Новини напівмавп. Новини в них. Бабусі.

Під Хабаровському затримали підозрювану в серійних вбивствах 80-річну стареньку.

- Ще в лютому пенсіонерці поставили в провину жорстоке вбивство і розчленування двірника, зараз ще і восьмирічної дівчинки.

Баба Соня, яка проживала в кварталі 40-річчя Жовтня в передмісті Хабаровська.

Це сталося в кінці січня - початку лютого 2019 року .

 Увечері закричали граючи у дворі діти.

 Коли дорослі вийшли подивитися, що так налякало дітвору, то самі обімліли від жаху. Вуличні собаки грали з відрубаною людською рукою.

Викликали поліцію, ті оглянули околиці і на смітнику, яка розташовувалася неподалік, знайшли акуратно разделанное людське тіло, розфасоване в целофанові мішки для сміття. Внутрішні органи були кинуті в контейнери.

Опитали свідків - хтось бачив, як баба Соня перетаскувала ці мішки, хтось чув, як всю ніч вона щось рубила у себе в квартирі так, що люстра тряслася. І ніде не могли знайти місцевого двірника - дядю Васю, людини доброго, але любив «закласти за комір». Він не так давно приїхав з України і знімав кімнату у скандальній старої.

- У квартирі у пенсіонерки знайшли багато цікавого: погано затерті бризки, як потім встановили експерти, людської крові на стінах в залі, забруднені в тій же крові інструменти - молотки, пилки і ножі, якими вона, судячи з усього, і обробляла двірника, - розповіло джерело, близьке до слідства.
Зрозуміло, пенсіонерку негайно заарештували за підозрою у вбивстві і відправили в СІЗО. Причому сусіди, що вибігли на крики в під'їзд, розповідали, що стара під час затримання легко, ніби кеглі, розшпурляла п'ятьох оперативників, крила всіх матом і ні за що не хотіла йти з дому. Втім, в крайовому слідчому комітеті цю інформацію потім спростували , як і припущення, що пенсіонерка не просто розчленувала дядю Васю, але якийсь час харчувалася ім.

Як розповідають сусіди, злочин баба Соня зробила, швидше за все, вночі. Приблизно о другій годині після півночі з її квартири пролунали потужні удари, гучною луною минулі по всьому під'їзду. Наче щось рубали на підлозі. Потім все затихло.

- У мене аж люстра на стелі застрибала, - ділиться враженнями співрозмовник, теж побажав залишитися анонімним. - До того сильні удари були. Таке відчуття, що дрова в квартирі рубала. Потім тиша. Потім через дві хвилини ще кілька ударів. Ми прокинулися, але все начебто затихло. І вона нікуди не виходила - у неї двері залізні, почули б. На наступний день о дев'ятій годині вечора в підлогу щось знову довбала. Довго, близько години. Що це було, ми потім зрозуміли, коли почули про вбивство.

Сусіди розповіли слідчим і багато іншого цікавого. Зокрема, про свої підозри, що вбивство двірника - далеко не єдиний кримінальний епізод з життя баби Соні. Давно, 14 років тому, в будинку пропала дівчинка - второклашка. Жила вона в тому ж під'їзді, і зла бабця її терпіти не могла. Труп восьмирічної дитини знайшли в потім в селищі, але вбивцю так і не вдалося встановити. Хоча все підозрювали, що саме 80-річна пенсіонерка доклала руку до зникнення школярки. І вони мали рацію . Це вдалося встановити оперативникам після експертизи.

- Дівчинка пропала в грудні 2005 року. Через 13 днів у селищі Березівка виявили останки неповнолітньої. Були проведені оперативно-розшукові заходи, і тепер слідчим вдалося встановити причетність 80-річної жінки ще й до цього вбивства, - зазначив джерело «КП» - Хабаровськ » .

Але і це ще не кінець, впевнені місцеві мешканці, і згадують, як в «проклятої» квартирі пропала ще одна старенька.

- У 2013 році у неї стала жити ще якась пенсіонерка, - ділиться подробицями сусід. - Начебто та продала квартиру і встала до нашої бабці на постій, щоб потім виїхати в інший регіон. Жінка була з грошима. Жили вони разом, а потім пожилиця несподівано зникла. Її шукала поліція, приходили до Соні, навіть знайшли якісь плями на підлозі, схожі на кров. Але тоді довести нічого не змогли.

.
Також можна прочитати ще новини - відкриваеєте ссилку - тиснете ПКМ - вибираете пункт - перекласти українською - і спокійно читаете - 

Бабуся з Хабаровськ вбила і розрізала на шматки болгаркою свого сина -



Бабуся з Ростов-на-Дону вбила чоловіка, невістку і онука.


Бабуся з Санкт-Петербург вбила 10-ть чоловік.


От ви робили на пилорамі? Я би вас усіх туда запроторив.

От ви робили на пилорамі?
.
Ні.
.
 - І це дуже - погано. Що ви там - не робили.
.
Я вам - рекомендую.
.
Мало того - я би вас усіх відправив на пилораму.
.
Щоби поробили 4-е місяці. 
.
Як я - Колись.
.
Вам би вистачило, якраз 4-е місяці. Кожен день. 
.
Два місяці - "на виході" ( 2-им номером), і 2-а місяці - на вході - першим номером. Головним пилорамщиком.
.
На такій пилорамі, Там де в комлі більше 55 см. вже не проходить...
І потрібно порізати 200 кубометрів сосни діаметром 32-48 см. і ще купу ясеню та іншого.
.
І все на - різне. Різні розміри. Міняете розлучки. Точите пилки. Вигрібаєте троть з підвалу на транспортер.
.
.
- І після цього ви би різко стали - Розумніші. Я вам - Гарантую.
.
 Там якась безвихідь - одночасно з ризикованою монотонною роботою - замінює рік медитації в Тибеті.
.
Ви би стали зразу після цього всього такими розумниками і розумницями, - аж край.
І не городили б усілякі нісенітниці банальні битові свої.
.
Після цього курсу Голова світліше стала б - і змогли б ви вже накінець піднятися у височінь - і дивитися на земні проблеми зверху, спокійно......

