Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

"Потрібно їсти слона поступово"

Луценко: Депутатів позбавлять недоторканості цьогоріч, хоча третина ВР протиНеділя, 04 січня 2015, 19:11

Скасування депутатської недоторканності відбудеться вже в 2015 році шляхом внесення "ступінчатих" змін до Конституції.

Про це в інтерв'ю Українським новинам заявив лідер "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко.

"Ми повинні покінчити з цим (недоторканністю) і я не бачу жодного аргументу "за". Але частина депутатів шукають ці аргументи", - зазначив Луценко.

Він визнав, що парламент голосуватиме за скасування недоторканності неохоче.

За словами Луценка, у парламентському корпусі є щонайменше третина депутатів, які категорично проти зняття депутатської недоторканності, зокрема і в коаліційних фракціях.

"Мене це дуже злить. Я не розумію аргументів про те, що депутат має бути захищеним, бо мовляв без цього не було б Майдану. Це все маніпуляції", - наголосив нардеп.

При цьому він заявив: "Той, хто спробує торпедувати зміни до Конституції, обов’язково скаже про необхідність додати недоторканість депутатів і Президента".

"Це безвідмовний механізм, який завжди зривав будь-яке голосування. Саме тому я кажу про необхідність поетапного голосування за реформи. Депутатська недоторканість має бути скасована, я це демонструю усіма своїми голосуваннями, але я не впевнений, що є така позиція в усіх у парламенті. Якщо ми зараз поєднаємо ці питання, то просто завалимо і одне, і друге. Потрібно "їсти слона" поступово", - зазначив Луценко.

Смерть москальським окупантам

Бойовик зізнався у вбивстві командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар»
Олена Ярмолюк 04 січня 2015, 15:50
 1430  1
Бойовик зізнався у вбивстві командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар»

Російський найманець з Єкатеринбурга зізнався у вбивстві громадянина України - командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар» Олександра Піскіжова, відомого серед бійців за прізвиськом «Італієць». Вбивство беззбройного командира сталося під час так званого «перемир'я» на території, підконтрольній українським військовим. Про це повідомляє у соцмережі журналіст Юрій Бутусов, новину передає «Преса України».

«До уваги СБУ та МВС: російський найманець з Єкатеринбурга Максим Видецький зробив зізнання у вбивстві громадянина України - командира «Золотої роти» 24-го батальйону «Айдар» Олександра Піскіжова! Негайно в розшук і вимагати видачі цієї мерзоти! Хочу подивитися, як посібники терористів будуть викручуватися і посміють відхилити запит Інтерполу при такому щиросердному зізнані», - пише Бутусов.

Журналіст зазначає, що бойовик зізнається у своїх протизаконних діях на території України під час «перемир'я» і звертається до представників місії ОБСЄ оцінити зізнання росіянина.

«В абсолютно відвертому інтерв'ю російський терорист відверто хизується вбивством захоплених полонених - бійців 24-р батальйону Міноборони батальйону «Айдар». Ау, спостерігачі ОБСЄ, це сталося під час перемир'я, на території, яка за результатами Мінських домовленостей знаходиться під контролем законної влади України, і яка була захоплена російськими найманцями», - пише журналіст.

Під час інтерв'ю найманець зізнається, що він, у складі розвідувально-диверсійної групи «брав» 32-й блокпост. До бандитів у полон потрапили шестеро бійців «Айдара», серед яких був і командир Піскіжов. Дізнавшись, що одного з російських найманців під час атаки було вбито, бандити вбили деяких беззбройних поранених полонених.

- Твій колега «Механік» розповідав, що ви командира «Айдара» зарізали.

- Я зрозумів, про що ти говориш. Коли ми третю колону брали і Женьку «Птурщика» побило... Не пробачу їм його (плаче). Коли чергова колона проїхала, два танка виїхало, один ми відразу спалили, а другий нас як отхерачив, Женьці відразу півдовбешки знесло. А у нього доньці всього три місяці виповнилося, уявляєш? Хлопець молодий зовсім. Він служив у російській армії капітаном в Краснодарському краї. Його за поведінку до «старлея» знизили, і він поїхав у Луганськ... Взяли шістьох «айдаровців» - литовець, поляк, грузин, два заступника командуючого там було. І коли сказали, що Женя «Птурщик» помер, там переклинило нас. Загалом, не всіх полонених до штабу доставили. Зрозумійте нас правильно, ми ж теж живі люди. Тільки з пацаном сиділи за одним столом, і ось він все!» - пояснив вбивство беззбройних солдат найманець.

«Злочинець, який скоїв це зізнався сам - і тепер Україна зобов'язана вимагати видачі росіянина Максима Видецького (на фото)», - переконаний журналіст.

Раніше ми повідомлялиОкремо журналіст «пройшовся» по начальнику Генерального штабу Віктору Муженку, якого він фактично звинуватив у тому, що той цинічно бреше президенту Петру Порошенку про ситуацію в зоні АТО, а Верховний Головнокомандувач або наївно вірить, або робить вигляд, що не помічає брехні. 

Чому ця курва досі не звільнена із роботи, як мінімум

Провідниця викинула речі військових АТО з поїзда тому, що це «не її війна»
Олена Ярмолюк 04 січня 2015, 09:40
 691
Провідниця викинула речі військових АТО з поїзда тому, що це «не її війна»

Не всі українці усвідомлюють героїзм захисників країни, які беруть участь в АТО на сході. Так, 28 військовослужбовців бригади провідниця просто не пустила в поїзд, аргументуючи свій вчинок тим, що «це не моя війна». Про цю новину повідомляє «Преса України».

Четверо артилеристів 28 бригади намагалися дістатися до розташування своєї бригади за кілька днів до Нового року. Хлопці поверталися на війну з відпустки і мали намір з Миколаєва доїхати до Запоріжжя. Однак коли прибув транзитний поїзд Одеса-Запоріжжя, провідниця просто не пустила їх у вагон.

«Поїзд прийшов із запізненням, залишалося 2 хвилини. Провідниця нас просто не пустила взагалі. Викинула речі, закрила двері і все. Сказала, що це війна не її», - розповідає боєць Андрій Рудзінський.

Шоковані військові і проводжають їх волонтери в першу хвилину не знайшлися що сказати. Реакцією провідниці поїзда обурені також співробітники вокзалу.

«Викидають речі військовослужбовця, який зараз їде в таке місце, в якому він, можливо, віддасть своє життя за те, щоб її родина спала спокійно», - обурюється волонтер Тетяна Поліщук.

В результаті бійцям довелося купувати квитки на інший потяг, але він слідував в потрібному їм напрямку тільки через чотири дні. При цьому військовослужбовці виклали в цілому за квитки, які вони купують за власні гроші тисячу і більше гривень. У зв'язку з інцидентом, хлопці запізнилися на ротацію, і це не дозволило їх товаришам потрапити додому на новорічні свята, так як в графіку відпусток бригади стався збій.

Раніше ми повідомлялиПредставники волинських комуністів і комсомольців вчора приїхали в Донбас, щоб підтримати сепаратистський і терористичний рух у цьому регіоні. Ватажок волинської делегації назвався Михайлом Кононовичем і заявив, що він займає якусь "важливу" посаду в комсомолі України. Також Кононович порівняв нинішній Донбас з блокадою Ленінграда під час Другої світової війни. 

Читайте також:

Вороги чубляться і, це добре

Що насправді сталося з "Бетменом"
img

"Генеральна прокуратура" терористичної організації "ЛНР" повідомляє про успішне проведення спецоперації по знешкодженню "бандгрупи "Бетмен".

"В результаті проведених заходів співробітники спецслужб "ЛНР" знищили ватажка бандгрупи з позивним «Бетмен» і затримали його поплічників, підозрюваних у вчиненні тяжких і особливо тяжких злочинів»", – повідомляє Генпрокуратура "ЛНР".

За інформацією джерела, при "затриманні" 1 січня 2015 року керівник батальйону "Бетмен" Олександр Бєднов відмовився виконувати вимогу "роззброїтися» і учинив "запеклий озброєний опір, в результаті перестрілки був убитий".

Втім, я маю право на свою версію цієї події.

