хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Нарешті...

Бірюков знайшов загублені документи Богданова та пообіцяв екс-лейтенанту ФСБ вирішити проблеми із громадянством
Елена Ясиновская 08 січня 2015, 13:15
 275
Бірюков знайшов загублені документи Богданова та пообіцяв екс-лейтенанту ФСБ вирішити проблеми із громадянством

Документи на громадянство екс-лейтенанта ФСБ Іллі Богданова насправді знаходились у одному із районних відділів міграційної служби міста Києва. Щоправда, поки зібрані не всі документи, які потрібні для проходження процедури реєстрації та подання заяви на здобуття українського громадянства. Та це не завадить довести справу до логічного завершення, запевнив радник Порошенка Юрій Бірюков, який із самого початку пообіцяв підтримати росіянина.

Новину повідомляє «Преса України» посилаючись на інформацію надану самим Бірюковим. 

Про те, що документи знайдені, Бірюков повідомив сьогодні, 8 січня. Радник Президента зокрема наголосив на тому, що не забув про самого Богданова та й надалі контролюватиме ситуацію, що склалась.

«Тільки що спілкувався з Богданов щодо його документів (я не забув, не думайте). Документи його виявилися в одному з районних відділів міграційної служби. Так що - Адміністрація Президента ніякого рішення не скасовувала, видавати його не збиралася. Бо - рішення не було, скасовувати було нічого. Документи поки в неповному комплекті, але йому у Київ приїжджати не треба - будемо вирішувати без нього», - йдеться у повідомленні Бірюкова.

Сам Богданов підтвердив надану Бірюковим інформацію.
 
«Бірюков подзвонив, сказав розбереться до кінця і допоможе... Чекаю», - повідомив Ілля Богданов у себе на сторінці у одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, ще у липні минулого року старший лейтенант Прикордонних військ Федеральної служби безпеки Росії Ілля Богданов перейшов на бік України і заявив про готовність захищати нашу країну від терористів, керованих Путіним. Про своє рішення співробітник ФСБ заявив у відеозверненні, яке оприлюднив тоді ще керівник інформаційного управління Національної гвардії Юрій Стець.

У відео зверненні, зокрема, чітко прозвучало незадоволення російського офіцера поведінкою російського президента. Тоді Богданов відкрито заявиви про те, що він починає воювати проти російської армії,а отже на стороні «карателів».

А вже на початку 2015 року в мережі з’явились повідомлення про те, що Богданова хочуть вислати із України. Така інформація викликала масу обурення у активних користувачів соціальних мереж, які стали на захист екс-лейтенанта ФСБ.  Завдяки активістам інформація про нього була передана раднику міністра оборони Юрію Бірюкову, який взяв під особистий контроль ситуацію з документами для росіянина.

Читайте також:

7

Коментарі