Для чого математичні Знання Людині? Досі на Планеті не відповіли

Для чого цих несчасних Дітей ми мучимо?? Навчаючи математикою та геометріею?
.
Для чого ми самі навчались, мучаючись оцим??
.
Досі Ніхто на Планеті - Не Відповів.
.
Для ЧОГО ЦЕ??
.
За ВСЕ ЖИТТЯ мені знадобилась Лише таблиця множення багато разів, дуже рідко таблиця множення двозначних чисел - яку у школі - Не вчать.
.
І трикутник Піфагора пару раз. За ВСЕ ЖИТТЯ. де кут 90 градусів реально буде, якщо трикутник 3м. на 4 м. сторони - то реальна коса сторона буде 5 м.
.
І без квадратів і без коренів. Це реально практична річ.
.
Якщо ти хочеш побудувати чіткі 90* на землі - то відміряеш в одну сторону 3 м., в другу ( під приблизно 90* - 4м. - і міряеш косу лінію між ними. Коли вона стане 5 м. - той кут стане точно 90*.
.
ВСЕ. Більше НІКОЛИ У ЖИТТІ не стикався з ніякою іншою геометрією....
.
То для чого ваша геометрія????
.
Для чого ваші октаедри і вирішування задач всередині нього????
.
В математиці ще важливі Проценти. Зіштовхуєшся з ними на протязі життя не раз.
.
І - пропорції. Не тільки прості - як склад бетону чи кисню, а і складні. 
.
Якщо те, то те, а якщо забрали, то вже те. Ікс, Ігрек, Бє та Зет.
.
ВСЕ.
.
Більше Нічого В Житті Людини не потрібно!
.
ну якщо дитину нещасну хочуть зробити фізиком чи математиком - то нехай і мучиться, вчить це, (як скрипаля майбутнього мучать батьки ( ізверги, евреї)), а Нормальним Людям то це - Навіщо????????? Навіщо ця математика і геометрія, а тим більше - логарифми....
.
Ну да, це ще потрібно конструкторам. Це потрібно людям - мільонам іх - для обслуговування фізиків, математиків, виробів технічних. Льотчикам, технікам АЄС, 
.
Але - це не потрібно - хірургам, мільонам врачів, літераторам, сільськогосподарникам, і мільонам інших людей...Філологам, Будівельникам простим...
.
Тобто наша Освіта готує навіщось якби техніка. З мільонами формул в голові, з запам'ятовуванням їх, зі здачею екзаменів....та і по Географії... - кому потрібна географія...кому вона потім знадобиться...Ти знаєш де буре вугілля в Україні здобувається?
.
.
Коли Припиниться Знущання над Дітьми нашими?? Оце так зване - навчання?
.
Ніколи. я зрозумів.
.
Сучасне Навчання Дітей у Світі і у нас - це все - Дурня. Здівательство над дітьми. І це буде, і буде, і буде...
.
.
ну, підкорюємось дурні і далі....
.
Саме Головне - це Замішано на гріху біблійному у нас Всередині. Вона усе - розписала.
Що коли Людині завдати Питання  - а що ти скажеш про - Те-то і те-то.
І Людині чогось Стидно відповісти чітко - Я цієї Теми - Не Знаю. І Знати - не хочу.
Поговоримо - про інше. Про Те - Що Я Знаю - Добре. Про те - де Я - спеціаліст. Де я Можу Вносити Судження. Де роками опиту набирався. Да для чого власне і можливо Створений Природою.
І - для Людства. Для Людей.
.
Аж - ні - помітьте - Кожен стидається заявити - Я Цього - Не Знаю. Особливо політики, політологи, та народні обранці - депутати - Вони Знають - Усе. На любу тему починають говорити. Бо знають суть людей - скажеш - не знаю - падае в тебе популярність....Тіпа ти - опозорений....
.
ось через цей наш гріх - бути усім до вподоби і знати типу усе - і знищується особистість. Талант божествений. І стае людина - Типу Усезнаюча і багаторозмовляюча - депутат типу.
.
- на противагу оцьому були особистості геніальні - які робили протирічні речі суспільству ( ну Діоген чи Діоклетіан) - які показували що власне Життя - Дорожче іміджу гарного балакуна і красавця.
.
Але це - Ніяк до Людей не доходить...
.
.
Дак і будемо мучити дітей наших планети земля - навчаючи іх знань, 90% яких Більшості дітей у Житті Ніколи не знадобиться....
.
а що поробиш....
.
І це при мільонах фактів - що це все було дарма і насильство ваше...
.
Діти Майбутнього, я вам - співчуваю. Я - За - Вас. Але усі ці безумні подонки вас вимучили. Вимучили непотрібними знаннями. Забили вам у голову - сміття величезну купу. Здівались над вами.......
.
Не хотіли мозок увімкнути - щоби не здіватись над вами. Туппі. Батьки ваші були, да.
.

росіяни Ніколи у Житті не здатні Розслідувати Жодний Злочин.