Нагадаю, раніше повідомлялося, що 31 грудня в Луганську відбулася тристороння зустріч представників Росії, України і "ЛНР". "ЛНР" представляли люди "глави республіки" Ігоря Плотницького. Основне питання, яке обговорювалося під час цієї зустрічі – це обмін полоненими в рамках т.зв. "мінських угод". Підпорядкований Плотницькому батальйон "Заря" контролює відносно невелику територію і відповідно не має"власних" військовополонених. Основна частина військовополонених знаходиться у польових командирів Бетмена, Лєшего та Мозгового, підрозділи яких фізично перебуваючи на території ЛНР, фактично не підпорядковуються уряду Плотницького. 31 грудня, по закінченю тристоронньої зустрічі, Бєднову було запропоновано віддати "його" полонених.

Бєднов, як начштаба 4 бригади "ЛНР", під його керівництвом знаходяться до 1500 бойовиків, не визнає Мінських угод, про що він неодноразово говорив в своїх ітерв"ю. До цього "фрондерства" домішувалася також особиста образа – його фактично витіснили із Луганська, не дозволили взяти участь у виборах "голови ЛНР", більше того, забрали 13 полонених, яких він вважав своїм "золотим фондом" ( саме Бєднов першим поставив торгівлю заручниками за викуп на потік). Отримавши наказ з Луганська про передачу полонених для обміну з українською стороною,Бєднов послав всіх, хто чогось від нього вимагав, туди, де сонце не світить.

До того ж, поки проходило засідання цієї комісії, Беднов вів перемовини зі стаханівським "Батею" – Павлом Дрьомовим – про спільний вступ проти Плотницького. Перемовини Бєднова з Дрємовим тривали 30 і 31 грудня. Два ватажки НВФ збиралися зустрітися після Нового року і домовитися детальніше, але не судилося – найближче оточення Бєднова передало цю інформаціє в "МДБ ЛНР". Враховуючи реакцію Бєднова на пропозицію щодо обміну військовополоненими та отриману інформацію щодо можливого заколоту проти Плотницького, було прийняте рішення про усунення непідконтрольного командира. Не випадково, напередодні операції з нейтралізації ГБР Бетмен, офіційною владою ЛНР повідомлялося про створення окремого комендантського полку в структурі силового блоку "республіки". Справа в тому, що росіяни "натякнули" Плотницькому, що в "ДНР" обмін полоненими уже відбувся, а в "ЛНР" – ще ні. Тому завданням "ручного комендантського полку" було допомогти Плотницькому монополізувати ситуацію з заручниками.

Хотів би звернути увагу на ще одне протиріччя у повідомленні "ЛНР".

За повідомленням "Генпокуратури ЛНР", 30 грудня Бєднову і його найближчому оточенню висунули обвинувачення у катуванні. Тоді можна задати слушне питання – чому людина, якій офіційно висунуто обвинувачення, їде фактично в пастку, знаючи про висунуті проти нього звинувачення? В Георгіївкі, де, власне і була організована засідка, розташовані підрозділи 31-ї окремої гвардійської ордена Кутузова II ступеня десантно-штурмової бригади (місце постійної дислокації – м.Ульянівськ). Відповідь проста – Бєднову пообіцяли викуп за утриманих його підрозділом полонених. Тобто ,"жадібність фраєра згубила".

Засідка на Бєднова була організована так, щоб обвинуватити в його загибелі українську диверсійну групу. Справа в тім, що серед охоронців "Бетмена", які загинули внаслідок обстрілу, – бійці , які катували і нищили "айдарівців". Розстріл почету Блєднова був здійснений із застосуванням вогнеметів "Джміль", зброї, з якої свого часу поплічники Бетмена знищили бійців батальйону "Айдар". Для стороннього спостерігача це мало виглядати, як помста української сторони своїм кровникам.

В "Генпрокуратурі ЛНР" заявляють про опір, який чинив Бєднов, після того, як йому запропонували скласти зброю. Це не відповідає дійсності, засідка буда несподіваною, ніхто з "бетменів" не чинив опору, бо просто не встиг цього зробити.

Спершу, поплічники "Бетмена" повідомляли, що їхнього командира не вбито, але взято у полон. Потім ситуація докорінно змінилася, коли до справи приступив російський спецназ. Було розповсюджене повідомлення про загибель "Бетмена", і в якості доказу нам показали на фото тіло, в якому складно впізнати Бєднова. В якості основного доказу вбивства Блєднова посилаються на повідомлення на сторінці ГБР "Бетмен", в якому йдеться про наступне: "Олександр Беднов (Бетмен) спалений в броньованому автобусі разом з двома ополченцями. Він сидів ззаду і його тіло обгоріло не сильно. Його впізнали бойові товариші".

