хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Як Добре - Що МИ - не москалі. Це дійсно - добре.

  • 08.09.19, 19:30
Ви навіть не уявляете, як добре, що ми живемо в Україні, і ми етнічно - не росіяни, і не живемо тим більше - там...
.
ви - не уявляєте...Так я вам розкажу - покажу неукам....
.
Там - у москалів ( росіян) - Одна засушеність....усього. Відносин. Мати до дитини. Усі. сусід до сусіда...
.
Там - у москалів ( росіян) - одна придуркуватість. Кожен День...
.
Там Одне КРЖ генне кожноденне...Аварії...Вбивства. Людожерство. Нерозслідування 100% Злочинів. Жодне - До кінця, до винайдення -  Правди - не розслідували....Невміння іх розслідувати, бо хаос в голові....Не одне, два, десять - А ЖОДНЕ. 
НЕ розслідуване до кінця Жоден злочин у росії.....ніякий МАК авіаційний чи інший комітет слідчий, чи суд в росії  жоден раз не сказав - Правди.....а лохи кажуть кожен раз - подождем расследования комитетом...)))) ну жди...))
Комітет Ніколи не напише Правди, а лише той замулений виснувок, погоджений зарання усіма - що влаштує плебс. Щоб більше не цікавились і не базікали лишне. Але можна було б Правду написати, ще й якби народ настояв на цьому. В росії е народ? Ні. Там Усе швидко забувають. І Правди ніхто - не требує. Забиті усі. як ми колись.
.
Ні щоби суспільство ділилось- поділялось на простолюдинів - лохів та верству грамотну, розумну, журналістів, інтелигентів, - у Них усі - Однакові. І Усі говорять - почекаємо результатів слідства, розслідування ...)))) Дитячомозкі усі 147 млн. 
.
.
Там одна толерантність до чурок інородних....мусять з ними - обніматися.....чеченів, бурятів, вірменів, казахів, чукчів....всередині своєї країни...яку вони вважають - білою, руцькою...Кожен руцький Вимушений ( ніде не дінеться) обніматись і брататись кожен День з Чорним якимось....Вон так треба? Кожен День сусід по квартирах бачиш іх - і обнімайся з ними, розмовляй...а очі в нього - бурята. або Армянина. Кожен день росіянин мусить іх любити, привітати...бо він теж - росіянин. і їх 40 % у росії....
.
.
Там не відоме - Майбутьнє, і не відомо - Нічого...Немає навіщо жити ім!!! Вони не знають - навіщо живуть!!! Немає - Майбутнього!!!
.
Там, в росії - одна Заздрість. це Основа - росіянина любого. Заздрість.  Один до одного...кожен день. заздрість кожноденна один до одного....
.
Вони ненавидять мовчки ту державу і ії правила - у якій Живуть..Це видно по них. По поведінці, по словах. Кожен день ненавидять власне суспільство, свою ж - державу...Це насилля для них - і вони ненавидять.
.
І Брехня кожну секунду...Один одному, з телевізора, з радіо, і воно знае, і бреше - теж. Один одному...Дітям бреше. Жінці. Приятелю....
.
Це - шизофренія в них, але вони кріпляться, живуть, іх це навіть - об'єднує. Гуртує. Як - Колектив.
.
.
Як же добре, - що ми так - не живем.
.
Як же добре, - що ми - не москалі.
.
дякую тобі, боже, (якого немає), - що я ( і усі мої непогані Знайомі) - не москаль.
.
Це по-Суті  - і е Часточка Щастя. 
щастя - так не жити - як вони. Це - вже трохи повезло. Прожити. В - Щасті.
.
Як же ж Добре, що ми - не москалі.........
ви - не осознаєте..Осознали трохи? Освідомились? Свідомість. Це чітке і тверезе розуміння Світу і Тебе - у ньому. Адекватне і з багатьма Фактами, Істиною, Правдою. Підтвердженням з багатьох інших теж мудрих джерел - як і ти.
.
А проблеми - у нас були і будуть. І іх важко вирішити, і деякі шансів вирішити - 15%. Будемо доганяти Польщу...нам до них йти і йти...
.
- Але як добре. що я - не москаль. Тьху-тьху-тьху - щоби я москалем і не став))). Спаси Боже. Не жити так -як вони...і не прожити життя так, як в них....в  іх даності, в іх умовах...ні, так нормальна людина не живе. Без Майбутнього і в Брехні і зависті і сухості, з ненавистю та ще й з бурятами, калмиками разом обнімку......
.
.

Як же ж нам - добре....повезло хоч тут. 
.
.

.

3

Коментарі

18.09.19, 21:18

как плохо, что у нас в Украине так много тупых идиотов ...

    28.09.19, 21:23Відповідь на 1 від рпщшлоти

    как плохо, что у нас в Украине так много тупых идиотов ...да, в нас десь 40% росіян етнічних. Що пропонуєш? Виходу нам - немає.

      38.09.19, 21:24Відповідь на 1 від рпщшлоти

      как плохо, что у нас в Украине так много тупых идиотов ...от що з тобою можна зробити - Наприклад?

        48.09.19, 21:26Відповідь на 1 від рпщшлоти

        Вислати тебе, тупого ідіота насильно у рашу - не вийде. От і мусім мучатись. Трохи. Але у Основі - ми українці - Счастливі!!

          58.09.19, 21:26Відповідь на 1 від рпщшлоти

          Щасливі!!

            68.09.19, 21:30

            Щасливі МИ, Українці, вже тим - що в нас мало росіян, і що ми - не живємо у росії.....)))!!!! Слава Богу і Вселенній.

              78.09.19, 21:32

              может тебе к врачу завтра зайти, или, нет - лучше вызови скорую псих. помощь ....

                88.09.19, 21:33Відповідь на 4 від Лоївськ

                Вислати тебе, тупого ідіота насильно у рашу - не вийде. От і мусім мучатись. Трохи. Але у Основі - ми українці - Счастливі!!
                та да, все идиоты в основном счастливые .....только ты не украинец, ты - тупой хохол...

                  98.09.19, 21:37

                  дякую тобі Боже що я не кацап

                    108.09.19, 21:52

                    Що ще цікаво - що вони завжди серуть і гадять. УСЕ. Свою росію, свою жінку, своїх дітей, коментар іншого, Україну теж гадять, хоча ім тут легше жити - все одно - гадять. Любу країну - гадять. Живуть в Германії - гадять. Ненавидять і країну - де живуть хоч де у Світі - гадять. Тим більше статтю чужу - гадять. Головне - сухість ненависть і гадити. Ось так і живуть. Я ж то так жити - не хотів і не хочу...Через це я і радію - що серед Нормальних Людей Живу. Так трохи повезло, да.. росіян тут мало, і іх можна - замочити. це гівногадяще 147 млн.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна