Путин, спится?

Что тебе, Вова, снится?

Сочинский пляж или мама?

А может Барак Обама?

Как тебе естся, Путин?

Сколько едят лилипуты?

Или ты ешь очень много,

Чтоб не досталось другому?

Как тебе, Вова, ср.тся

В том, что «сортиром» зовется?

Не ты ль призывал уж раз триста

В сортирах мочить террористов?

Хочу, чтоб в столовой и в спальне,

Везде, даже в собственной ср.льне,

Ты видел одну картину:

Гробы, что везут с Украины!

Чтоб матери всей России

Во всех твоих снах голосили,

Тебя проклиная, урода,

За смерть своего народа!

Чтоб все девченки России

О смерти твоей просили

За их нерожденных детишек

От тех погибших мальчишек.

И как же хочу я, Вова,

Чтоб видел ты снова и снова

Безруких, безногих ребят…

Какой же ты, б..дь, старший брат?!

А жители на Донбасе

Клянут тебя, пид…са,

Стреляют танки и «Град».

Какой же ты , Путин, гад!

Нет мужа, сына, отца

Из-за тебя, подлеца.

Грозишь всему миру войной.

Сомнений уж нет: ты – больной!

Как крупно тебе повезло:

Имеешь ты бренд свой - «Ху.ло»!

Ты береги его, Вова,

Точней не найти к тебе слова.

Но мы соберем свои силы,

И будешь лежать ты в могиле,

А надпись: не он, а оно –

Не «Путин», а просто «Ху.ло»!

Дорогі ідіоти ...

Дорогі ідіоти в Україні! З провокаціями чи без них Путін все одно розпочне воєнні дії, - Боровий

Ваня Герман 20 листопада 2014, 06:17
 

Дорогі ідіоти в Україні! З провокаціями чи без них Путін все одно розпочне воєнні дії, - Боровий


Такої громадської думки дотримується політик і бізнесмен Костянтин Боровий, розповідає новину Преса України.
Президент Росії може розпочати бойові дії у будь – якому випадку, адже ситуація, яка зараз склалась – це досить дорогий і образливий програш.

 «Дорогі ідіоти в Україні! Ви Будете провокувати Путіна, не будете - він все одно почне військові дії, тому що нинішня ситуація для нього - це дорогий і образливий програш. », - звернувся він до українців.

Він підкреслив, що не варто підігравати військовій машині Путіна та називати його провокатором, а тим більше його не варто боятись, адже Путін все одно налаштований на серйозну війну.

«Чим більше буде знищено озброєнь та інструментів агресивної війни, тим легше буде завтра, коли почнеться справжня війна. І війська Путіна рушать у бік Криму і з Криму, в бік Придністров'я і з Придністров'я. І, мабуть, у бік Києва. Будь ласка, не будьте ідіотами, не слухайте тих, хто закликає вас до бездіяльності», - підсумував він свої думки.

Нагадуємо, що Джеффрі Пайетт, який є послом США в Україні зазначив, що

Читайте також:

А, горезвісна депутатська недоторканість?

Учасники коаліції зобов'язуються ухвалити закон про імпічментСереда, 19 листопада 2014, 17:13
Версія для друкуКоментарі7

У коаліційній угоді прописано зобов'язання депутатів коаліції врегулювати питання про імпічмент президента України.

Про це повідомляє Мустафа Найем, обраний депутатом Верховної Ради за списком партії "Блок Петра Порошенка".

"Зобов'язання про ухвалення закону, який регулюватиме процедуру імпічменту президента України, стало частиною Коаліційної угоди", - пише він у Facebook.

"Рішення остаточне і погоджене всіма сторонами переговорів", - додав Найем.

Тривають переговори з укладання коаліційної угоди.