  • 08.07.19, 01:04
така собі стаття, яку ніколи ніхто не знайде в Інфосвіті. бо інфосвіт - це марення романтиків.
.
я ії ще надрукую десь у популярних сайтах. якщо біг дасть.
.
Росіяни Ніколи в іх Житті не розслідували Толком Жодного Злочину.
зі своєї історії.
та це чорновик. не потрібно його читати. нехай згине у інфосвіті.
.
Кожен росіянин - це Злочинець. Злочинець одобрюе злочинців. 
І коли трапляється Злочин - кожен росіянин внутрішньо одобрюе -це.
.
- Коли вкрали переноску електричну на місці виконання об'єкту 
- Директор одобрював це - не хотів знати причин. Прораб одобрював це - не хотів знати причин.
- Робітники не причастні до цього - одобрювали це - не хотіли і не бажали знати причин цього - одобрювали це.
- Сам крадій - вор - одобрював це - не хотів бути викритим, і приобрів матеріально собі хоч щось.
НІКОЛИ в крадійському суспільстві не знайдеш крадія.
.
Росіяни - це генно крадійське суспільство.
.
Відповідно - ніколи не знайдеш крадія. Бо кожен непричастний допомогає генно крадію - бо це ж братан рідний генно нації. росіянин. Чурку вони здадуть. Свого любимого білого брехуна крадія - ні.
.
Так що Виснувок Чіткий і Простий - 
.
Жодне Розлідування Злочинів в росії - НІКОЛИ не буде честно та толком - розслідуване та розписане.
.
Ні загибель підлодки Курск, ні дії в Чечні, ні катастрофа Суперджета, ні лошарік, ні пожежі лісів з 1999-го понині , ні ще тисячу майбутніх випадків росіяни не розкажуть Правди. 
.
толком не зарослідують. Народ такий. Генні брехуни і злочинці. 
Правда і Істина - ім не треба. бо навіщо ж))))) краще замулити...злочинцям краще завжди ховати кінці у воду. От вони і роблять. 147 млн. таких самих - злочинців. Воно ж теж - краде кожен день і обманює сусіда свого нащось...так ім - подобається...брехати найобувати навіть сусіда по єтажу    . найобувати УСІХ. це суть - руського. Один одного одобряе і підтримує.
.
невже знов я не здатен донести суть росіян - популярно, щоб кожен зрозумів...
переписати статтю. Ви не розумієте Любов росіян До Брехні. Такий Стан їм - Подобається. 
Росіянам Дуже Подобається - Коли в Лице Брешеш Прямо Перед тобою Стоячому.
.
ну такий збоченський характер в них.
Брешуть Другу. Брешуть Жінці. Брешуть - Дітям своїм.
.
Брешуть в історії, брешуть і нащадкам. Дітям. Майбутньому своєму.
.
Так що Жодне Розслідування Злочинів - а їх прочитав тисячі - Там Ніде Немає Правди.
Там немає - толку. Там немає намагання досягти - Істини. там одна констатація. Без винних. 
.
Один покриває іншого. Де край - де саме винний - не знайдеш.
Ніколи Немає - Винного. Брехня сплошна, недомовки, недописують головні абзаци інформації. Ховають. Не пишуть.

Розмовляймо українською. Це - не просто. Це сенс Життя Далі.

