хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

А, хіба тільки Кернес???

Черговий іспит Яреми - чому «не сидить» Кернес?
Олена Ярмолюк 12 грудня 2014, 15:45
 1094  1
Черговий іспит Яреми - чому «не сидить» Кернес?

Бездіяльність щодо резонансних злочинів Генерального прокурора України Віталія Яреми починає викликати наполегливі запитання у проукраїнських чиновників і політиків, які налаштовані на проведення реформ в країні. Так, Яремі доведеться дати професійну оцінку діям Харківського голови Геннадія Кернеса під час протистояння активістів Евромайдана режиму Януковича. Про це повідомляє у соцмережі народний депутат, радник міністра МВС Антон Геращенко, новину передає Преса України.

«Сьогодні Верховна Рада підтримала мій запит до Генерального прокурора України Віталія Яреми з вимогою роз'яснити причини незрозумілого затягування розслідування справи за підозрою Харківського міського голови Кернеса Р. А. у викраденні, побитті і катуванні активістів Евромайдану», - повідомляє Геращенко.

Нардеп має намір отримати від Генпрокурора відповідь, з яким обіцяє ознайомити громадськість.

«Це мій перший, але далеко не останній запит на злободенні теми, які стоять перед Україною і Верховною Радою. Відповідь Генерального Прокурора на цей мій запит, я опублікую», - зазначає Геращенко.

Варто відзначити, що 20 червня, під час призначення генеральним прокурором України Віталія Ярему, Президент України Петро Порошенко процитував як напуття новому чиновнику слова прем'єр-міністра Сінгапуру Лі Куан Ю: «Для того, щоб почати боротьбу з корупцією треба посадити трьох своїх друзів».
«Або у Яреми немає друзів, або його друзі - геть усі ченці Свято-Успенської лаври, Монастиря і Всіх Святих. Немає ні 5 тис, ні 50 тисяч, ні трьох друзів в смужку, з небом у клітинку», - прокоментував «діяльність» Яреми через півроку грузинський реформатор Каха Бендукідзе.

Раніше ми повідомлялиГенеральний прокурор України Віталій Ярема розповів, чому досі не "посадив трьох своїх друзів". Він сказав, що ніхто не може бути визнаний винним у вчиненні злочину інакше як за вироком суду. 

8

Коментарі

113.12.14, 16:15

Ростріляти саботажників Махніцького і Ярему , - і наступний прокурор гарантовано виконував би свої професійні обов'язки. Інакше все залишається як було