Світ Не Розуміє Токсичності росіян.

                               Мало хто у Світі розуміє токсичність відносин з росіянами.

Вибачайте, - що доведеться багато прочитати. Але якщо буде цікаво - то ви таки ж - й прочитаете.

Вражає, - але мало хто у Світі розуміє Токсичність відносин з росіянами.
.
Да, Любому Народу теоретично З росіянами можна мати відносини.
 Можна і торгувати ( купляти(купувати) - продавати товари)).
 Можна створювати спільні підприємства.
Можна виходити заміж та женитись. Віддавати дітей за них. Спілкуватись.
Обмінюватись культурними виступами.
.
Що ж буде по-Факту ? Що вже було сотні тисяч разів?
- Продасиш товар росіянам. Згідно договору. Кладеш гроші у кишеню, задоволений. Думаєш, - все буде далі добре. Пора гроші витрачати, прибуток. Щось купити на гроші нове, розширитись, збільшити бізнес на отриманих грошах.
- Що ти отримуєш - твої турбіни росіяни везуть не туди, куди домовлялись...
Домовлялись при продажу... 
Везуть в заборонене місце. Куда ти і не думав продавати.
 Журналісти Світу взнають про це - починається шкандаль. 
- Тебе звинувачують у змові. Змові з росіянами. Що ти начебто зарання знав - що повезуть їх ( турбіни) не туда, куди домова була.
Яка змова? Ти всього лише продав товар...Не очікуючи, що покупець порушить домовленність про розташування товару саме в домовленій географічній місцевості.
- Отримуєш ти Звинувачення в Передумовленій Злочинності.
 Штраф 2 млн.
 Падіння іміджу твоєї солідної компанії у Всьому Світі...
Відмови від заказів...Позор, карочче. На Весь Світ. Ти - Таке - Хотів??
.

Як ти так - попав? Що ти зробив? Ти - просто продав товар. Але чому так? А бо ти продав товар - кому - росіянам....От ти просто продав - а тебе потім взяли - і підставили...
Могло таке статись - якби ти продав товар іншій країні? Навряд чи.
ти попав в програшну ситуацію з ганьбою майбутньою Вже Зразу - просто зв'язавшись з росіянами...Просто продаючи товар саме їм. 
Заліз в радіаційне місце. Грошей захотів? Ну на. Разом  - з дозою радіації.
 Ти Пішов в темряві вздовж паркану по нехоженому шляху. Ти здогадувався, що там - насрано. Ти засумнівався в своій інтуїції ( якщо вона в тебе - була разом з мозком), - що краще туди не йти. Що - повезе..Грошей захтів. Ні, - не вийде.
Ні, цей народ - токсичний. Ти не знав раніше, не чув мудрих людей? Тоді отримуй Опит Сам. Ти вступив в гівно. Чому? Бо зв'язався з росіянами. 
Це одне і теж.

.
Варіант наступний сотні тисячфактний. 
Ти просто продав теж - товар. Росіянам. Вентилятор, наприклад. Гроші в кишені, ти - задоволений.
Росіяни ставлять твій вентилятор на літак. 
Ніхто той вентилятор потім не обслуговує. Одна брехня в актах про перевірки та обслуговування. Ну ж бо усяя країна - така. Суцільна Брехня. Так влаштовані, так - подобається.
 Вентилятор без обслуговування - ломається.
Тебе Звинувачують у продажу Неякісного Товару. Подають на тебе у суд!
Суд, як і має бути. - російський!! Суд приймає рішення тебе - оштрафувати. Тебе обдерли - ти залишився як обдерта липка. Чого так? Бо так - ім вигідніше. Вигідніше облапошити тебе і знайти нового поставщика вентиляторів - аніж наладити все ж таки систему обслуговування вентиляторів. Цє Єдина країна у Світі - де людей не можна Ніяк - налаштувати на чіткість виконання процессів, на систематизацію. Процесів обслуговування техніки в тому числі. Широка душа, не сприймає вузьких рамок. Чіткості. Спокою. Праці. Грамотності праці. Як в комах. Яке обслуговування вентилятора - думки про космос та комунізм, про негрів лінчують, про підземний вулкан США, про...
Далі. Мало того, що не обслуговують, а і в процесі експлуатації створюють надмірні умови використання...зовнішньої температури, зміни струму нестандартні.
Результат буде - Закономірний. Зломають - вони, а винний гарантовано будеш - ти!
Скільки вже таких звинувачень було в іносвіті? Що винен не пілот, не механік, не керівник польотом, не...- а саме - українська деталь. Франзуська деталь. Італійська запчастина.
Деталь - винна. І - виробник. Не той, хто довів деталь до стану, не той, хто деталь не вірно зєксплаутував, не той, хто зовсім зробив ТЄ - що до деталі відношення зовсім немає - вдарив літак об землю - а винна все - деталь. Так в них влаштований мозок - не вникання в подробиці - а створення загальної ємоційної картини. Не Істина - а створення чергового удобоварімого Міфу. І - не розслідування - а швидке забування - і швидкий біг далі. В - Нікуда.