         Культивувати в собі українську мову доведеться довгими роками.
Ну важко, важко таки спілкуватись українською мовою. Повністю українською мовою.
А ще б чисто...тим більше - важко.
.
 А ще щоби літературно, культурно, інтелигентно, - то вже вчетверо важко...
.
І це мені, що прожив у селі аж пять років. Ще й батьки та родичі спілкуються принципово й природньо українською.
.
А тепер уявімо якогось даунбасця чи лугандона - так йому це спілкування українською взагалі - все одне, що почати жити Зараз на Марсі...
.
Ну важко у побуті оце казати і розуміти, формулювати собі - замість я дістав Утюг, - я дістав праску...
.
Потрібно купити не салфетки - а "потрібно купити серветки"...
.
Це звичайні битові Поширені слова, що кожен день, що вже казати про інші, непоширені слова....
.
Ой ні, це не легко розмовляти українською мовою...Навіть мені...Перебудова мозку так просто не дається. Любій людині.
.
А оце Є та Е...А мільони технічних термінів в професії...
.
В Ідеалі за таке - потрібно винагороджувати. Стимулювати грошима.
.
Дак ні, усі добровільно взяли на себе цей тягар - почати розмовляти українською...
Ну а як же, батьківщина, предки, повага. Нормальний стан Держави...
Чие сало їсиш - тією мовою і повинен розмовляти, поважати...
А Людям-то -важко.
Це потрібно практикувати, культивувати в спокійних умовах довгими роками. Щоби стало - природнім. Звичкою. Природньою. Що йде вже механічно, зсередини.
.
Це - не так просто.
.
Просто балакати суржиком, і все бігом, бігом, фрази не будуючи, бо немає коли, раз по раз русизми або не добудови думки, виходить ота селянська мова, простих людей, холопів...
Битова мова. - Битовою мовою не спілкуються з іноземцями, не пишуть наукові статті, не володіючи генно мовою, не досягнеш визнання ніде - бо будеш виглядати оболтусом....
.
Спілкуючись з іноземцями - потрібно говорити на чіткій українській мові - і нехай перекладач перекладає.
Хто на таке здатен?
ми не повинні переходити ні на російську мову, ні на англійську з ними.
.
 Нехай вони наймають перекладачів. Але щоби перекладач переклав, що ти говориш - ( та навіть і Гугл Перекладач) - Ти сам повинен говорити чітко на українській.
а не селянсько-битовою. де раз через раз. І туди- сюди клади ось наче сюда і мігами показав - І такий самий тебе зрозуміє 
- але це не фактичне розмовляння українькою - і ніхто інший тебе не зрозуміє.
.
.
Потрібно чисте спілкування тільки українською мовою кожен день з усіма протягом семи десь років. 
.
Хто буде чітко в таких умовах? Як себе заставити? 
Як це виконати - якщо 86% Інформації в Інтернеті на Теми Людини - Спорт, Харчування, Авіація, Банки, Новини, Юриспруденція, Продаж Товарів, Реферати, Хімія,  Астрологія, Комп'ютерні Ігри і т.д.- 
інформації, яку ти бажаєш отримати - написані на російській мові....
.
І Ти мусиш їх читати - бо Іншої Інформації - написаної на рідній мові, українській - Просто не Їснує....
.
Читаеш, читаеш, - і як же ти будеш розмовляти? Ти будеш розмовляти - на прочитаному.
.
Не зможеш ти швидко і без "закладок у мозок, у пам'ять" миттєво прекладати і запам'ятовувати...
.
Так що ми ще довго будемо залежати від цих росіян. 
Бо ми тільки недавно це почали - намагатись розмовляти українською Весь Час.
Років чотире десь Усього. Усі мої знайомі інтелегенти круті м.Києва різко осознали Сутнісь Життя - і що раніше робилось, і де вони, і що вони, і для чого живем, і що таке - Україна, і т.д.
А ще деяка невелика частина і досі не осознала...
.
Київ Почав розмовляти в великій частині своє сутності на українській мові усього Чотире або  й два роки ....
.
це тільки - почав. А для чіткої розмови потрібно років сім підряд стабільного розмовляння...
.
Так що дуже важко, дуже важко розмовляти українською мовою. Щоби ви знали.
.
І до повної перемоги державної мови - щоби це було природньо, як наприклад у Угорщини, чи у Туреччині, не важливо - щоби кожен розмовляв мовою Держави, - мовою Землі тої - де вони усі живуть - для них це природньо - 
нвіть не задумуючись.
Щоби це Стала - Україна. Нам Дуже Далеко. до цього. Потрібно кожному напрягатись - і розмовляти, розмовляти, розмовляти...Українською. І писати статті, писати наукові статті ( а не публік, типу мене), писати, працювати і писати - Українською. Про - ВСЕ.
.
Практика і використання, практика, практика, використання...Розмовляти, розмовляти, і писати, сперечатись в текстах, переставайте бути селянським бидлом, холопами - ІнфоСвіт та Віртуальна Демократія Перед Вами!!!
Тільки коли усі Люди країни спілкуються мовою країни цієї - і ще й творять Світові твори - Наукові Праці - вміють інтелигентно спілкуватись на своїй мові і донести "свою інтелигентну зверхність розумінням Життя" іншій нації, народу - тільки таких будуть поважати.
.
Так Життя Працює.
.
Нам Потрібно Кожному Семирічне Кожноденне Спілкування Тільки Українською мовою. Тоді набувається Звичка і норма. Як це Зробити? От ТИ - Що у тебе?
.
чи досягнемо такого? Чи це буде шаляй валяй якось зробиться само якось механічно, туди йдемо, дак воно і само прийде? Я не ускладнюю, я реально кажу, що щоби чітко спілкуватись культурною українською - потрібно десь сім років кожному, хто це забезпечить?
Ще й безоплатно, напрягом істоти. 
Швидко це Україна Зробити - не зможе. Але робити - потрібно. 
.
Посилайте потрохи росіян - подалі. Напрягайтеся - розмовляйте українською. Ви ж знаєте всередині себе - що так - Правильно. Розумніше. Аргументи у вас - в Душі. Пишіть Багато. Усюди. 
Ви вже - не холопи. Ваш дід був холопом. Чи куркулем - все одне - залежний був від росіян....
.
Ви - Люди Нинішнього Світу. Це Чудний Інфосвіт. Деякі порівнюють його з мріями анархістів, або соціалістів, - ні, нічого чіткого з того немає.
Недосконалена Демократія. Сіра.
Розмовляйте Українською!! Пишіть. Практикуйтесь. Потрібно розмовляти українською УСІМ мінімум 7-м років, щоби ми хоч щось вийшли на рівень сучасних старих держав, яких усі хоч трохи але поважають.....
.
Аж коли ми вийдем на рівень осознаності народу і спілкування народною державною мовою всередині себе - як в усіх нормальних держав - як у кожної держави - окрім росії зрозумузійшвовшої, де 105-и мов'я Реальних народів сміливих і де ім не дали розмовляти, у них унікальна система природі не відома, рабство і мазохізм народів і народностей, чи де там ще двомов'я чи трьохмов'я - 
.
Українцям потрібно Силувати Себе - і Мусити Себе Заставляти Кожен День Розмовляти Себе Українською Мовою. Це - Важко. Це - не просто. Але - Потрібно. Аргументи які ви й самі знали - у статті.
Нам Потрібно це робити Чітко! Кожен день. Років сім! Давайте робити!
Кожен Прожитий День! Розмовляйте - українською.

