Ворота в пекло



Ворота в пекло (Туркменістан)...
 У самому центрі пустелі Каракум, неподалік від невеликого містечка Дарваз в Туркменістані, розташоване місце, яке прозвали місцеві жителі Воротами в пекло. І в даному випадку це не перебільшення, а цілком точна метафора. Все почалося з того, що в 1971 році геологи почали бурити землю в пошуках природного газу і несподівано натрапили на величезну підземну каверну. Знайдений кратер виявився настільки великим, що весь транспорт, обладнання табору і сама бурова установка впали вниз. На щастя, жоден з робітників не постраждав. Відкрита підземна печера була вся заповнена газом. Щоб запобігти масовому отруєнню людей, було прийнято рішення його підпалити. Через 40 років газ продовжує  горіти. Складно підрахувати, скільки найціннішого палива було спалено за ці десятиліття, але здається, що його запаси невичерпні.

Ці хвороби цибуля лікує краще таблеток ...



Ці хвороби цибуля лікує краще таблеток ...
  Що ж такого є в цибулі? Цей їдкий овоч багатий сіркою, що дає йому видатні антибактеріальні та антисептичні властивості. Сірка робить його ідеальним інструментом гомеопатичного лікування.[ Читати далі ]

Добре, що у нас ще тепло...



Дорога через 10 метрові кучугури, Норвегія

6 наиболее распространенных типов отношений


 6 наиболее распространенных типов отношений. А какой твой вид отношений???? Найдите свой.burumburum

1. Взаиморазвитие

Когда два человека всерьез вовлечены в отношения, они начинают помогать друг другу расти. Расти как в духовном, так и в эмоциональном плане. Эмоциональный рост — важная часть нашего личностного становления, и данный тип отношений помогает достигнуть цели — прийти к эмоциональной зрелости. Такие партнеры делают сильными себя и мотивируют свою половинку. Если это именно ваш пример отношений, то вы очень счастливый человек. Главное — постараться удержать их как можно дольше.

[ Читати далі ]

13%, 3 голоси

21%, 5 голосів

4%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

8%, 2 голоси

4%, 1 голос

17%, 4 голоси

21%, 5 голосів

13%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Самець молі



Самець молі-комети (Argema mittrei) сушить крила в лісовій гущавині в національному парку Mantadia, Мадагаскар.