Могло таке бути в іншому народі? Щоби француз чи ліберієць, посадивши грубо літак на ВПП, звинувачував не себе, як майстра справи, професіонала, - звинувачував австрійців у тому, що покришки полопали - значить австрійці винні В УСЬОМУ??
Ні, не могло. Таке трапиться Гарантовано тільки в одного народу.
.
Продавши любу деталь в росію - ти окажешься в результаті - винним.
- Навіть знаходячись на Міжнародній Космічній Станції разом з росіянами - ти опинишся винним. Тебе запідозрять і звинуватять в откриту - що це ти ( а не росіянин) взяв дрель в руки і просвердлив навіщось дірку наскрізь у космос. Щоб убити всіх і себе. 
Тебе - Звинуватять у Цьому масса россіян.
Так - влаштовані. Винен будеш на словах і в Історії - Все Одно - ТИ.
.
І Твоя Вина - Явна. Явна у тому, що ти допустив помилку. Ти опинився нащось поряд з - росіянином. Росіянами. 
.
Токсичність - це властивість не тільки існувати в середині токсичності, - Бути Самою - Токсичністю - а і заражати те, що попадае Всередину Токсичності.

І заражати - Навколишнє. Навколишне може якось захищатись від Токсичності, але якщо ти Сам Заліз Всередину Токсичності... - ну тут уж, вибачай, сам розумієш. Все Залежить від Ступіні Твого Захисту...Якщо Дуже Сильно Захищений - ти просто попотіеш, витратиш здоров'я, потерпиш, пройдеш массу процедур по очистці ( дезактивації) Тебе Потім...

Але лізти в Середину Токсичності - Незахищеним??!!
.
Світ Чомусь Досі Не Розуміє Ступінь Токсичності росіян.
бо вони геніально на це заточені, створені - усі Факти про себе Швидко замулюють, забрехують, стирають, перекручують. Вбивають, да. І - Людей. І чужих, і своїх.
Це допомагае так існувати ім ве більше 500-т років, відколи УСІМ Розумним людям ( письменникам, вченим, філософам) Стало Зрозуміло - хто такі - росіяни.
Розумними людям Стало відомо - Але Світу - ще - НІ. Це не написано в наукових статтях та не преподають як норму у школах дітям.
.
Так що Світу - Не відомо про токсичність такого народу - росіян.
І, отже Світ продовжує мати з ними - відносини...Обпалюючись через раз - Фактами.
Які - Не розуміє.
.
продовжуємо. Продовжимо і ми - Пояснення.
.
Ти - не продавав в Значний товар в росію, не продавав і товар мілкий в росію ( запчастини), відносин грошових ( А ЦЕ І - МОРАЛЬНІ. психологічні. історичні - а ти як думав?. - не маєш з ними - Стакновеній. 
Просто вважаеш - Сусідами. Там поганими чи не поганими - не важливо.
.
Важливо - що тебе вважать - Поганим. Середній руський тебе вважає - недолюдком і дауном. Кого ще вважає таким? - Та УСІХ.
От ми кого вважаем придурками - лише деяких. Росіян. Молдован. Естонців. ВСЕ.
Спитати Прибалтів - кого вони вважають придурками? Мабуть,- нікого.
Спитати молдован? Лише росіяни вважають придурками - усіх хто навколо них.

ТИ пробуєш змінити його думку про себе - Не вийде. Умова в нього - Одна - повне лащення перед ним, покора, і виляння твое хвостиком. Так робить Дмитро Гордон, приїзджаючи до них на передачі ( він думає їх образумити, думку розуму донести про щось). 
Отаке росіянин - розуміє.  Оце - він розуміє.
Приїхали на поклон дикі варвари ( козаки), стали на коліна перед імператрицею. Перед - росією. Росінин думає - що перед ним, мужиком-лапотніком. Простим інженером праці.
Підкорення він - розуміє. 
На рівних - ні.
І от для чого це все я пишу - бо це третій пункт. Підкорення - Означає Зараження.
.
Ти добровільно зайшов у радіаційну ( токсичну) Зону. росіян.
.
ТИ - Вже Заразився. І - Заражуєшся. Продожуєш Заражатись. Смертю. Токсикою. Ядом. 
.
Не вступаючи у відносини прямі з росіянами - секс, торгівля крамом ( товаром), дружба, пряме спілкування, обнімання, випивка спільна, видавання заміж дітей своїх за них, спільне підприємство скритне - 
Ти Вже Заражуєшся. І Звинуватять Все Одно - Тебе у Результаті. Вони. Читай вище.

Ти Будеш винен - Все Одно. При малейшем промахе с твоей стороны, навіть Без Промахів - Ти Вже - Попав. І Ти - Постраждаєш. І Матеріально, - і Морально...
.
Бо Це - Токсична Зона. В інших народів ( не російських) - все це - простіше. Там розумніші люди.
.
- і що, ти віддасиш дочку заміж за росіянина??
.
Заражуються Токсизмом ботулізмом Кожен День Люди нашої держави, Україна така собі, не рядова, не звичайна, унікальна...Але - і Нормальна, Стандартна, Проста. Чітка.
З Проблемами як в усіх, трохи збільшеними. А головна Проблема - не слабкість характеру чи Розуму - а те, -що так трапилось, що залежні ми досі трохи...яка незалежна, про що ви говорите. Це - Ціль. А поки що - крепкі українці, прості і не прості, це кожен день видно...
Заражаються токсичністю....
Слухають російський реп...Не розуміючи, що токсична російська гнила земля народжує Тільки - Гнилье. І душа в них - така, і Слова есссттт...такі.гнилі
.
Якщо ви вникнете - то і попси там слова теж - гнилі...Не може людина народжена на гнилій землі - народжувати слова не гнилі, така природа, уж вибачте ій таке...
Слухають російські радіопередачі...
Слухають і дивляться російський Ютуб....Невзорова, Бармалейку, Омтв...не розуміючи, що це контент - гнилий росіян.....що нічого живого там - немає...Одна - Токсичність.
.
Тобто ви знов лізете в Токсичність. Всотуючи ії в Себе...Впитивая.
читаючи росіян...на сайті даному теж десь дві тисячі росіян...реакція очікуема - це бред та а що ти хотів сказати, я не поняв....
.
з вас спросу мало, про росіян суть і про іх токсичність не знае увесь світ...

.
Звичайно, я розміщу розташую даний текст на ще декількох сайтах, але мало допомогає порозомнішати світу...тільки факти ( які давлять тиснуть на нас - фактичністю сьогодення) допомогають мені.
- Світ Має Зрозуміти Токсичність росіян. Чітко. 
Погано, що я страждаю, як той Бруно. Доводиться. Хоча, не хотілось би. Хотілось би Премію Нобеля. Щоб в  Історії. За Правду. За- Фактаж. За - Істину. за те що бачу Краще Інших на Планеті. Деякі Речі.
.
А поки що - стаття. 
Росіяни і іх країна - Токсичні. Факт. Розгляд сотен тисяч фактів та ситуацій.
- Кожен, хто буде мати відносини, зв'язки з росією - Постраждає. Буде - Винен. Неочікувано для нього. Останється без грошей в Результаті і в Ганьбі.
.це не я - говорю. Це Фактаж Планети Земля. Так Було і Буде.
.
Головне - щоб усі - Зрозуміли.
.
п.с. згадайте мене у підручниках, що будете дітей по них навчати, розроблених космічною наукою освіти, біографію напишіть мою. Що був такий, навчав людей, люди в результаті стали набагато розумніші, Взнали Чіткіше про Токсичність росії, зробили те-то і те-то....

І В Світі, і в Україні стали Люди - Розумніші. А ще Лоїв статей додав розумних, то ще - Більше взнали, продумали, зрозуміли Суть...
і зрозуміли толково - про токсичність росіян і про музику іх, і про слова іх, і про тексти їх, і -про відносини з токсичними росіянами...
.
що краще не влазити в токсичність і не знати росіян і спаси боже щось продавати...
- не чути і не знати в ідеалі. то - Ідеал. Поки що - Знати - зустрів росіянина - продав товар - тобі - Біда. Гарант. Факт. Готуйся. Обідрана липка будеш. Ідіот. ТИ.
.
п.п.с. ніколи у житті ніяким росіянам нічого не продавав.
Вивчаю новини. Життя.  Факт - Токсичні. 
Хто хоче - Ризикнути?
спілкуватись з росіянином- це одне ( і вже ти - заразився) - Спробуй мати відносини з Чорнобилем - дружачи з ним. Давай. 
Хто там, серби,  італійці хочуть дружити з росіянами? Серби - зникнуть. вже нікому не треба.
Сміливих - немає? Перевіриш радіацію?

 я прекрасно розумію між звичайною радіацією та звичайною токсичністю, але я так пишу заради слова щоби зрозуміли накінець маса народу, і радіація дає забруднення тіла токсичністю.
росіяни  - токсичні
.
тільки там таке може бути, що в інших не буває. Тільки там - Смерть. 
В - Результаті. Щоб ти не робив. Коли прийшло до тебе, ти - зробив. Пішов у відносини до росіян.
.
Коли Світ це Чітко Зрозуміє.

Прикольний Час Настав! Робітник дешевий. Порушена Система Людей!

  • 27.09.19, 17:41
Прикольний Час Настав! Тепер робітник простий асфальтоломаючої машини Повинен Мати Підтримку! У Вигляді як мінімум двох дівок - що повинні кричати - і прославляти Його Працю!!! Повинні Поряд з Його МАшиною - Йти!
ІНАКШЕ - НІЯК!!!!!
.
І ще Він Повинен і Має сторінку у ВК і у 
.
Ви, ЩО, Не Розумієте? Він Робить Роботу - Але Якщо Він Не Правий ( Ви так вважаєте) - то Навіщо Віни РОбить??
Давайте Протест Влаштуємо!!!!
.
.
а Якщо Він Правий - то все одне повинна бути бути Підтримка!!! Його. Галасуючі Савченки чи інші дівчата...Що Кричать - За Цю Дію!!!!
.
не розумієте...
українцї і росіяни Порушили Усю Логічну Систему Буття. Людей.
.
що ми, сміливо, що вони - напівмавпячо озвучили -
Порушили Людську Систему...

Шамана назначили Спасителем... Ох и народец. Одна шес.

Шамана назначили себе - Спасителем...!!
  rofllol rofl angel angel
Ох и народец.))) Одна шестая суши...

Як Добре - Що МИ - не москалі. Це дійсно - добре.

  • 08.09.19, 19:30
Ви навіть не уявляете, як добре, що ми живемо в Україні, і ми етнічно - не росіяни, і не живемо тим більше - там...
.
ви - не уявляєте...Так я вам розкажу - покажу неукам....
.
Там - у москалів ( росіян) - Одна засушеність....усього. Відносин. Мати до дитини. Усі. сусід до сусіда...
.
Там - у москалів ( росіян) - одна придуркуватість. Кожен День...
.
Там Одне КРЖ генне кожноденне...Аварії...Вбивства. Людожерство. Нерозслідування 100% Злочинів. Жодне - До кінця, до винайдення -  Правди - не розслідували....Невміння іх розслідувати, бо хаос в голові....Не одне, два, десять - А ЖОДНЕ. 
НЕ розслідуване до кінця Жоден злочин у росії.....ніякий МАК авіаційний чи інший комітет слідчий, чи суд в росії  жоден раз не сказав - Правди.....а лохи кажуть кожен раз - подождем расследования комитетом...)))) ну жди...))
Комітет Ніколи не напише Правди, а лише той замулений виснувок, погоджений зарання усіма - що влаштує плебс. Щоб більше не цікавились і не базікали лишне. Але можна було б Правду написати, ще й якби народ настояв на цьому. В росії е народ? Ні. Там Усе швидко забувають. І Правди ніхто - не требує. Забиті усі. як ми колись.
.
Ні щоби суспільство ділилось- поділялось на простолюдинів - лохів та верству грамотну, розумну, журналістів, інтелигентів, - у Них усі - Однакові. І Усі говорять - почекаємо результатів слідства, розслідування ...)))) Дитячомозкі усі 147 млн. 
.
.
Там одна толерантність до чурок інородних....мусять з ними - обніматися.....чеченів, бурятів, вірменів, казахів, чукчів....всередині своєї країни...яку вони вважають - білою, руцькою...Кожен руцький Вимушений ( ніде не дінеться) обніматись і брататись кожен День з Чорним якимось....Вон так треба? Кожен День сусід по квартирах бачиш іх - і обнімайся з ними, розмовляй...а очі в нього - бурята. або Армянина. Кожен день росіянин мусить іх любити, привітати...бо він теж - росіянин. і їх 40 % у росії....
.
.
Там не відоме - Майбутьнє, і не відомо - Нічого...Немає навіщо жити ім!!! Вони не знають - навіщо живуть!!! Немає - Майбутнього!!!
.
Там, в росії - одна Заздрість. це Основа - росіянина любого. Заздрість.  Один до одного...кожен день. заздрість кожноденна один до одного....
.
Вони ненавидять мовчки ту державу і ії правила - у якій Живуть..Це видно по них. По поведінці, по словах. Кожен день ненавидять власне суспільство, свою ж - державу...Це насилля для них - і вони ненавидять.
.
І Брехня кожну секунду...Один одному, з телевізора, з радіо, і воно знае, і бреше - теж. Один одному...Дітям бреше. Жінці. Приятелю....
.
Це - шизофренія в них, але вони кріпляться, живуть, іх це навіть - об'єднує. Гуртує. Як - Колектив.
.
.
Як же добре, - що ми так - не живем.
.
Як же добре, - що ми - не москалі.
.
дякую тобі, боже, (якого немає), - що я ( і усі мої непогані Знайомі) - не москаль.
.
Це по-Суті  - і е Часточка Щастя. 
щастя - так не жити - як вони. Це - вже трохи повезло. Прожити. В - Щасті.
.
Як же ж Добре, що ми - не москалі.........
ви - не осознаєте..Осознали трохи? Освідомились? Свідомість. Це чітке і тверезе розуміння Світу і Тебе - у ньому. Адекватне і з багатьма Фактами, Істиною, Правдою. Підтвердженням з багатьох інших теж мудрих джерел - як і ти.
.
А проблеми - у нас були і будуть. І іх важко вирішити, і деякі шансів вирішити - 15%. Будемо доганяти Польщу...нам до них йти і йти...
.
- Але як добре. що я - не москаль. Тьху-тьху-тьху - щоби я москалем і не став))). Спаси Боже. Не жити так -як вони...і не прожити життя так, як в них....в  іх даності, в іх умовах...ні, так нормальна людина не живе. Без Майбутнього і в Брехні і зависті і сухості, з ненавистю та ще й з бурятами, калмиками разом обнімку......
.
.

Як же ж нам - добре....повезло хоч тут. 
.
.