Чистильники комп'ютера найкращі.

Найкращий і найпростіший чистильник комп'ютера від сміття і від помилок реєстру - 
.
це CCleaner

Компанія це - Британська типу, Piriform. Якщо цей чистильник не підводив мене на протязі 10-ти років - то я і Сміливо заплатив зв цей Продукт, щоби мати його в кінці кінців - Легально.
.
Коштуе здається 200 грн. на рік. Я віддав, заплатив через картку.
.
Мало того, я купив у них ще один продукт. І заплатив за нього ще теж 200 грн/рік. Бо е ж довіра деяка. "Piriform" якійсь. Ну працює роками - значить нормальний. Значить і гроші дам.
Я би дав  і більше, і десять тисяч - заради толкових продуктів які мені дають стабільність і небезпеку у цьому мінливому світі - Але і вони стільки не просять, і не настільки велика небезпека моя ( відносно), точніше бажання повної безпеки, так я суджу з точки зору дешевого користувача піратської Віндовс....хочеться бути стандартним користувачем Інтернету Світу - і я це маю. Але все - враховую. І реестри, і VPN, і зміни файлів у свому компі, і засмічення кожноденне...
.
Він щось чистить, старається, що він чистить - нікому не відомо. Але щось чистить.
.
Це - Найпоширеніший у Світі Чистильник. Він не портить Систему Windows. Не шкодить ії аж ніяк - ніколи у Житті не чув - щоб він щось там спортив комусь.
.
Тобто чисте Щось там більш-меньш. Що - невідомо - але Факт - з ним краще - ніж без нього - починає реестр щось там чудити - помилки йдуть.
.
Йдуть помилки від мої діяльності широкої - ігри перекидаю з папки в папку, видаляю завжди якісь непотрібні файли, багато пишу, багато знімаю, комлектую, компілюю, чищу все що можна, комп в результаті засмічується хвостами. Та у вас так само - хоч і нічого не робіть, Завжди реестр сам себе добудує вірно після вашого заходу в комп. А хвости залишаться - і почнуть тормозити гальмувати систему - це закон. Компосвіту. Потрібно очищати. не часто, але потрібно......
.
.
2) Другу ступінь займає Cleanup Avast.

