Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Нарешті...

Бірюков знайшов загублені документи Богданова та пообіцяв екс-лейтенанту ФСБ вирішити проблеми із громадянством
Елена Ясиновская 08 січня 2015, 13:15
 275
Бірюков знайшов загублені документи Богданова та пообіцяв екс-лейтенанту ФСБ вирішити проблеми із громадянством

Документи на громадянство екс-лейтенанта ФСБ Іллі Богданова насправді знаходились у одному із районних відділів міграційної служби міста Києва. Щоправда, поки зібрані не всі документи, які потрібні для проходження процедури реєстрації та подання заяви на здобуття українського громадянства. Та це не завадить довести справу до логічного завершення, запевнив радник Порошенка Юрій Бірюков, який із самого початку пообіцяв підтримати росіянина.

Новину повідомляє «Преса України» посилаючись на інформацію надану самим Бірюковим. 

Про те, що документи знайдені, Бірюков повідомив сьогодні, 8 січня. Радник Президента зокрема наголосив на тому, що не забув про самого Богданова та й надалі контролюватиме ситуацію, що склалась.

«Тільки що спілкувався з Богданов щодо його документів (я не забув, не думайте). Документи його виявилися в одному з районних відділів міграційної служби. Так що - Адміністрація Президента ніякого рішення не скасовувала, видавати його не збиралася. Бо - рішення не було, скасовувати було нічого. Документи поки в неповному комплекті, але йому у Київ приїжджати не треба - будемо вирішувати без нього», - йдеться у повідомленні Бірюкова.

Сам Богданов підтвердив надану Бірюковим інформацію.
 
«Бірюков подзвонив, сказав розбереться до кінця і допоможе... Чекаю», - повідомив Ілля Богданов у себе на сторінці у одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, ще у липні минулого року старший лейтенант Прикордонних військ Федеральної служби безпеки Росії Ілля Богданов перейшов на бік України і заявив про готовність захищати нашу країну від терористів, керованих Путіним. Про своє рішення співробітник ФСБ заявив у відеозверненні, яке оприлюднив тоді ще керівник інформаційного управління Національної гвардії Юрій Стець.

У відео зверненні, зокрема, чітко прозвучало незадоволення російського офіцера поведінкою російського президента. Тоді Богданов відкрито заявиви про те, що він починає воювати проти російської армії,а отже на стороні «карателів».

А вже на початку 2015 року в мережі з’явились повідомлення про те, що Богданова хочуть вислати із України. Така інформація викликала масу обурення у активних користувачів соціальних мереж, які стали на захист екс-лейтенанта ФСБ.  Завдяки активістам інформація про нього була передана раднику міністра оборони Юрію Бірюкову, який взяв під особистий контроль ситуацію з документами для росіянина.

Читайте також:

ху@ло 1 починає кип"ятком пісяти

Путін починає панікувати, - Washigton Post
Аня Бондар 08 січня 2015, 10:52
 2143
Путін починає панікувати, - Washigton Post

На тлі економічної кризи підтримка росіян президента Росії Володимира Путіна стає усе більш поверхневою, а вчорашня імпровізація у справі Навального говорить про те, що глава держави починає панікувати, пише видання Washigton Post. Новину передає «Преса України».

Як зазначає видання Washigton Post, коли десятки тисяч росіян повідомили в соцмережах, що 15 січня прийдуть на демонстрації на підтримку Навального, російська влада несподівано перенесла оголошення вироку на вівторок, 30 грудня. В порядку тактичного маневру суд також засудив молодшого брата Навального, Олега, який не займається політикою, до 3,5 років в'язниці.

«Ви не зможете посадити всіх!», - скандували демонстранти.

На думку видання, це гасло може переслідувати Путіна в наступному році, в якому, за оцінками ЦБ РФ, буде різке скорочення економіки в найближчі місяці у зв'язку з низькими цінами на нафту і західні санкції. Позиція «триматися за Крим» дорого обійдеться російському уряду, вважає автор публікації.

Washigton Post зазначає, що стратегія Путіна щодо подолання цих проблем, імовірно, буде такою ж, як і в 2012 році, коли Навальний провів масові демонстрації: ескалація внутрішніх репресій, а також військові авантюри в Україні та в інших країнах на тлі націоналістичної пропаганди всередині країни. Однак, олігархи РФ будуть тиснути на Кремль у зв'язку з ескалацією напруги у відносинах Росії із західними країнами.

Російські дисиденти кажуть, що підтримка Путіна в народі досить поверхнева і навряд чи збережеться в умовах економічного падіння або великих втрат серед військових. Поки що протести в Москві легко стримувалися ОМОНом. 

«Тим не менше, якщо б Путін не турбувався з-за цієї опозиції, у справі Навального не було б таких панікерські імпровізацій», - вважає газета.