.

Стало важко розмовляти російською мовою!!! Ефект після укрмови.

  • 04.09.19, 21:32
Як я прийняв рішення у 2015-му році,- розмовляти Тільки українською мовою ( намагатися жорстко), - так і робив і роблю.
Отже, я Чотири роки розмовляю українською. І - пишу. Не 100%. Будучи до цього чистим російськомовним. Принциповим.
.

Розмовляючи російською, якою я розмовляв з 1978-го, я ії знав на рівні оцінки 4+, диктанти писав завжди на 5, 5+, жив у умовній росії і Словом і Інтонаціями володів - Ідеально. Дуже гарний балакун, розмовляч і спорщик, симпатичний у компаніях. Поважаємий у середніх або великих Колективах. Мене багато хто знав - я розмовляв гарною російською, інтелігент.
.

Два місяці тому помітив Уперше - коли пару раз за день Вимушений розмовляти російською - у мене з'явився акцент.
.
Я Зараз помітив сам в себе - в російській мові - український акцент.....))))))
.
.
як раніше було смішно чути цей акцент в українців....)))) Думав, це ж схожа мова, ти говориш зараз зі мною - російською, ти ії добре знаєш, - - чого ж у тебе - акцент...
Колгоспник ти недопрацьований, село ти не асфальтоване, чого ж ти - знаючи - не можеш виправити свій акцент...Нормальне вміння спілкування іншою мовою має за собою повну відсутність акценту. Інакше - тебе відразу вичисляють. І - насміюються.
.
Як Радж Кутрапаллі розмовляє англійською у США, - але це - смішно. Як сміються з усіх інших народів, які розмовляють англійською - норвежців, поляків, росіян - зразу ловиться акцент в них - істинними носіями - англомовними. І йдуть - здогадки вірні - хто цей говорун по нації насправді, що він не наш, не рідний, не чистий, - і насмішки над акцентом. Так Люди - влаштовані. Це - Нормально. Поки що. В Ідеалі - такого бути - немає, але люди ще не доросли...))) В нас багато недоліків і інстинктів ще е.)
.
.
Так ось, Я неочікувано обнарижив ( винайшов) у себе - український акцент!!! Коли зрідка розмовляю на російській.
.
Тобто - це особливість мови! Вона - не споріднена російській! Чужа!
.
.

