Агена радикс. Агена транзит. Агена Солнце. Агена Сонце транзит.

  • 16.11.19, 22:25
Агена - це нерухома зірка. З точки зору земних астрологів.
.
Їі точка  - 24'03'' Скорпіона. ( ZET 9 показує).  Або я ще вирахував - ще точніше - 23.24. Але це - не факт. А по Яну Кеферу старого чеського астролога, відомого усьому світу астрологів, 30-их років, то вона -  взагалі 22 градуси....))))) він грубо вичисляв. Ну що ж, 1930-ті роки...
Він казав - грубо (22'), на зараз є чіткі дані - 
Агена 24.03. Скорпіона.
.
Таких зірок ( вплив зірок на Людину) в астрології є багато, і деякі з них ви чули і з астрономії - як об'єкти зоряного неба.
В астрономії є Усі Зірки ( сотні мілйьонів) - в астрології розглядаються лише пару сотен - дію яких замічено на Людину.
.
Зі знайомих вам назв з астрономії в астрології визначений вплив на Людину - назву декілька - Альдебаран, Антарес, Вега, Полярная, Фомальгаут - ви чули такі назви.
.
 А Зірок - що вивчаються астрологію - лише пару сотень. 
.
Дія цих зірок - Помічена. Вони - Впливають на життя.
.
 Ці дві сотні - точно. Найсильніші зірки на життя людини - складені у таблиці - і охарактеризовані зі дії. на людину. прояв. як саме - діють. у чому - проявляється дія. Що - Буде. 
.
.
Так ось, з точки зору астрологів  - Агена - це зірка відповідаюча за Венеру ( Любов) та Юпітер ( Вдачу).
.
В Транзиті вона проявляється не так райдужно, як хотілось.
.
Агена в з'єднанні з Сонцем Транзит, - Сьогодні , - покаже вашу торопливість і непомірність у отриманні грошей - що вам і зашкодить Зараз.
.
наприклад, це було у гороскопі на Київ сьогодні з 19.43 до 20.43.
 З'єднання з Сонцем 16.11.2019 19.34. Точне
.
Кожен, хто живе у Києві, - отримав деякі розчарування в грошах - через свою нетерпимість та поспішність.
Гроші він отримає - але в цей саме момент - Він отримав розчарування у надіях.
.
Агена - ніяка зірка не добра, як пишуть деякі астрологи.

.
Агена - Це - Розчарування у отриманні грошей через свою поспішність. І - не скромність. 
.
ви гроші - отримаєте - але - пізніше. А Агена Підштовхує - Саме Зараз - а не пізніше. Ні - Не вийде.
ось така дія - Агени.
.
І в гороскопі ( Радиксі) подібне з'єднання  проявиться так само - людина через свою поспішність і непомірність - вчасно грошей - не отримає. Буде - мучитись. Потім - отримає. Але сама себе загонить у цю - Ситуацію. Своєю поспішністю і малоскромніст'ю.
.
Ось Що Таке - Агена. На Житті Людей. Вивчайте більше!

Як росіяни захвачують території. Майстри Захвату.

  • 13.11.19, 16:06
Це Просто Створений Природою особливий Народ Саме Для Однієї - Задачі. Для - Захвату територій. На основі недоліків Людини.
ні для чого - більше - вони - не створені.
Геніальні Майстри Захвату інших Земель. Інших - країн. Територій разом з народом. Без насилля. Втиху. 
.
.
Плюс Головний - це наглість. Енергія Захвату.
Лізли, - як напівмавпи. Руді напівмавпи. З товстими сраками. ( це - Образ, насправді типовий росіянин, - це волейболіст. З обличчям щось-десь схоже на розчленитель доцент Соколов). Лізли і лізли. І - Лізуть. І - Будуть Лізти - ЗАВЖДИ.
Захват. Енергія.

(ЩЕ плюс в них був в цьому ресурсі лізення - лізли і лізуть не боячись смерті
.
.Бо не розуміють - що таке - Смерть. що, може, боятись хоч трохи потрібно? щось робити не до смерті ведуче - НІ.
.