Наскільки сильно буде зростати опір режимові Путіна, буде залежати значною мірою від політики США і Європейського союзу. Європейські санкції переглянуть у березні, їх продовження буде залежати від того, чи продовжують знаходиться російські війська в Україні.

Читайте також:

Навмисно не придумаєш такого

Краще бути чесним бандитом, ніж брехливим солдатом: терористи кидають ЛНР і приєднуються до бандформувань (ФОТО)
Аня Бондар 08 січня 2015, 08:43
 1937  2
Краще бути чесним бандитом, ніж брехливим солдатом: терористи кидають ЛНР і приєднуються до бандформувань (ФОТО)

Ліквідація ватажка бандформування «батальйон ДБР» Олександра Біднова на прізвисько «Бетмен» і п'ятеро його охоронців викликало хвилю невдоволення в лавах терористичної організації ЛНР. Зокрема, терористи почали писати рапорти на звільнення із так званих «збройних сил ЛНР» та приєднуватись до банд формувань. Новину повідомляє «Преса України».

Один з терористів, Джумагулов Д. І., написав рапорт про звільнення і приєднався до бандитського формування покійного "Бетмена".

У рапорті терорист також звинувачує ватажків ЛНР у крадіжках, грабежах, корупції та здирництві.

Але шедевром цього документа є постскриптум: 

«Краще бути чесним бандитом, ніж брехливим солдатом», - написав незадоволений Джумагулов.

Нагадаємо, бійці батальйону «Бетмен» звинувачують ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького в організації вбивства Олександра Бєднова, відомого також як «Бетмен», який був їхнім командиром. Про це бійці підрозділу повідомили в соцмережі.

Читайте також:

500 окупантських прихвостнів мають бути покарані

500 милиционеров Харьковщины отказались ехать в АТО и были уволены
16:42 / 07.01.2015

В Харьковской области из органов внутренних дел уволены около 500 сотрудников.

В Харьковской области из органов внутренних дел уволены около 500 сотрудников, которые отказались ехать в зону проведения антитеррористической операции.

Об этом сообщил председатель Харьковской облгосадминистрации Игорь Балута, говоря о настроениях силовиков во время Евромайдана и в начале проведения АТО.

"Мы пытались с Анатолием Дмитриевым (начальник Главного управления МВД Украины в Харьковской области) как можно больше пропускать через зону АТО. Не поехал в зону АТО - пиши заявление. И все-таки 500 человек мы отсеяли таким образом", - отметил Балута.

http://www.bagnet.org/news/society/250921

Смерть москальським окупантам

Під Маріуполем знешкоджено групу російських розвідників
Елена Ясиновская 08 січня 2015, 10:10
 1979  5
Під Маріуполем знешкоджено групу російських розвідників

В Мережі з’явилась інформація про те, що силовикам вдалось знешкодити чергову російську  розвідувальну групу. Цього разу не пощастило бійцям 54-го центру підготовки розвідувальних підрозділів Південного військового округу ЗС РФ (в/ч 90091, Владикавказ). Новину повідомив блогер Олег Ярчук, передає «Преса України».

У повідомленні блогера зокрема йдеться про те, що при проведенні розвідувальних операцій на Маріупольському оперативному напрямку один з розвідників вищезгаданої групи був знищений, ще два - отримали поранення.

Після цього інциденту, за даними блогера, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на вечір 6 січня 2015 склали: вбитими 4992, пораненими - 1611 і зниклими безвісти - 2649 чоловік.

Нагадаємо, ще на початку грудня минулого року ця ж спецгрупа 54-го центру зазнала втрат. Тоді також вбили чотирьох розвідників, один був поранений.

Ось тобі й раз

Стрілянина в редакції паризького журналу Charlie Hebdo: 11 вбитихСереда, 07 січня 2015, 13:42

В середу вдень в центрі Парижа сталася стрілянина в редакції сатиричного журналу Charlie Hebdo, що опублікував карикатури на пророка Мухаммеда у 2012 році.

За попередніми даними, загинули як мінімум 11 людей, повідомляє le Parisien.

За даними видання, стріляли двоє чоловіків, озброєних автоматичною зброєю. Десять людей загинули всередині будівлі, а одна зовні.

Мерія Парижа також повідомляє, що шість осіб отримали дуже серйозні поранення, в тому числі один поліцейський.

В останньому твіті журналу було зображення лідера терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакра аль-Багдаді.

Добрий москальсько-окупантський ху@ловець - це мертвий ху@ловець

Панин поведал «LifeNews», как каратели с пистолетами и свастикой хотели его распять в Одессе
 Ср, 07/01/2015 - 12:31

Российский актёр Алексей Панин рассказал об инциденте в одесском ресторане "Рыба", где его вынудили извиниться за свои антиукраинские высказывания.