Мало того, я тепер ( два дні назад) при спілкуванні українською мовою, вимушений був використати для більш кращого пояснення Думки російські слова - і дуже напружився - щоби згадати - а як же вони на російській звучать-вимовляються!!!
.
я, який на російській балакав, не задумуючись навіть, всі слова самі вилітали з зсередини, з душі. З пам'яті. Відмінника і балакуна. Диктанти на інтуїції на 5+ писав.
.
Я почав забувати російські слова. Іх написання, значення, і те, що навколо любого слова завжди стоїть - цілий світ прив'язки - де чув, коли, як краще, з чим зв'язано, які емоції, який наголос, які дати та вчені та родичі та випадки життя та ще гамма - прив'язані до даного слова - і ти знаеш опитом - як саме потрібно.
.
На четвертий рік розмовляння кожноденного українською мовою в мене з'явився український акцент як справжнього українці - жителя України, і я почав забувати деякі російські слова, які знав змалечку.
.
Перше слово у Житті, я Сказав - Мама. В українському Миколайові у сім'ї українців російськоговорячих у той час, у сім'ї комуніста і відмінника бойової і політичної подготовки. Офіцера ВС СССР Бронетанокових сил. Бойового. Не музиканта чи тилової криси.
На - російській. Через це до 2015-го жорстко відстоював думку - що якщо так - то я повинен Усе Життя ( через перше слово) - повинен спілкуватись тільки російською.
.
У 2015-му я - порозумнішав у цій темі.
.
І Зараз, у 2019 -му, літо на дворі, розмовляння кожноденнє українською мовою в мене з'явився український акцент прирозмовлянні російською мовою. Як у справжнього українця - жителя України.
.
 і я почав забувати деякі російські слова, які знав змалечку і все життя до цього. Вилітають з пам'яті. Не можу згадати елементарщину.
.
Смішно. В самого себе чути акцент - над яким роками сміявся з інших.
Смішно, - забувати слова, які використовував усе Життя. Це було - природньо тоді, естественно.
.
Але ось така дія розмовляння на одній мові в основі. Кожень день - по сто раз - тільки на українській.
Десяток коментів на українській в Ютуб, десяток смс у Вайбер - тільки на українській, пару статей, спілкування з родичами - тільки на українській принципово теж ( в основі - україномовні - центр України, Вінниця, Київ, з давна). З роботодавцями, з таксистами - тільки на українській.
Спокійній, не западенській.
Усі - Розуміють - Прекрасно.
.
а тепер, помічаю акцент український в себе...))))) і слова руцькі - забуваю.
.
Ось - таке робиться. Сучасна Україна.
.
а ви - що?
Почали розмовляти українською - а в душі - росіяни? І гадите Україні, розмовляючи українською?
а в душі чекаете, да кагдаже кагдаже руцкие придут братья опять? Мишебратия!!
.
Ні. 
А я - за українську мову. За - Майбутне. Вже усі діти у дітсадках і школах розмовляють рідною мовою - українською. І це - нормально і прекрасно. І так - Є. І буде й надалі. Добре.
.
І от, як бувший російськомовний я розповів про метаморфози, що трапляються з Людиною при переході на чітке розмовляння рідною мовою - після років розмовляння на чужинській мові.
.
я ще частенько буду писати на російській мові - бо мушу - танки, комп'ютери, авіація, тексти, багато на росмові авторів - щоби донести думку - мушу писати на їх мові. Навіщо ім - перекладати. При перекладі губиться і думка, невірно питання формулюється.
.
Але розмовляти я буду - тільки на українській. Намагаюсь. Виходить. Чого і вам - бажаю.
.
- який же смішний в мене укроакцент.....коли російською....Брррр. Краще російською - і не розмовляти вже....
.
Начорттттттта вона потрібна?? Кому? Для чого??? Нам вона - не потрібна. Без неї можна прекрасно жити.
Пиши, розмовляй - українською. Нормальною, чистою. Усі Тебе - Зрозуміють.
 І Живи - Спокійно. Рідна мова. Загальновідома. Усім. Рідна- ріднесенька. Предків. Діда, прадіда, прапрадіда, прапрапрадіда.
.
звідки взялась ця русня? що нас напрягли. якого чорта росмова? Гуляйте, вредителі, захопники. 
Йдіть до біса!
.
бабусі обидві розмовляли усе життя на чистій українській мові. З дитинства - чув. Кожен рік.
.
.

.

За що я люблю цигарки "Marlboro".

  • 03.09.19, 22:14
Палю саме їх вже років десять. Саме - Червоне Мальборо.
.
- відкладаємо в сторону усі явні переваги - 
- що це Найкраще і найякіснеше гівно з усього, що виробляється тютюновою промисловістю в Україні...ну ще "Парламент" е... окрема історія. не потрібна тут. В даному пості.
- що не тільки в Україні вони - з самих найкращих.
- що - Історія.
- що Морріс і тому подібне.
- що гарні, і дизайн пачок і самі.
.
Ментально - подобаються.
.
.
А Саме головне - " вони чогось додають серйозності". 
.
Чого так - науці не відомо. Якось так діють, що коли куриш їх - стаеш серйознішим трохи і крутішим. В - Поведінці. В повсякбуті.
.
от коли куриш Кємел жовтий - стаєш козирним і легковажним і фартовим. Як Лев по-зодіаку.
.
А от коли палиш Мальборо - стаеш серйознішим. Мимоволі. Як - Козоріг? КозорігоСкорпіон? Не знаю. Чіткіший і серйозніший.
.
факт у тому, що коли немає у магазині М, то я беру К. Це буває раз -два в місяц.
І починаю бачити Зміну у своїй Поведінці після цього. Стаю - таким.
.
.
- і ковбой мальборомєн тут ні до чого, я плакат бачив вперше у 1992-му, особливої поваги він не визвав, після цього не бачив такого 26-ть!!!! років, аж осьо в 2018-му прийшла думка - а мальборо це ж наче реклама якась була, якійсь ковбой був...І знайшов скріни в Інеті.
.
Marlboro чогось дає палячій людині крутість, серйозність, зосередженість, уважність.
.
Саме - воно. 
Інші цигарки - діють на людину - по іншому.