 Не знають - і що таке - Життя. Що в Житті робити і навіщо і для чого - теж не знають).
.
 Так що це нереально сильний ресурс - Лізуть насмерть, постійно.
 Передні гинуть - Ззаду Знов нові і нові прибувають, без зупинки. Бо це для них - механіка. Механічна дія, не осознаваєма. Рефлекс штовхає тебе створення саме таким, для цього. І лізуть, і лізуть. Вони і в ігри так грають, і в танкові комп'ютерні - лізуть толпою на точку - і беруть ії - не звертаючи уваги на потері глупі масові при цьому. І - беруть. Вважають це - розумним. Генно. Так вони і воювали у Другій Світовій війні. Спокійно. вважаючи це - правильним.
- і десант в них популярний саме через - це. Вірусна Система - В Основі - Тисяча вірусів - Загине - А десяток Досягне - Цілі!!! Захват!
( так ви грипом чи туберкульозом - і захворюєте. віруси весь час у повітрі - мільонами, а проникає у вас - коли ви ослаблені якраз - один). і вам - гаплик. Бо не треба було ослабленим бути.
.
 - Смертники, що лізуть і лізуть нагло на тебе. Віруси. Колони вірусів. По одинці. А Загальна Система - Ззаду, Далеко. Основа. - росія.
 расеяние, рассеянние. Рассеивание. Дальше.
.
- а почалося це з народцю в Московській області - мєря. ( Смерть - у перекладі). Основа - россіян.
 Третину області сучасної займали всього. І - почали вони Діяти Тоді. Заразили - Усіх. Мордву, татарів, бурятів, осетинів, чукчів - зараз усі - ментально однакові, мислять однаково, загально. Говорять схожі речі - як клони один одного. Росіяни. Всередині них живуть вірмени, казахи, українці - теж - Заражені. Теж мислять ( дивно, да) точно так, - як стандарт білий росіянин. Зараза. Проникає в іх мозок на раз. Тільки опинився на ті території та серед - них. ТИ - вже не ти. і предки - не важливі тобі стають. Ти стаєш стандартно мислячий росіянин, і робиш - Єдину - Задачу - Захват інших.
.
Продовжую, розкриття Суті Захопників природніх.
-

- Ще плюс - будучи напівлюдьми - малИ мало Людського в собі - отже були - Злочинцями.
І, відповідно Мали і Знали Усі Пороки Людей. І - Слабкощі.
 Через це легко сходились зі Злочинцями в інших країнах. Та зі слабкими духом та розумом, або слабких розумом, або матеріально порочними залежними  або іншо порочними людьми в інших країнах.
Де тільки була слабість в організмі іншої країни - слабкі або злочинні люди - Туди Завжди проникали Агенти росіян - Спокусою, Підставою, Підкупом, і Приятелюванням навіть за схожістю по духу - Проникали. Передові віруси. Зарази. Зразу проходив Захват і зараження цих слабких. Не для себе, не для потреб організації, не для потреб груп людей, не для потреб держави,
 а для - Загальної ідеї - 
Зараження для подальшого посилення і Розширення руцькомиру.
.
Розвідники ГРУ та КДБ, археологи -експедитори, далекобійники, професора, торговельні представники, вчителі, артисти ансамблів, 
Як вони це робили? 
Входячи в контакт з представником іншої держави - 
Наприклад, - гастрольний артист, простий співак хору -  з шанувальником, чи з орендарем квартири, чи місцевими представниками культури.
- Або професор після конференції з іншим професором, місцевим.
Внушалася непряма думка - що Росія - це добре. Що це - Добро! І що непогано було би - якби росія оказалася - ТУТ теж. В тебе. Замість - Твого.
.
І ЦЕ КОЖЕН росінин робить - не осознано. Не для практичної цілі. А - генно, не розуміючи нічого сам толком. Але - робить. Бо - Створений - Так.
.
Щоби росія оказалась, опинилась - і тут. В Германії, в Японії, в Африканській державі. Всередині.
Спочатку - в місті. Правда, було б не погано? Внушалось - так. 
Кожним росіянином. Кожен росіянин робив - ЦЕ. 
Кожен, хто вступав у відносини з іноземцем на його, іноземній Території.
.
Далі внушалось ще більше - "А Правда ж, було б суцільне Добро, якби росія була Усюди - Тебе. 
.
Навколо - ТЕБЕ! ...В - Усій - Германії.
.