В интервью прокремлёвскому пропагандистскому телеканалу "LifeNews" российский актер "вспомнил" множество новых подробностей происшествия, пишет издание "Обозреватель". В частности, Панин утверждает, что его "прессовали" вооружённые "фашистские каратели со свастикой", а один из активистов впоследствии якобы предлагал его распять.

Сначала, рассказывает он, всё шло идеально: посетители и персонал кафе просили автографы и подходили фотографироваться.
"Всё было изумительно, хотя я и был в этом ресторане в первый раз. Тапер, увидев нас, сыграл сначала "Катюшу", потом – "Как упоительны в России вечера". Я сидел и удивлялся, начал говорить: "Где же другая Одесса?" По завершении вечера нам принесли счёт и сделали громадную скидку, – вспоминает Панин. – И когда мы уже расплатились, внезапно вошёл человек, стал на ходу стягивать с себя пальто и закричал: "Мы – одесские каратели".

"На поясе у человека висел пистолет, он его не доставал. Он был не один, всего его спутников было трое, они тут же стали звонить куда-то по телефону. Они начали вызывать как бы милицию, стали говорить: "Молитесь, чтобы приехала милиция и вас увезли в органы, а не в наши подвалы". Нас прессанули моментально, была мощная психологическая атака. Они не говорили, что сейчас будут убивать, такого текста не было, но суть была именно такая", – добавил он.

"Однако вместо милиции в ресторане "Рыба" появилась целая толпа никем не контролируемых радикалов. Это были нетрезвые, агрессивно настроенные молодые люди в возрасте 18-19 лет, одетые в камуфляжную форму. Оказывать сопротивление им никто не решился", – утверждает актёр.

"В ресторане было человек 200 посетителей, все рассосались, никто не попросил приехавших выйти. У нас как бы было? – вызвали бы милицию, вот и все дела. Я уважаю украинцев, но это были не украинцы, это были фашисты. Я своими глазами видел людей с фашистской свастикой на нашивках", – рассказал Панин.

"Мы оттуда уехали, нас спрятали у друзей, и всю ночь мы сидели и мониторили Интернет, читали страницу того человека, который с нами грубо общался в ресторане. Он у себя в блоге прямым текстом писал и спрашивал: "Кто хочет распятия Панина, вот он – ещё в Одессе". Предлагали меня обменять на лётчицу Савченко. И главная мысль была – отсидеться и не лететь первым рейсом в Москву", – заявил актёр.

Напомним, российский актёр Алексей Панин был вынужден в Одессе извиниться за свои антиукраинские высказывания. Однако по возвращению в Москву актёр снова разразился в адрес Украины обвинениями в "фашизме и нацизме".

Ранее сообщалось, что на Панина всё-таки завели дело в Украине: ему грозит до 5 лет тюрьмы.

Про успішність, свідчить кількість вибухів у Харкові

Украинские силовики успешно борются с группировкой "Харьковские партизаны"
07.01.2015 - 09:45

Председатель Харьковской ОГА Игорь Балута доволен действиями правоохранителей по борьбе с группировкой "Харьковские партизаны", которую обвиняют в организации взрывов на территории города.

Об этом Балута сообщил "Радио Свобода".

"Наши ребята ведут себя очень эффективно, я имею в виду правоохранительные органы. То, что сделали СБУ и МВД, привело к тому, что так легко, как они планировали работать, у них не получается", – заявил Балута.

В Харьковской области в течение пяти месяцев работала диверсионно-террористическая группа "Харьковские партизаны", которой руководили из России, сообщили в СБУ. Правоохранителям удалось выяснить причастность членов организации к совершению 12 диверсий.

Ранее группа "ИС" сообщала, что Харьков будут охранять дополнительные блокпосты.

Смерть москальським окупантам та їх холуям!!!

Із полону ЛНР втекла група людей, вбивши охоронців
Аня Бондар 07 січня 2015, 08:47
 4468  1
Із полону ЛНР втекла група людей, вбивши охоронців

У Свердловську в ніч на 6 січня з полону терористів так званої ЛНР втекла група людей, попередньо вбивши охоронців. Серед втікачів є громадяни РФ, уродженці Івано-Франківської області, Свердловська, Хмельницької та Луганської областей. Новину повідомляє «Преса України».

Приблизно о пів на десяту вечора використавши момент, коли один з бойовиків, який здійснював обхід будівлі залишився один, полонені заволоділи його зброєю. 

В результаті група осіб, убивши двох охоронців, здійснила втечу.

Як зазначається, серед втікачів є громадяни РФ, уродженці Івано-Франківської області, Свердловська, Хмельницької та Луганської областей.

Наразі, бойовики самопроголошеної «ЛНР» оголосили план перехоплення.

Нагадаємо, «Уповноважений з прав людини» самопроголошеної ДНР Дарина Морозова запевняє, що до українських полонених не застосовуються будь-які тортури та пропонує журналістам оглянути умови, в яких тримають захоплених бійців.