Хотів би зауважити, що сидів він ззаду разом зі своєю дружиною, та двома охоронцями на псевдо "Фобус" та "Маніяк". Більше того, т.зв. "спеціальні служби" ЛНР змушені були підтвердити інформацію ГІ "Права Справа" про арешт двох охоронців "Бетмена" на псевдо "Маніяк" та "Фобус", які , якщо вірити офіційній версії, мали б згоріти разом зі своїм командиром.

Відзначу, що Бєднов, а також його дружина та двоє найближчих охоронців і "соратників" на псевдо "Маніак" та "Фобос", які очолювали групи, відповідальні за катування та викрадення заручників, наразі знаходяться в полоні і активно співпрацюють із спецпризначенцями РФ. Бєднову інкримінують катування полонених, махінації з гуманітаркою, "віджим" особистого майна на суму понад 3 млн. доларів. В мережі вже є відео допитів поплічників Бетмена "Маніяка" та "Фобуса".

Росіяни "розробляють" Бєднова і його "соратників" поки що обережно – їм не потрібен "холодний труп", з якого вже нічого не можна взяти. Результатом цієї "розробки" стали масові обшуки за місцями проживання бойовиків з групи "Бетмена". У ході обшуків було виявлено та вилучено понад 100 одиниць вогнепальної зброї, боєприпаси, грошові кошти та майно, раніше незаконним способом вилучені у мирних громадян, а також звільнені чотири приватних домоволодіння, які були "віджаті" бійцями Бєднова. Але потім, після "відпрацювання", його, скоріше за все, ліквідують, бо він нікому не потрібен.

Російські спецпризначенці допустили серйозний "прокол" в цій операції, коли в той же день заблокували базу "Бетмена" на автобазі по вул.Кулика.

Зрозуміло, що хотілося б закінчити все одним махом, але такі поспішні дії красномовно свідчать про те, що саме росіяни прибирають "фрондерів" зі шляху Плотницького. Причетность української сторони до внутрішніх розборок в середовищі бойовиків спростовується автоматично.

Додам, що колишній "міністр оборони ДНР", російський диверсантІгор Гіркин (Стрєлков) з розкритикував такі дії своїх "соратників" по зброї. "Що стосується ситуації з Сан Саничем "Бетменом", то потрібно дочекатися офіційного комюніке влади. Якщо його арешт викликаний серйозними причинами, то робити такі заходи потрібно з відповідним медійним супроводом, щоб не провокувати людей (і бійців ополчення) на різкі висновки і дії. Мабуть, цього в Луганську або не розуміють, або не хочуть розуміти. У першому випадку йдеться про ідіотизм (т. до. будь-яка смута у військовий час дуже небезпечна), в другому – про шкідництво. Можливо – про те і друге одночасно. В принципі, будь-які внутрішні настрої і заколоти вигідні тільки сурковським посіпакам – як такі, що сприяють "зливу" республік", – констатував він.

Про операцію проти Бєднова я попереджав і писав ще 26 грудня.

"Фактичне протистояння польового командира і Плотницького привело до відомого інциденту, коли Олександр Бєднов приніс у виборчком Луганської народної республіки документи про висунення в президенти, а по ньому і його людям відкрили вогонь. Мав місце замах, вважають бійці "Бетмена". Підсумком "президентських" амбіцій Блєднова стало те, що "Бетмен", замість патрулювання луганських вулиць, відправився в Красний Луч. Така ж доля чекає на неугодних Плотницькому МДБшників – він буде невпинно видавлювати людей, які стояли у витоків формування "міністерства".

Поплічники Бєднова попереджають, та й це ясно з логіки подій, що наступні кандидати на "загибель від куль диверсантів" – одіозні "Лєший", "Батя" Дрьомов і Мозговий. Мозгового Плотницький "полюбляє" вже давно, а от Дрьомов "розгорнувся" на всю міць не так давно. Так, у зверненні до Путіна "Батя" погрожує Плотницькому якоюсь таємною викривальною флешкою.Але, воїнам православного джихаду, варто б спитати у Дрьома звідки у нього компромат на Плотницького, який дивним чином збігається з оприлюдненими в грудні місяці матеріалами аналітичної служби "Права Справа" щодо незаконних оборудок з вугіллям українських високопосадовців, що привело свого часу до обшуків і арештів в "Центроенерго"?