кожний росіянин внушав кожному німцю. 
КОЖЕН росіянин КОЖЕН день як тільки бачив француза чи японця - починав непрямо, через пару слів, боками,- внушати тому цю Думку.
Щоби це стала - Германська росія. Або ж - японцю - Японська росія! А!, добре ж буде, погодься....
А потім - Прекрасна  - Російська Республіка Японія!
- первісну назву країни вони не викидали, нутром відчували що це викидати не можна, що це дає заспокоєння для захваченого непомітного народу, якесь згуртування. А просто добавляли слово - республіка на голову, що вже означає - Залежність ( можливий вхід у Щось), принижене становище - щоб не рипались, щоби відчували нижчість перед Основою.
І хоча е в світі - Республіки Незалежні  - тут це слово - республіка - якраз і означало - Залежність, бо Головне слово Було, перше  - Російська!
Цим все і було - сказано. Так в стійло - і ставились. Хитро, не помітно, на слабкощах людини, розуму людей, на використанні недоліків.
Російська Республіка Японія! Ними ціль - досягнута. Захват втиху - Повний. Ти сам все - здав. Ти ж захотів - Добра. Щоби усюди було - Добре.
ти сам відкрив - ворота своєї кріпості. Вуха розвісив. Клюнув на психологічну обробку тебе.
.
Тепер усюди сидять росіяни - в органах влади. В силових органах. На чолі армії. В адміністрації на місцях. І Земля - вже не твоя, не твого народу по-суті - а, - російська!!! і ти вже особливо не потрібен, і земля твоя - належить іншим чужинцям. А тебе - можна і розстріляти. Знищити. Випаровувати. як воду. твого - вже нема. твоїх - вже - мало. ви - Ніхто. баласт. А це вже - чужа власність. І бігають детішкі росіян, і їдять черешні і калину - не внікаючи що це і звідки взялось і навіщо.....Бо батяня їх привіз - СЮДИ. мусять. і нагло себе ведуть - бо ти - сміття. ти сам іх пустив сюда, лох.
.
Так проходив тихий захват України, у 1800-их роках. Так вони захватили Казахстан.
Все - Втиху. Без силових методів. Майже. 
Просто на основі впарювання Іх Ідеї - що Росія - це - Добре. І ТИ Теж Можеш стати - Росією. Прекрасною. Молочні ріки і кисільні берега в тебе теж потучуть біля хати!!
.
Так вони хотіли захопити Германію і Францію у 1915 - 1920-их.
. Все втиху, на основі психології рефлективної. Знайшло там - слабких, продажних місцевих мешканців - і давай іх підбивати на створення Французької Соціалістичної Республіки...Есстественно, - у Складі Росії...)))
.
Чогось так не пішли діла з Монголією, Афганістаном, Болгарією і іншими соцкраїнами - Бо не була поставлена Пряма Російська Адміністрація. З - росіян. На усіх головних посадах, аж до губернаторів містечок та голів всяких пакувальних компаній, млинів, військових містечкових організацій, військових з'єднань регулярної армії, голів газових контор, банків і т.д.
Усюди потрібно було поставити і вживити - росіянина!!!
Це Величезна їх помилка!!! 
.
 - Хоча знову ж, Так Був Гарно Захвачений Казахстан та Україна та інші - усюди керівником любого підрозділу дії людей або економіки сидів росіянин - до речі і досі сидить - але вони прекрасно втекли від ранішого захвату їх росією - 
це зовсім окрема система - 
По-перше - Втікти від росіян вдалося - Тільки Випадково. Саме в той час. Ні раніше - Ні Пізніше - Цього б - Не вдалося!!
В них самих виникло короткочасне загублення Ситуації, хаос, який потім пройшов. Все стало знов на свої місця. І Вже років 15-ть росіяни твердо хочуть повернути молодших братів у стійло. Усі 147 млн. твердо впевнені, що Київ - їхнє місто. Російське. Так має бути, впевнені на генному рівні вони. І Усть-Каман і Семск (Семей) і Ереван і Тбілісі - російькі міста. Так вони вважати буть найближчі років 500-т, впевнений. І зараз - ВВажають. Твердо.
.
А тоді був хаос просто всередині них самих - відволіклись Різко на красиві кольорами і підозріло антиприродьно геніально пахнучі жвачки ( Людина Не Здатна такому супротивлятись) ВСІ РАЗОМ ВОНИ і ми теж усі,  і на фільми легкого доступу на переносних носіях. І - інше. На гроші. На долари. Нащось.
- І - Загубили Контроль над Своєю Головною Задачею Життя - над Своїм  - Призначенням!
.
і загубили території. Через щас опам'ятались - давай знов по вухах іздити кожному - особливо - слабким на розум людям та матеріально порочним - Знов свою генну програму виконувати - 
і в Україні, наприклад, майже вийшло!! У 2010-му -2013-му - Знов усі потянулись до росії....чогось)))) як кролик до змії. Усюди засіли знов - росіяни. Скупили пів країни.
Пакувальні компанії спецій, млини, банки, газові контори, дорожні та будівельні роботи в державі вплоть до ремонтів квартирок....Спорт, авіація....промисловість...
.
Знов Україна втікла у 2014 -му. Ціною тисяч смертей. Ціною підтримки всередині країни мільонами людей. І диаспори усілякої.
.
Це я просто розібрав - Приклад. Щоби не було питань. Загальна Картина від Цього Зовсім не змінилась.
.
.
Росія це робила - і буде продовжувати робити. Завжди. Доки існує. Де тільки що слабке духом та розумом - відразу опиниться в складі росії.
Зараз має бути це з Осетією, Абхазією, ПМР, Арменією, Сербією.
.
Не зрозуміло, чого вони досі не у складі росії - Вони вже Просились і не раз!!!
.
.
і Кожен росіянин як робив - так і буде робити далі - При розмові з тобою, аккуратно невзначай вкладати в вуха, в мозок, - росія - це рай, це - добро. Подумай, чи не хочеш ли ти, щоби тобі стало - добро....
- давай-ка ти себе ( ми тебе) приеднаем до доброго, до теплого, до комфортного, до росії....
.
 - ти ж розумієш все, да, ти ж хочеш добра, тепла...Слухай - мене, послухай - мене, я ж не давлю, ти ж бачиш....
.
зроби - це...зроби - це...
Післязавтра просинаєшся - Чечен у тебе голова районного відділку МВС, в налоговій сидить - Бурят, в банку - Руський Иван Живоглотов.
і ти вже - У Російській Республіці Лівія служиш строкову службу, бо це ж - територія. росії.
І Російська Республіка Індія. в складі росії. і ніяк - інакше. 
Бо ви - слабкі - а вони генно природньо - вміють діяти на мозок саме - так.
.
І - Роблять. КОЖЕН. Кожну Секунду. Задача в них - Одна. Від Природи. Природа так - створила.

Ручки в речке. Соколов.

  • 11.11.19, 19:47
- придумав такий слоган - характеристику події.
.
Або - "пазл з росіянки".
 Батьки приїхали забирати тіло - а що їм віддавати?
.
Не хочеться писати на цю тему. Всі в шоці. А те, що ТАКІ Розчленування Кожен День в росії - ніхто ж не знає....один я типу тільки вмію читати Їхні регіональні новини хоча б раз у тиждень...
Всі Наче Проснулися - Збудоражилися - Наче це щось в росії - Незвичайне!!!
.
- я вже три роки пояснюю, що там - гнила земля проклята, і там УСІ - а не один-двадцять - психічно не нормальні генно. Толку.
.
.
І ТАМ КОЖЕН ДЕНЬ ЗНАХОДЯТЬ РУЧКИ У РІЧЦІ!!! а не тільки - позавчора.
.
есст., ніякою заміткою години я цей пост робити не буду - отже він залишиться не прочитаним. І коментів - не буде під постом від людей.
.
так собі, напишу, бо є думки - а я знаю, що на Основі моїх думок написаних - з'являються події. І люди переписують по своєму. Крадуть, короче, моє. Нічого не зробиш і не зміниш. Таким хоч чином - Навчаються...)))
А зараз напишу сам для себе - бо витратив сутки - дивом маю час - на вивчення цього питання. І зараз не про росіян і їх гени та систему - а про людей.
.
Дак ось. Просто передаю Знання. Що Біг дав. Займаюсь тупою писаниною. ні для чого. Тонкощі, тільки мало кому відомі. мені відомі. е ще тисячі "ісскуствоведів" Життя. і професія така - є. і гроші там - є. тільки не я.
я Знаю - що я один з Творців Світу. ну і так. Світ за Мене - Сам Знає що робити і я  - без орденів та медалів.
.
.
- Дівчина (Ещенко) народилась 26-го квітня....це день вибуху Чорнобильської АЕС. І ЦЕ дуже поганий планетно день.
 Вісімка в сумі. - Мученики. та ще й - саме - Цей.
 І не важливо - що Чорнобиль - він просто як показник. якого б ти року не народилось - це твое значення - Чорнобильська Катастрофа. Вона ж Овен - при поганому розкладі повинна постраждати голова - так і е. Лишилась без голови. все - просто. Але головне - цей дурацький день - 26-е квітня... Вже не раз зустрічав у катастрофників....
можна сказати і більше - вона його і довела. Зв'язавшись з такою - чорнобильською - ти і прийдеш до вибуху.
але сама система ще складніша - тебе несе до Вибуху, бо ти такий. ти і сходишся - з вибухівкою.
.
.
- Мати в неї - підполковник МВД. Ким би ти не був, де б ти не жив - якщо ти син Поліції високого рангу - Ти Не нормальне....Так створений Світ. Ти створене на основі стресу матері, яка працює На Кордоні Людської Психіки. у - поліції. Зразу кажу - тільки кончане народжується в них. В - поліціянтів. Нічого не зробиш. 
І їм Щоби залишатися живим і Людиною - потрібно дуже уважно слухати суспільство - де в тебе помилки, де твоя мати не права, яких нечесних справ вона наробила по ходу служби....як спокутувати гріхи. а їх діти Ніколи цього не роблять....
.
навпаки, мати будучи сама на порушенні законів людства ( поліція або бандити - однакові) - явно підштовхнула дочку на Ненормальні відносини. Або знала - і сприймала спокійно. Саме через ЦЕ!!
.
далі.

- Було питання, Чого Соколов застрелив людину у квартирі у ночі ( 2.02) - і ніхто не почув цього....
Я вияснив. Бо він стріляв з Мілкашки. ТОЗ-17. Це рушниця калібру не того мілкого, що 2 мм., але і не звичайного калібру, - великого рушничного, - 9 мм. або більше.
Але одночасно це була рушниця калібру майже Автомату Калашникова, 5.45 мм.
Тобто він стріляв з Малошумної Рушниці. З толково вбиваючої рушниці. Витратив 4-е кулі. Чогось числиться мілкашкою в інеті...
Звуку - Мало. Ефект - 100% Норм. як з калаша завалити.
.
Мало того, він стріляв у неї в прихожій явно...де писали інші жертви - звук мало поширюється в сусідні квартири...видно гарна велика прихожа довга та глибока...сусіди і не почули...
.
Отже - Звуку пострілу толком і не було.............ніхто і не почув.
.
.
- що ще - ректор універститету - Даудов - явно - Давидов. а це євреї. хоч він і абдула.
.
Хитрий, розумний, явно його спеціально підтримував, ховав його злочини ранішні.
.
.
для чого я це пишу??? так, собі, тренуюсь, видно, у популяризації думок заумних грамотних моїх на площину розуміння кожним....
.
.
та нехай навіть ніхто не прочитає - я знаю - що інше читають. бачив мої думки не раз у чужих постах та подіях. ну нехай. вистачить умнічати. розумнічати. Пиши конкретно, мутік, люди хочуть Пояснення Подій.
.
.
напиши просто аргументи і свій погляд та пояснення. а ще краще - не пиши ніколи - а створи ролік на Ютуб - і люди к теббее паатянутсяя...Світло вистав, графіку, чіткість слів і 
.
.
накипіло - от і пишу, щоби виговоритись в туман.
.
Короче, - 

