хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Світ Не Розуміє Токсичності росіян.

                               Мало хто у Світі розуміє токсичність відносин з росіянами.

Вибачайте, - що доведеться багато прочитати. Але якщо буде цікаво - то ви таки ж - й прочитаете.

Вражає, - але мало хто у Світі розуміє Токсичність відносин з росіянами.
.
Да, Любому Народу теоретично З росіянами можна мати відносини.
 Можна і торгувати ( купляти(купувати) - продавати товари)).
 Можна створювати спільні підприємства.
Можна виходити заміж та женитись. Віддавати дітей за них. Спілкуватись.
Обмінюватись культурними виступами.
.
Що ж буде по-Факту ? Що вже було сотні тисяч разів?
- Продасиш товар росіянам. Згідно договору. Кладеш гроші у кишеню, задоволений. Думаєш, - все буде далі добре. Пора гроші витрачати, прибуток. Щось купити на гроші нове, розширитись, збільшити бізнес на отриманих грошах.
- Що ти отримуєш - твої турбіни росіяни везуть не туди, куди домовлялись...
Домовлялись при продажу... 
Везуть в заборонене місце. Куда ти і не думав продавати.
 Журналісти Світу взнають про це - починається шкандаль. 
- Тебе звинувачують у змові. Змові з росіянами. Що ти начебто зарання знав - що повезуть їх ( турбіни) не туда, куди домова була.
Яка змова? Ти всього лише продав товар...Не очікуючи, що покупець порушить домовленність про розташування товару саме в домовленій географічній місцевості.
- Отримуєш ти Звинувачення в Передумовленій Злочинності.
 Штраф 2 млн.
 Падіння іміджу твоєї солідної компанії у Всьому Світі...
Відмови від заказів...Позор, карочче. На Весь Світ. Ти - Таке - Хотів??
.

Як ти так - попав? Що ти зробив? Ти - просто продав товар. Але чому так? А бо ти продав товар - кому - росіянам....От ти просто продав - а тебе потім взяли - і підставили...
Могло таке статись - якби ти продав товар іншій країні? Навряд чи.
ти попав в програшну ситуацію з ганьбою майбутньою Вже Зразу - просто зв'язавшись з росіянами...Просто продаючи товар саме їм. 
Заліз в радіаційне місце. Грошей захотів? Ну на. Разом  - з дозою радіації.
 Ти Пішов в темряві вздовж паркану по нехоженому шляху. Ти здогадувався, що там - насрано. Ти засумнівався в своій інтуїції ( якщо вона в тебе - була разом з мозком), - що краще туди не йти. Що - повезе..Грошей захтів. Ні, - не вийде.
Ні, цей народ - токсичний. Ти не знав раніше, не чув мудрих людей? Тоді отримуй Опит Сам. Ти вступив в гівно. Чому? Бо зв'язався з росіянами. 
Це одне і теж.

.
Варіант наступний сотні тисячфактний. 
Ти просто продав теж - товар. Росіянам. Вентилятор, наприклад. Гроші в кишені, ти - задоволений.
Росіяни ставлять твій вентилятор на літак. 
Ніхто той вентилятор потім не обслуговує. Одна брехня в актах про перевірки та обслуговування. Ну ж бо усяя країна - така. Суцільна Брехня. Так влаштовані, так - подобається.
 Вентилятор без обслуговування - ломається.
Тебе Звинувачують у продажу Неякісного Товару. Подають на тебе у суд!
Суд, як і має бути. - російський!! Суд приймає рішення тебе - оштрафувати. Тебе обдерли - ти залишився як обдерта липка. Чого так? Бо так - ім вигідніше. Вигідніше облапошити тебе і знайти нового поставщика вентиляторів - аніж наладити все ж таки систему обслуговування вентиляторів. Цє Єдина країна у Світі - де людей не можна Ніяк - налаштувати на чіткість виконання процессів, на систематизацію. Процесів обслуговування техніки в тому числі. Широка душа, не сприймає вузьких рамок. Чіткості. Спокою. Праці. Грамотності праці. Як в комах. Яке обслуговування вентилятора - думки про космос та комунізм, про негрів лінчують, про підземний вулкан США, про...
Далі. Мало того, що не обслуговують, а і в процесі експлуатації створюють надмірні умови використання...зовнішньої температури, зміни струму нестандартні.
Результат буде - Закономірний. Зломають - вони, а винний гарантовано будеш - ти!
Скільки вже таких звинувачень було в іносвіті? Що винен не пілот, не механік, не керівник польотом, не...- а саме - українська деталь. Франзуська деталь. Італійська запчастина.
Деталь - винна. І - виробник. Не той, хто довів деталь до стану, не той, хто деталь не вірно зєксплаутував, не той, хто зовсім зробив ТЄ - що до деталі відношення зовсім немає - вдарив літак об землю - а винна все - деталь. Так в них влаштований мозок - не вникання в подробиці - а створення загальної ємоційної картини. Не Істина - а створення чергового удобоварімого Міфу. І - не розслідування - а швидке забування - і швидкий біг далі. В - Нікуда.