Це Чешська компанія, адреса усе є, їх забезпечувач VPN ( Avast Secure Line) у мене відпрацював безвідмовно майже два роки.
.
Так що я теж купив у них зараз ( купив вже третій раз) цей же ВПН і це й же Чистильник за нещасні 200 грн. за рік. Чи 360? грн. Мені це - не важливо.
Коли боявся  - купляв щось за 200. Тепер не жалко і тисячу віддати - аби працювали так само - з гарантією.... Мене - влаштовує. Я - за порядок. Гарнатію і Стабільність. Не януковича -)))) бандитів іі дебілів даунбасочернігівськомиколаївських - що попутали ТОЛК -  зі стабільністьбандитизму.
.
3) Advanced Sistem
власник - Інтернетом засекречений, явно росіяни. Чистить Добре,- Гарантія.
70%. Але чуть що не так - ломає Віндовс. І ви попали на перевстановлення Віндовс.
.
думаю купити цей продукт теж - Легально. Щоби був, він - Сильний.
Але відсутність адреси продукту, адреси власника - смущає.
.
Ще й те, Що це Найкращий Чистильник Віндовс - Але Одночасно і Найкращий ії Ломальник....
.
От такі Чистильники. Вам  - Рекомендую.
.
Всі три працюють - їдеально. Ступінь очистки по рівню - я в статті дав.
.


Доренко Істина про росіян.

.
Я вже давно кажу, у росіян не тільки ядерну зброю потрібно забрати,- а і не давати категорично в руки Нічого гострого!!
.
п.с. 
- історій реальних про те, як росіянин спікірував своїм літаком в балкон свого врага або в памятник Леніну - неміряно...

Чого помер Сергій Доренко?