Стандартний росіянин ( в кожного росіянина може бути завтра таке саме, бо схильний)   ( а кожен росіянин не здатен чути іншого від природи, і не хоче його слухати вже з шкурних причин ( а шкурою ( егоцентрик) генною він вже народжується, і інакше - ніяк, бо це - вірус росіянського світу. це - Не Людина. Це - Штучка. заради Задачі - Захват Світу.)) - не погодився ( як і завжди в них) сприймати  якусь іншу інформацію. Якщо не зрозуміло досі - то це я про Соколова.
.
Все.
-  Далі Мозку - Немає ( бо мозок створений на Єдину Задачу - Захват Світу) - Мозку - Немає.
.
Далі починаються прості механічні безмозглі дії.
.
.
навіщо я злюсь, навіщо вбиваю, навіщо пью, навіщо ріжу, навіщо тащу шматки, навіщо топлю, навіщо признаюсь, навіщо оббріхую цю жертву на суді, навіщо ВСЕ - Тут немає - Мозку. це - механічні дії. І Ніколи Мозку в Мені - Не було!!!
Стандарт росіянин - от і все.

.
читайте регіональні їх новини - і ви зрозумієте толком, що таке - росіяни. і це потрібно порадити німцям, французам, італійцям, голандцям і іншим людям світу...бо тупість людей, - що вони чогось симпатизують росіянам - часто від просто недостачі інформації. Від - Незнання.
.
від не знання - хто такі - ці росіяни. 

В росії намічається Громадянська війна.

  • 10.11.19, 14:16
В росії намічається Громадянська війна - війна між власними громадянами країни.
.
.
Між Світоглядними групами. І груп цих не дві - а ТРИ!
.
 Тобто задача не буде проста, як ви усі звикли чути - одні постріляли інших,
 - і все заспокоїлось, ті-то - перемогли. а буде - круче.
.
 Через те - що три групи - співрозмірні - Масове самовбивство. Всі 147 млн.
.
.
НІКОЛИ раніше ці групи не були  - співрозмірні. Завжди була одна велика, одна дуже мала, третя - зовсім мінінмум.
.
.
.
А Зараз у росії - Унікальне явище. Три групи - Одночасно Сильні. 
 І - сформоване. 
.
.
І я прекрасно бачу і передумови - і ці світогляди. І ви це - теж бачите.
.
Що буде в них - Війна. Всередині країни. Громадянська.
.
.
Не революція, ні. На революцію вони не здатні. А от вбивати інших заради відстоювання власних поглядів - здатні запросто.
.
Розглянемо, що це за групи і чого між ними буде Війна. Вбивства масові. 
.
.
- Світогляд - це, оказується, - сильна Річ! Ми усі Зарання створені в своєму світогляді - і це наше існування.
Кожне відстоює Світогляд свої Групи. Світоглядів є 4-е. Матеріальний, Духовний, Матдух, Духмат.
- кожне тільки за свою групу. І сприймає Світ Тільки як Правильний. І Намагається Знищити - Інший.
І Так - у Всьому Світі.
Але це знищення іншого проходить в більш-меньш культурних рамках. В світі. 
- Духовна людина дорікає матеріальній - ти обернешся в скотину заради грошей, принизиш і деградуєш себе як людину лижучи сраку начальнику заради грошей і продаючи друзів. Давить Мораллю, поняттями, Опитом, Спостереженнями,  напрацьованими Людством...про дух ( совість) людини нагадує матеріальній людині.
- Матеріальна людина давить на духовну говорячи, що духовна слабка при проблемах життя, що вона немає нічого, ніяких досягнень та речей, які дають гроші, що занадта духовність це - бомж і смерть в кінці від голоду.
І вони тут якби теж - праві і мають силу у розумінні Істини. Життя.
І Йде Боротьба в Світі втиху та вголос Тут, в цьому питанні відколи існує людство.
.
Це Велика Таємниця Світу. Але усі - здогадуються про це.
.
.
.
І от боротьба така йде - і Люди різних груп світоглядів десь боряться, десь показують один одному переваги свого світогляду, А десь і прислухаються один до одного. Корегують трохи Себе!!! 
Матеріальні трохи схаменуться, стають трохи людянішими, духовні трохи схаменуться - і почнуть бути серйозніші - гроші заробляти більше, дісципліни трохи. Взаємокорегуються. Бо вміють - Чути.
.
.
Але тільки в росії Жоден не вміє - Чути іншого. Тільки в росії. Віповідно - розум не здатен корегуватись.
.
Але тільки в росії за свої світогляди люди легко віддають життя. Це історична практика.
.
І - легко вбивають іншого. Мільонами. Запросто.
.

