Надо жить и улыбаться...)))

Не надо ничего бояться, надо жить и улыбаться!lol

Неймовірна історія про стосунки людини і крокодила...




Неймовірна історія про стосунки людини і крокодила...

У 1991 році костаріканець Гільберта Седд виявив на березі річки вмираючого крокодила, підстреленого в ліве око. Він відвіз його в човні і виходжував протягом шести місяців у себе вдома, де не тільки годував і давав ліки, але і обіймав рептилію, яку назвав Почо. Коли Почо одужав, Гільберт вивіз його до річки, але той повернувся за ним в будинок і став жити в ставку неподалік. Вони стали кожен день плавати разом, грати і обніматися, а пізніше Гільберта став влаштовувати покази для туристів. У 2011 році Почо помер від старості.
Вчені вважають цей випадок унікальним, і попереджають, що ручних крокодилів не буває! Незважаючи на їх кмітливість, навіть самий «приручений», на Ваш погляд крокодил, потенційно небезпечний.

[ Читати далі ]

Дубай - найбільше місто ....



Дубай - найбільше місто Об'єднаних Арабських Еміратів, розташований на березі Перської Затоки.
[ Читати далі ]

Цікавий агрегат...



Невелика пічка на дровах, яка вміє перетворювати енергію вогню в електрику.

Він засунув руку прямо в горло хижакові...



У США мисливець під час полювання на лося наткнувся на величезного ведмедя грізлі, вагою близько 180 кг. Від вірної смерті чоловіка врятувала порада, яку колись йому дала бабуся. Чоловік розповів, що несподівано наткнувся на грізлі біля струмка: ведмідь раптово прокинувся і кинувся на спантеличеного мисливця.

26-річний Чейз Деллово з Монтани мужньо засунув свою руку прямо в горло хижакові, щоб викликати у тварини блювотний рефлекс. У підсумку ведмідь став менш агресивним і втік, але встиг залишити на обличчі та голові сміливця кілька серйозних кривавих порізів.

Після неприємної зустрічі з грізлі брат потерпілого, який разом з ним приїхав на полювання, допоміг дістатися йому до найближчої лікарні, де хлопець пролежав кілька днів.



Циганська конячка



 Тінкер, або циганська упряжна конячка з довгою гривою...

Загублені храми М'янми ...



Туристи, які шукають тиші і відокремленості, точно оцінять це незвичайне місце.

У М'янмі можна знайти прекрасні місця, де крім вас нікого не буде. Наприклад, таку долину храмів: тут більше 100 пагод і храмів дивовижної краси, які, на жаль, поступово розвалюються.
[ Читати далі ]