Помер тому - що не бачив особливого Сенсу далі Жити.
Це моя думка, я впевнений. 
я прослухав десь 1000 передач із ним.
.
Людина найчастіше і помирає від цього - що все набридло, все однакове, нічого не змінюється толком, нічого не виходить в тебе. Оце дерево перед своїм під'їздом я бачу вже 49-ть років, казав мені один, що ти мені кажеш про якусь цікавість до життя....Не цікаво...
.
тобто від - одноманітності.
.
і - коли - (2)
.
І ВСЕ - Що ти говориш - Явно не потрібне людям. Бо воно - старе.
.
І ТИ це - розумієш і бачиш. Що все - ТИ - Непотріб. Ти - Старий лишній древній, - і пора тобі зникнути.
.
.
- ну от якби я зараз я почав би розповідати вам, що гуталін - це дуже гарний захист для взуття.
.
Що у дощ на туфлі краще надягати калоші.
.
Що гутаперча - це прогресивний матеріал, бо розтягується і не пропускае воду...
.
Що белугу краще вимочувати у молоці, тоді вона ніжніша.
.
Щоби мені сказали люди - згинь. Пропади - твоя інформація не потрібна нікому - бо застара.
.
.
А трохи інша історія з донесенням Істини, яку кожна людина намагається іноді донести до інших. Якщо творча людина бачить - що мало хто ії чує - сили падають і немає бажання жити.
.
Отак і Доренко.
1) Він намагався Донести до росіян - що вони - ідіоти. І це - 100% Факт, що вони - ідіоти.
Напівмавпи. Недолюдки. Напівмавпи. Діти. Нерозумні.
Результат який - ніхто його не чув, не розумів. Так росіяни на його численних доказах і не зрозуміли Нічого про себе...
Це була помилка - бо він узявся Розумом доносити розумні речі - напівмавпам.
Обгадили його і нічому не навчились. За десять років змін - 0.
Він це - Бачив.
Розумів, що розумової діяльності - користі людям ( росіянам) - він не приносить. Пользи для росіян - не виходе. 
.
Це Людину - вбиває Завжди. Нереалізованість Людини. Якщо вона бачить - що плодів твого творення, ділення розумом - у інших немає. Що інші не сприйняли твої винаходи, твої генільні здогадки....не почули чогось. тупі. коли 147 млн. тупих навколо - тобі кінець як винахіднику....
.
2) Доренко ніс звичайне для росіянина характер - заробити Зараз мільон ризикуючи Життям, бо решта дурачки і не можуть і не бачать. І цим жити.
 В росії це вже років десять - Прекратили.
Немають таких можливостей. І він дуже страждав від цього. Що крутий чувак не здатен підняти великі гроші за пару місяців....Немає можливостей у державі таких...
Все системне, прикрите фсб, лохів мало, торгівля не йде, санкції Євросоюзу мішають, росія еле пливе - не до творців бізнесу...не до хапунів. Все - закрито.
Отже те, що всередині його сиділо - Урвати Куш - не знаходило у сучасній росії ніякого можливого результату...Якщо ти вовк, чи тигр - і не маєш можливості рвати м'ясо шматками - ти сдохнеш...
От і він сдох теж від цього. Від неможливості сучасності його світу. Діяти так, як в тобі всередині закладено тобі, як тобі інстинктивно і реально - хочеться...
.
.
3) Від нереалізації сексуальних бажань. Для чоловіка це - головне.
Він це робив раніше - покинув стару жінку, соблазнив молодуху на 20 років молодшу журналістку його програми, зробив ії близнюків, женився, почав наче жити нормально...
.
Але ж хотілося - Знов! Чоловік створений для Перемог жіночого полу, він не раз це підкреслював...
А мав що - ця молодуха стала стара і не гарна з часом, журналісток яких він брав на роботу собі - були або заміжні з дітьми ( Оношко) , або старі, або занадто замолоді ( Хасаншіна, Кнорре) - і зв'язок з ними сексуальний виглядав би смішним...А сексуально розумних 35-45-ти річних як на зло - не знаходилось....бо вони вже в такому віці хитрі стають. або занадто практичні...
Тобто не було баб під возраст і щоби одночасно сексуально розумнейша баба були....
а він тільки таких хотів....з іншими - не міг. і не бажав...
Не повезло...
Внутрішнє бажання робити саме так осьтакітак в Світі і Собі  - не знайшло - виходу....
.
про вживання віагри з віком тут говорити не будемо. яка до речі порушує сердце. з чим він і помер. для старої негарної жінки ( а вона стала негарною різко з віком бо жидівка щей прокурена росіянка - а вони усі якісь засушені повітрям, ці росіянки, від нервів видно і від тупості росіян. Волоси нечесані. Проститутки на вигляд замучені, засмажені часом, - ці росіянки.
так щоби на таку чуму встав ( жінку його, мати його нових дітей, сім'я, що зробиш) - мусів пити віагру.
.
.
Так що помер Доренко від бачення Нереалізації у сьогоденні його внутрішньозакладених систем - ідей - і розуміння - ЩО НЕ ПОТРІБЕН ТИ НА ПЛАНЕТІ. він так думав. собі.
.
.
= Від бачення того, що росіяни жорстко не розуміють - про що він говорить ім. ( що вони реальні ідіоти).  - його любимим росіянам. Що можна жити Краще, Легше - якщо зробити те то і тето. Осознати для початку - про себе Істину. А Доренко Часто Говорив - Істину. за що я його і ціную, поважаю. поважав.
 Не розуміння колективом тебе - людину вбиває. Це - Недореалізація тебе як людини. як носія думки.
= Від недореалізації стандартного російського інстинкту Хижака хіщніка - урвати шмат великий.
не було шматів. В іхньому медіасвіті теж таких шматів, які були у 90-их - не стало. стабилізувалось та зменьшилось усе там з 00-их. В бізнесах росії ( нафта, металургія) - так само. Там шмат - не урвеш. все - захвачено жорстко державою. путіним. с дружками. свободи - 0.
= Від нереалізації сексуального інстинкту кожного чоловіка. 
Баб достойних  - різко не стало. Возраст. Невезіння. Хоч іди - і вішайся....
От він - і повішався....
.
не повішався, але я впевнений, що при таких розкладах - він Явно Хотів.....
.
ось середина його нутра його і повішала сама.
сказала серцю - ти навіщо на Світі? Тричі нереалізуємий? !!! - давай підем звідси....
.
Ось Чому помер даний розглядаемий Мисленням  - Доренко Сергій.
.
леонідович, синок генерала льотчиків. типу журналіст, типу діти індіго,  а насправді - Великий Мислитель Людства.. 
Непризнаний.
.
 Таких у Людстві було вже міліард. Людство - не порозумнішало.
.
А чому помер саме тоді ( зараз) - я розповів. Причини такі. Сильні. Так з кожним буде, якщо такий. і якщо Такий.
.
Ось Чому помер Доренко.
 комусь не зрозуміло та дивно. списують на природу. на серце...
.
Діло ніяк не в серці.....
.
Доренко помер ось чому. Пам'ятна та роз'яснююча стаття про мислителя.