Це було пояснення передумов - Зараз - фактаж ситуації сьогодення росії.
.

.
Зараз в росії створилась ситуація - коли є три групи світоглядів.
.
Перша група - це духовні люди. Які реально дивом мають Розум. Умовно - це ліберали. Навальнята. Вони розуміють, що таке - Правда. Що таке - Добро. Вони не перевертають поняття біле та чорне місцями. Мають опит і бачення і бажання жити як нормальні Люди Світу.
Не сильно практичні. Не внікають в тонкощі матеріальних відносин життя. Не крепкі керівники, не крепкі господарники. Бажають Правди, розсекречення архівів, не бояться наслідків цього.
.
Друга група - ім антипод - це матеріальні люди. Які усі зусилля направляють на здобування влади і грошей. При цьому мають перекошені обличчя дегенеративні ( в усіх залах на зустрічах з путіним - такі обличчя, приглядіться). Таких людей - рівно третина росії - від верхівки влади до самих останніх людей на зустрічах з депутатом, студенти, вчителі, активісти, бригадири, ланкові.
Матеріальні люди Заради грошей одобряють Брехню, в т.ч. історичну. За засекречення архівів. Виступають за продовження без змін минулого, - і за продовження Захвату земель інших народів.
.
Третя група - це вже повні шизофреники. Вони хочуть добра - на основі зла. Це представники поглядів Жириновського. та Грудініна. Вони хочуть неіснуючого на Планеті. Слухають Люблять!! закордонну музику ( реп, рок) - і висловлюють кожен день ненависть до закордонного. До Закордону. Не розуміючи, що саме умови закордону і Створили цю музику і саме ці слова творчості.
Бажають бути Чесними - і одночасно не хочуть чути Правди або знати ії. За часткове розсекречення архівів. Тільки те, - що треба шкурно - їм.
Виступають за повагу до Себе - і часткову повагу до інших, принизливу - і одночасно за захват інших людей, націй, за розстріли людей, і -  за розстріли Себе)) у випадку порушення внутрішних норм поведінки..))), і за розстріли людей тих, що боряться за незалежність захвачених ними земель....Це матеріально- духовна група, яка Зразу продає усе свое духовне, про вчора ще говорила - якщо сьогодні перед ним - матеріальне. Проститутки. Брехуни. Спотворювачі дійсності. Загалом - за добро - якщо вибір - різко продають мораль за гроші.
.
.
- четвертої групи - духовно-матеріальних - в росії не існує. бо для цього розум треба мати. Есст., там такої групи і немає.
.
.
.
Усі ці три групи - рівновеликі. По кількості. І Кожна ( не здатна чути від Природи, генно в них так, в цих росіян) Ніколи - не порозумнішає. Не скорегується.
.

Навпаки - кожна Хоче Розстріляти інших.
.
скільки вже я і ви читали такого - Расстрелять, замочить, Убить!!! 
я писав завжди у відповідь цьому дописувачеві - Не можна вбивати.
.
от просто так писав - "вбивати не можна"
.
.
Ні, вони не сприймають органічно - такого. Хочуть вбивати і вбивати.
.
.
Вбивати - за іншу Думку!!!! нема чого дивуватись - вони так робили і робити - Будуть!!!
Європа порозумнішала за 200 років від часу усіляких вбивств за думку, а ці - не збиралися і не збираються.
.
Вони так робили і роблять вже тисячу років. За що вбили Євдокімова, Шукшіна, Талькова, Прігова, Цоя, і млн. інших. тема не про це.
.
Кожен росіянин Готовий Вбити іншого Запросто За Думку - що не співпадає з його. Сам своє Життя не цінує - чуже тим більше. Вбити, розстріляти - на раз. Самому загинути, як муха - теж на раз.
.
.
Так що є три групи. Жодна - не поступиться ( бо нездатна). Кожна хоче знищити інших. Жорстко. Не слухаючи інших - а шкурно ( це в генах в них) нав'язуючи свою Позицію іншим.
.
Виходу - нема. Ніяка - не об'єднається. Усі діють дитячомозгло, прімитивно, шкурно, як і звикли тисячу років - Вбити Іншого. Іншодумаючого. Знищити, щоби не чути навіть. Бо мозок - не здатен сприймати іншу думку.
.
.
Отже, вони повинні перестріляти друг друга. 
.
.
як і раніше було. інакше вони - не здатні. Замкнене коло.
.
Громадянська Війна. 
.
.
расстрелять другого - бо він не щось говорить. Мішає жити країні. Розстріляти 50 млн. не впервой. Знищити - щоби і духу не було.
.
.
Головне - Перемогти Своє.
.
.
Але, кожна група хоче розстріляти іншу групу - а їх - три!!!
.
Всі перестрілять - Усіх. Або масова шизофренія з масовими розстрілами. Всі - Всіх.
.