Днями СБУ оприлюднило черговий аудіозапис розмови двох луганських терористів, в якій один із них (а саме Дрьомов) повідомляє, що йому особисто керівник уряду Російської Федерації Дмітрій Мєдвєдєв пообіцяв прислати "Гради" та нову артилерію. Дрьомов похизувався перед своїм "колегою" тим, що тепер має особистий прямий номер телефону до керівника російського уряду. З розмови стало ясно, що Дрьомов добився того, що так званий "глава ЛНР" Плотницький має публічно вибачитися перед російськими "козаками" за неприємні слова, що були сказані раніше.

Що тут скажеш? Премію Дарвіна до студії, сектор "приз"!Бажаємо міцного здоров'я панам терористам. Воно їм знадобиться...

 

Редакція сайту не впливає на зміст блогів і не несе відповідальність за думку, яку автори висловлюють на сторінках "Еспресо ТВ"

Порошенко + Кеслер

Порошенко решил сломать хребет коррупции с помощью Джованни Кесслера
"Хвиля"

Порошенко 12

Президент Украины провел встречу с директором Европейского бюро по борьбе с мошенничеством Джованни Кесслером, который был избран одним из членов конкурсной комиссии по избранию директора Национального антикоррупционного бюро.

Об этом сообщает пресс-служба главы государства.

«Одним из главных приоритетов в 2015 году является принципиальная, последовательная и эффективная борьба с коррупцией», — подчеркнул Президент Украины. При этом он добавил, что «возлагает большие надежды на опыт всех избранных членов конкурсной комиссии по избранию директора Национального антикоррупционного бюро, как на признанных авторитетов, которым удастся определить достойного специалиста в сфере противодействия коррупции».

Президент Украины также сообщил, что первая встреча всех членов комиссии для обсуждения возможной кандидатуры на должность директора бюро запланирована еще перед Старым Новым годом. «Мы не имеем права медлить с утверждением директора и началом работы Антикоррупционного бюро», — отметил Президент.

В свою очередь, Джованни Кесслер поблагодарил за доверие и выразил готовность активно включиться в процесс подготовки и проведения первого учредительного заседания конкурсной комиссии.

Первоочередной задачей созданного антикоррупционного бюро будет расследование и возврат средств, украденных режимом Януковича, создание специальной группы контроля за финансовыми ресурсами, которые будут выделены Европейским Союзом в качестве грантов, кредитов и специальных программ.

Глава государства также отметил, что успешная деятельность бюро будет особенно важным для внедрения реформ и создания атмосферы доверия к Украине. «Мы хотим изменить ситуацию, сломать старую коррупционную систему и создать новую эффективную систему противодействия коррупции», — отметил Президент.

Согласно действующему закону, директор Национального антикоррупционного бюро должен приступить к работе 24 января 2015 года. Это также предусмотрено коалиционным соглашением («Обеспечение деятельности Национального антикоррупционного бюро Украины с января 2015 года. Проведение открытого конкурсного отбора на должность директора согласно Закону Украины» О Национальном антикоррупционном бюро Украины «».)

Как известно, в состав конкурсной комиссии вошли девять человек, которые пропорционально (по три человека) были избраны и делегированы от Президента Украины, Правительства и Верховной Рады: Рефат Чубаров, Евгений Захаров, Ярослав Грицак, Иосиф Зисельс, Александра Яновская, Юрий Бутусов Евгений Нищук, Виктор Мусияка и Джованни Кесслер.