Могло таке бути в іншому народі? Щоби француз чи ліберієць, посадивши грубо літак на ВПП, звинувачував не себе, як майстра справи, професіонала, - звинувачував австрійців у тому, що покришки полопали - значить австрійці винні В УСЬОМУ??
Ні, не могло. Таке трапиться Гарантовано тільки в одного народу.
.
Продавши любу деталь в росію - ти окажешься в результаті - винним.
- Навіть знаходячись на Міжнародній Космічній Станції разом з росіянами - ти опинишся винним. Тебе запідозрять і звинуватять в откриту - що це ти ( а не росіянин) взяв дрель в руки і просвердлив навіщось дірку наскрізь у космос. Щоб убити всіх і себе. 
Тебе - Звинуватять у Цьому масса россіян.
Так - влаштовані. Винен будеш на словах і в Історії - Все Одно - ТИ.
.
І Твоя Вина - Явна. Явна у тому, що ти допустив помилку. Ти опинився нащось поряд з - росіянином. Росіянами. 
.
Токсичність - це властивість не тільки існувати в середині токсичності, - Бути Самою - Токсичністю - а і заражати те, що попадае Всередину Токсичності.

І заражати - Навколишнє. Навколишне може якось захищатись від Токсичності, але якщо ти Сам Заліз Всередину Токсичності... - ну тут уж, вибачай, сам розумієш. Все Залежить від Ступіні Твого Захисту...Якщо Дуже Сильно Захищений - ти просто попотіеш, витратиш здоров'я, потерпиш, пройдеш массу процедур по очистці ( дезактивації) Тебе Потім...

Але лізти в Середину Токсичності - Незахищеним??!!
.
Світ Чомусь Досі Не Розуміє Ступінь Токсичності росіян.
бо вони геніально на це заточені, створені - усі Факти про себе Швидко замулюють, забрехують, стирають, перекручують. Вбивають, да. І - Людей. І чужих, і своїх.
Це допомагае так існувати ім ве більше 500-т років, відколи УСІМ Розумним людям ( письменникам, вченим, філософам) Стало Зрозуміло - хто такі - росіяни.
Розумними людям Стало відомо - Але Світу - ще - НІ. Це не написано в наукових статтях та не преподають як норму у школах дітям.
.
Так що Світу - Не відомо про токсичність такого народу - росіян.
І, отже Світ продовжує мати з ними - відносини...Обпалюючись через раз - Фактами.
Які - Не розуміє.
.
продовжуємо. Продовжимо і ми - Пояснення.
.
Ти - не продавав в Значний товар в росію, не продавав і товар мілкий в росію ( запчастини), відносин грошових ( А ЦЕ І - МОРАЛЬНІ. психологічні. історичні - а ти як думав?. - не маєш з ними - Стакновеній. 
Просто вважаеш - Сусідами. Там поганими чи не поганими - не важливо.
.
Важливо - що тебе вважать - Поганим. Середній руський тебе вважає - недолюдком і дауном. Кого ще вважає таким? - Та УСІХ.
От ми кого вважаем придурками - лише деяких. Росіян. Молдован. Естонців. ВСЕ.
Спитати Прибалтів - кого вони вважають придурками? Мабуть,- нікого.
Спитати молдован? Лише росіяни вважають придурками - усіх хто навколо них.