Так що - Буде.
.

редагую пост, пишу далі.

Ще раз про ходіння по тротуарах.

  • 07.11.19, 17:46
Якщо ви йдете по тротуару, і бачите - що попереду вас йде людина і притримується не правої сторони, як положено, як у школі вчать, як Усі Нормальні Люди Роблять - а притримується Вона Лівої Сторони тротуару - 

Будьте певні - Це росіянин. або - росіянка.
.
я то вже це тисячі разів помічав. є ще сотні прикмет. Ви можете перевірити це - також. Як ви знайдете докази, що це точно-точно росіянка, я-то бачу це по сотням інших прикмет, а ви можете похуліганити - спитайте ії...точно взнаєте.
якщо воно скаже - ні - то - бреше. Спитайте прізвище...)))) Прізвище вам на вулиці своє не скаже. І прізвище може бути - крадене. Женила на собі дурня хохла - і мучить його все життя. Зате - замаскувалась, має українське прізвище. А по - поведінці - то - видно!!!))) Факт в тому, що я вичисляю їх на раз, - по одежі, руху, по обличчю. А ви - самі взнавайте правду своїми шляхами. Добудьте ії пашпорт))) втиху. Пробийте ії по Інтернету...ви побачите - що я як і завжди - правий. Етнічна ІванОВА чи ще якась. Батько,дід, точно з росії і т.д. генна. Поведінка націй - це вивчення Майбутньої Науки Людства. Ще буде таке.
.
мова не про докази - а про як ВОНИ ходять по тротуару.
.
Якщо зліва, не по-людськи - це росіянин.
.
.
Чого так? Бо вони не думають про те, ЯК ПРАВИЛЬНО. вони не задумуються. бо - немає чим від Природи. Думати.
Аналізувати. Мозку - немає. Мозга. Точніше, він ї, - але він - не працює. Він створений для Лише Єдиної Задачі - Захват Чужих Територій. так росія  і збільшувалась останні тисячу років. бо задача - одна едина.
А не для розуміння того - а чого ж всі йдуть по правій стороні тротуару, - а я чогось прусь по-лівій...задуматись. хоч пару раз у Житті. І - Порозумнішати. Змінитись. Скорегуватись.
.
.
Цікаво споглядати - людський зустрічний потік ЗМУШУЄ перейти цих напівлюдей все ж-таки на вільну для неї, праву сторону  - але як тільки перешкоди - які вона Нащось долає - ці зустрічні люди - зменьшуються, цей потік - воно знов як на магніті - переходить на ліву сторону.......
.
.
Бо мозку - немає. Він не здатен осягнути свої помилки. Бо - не знає, - що таке - Помилки...)))
росіянин розуміє Тільки Тоді - коли Отримує у Морду. Тоді в нього Різко Вмикається Мозок - і він просинається, виходе з свого гіпнотичного космічного стану, з думок про далекі галактики і про захват чужих територій тут, на землі, в сусідніх країн. спокон віку. Різко починає бути Розумним. Але Тільки У тому питанні - у якому отримав по обличчю.
.
Починає добре, прекрасно соображати, як нормальна людина. І стає - кращим. Ще й Навіть може продумати питання трохи вглиб - і Пораду видасть Толкову. Практичну, в Житті. Але тільки після того, як відчує біль. як отримує з розмаху по морді.
.
.
А на тротуарах же ніхто не б'є в обличчя за невірне ходіння по невірній стороні....от вони і не розумнішають. 
НІКОЛИ. Вона живе 40-50-60-т років - і за 60!!!!!!!!!! -т навіть років - НІ РАЗУ НЕ задумується у свому житті - а чого я росіянка, прусь назустріч людям - може прийняти вправо на праву сторону тротуару...??
.
.
тобто, виснувок - ніколи вони і не порозумнішають. бо биття по обличчю вже не прийнято на Сучасній Землі. 
а на зауваження вони не реагують від природи не здатні. когось чути. для чого ім -  когось чути? тим більше - немає чим.
.
.
Так що залишається лише спостерігати, сміятись з цих спостережень, сміятись з цих людей. Писати про це - якщо вмієш писати.
Більше ти нічого не зробиш. Просто маєш картину. Кожен день іх бачиш. Зробити нічого не зробиш - змиряєшся. Не приємно, да. Змирятись. Хочеться бачити краще. Навколо себе. І перед собою. На тротуарі.
Але багато що хочеться людям - кращого. Мало лі, що тобі в Житті Цьому хочеться бачити кращого Навколо - а маєш те що е. Кращого НЕ в собі - в інших. А - не завжди е.
.
.
Так що - просто опис. Опис Життя. Бачення Сьогодення. Ділення ним з іншими. Фактаж Буття.
.
.
якщо бачиш - що попереду йде напівлюдина не по правій стороні тротуару - а магнітом ії тягне на ліву сторону - це 100% росіянка або росіянин. Факт.


В Космос лізем - а на Землі ще нічого не знаємо....