 

Справка

Джованни Кесслер — известный итальянский юрист, который служил в качестве прокурора в уголовных судах Тренто, Больцано и достиг значительных успехов в борьбе с мафией на Сицилии. С 1998 по 1999 год он был заместителем начальника Контрольной миссии ОБСЕ в Косово в Приштине. В качестве судебного эксперта принимал участие в нескольких складах Европейской комиссии и Совета Европы по оценке ситуации по коррупции в Восточной Европе. В 2001 году он был избран в итальянский парламент в качестве независимого члена Комитета по правосудию. Автор многочисленных законопроектов Международного уголовного суда, Европейской конвенции по борьбе с коррупцией, Международного судебного сотрудничества и европейского ордера на арест. С 2003-2006 — Вице-президент Парламентской ассамблеи Организации по безопасности и сотрудничеству в Европе (ОБСЕ). Принимал участие и руководил международными миссиями по наблюдению за выборами в Соединенных Штатах и во многих других странах ОБСЕ. С 2006 по 2008 год занимал должность итальянского Верховного комиссара по борьбе с контрафактной продукцией. В 2012 году был избран президентом сети Европейских партнеров по борьбе с коррупцией и Европейского управления по борьбе с коррупцией. В 2013 году стал членом Исполнительного комитета Международной ассоциации антикоррупционных органов (IAACA).

Джованни Кесслер имеет степень магистра в области права с отличием Университета Болоньи.

 

Смерть москвинським окупантам

Бойовик про смерть «Бетмена»: Ополчення, яке воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією
Бойовик про смерть «Бетмена»: Ополчення, яке воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією

Сьогодні, 2 січня, в Мережі з’явилась інформація про те, що від учора Кремль відкрито воюватиме із росіянами у самопроголошених республіках ЛНР та ДНР. Про це розповів один із бойовиків, більш відомий в соціальних мережах як Vlad Burtsev. Новину повідомляє «Преса України». 

Написати всю правду про ситуацію у республіках та про реальні плани путінського режиму бойовик вирішив після інформації про вбивство польового командира Бєднова, «Бетмена». Vlad Burtsev, зокрема, у доступній формі пояснює читачам власного блогу, що значить «новорічне вбивство» Бєднова та чого варто чекати так званим «ополченцям» від ставленика Путіна – Плотницького.

«У перший же день 2015-ого року російські спецслужби спільно з людьми, вірними Плотницькому, почали зачищати ополченців, які виступають проти передачі ЛНР назад Україні. Першим став Олександр Бєднов, відомий за позивному «Бетмен», командир Групи швидкого реагування (ГШР) Луганська. Бєднов неодноразово приїжджав за боєприпасами в розташування «Зорі». На той момент база «Зорі» в колишньому обласному військкоматі була основним арсеналом луганського ополчення. Туди завозили зброю і техніку з Росії, і далі вона розподілялася по підрозділам. Контролював цей потік Плотницький.

В ГБР, крім місцевих уродженців, досить багато добровольців з Росії. До складу ДБР входить у тому числі диверсійно-штурмова розвідувальна група «Русич» - вона складається з російських націоналістів. Саме бійці «Русича» перебували разом з Олександром Бедновым, коли їх атакували люди Плотницького і, найімовірніше, російський спецназ. Треба думати, що наступними у черзі на зачистку - відомі і харизматичні командири луганських ополченців Павло Дрьомов і Олексій Мозговий.
Відомі і харизматичні командири ДНР вже зачищені без крові. Першим видалили Ігоря Стрєлкова ще в середині серпня. В кінці грудня почалися арешти активістів лівих в ДНР.

Складається надзвичайна ситуація - ополчення, яке виступає, як союзник Росії, воює за інтереси Росії, тепер знищується цією самою Росією. Головна причина - путінський режим намагається не допустити виникнення справді народних республік у своєї межі. У народних республіках є кадрові російські військові, саме завдяки їм вдалося провести контрнаступ в серпні. Але зараз ці військові перетворюються в окупаційні частини», - повідомляє бойовик.

Нагадаємо, бійці батальйону «Бетмен» звинувачують ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького в організації вбивства Олександра Бєднова, відомого також як «Бетмен», який був їхнім командиром. Про це бійці підрозділу повідомили в соцмережі.

Зараз в батальйоні «Бетмен» заявляють, що їх базу, яка розміщена в Луганську, оточили і вони зараз «тримають оборону».
За даними бойовиків, Олександр Бєднов був убитий 1 січня 2015 року в результаті нападу на кортеж. «Прокуратура ЛНР», у свою чергу, стверджує, що «Бетмена» вбили при затриманні тому, що він чинив озброєний опір.