ТИ пробуєш змінити його думку про себе - Не вийде. Умова в нього - Одна - повне лащення перед ним, покора, і виляння твое хвостиком. Так робить Дмитро Гордон, приїзджаючи до них на передачі ( він думає їх образумити, думку розуму донести про щось). 
Отаке росіянин - розуміє.  Оце - він розуміє.
Приїхали на поклон дикі варвари ( козаки), стали на коліна перед імператрицею. Перед - росією. Росінин думає - що перед ним, мужиком-лапотніком. Простим інженером праці.
Підкорення він - розуміє. 
На рівних - ні.
І от для чого це все я пишу - бо це третій пункт. Підкорення - Означає Зараження.
.
Ти добровільно зайшов у радіаційну ( токсичну) Зону. росіян.
.
ТИ - Вже Заразився. І - Заражуєшся. Продожуєш Заражатись. Смертю. Токсикою. Ядом. 
.
Не вступаючи у відносини прямі з росіянами - секс, торгівля крамом ( товаром), дружба, пряме спілкування, обнімання, випивка спільна, видавання заміж дітей своїх за них, спільне підприємство скритне - 
Ти Вже Заражуєшся. І Звинуватять Все Одно - Тебе у Результаті. Вони. Читай вище.

Ти Будеш винен - Все Одно. При малейшем промахе с твоей стороны, навіть Без Промахів - Ти Вже - Попав. І Ти - Постраждаєш. І Матеріально, - і Морально...
.
Бо Це - Токсична Зона. В інших народів ( не російських) - все це - простіше. Там розумніші люди.
.
- і що, ти віддасиш дочку заміж за росіянина??
.
Заражуються Токсизмом ботулізмом Кожен День Люди нашої держави, Україна така собі, не рядова, не звичайна, унікальна...Але - і Нормальна, Стандартна, Проста. Чітка.
З Проблемами як в усіх, трохи збільшеними. А головна Проблема - не слабкість характеру чи Розуму - а те, -що так трапилось, що залежні ми досі трохи...яка незалежна, про що ви говорите. Це - Ціль. А поки що - крепкі українці, прості і не прості, це кожен день видно...
Заражаються токсичністю....
Слухають російський реп...Не розуміючи, що токсична російська гнила земля народжує Тільки - Гнилье. І душа в них - така, і Слова есссттт...такі.гнилі
.
Якщо ви вникнете - то і попси там слова теж - гнилі...Не може людина народжена на гнилій землі - народжувати слова не гнилі, така природа, уж вибачте ій таке...
Слухають російські радіопередачі...
Слухають і дивляться російський Ютуб....Невзорова, Бармалейку, Омтв...не розуміючи, що це контент - гнилий росіян.....що нічого живого там - немає...Одна - Токсичність.
.
Тобто ви знов лізете в Токсичність. Всотуючи ії в Себе...Впитивая.
читаючи росіян...на сайті даному теж десь дві тисячі росіян...реакція очікуема - це бред та а що ти хотів сказати, я не поняв....
.
з вас спросу мало, про росіян суть і про іх токсичність не знае увесь світ...

.
Звичайно, я розміщу розташую даний текст на ще декількох сайтах, але мало допомогає порозомнішати світу...тільки факти ( які давлять тиснуть на нас - фактичністю сьогодення) допомогають мені.
- Світ Має Зрозуміти Токсичність росіян. Чітко. 
Погано, що я страждаю, як той Бруно. Доводиться. Хоча, не хотілось би. Хотілось би Премію Нобеля. Щоб в  Історії. За Правду. За- Фактаж. За - Істину. за те що бачу Краще Інших на Планеті. Деякі Речі.
.
А поки що - стаття. 
Росіяни і іх країна - Токсичні. Факт. Розгляд сотен тисяч фактів та ситуацій.
- Кожен, хто буде мати відносини, зв'язки з росією - Постраждає. Буде - Винен. Неочікувано для нього. Останється без грошей в Результаті і в Ганьбі.
.це не я - говорю. Це Фактаж Планети Земля. Так Було і Буде.
.
Головне - щоб усі - Зрозуміли.
.
п.с. згадайте мене у підручниках, що будете дітей по них навчати, розроблених космічною наукою освіти, біографію напишіть мою. Що був такий, навчав людей, люди в результаті стали набагато розумніші, Взнали Чіткіше про Токсичність росії, зробили те-то і те-то....

