Під Львовом упав метеорит ...

23 січня під Львовом місцеві мешканці побачили у небі великий палаючий об’єкт. Імовірно, це метеорит, який впав у районі Брюховицького лісу.

Яскравий шар з довжелезним хвостом було видно майже всьому місту. Місцеві зробили багато світлин цієї події та оприлюднили їх у соціальних мережах. Також є відео цьому явищу. Камера приватного житлового будинку зафіксувала цей факт.

Вчені ще за довго до цього повідомляли, що приблизно у саме цей час нашу планету окутає сильний метеоритний дощ. Також вони підрахували кількість небесних тіл на годину, які впадуть за цей час на нашу планету- це приблизно 120 шт.



А за тобою півень ганявся?



Я в дитинстві бавилася у піску, а півень заскочив мені на голову.Той півень за всіма ганявся і бився, доки його не кинули у борщ
Переляк був...lol  А за тобою півень гнався?

71%, 15 голосів

10%, 2 голоси

19%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

С возрастом я все больше ценю женщин, которым за 40.




С возрастом я все больше ценю женщин, которым за 40, говорят мужчины...

Этому много причин. Например, 40-летняя женщина никогда не разбудит тебя посреди ночи спросить «О чем ты думаешь?». Ей пофиг, о чем ты думаешь. Если 40-летней женщине влом смотреть с тобой спорт по телевизору, она не будет сидеть и ныть по этому поводу. Она пойдет и будет заниматься тем, чем хочет — обычно чем-то куда более интересным. 40-летняя женщина знает себя достаточно хорошо, чтобы быть уверенной в том, кто она, чего она хочет и от кого. Очень мало женщин такого возраста интересует твое мнение о ней или о том, что она делает.

[ Читати далі ]