Автопідбір автозаміна слів на клавіатурі. Прикол.

Пишу комент в Ютубі на телефоні, при цьому знизу автовідкривається клава Свіфт, щоби писати комент.
.
 - Пишу слова комусь - "Розумно говорить"...
.
Дивлюсь, нижче клавіатура пропонує 
мені вставити такі слова на вибір - "Це", -"Добре", - "Нахуй"….)))))
.
.
.
- я аж прозрів....lol

Цукраїна! Може є щось у цій назві?

я , як і Завжди, думав, що тільки я це винайшов. Ні, це вже було. Наприклад, у коментах якогось чувака, який писав на ЖЖ у 2011-му році Українською!!!! Це -круто.
.
так не він здогався, а інші, у коментах...
.
Цукраїна. Найкращий у світі цукор - з цукрових буряків. Найкращі цукрові буряки - у Вінницькій області. 
Вінницька область - найменьше була під впливом росії.
.
Вінницька область - Частина Серця України. Першооснова здавна разом з Київською..
(без степової південної зони та без нижньої частини молдован валахів). 
.
то може щось і є ментальне у цьому...
.
Цукор найкращий - Центр України. Українці - Тільці по Зодіаку, Тільці обожнюють Солодке. і М'ясо, і Зелень, і ще Коричневий колір чогось...типу, - підлива. ну тут багато думок, зараз не про це, і в них це - Не основне.
(Венера, Любов - це тілець). 
Обожнюють Якість Продуктів та Речей. Найкраще - розуміються на цьому. На - Якості.
.
Найкращий цукор - найкращий смак для людини - один з найкращих смаків для людини - солодке - без болота росіян - без поляків - без румун горами замучених - без крима сухого дурного - без чудакуватих анекдотних молдован.
.
Саме - Цукраїна. Рай для Солодкоїжок. Серце України.
.
Ми - Солодкоїжки. Так - трапилось. Але ми - не розмазня. Удар кулаком у нас - важелезний!!!
.
Вивчіть, що таке - українець. 
.
це не - козак. це- не карпатець. це - не степовик. 
.
пів- Київ, пів -Вінниця, пів -Житомир, пів-Черкаси. 
Центр.
.
даю карту мого бачення на фактах Центру України історичного - 

що всередині оранжевих -жовто-горячих ліній. Серце.
створив на основі знань про зони природи і вплив інших народів.
.
Цукраїна. Серце України.
щось дві теми замісив у одну. Насправді, тут замішано тем і думок Людства 86-ть штук, але звисока дивлячись - дві. Одна.
.
про що і пост. Думка. Здогадка.
.
можливо, ментально на Планеті МИ - цукраїнці?
.
цукор знають усі. поляки, німці, французи, - усі люблять. а не мають вдосталь.
або їдять сирець з тростніка колоній, або в нас купляють.
Бо в нас - найкращий!!!.
.
чому так сталось? Земля - найкраща саме для цього. В Серці - України.
.
не зерно, не огірки, не рис. Ми - Найкращий Цукор на Планеті. Саме це Найкраще наша земля дає це Світу. Людству.
.
...Цукраїна!!! смішно, да? а - факт. 
.
думайте.

Як побачиш - росіяна, бий його - як таракана!!

  • 20.08.19, 15:44
слова з можливої пісні. Шутейної. В сенсі, - росіянина. Та і таракан це суржик, на українській це - тарган. Ну, маємо те, що - маємо...
І весело, і зміст вірний, розумний. Навчальний. Творчість для навчання. А не для сміття.
.
як побачиш росіяна........бий його як таракана...