І В Світі, і в Україні стали Люди - Розумніші. А ще Лоїв статей додав розумних, то ще - Більше взнали, продумали, зрозуміли Суть...
і зрозуміли толково - про токсичність росіян і про музику іх, і про слова іх, і про тексти їх, і -про відносини з токсичними росіянами...
.
що краще не влазити в токсичність і не знати росіян і спаси боже щось продавати...
- не чути і не знати в ідеалі. то - Ідеал. Поки що - Знати - зустрів росіянина - продав товар - тобі - Біда. Гарант. Факт. Готуйся. Обідрана липка будеш. Ідіот. ТИ.
.
п.п.с. ніколи у житті ніяким росіянам нічого не продавав.
Вивчаю новини. Життя.  Факт - Токсичні. 
Хто хоче - Ризикнути?
спілкуватись з росіянином- це одне ( і вже ти - заразився) - Спробуй мати відносини з Чорнобилем - дружачи з ним. Давай. 
Хто там, серби,  італійці хочуть дружити з росіянами? Серби - зникнуть. вже нікому не треба.
Сміливих - немає? Перевіриш радіацію?

 я прекрасно розумію між звичайною радіацією та звичайною токсичністю, але я так пишу заради слова щоби зрозуміли накінець маса народу, і радіація дає забруднення тіла токсичністю.
росіяни  - токсичні
.
тільки там таке може бути, що в інших не буває. Тільки там - Смерть. 
В - Результаті. Щоб ти не робив. Коли прийшло до тебе, ти - зробив. Пішов у відносини до росіян.
.
Коли Світ це Чітко Зрозуміє.

4

Коментарі

129.09.19, 21:37

Добрый вечер . КАк вы поживаете

    Гість: смайлll

    229.09.19, 22:21

    Послание от россиян:
    Мы строим. Они ждут, когда у нас что-то сломается.
    Мы запускаем. Они мечтают, что сорвётся или упадёт.
    Мы открываем. Они надеются на скорое закрытие.
    Мы развиваемся. Они требуют санкций.
    Мы инвестируем. Они считают наши убытки.
    Мы делаем. Они влажно мечтают.
    Мы работаем. Они язвят.
    Мы знаем. Они фантазируют.
    Мы любим. Они ненавидят.
    Мы живём. Они существуют.

      329.09.19, 22:45

      В дурдоме всё по расписанию :
      - приём пищи
      - процедуры
      - уколы
      - прогулка
      - полчаса телевизора
      - полчаса интернета
      - в койку под ремни.

        429.09.19, 22:46

          529.09.19, 23:00

          В дурдоме все по расписанию :
          - прием пищи
          - процедуры
          - уколы
          - прогулка
          - полчаса телевизора
          - полчаса интернета
          - в койку под ремни.
          Растворись. По метели домой бреди.
          Да осколки свои молча собери.
          Улыбнись. Примирись. Что в ином пути?
          Ляг. Засни. Позабудь. Умри.
          для чого твої коменти??? Строй - или умри? Що за - гівно? Видаляю, чергова росінка шизофренічна.

            629.09.19, 23:02Відповідь на 5 від Лоївськ

            В дурдоме все по расписанию :
            - прием пищи
            - процедуры
            - уколы
            - прогулка
            - полчаса телевизора
            - полчаса интернета
            - в койку под ремни.
            Растворись. По метели домой бреди.
            Да осколки свои молча собери.
            Улыбнись. Примирись. Что в ином пути?
            Ляг. Засни. Позабудь. Умри.
            для чого твої коменти??? Строй - или умри? Що за - гівно? Видаляю, чергова росінка шизофренічна.
            я вважаю що будувати потрібно з позитивом і без рашенського - бігом, бігом, сдача обьекта, лишь бі - сделать. Идіть нахуй с таким будуванням. Воно - смертне.

              729.09.19, 23:09

              Токсичне і смертне - як і весь народ росії в суті. Так Люди - не живуть.

                Гість: _ _vs __

                830.09.19, 02:41Відповідь на 6 від Лоївськ

                а.я вважаю що будувати потрібно з позитивом і без рашенського - бігом, бігом, сдача обьекта, лишь бі - сделать. Идіть нахуй с таким будуванням. Воно - смертне. бiгом бiгом
                где же ты увидел в этом российское
                бегом бегом , вот это российское )

                  930.09.19, 10:01

                  Немного не понятно, но перекликается с (К.Кинчев, Пасынок звёзд) :

                  От земли имя принять
                  и оставить дом,
                  До небес ладить костры
                  по седым ручьям,
                  Ворожить словом грозу
                  и услышать гром,
                  Да глядеть солнцу в лицо,
                  как в глаза друзьям.
                  По ночам бредить луной
                  да перечить сну,
                  На заре выплеснуть боль
                  алым облакам,
                  По земле песней лететь
                  от окна к окну,
                  И упасть чёрной звездой
                  к твоим ногам.

                  https://youtu.be/Xj91OeYOoxU