«Преса України» раніше повідомляла, що на Луганщині з реактивних піхотних вогнеметів «Джміль» було спалено шість бойовиків, у тому числі Олександра Бєднова.

Читайте також:

З великою радістю дізнався...

Оприлюднені фото спаленого кортежу «Бетмена» (ФОТО)18+
Наталія Світанок 02 січня 2015, 01:06
 17837
Оприлюднені фото спаленого кортежу «Бетмена» (ФОТО)18+

Сепаратистські ЗМІ опублікували фото з місця, де було спалено кортеж начальника штабу четвертої бригади ЛНР Олександра Бєднова.

Новину передає «Преса України».

Сепаратистські ЗМІ підтвердили факт загибелі шістьох охоронців «Бетмена» під час спецоперації російських служб.

"Лутугинський поворот. Місце спалення кортежу Олександра Бєднова (Бетмена). Загинули 6 ополченців із супроводу, позивні "Кіт", "Бритва", "Витязь", "Золотий", особи решти загиблих уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 1 січня у районі с. Георгіївка Лутугинського району Луганської області спецслужби Росії провели операцію з ліквідації бойовика Олександра Бєднова. Під час затримання «Бетмена» було знищено шестеро його охоронців та  декілька осіб арештовано, в тому числі дружину. Самого Бєднова спецпризначенці нібито вивезли до Росії.

Читайте також:

Шляхетно.

Семенченко проведе Новий рік на фронті, з бійцями батальйону «Донбас»
Володя Костик 30 грудня 2014, 23:19
 586
Семенченко проведе Новий рік на фронті, з бійцями батальйону «Донбас»

Народний депутат, засновник добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко, не побажав як його колеги провести новорічні і різдвяні канікули за кордоном, а відправиться на фронт до бійців свого батальйону.

Про це він повідомив у себе в блозі, новину передає "Преса України".

"Депутати виїхали на Багами, в Лондон, Дніпропетровськ та Вінницю. Ми поїхали на фронт, в батальйон Донбас. Новорічний репортаж з мене. Завантажилися огірками. Всі інші інгредієнти салатів, борщу та інших страв вже принесли місцеві волонтери", - написав Семенченко.

"З наступаючим. Все буде добре", - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська делегація на чолі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюкм 7 січня прибуде в Берлін, де вона намір провести ряд зустрічей з керівництвом Німеччини, про це повідомила міністр фінансів України Наталія Яресько.

«Це будуть спільні переговори з нашими німецькими партнерами. Прем'єр-міністр зустрінеться з канцлером Меркель», - повідомила вона.

Читайте також:

Українські скотомогильники кацапським окупантам

22-летний военный РФ и боевик из Омска вернулись «грузом 200» домой из Донбасса

22:27, — Украина

В сообществе «Груз-200» в Facebook сегодня появился список, опубликованный правозащитницей Еленой Васильевой.

В нем собраны погибшие и пропавшие без вести в боях на территории Украины. Всего перечислены 320 человек, в том числе двое жителей Омской области. Это 22-летний уроженец Полтавки Артем Яковлев из 106-й гвардейской воздушно-десантной дивизии и 41-летний Сергей Шмаков из Омска с позывным «Шмак55», пишетsuperomsk.ru.

В начале сентября о доставке тела Яковлева домой уже сообщал популярный блогер Андрей Мальгин:

«В августе 2014 года он отправился на границу с Украиной, в Ростовскую область. На фото у него даже есть «уазик» с тризубом. Границу его подразделение пересекло примерно 10-11 августа – именно тогда тульские десантники оказались в Луганской области... Пропал 18 августа – с этого дня его страница «ВКонтакте» замерла. Как и когда парня вернули родителям, точно неизвестно. Известна только дата похорон – 4 сентября».

Источники из военных кругов подтвердили информацию, сообщив, что Яковлев погиб при исполнении служебных обязанностей. Что касается Сергея Шмакова, то данные о его смерти появились на форуме «Омская рыбалка».

На портале администрации Омска Шмаков упоминается в числе призеров соревнований по рыбалке «Ерш-2013», посвященных дню рыбака. На YouTube размещен видеоролик памяти погибшего омича, на котором фигурируют его фотографии с оружием и на фоне символики Новороссии.