  • 06.11.19, 15:47
в космос лізем ( а хто лізе - напівмавпи росіяни і придурошні американці) -
а- 

Актиномицеты (особенно рода в космос лізем ( а хто лізе - напівмавпи росіяни і придурошні американці) -
а- 


Актиномицеты (особенно рода Micromonospora) обнаруживаются в водоёмах и их донных осадках, однако не решен вопрос о том являются ли они постоянными их обитателями или занесены из почвы, неизвестна также их роль в данных местообитаниях
 обнаруживаются в водоёмах и их донных осадках, однако не решен вопрос о том являются ли они постоянными их обитателями или занесены из почвы, неизвестна также их роль в данных местообитаниях......
.
.
А ЩЕ:
- Не відомий досі Науці Планети ДОСІ Склад маточного молочка бджіл........
.
.
Та що там молочко, - склад МЕДУ Науці повністю досі не відомий.....
.
Склад меду  - ..., ..., рештки невідомого походження...Та мільони таких же питань є на Планеті.. ...Мені - дивних. вам - ні? Наука - не знає, оказується.......
.
.
Але у Космос - Ліземо.....ми у космос - ліземо...
.
з брудними ногами, в кірзяках умовних.
.
.
Куда ВИ - Лізете??
.
.
нам ще вивчати тут, під носом, на Земля, вивчати і вивчати все невідоме е ще Задача зодві тисячі років....
.
а психологію Людини скільки ще невідомого...а - ментальність...що - таке - всім відомо - кожне зрозуміло?
.
а що таке росіяни і євреї - як феномен? усі все знають вже? да? Точно? все все знаєте?
.
Це написано в підручниках для школярів ще й - популярно?
.
.
НІЧЧОРТА МИ Не знаємо. Тут, на Землі. 
.
.
.
- а вони лізуть у Космос.....вивчати!...))) Лізуть і лізуть....
.
ВИ - ТЕЖ- Лізете і лізете, в собі не розібрались, з Життям не розібрались, на Планеті не розібрались...нічого ТУТ толком не знаєте досі....
.
Лізуть і лізуть....і куди - в Космос....
.

Нелюди. Недолюди. Напівлюди.

  • 03.11.19, 12:28
Як до вас, форумчане, ніяк не може дійти, що це - недолюдки.
.
Не один, два, три, двадцять там - а усі 147 млн.
.
.
Ви не маєте знань про це??.
.
Просто відкривайте їх регіональні газети КОЖЕН ДЕНЬ і спокійно читайте. Читайте кожен день!.
.
23 Октября 2019 13:39
В Курске мужчина с ножом напал на двух школьниц и ранил их. Он на свободе.
.
Сегодня 10:13
В Забайкалье подростки проникли в частный дом, убили хозяина и изнасиловали его жену.

.
І так далі. Читайте кожен день. Може тоді хоч трохи - порозумнішаєте??
отримавши Знання, побачивши повну картину.
.
.


Все на росмові, усі статті інету. Так жити - неможливо.

Усі статті на деякі теми при пошуку в Гуглі - на росмові. 
.
- про люмени ( світимість) - все на росмові. Наукові. 
.
Про спорт, бокс, хокей, авіацію, більярд - усе на росмові. 
.
Тисячі тем - усе на росмові...
.
.
Що не роби - Віндовс 10 на укрмові поставив, привітання при вмиканні зробив - "Вітаю", а не ваше - приветствую дебільне, усі налаштування на українській, Гугл пошук, мова, Джимайл, і тж. - все укр.
.
Все одне результати пошуку у Гуглі на 90% - росіянські.
.
.
А чого? А бо не існує в Природі статей на українській мові. 
.
Зрозуміло, що до 2014-го року усе було заражено росіянами. І кожен українець писав тільки на російській мові. ВСе.
.
.
- але ще здається, що українці дійсно наближені до Природи, хуторяни, "колгоспники".
і нічого з вищеназваних тем їх не цікавить - і писати ніхто не збирається.
.
а хто за гроші пише - той вже зразу на аглицькій пише - щоби здобути там визнання.
.
Дива дивні. Росіяни засрали весь інет своїми КРЖ статтями, у яких або помилки, або не розкриття теми.
.
А наші нічого не пишуть навідріз. Нас 50 млн. і не можуть писати статті. Про програми компьютерні, про більярд і тд......
начорта читати цих дитячомозглих сусідів на росмові - там же немає толку і правди в іх писанині.
скільки читав, шукав відповіді - вони красиво пишуть, балакають гарно, спорять - але так і не дають відповідей...))) бо самі - не здатні. живуть в брехні і хаосі. толерантности до чорношкірих сусідів по квартирі.
не варто і читати.
Навіть у статті про люмени примудряються збрехати чотире рази. Бо так ім подобається - інших замутити.
не народжує та земля - толкових. щоби писали щось нормальне. з вірними виснувками.
.
Що, коли це зміниться хоч трохи?
вони строчать і строчать сміття - а ми навпаки, - на морозі. Не пишемо наукові (не мої) статті, огляди, правила, суть життя, інформаційні, толк.
.
.
.
і це напівтолкове Життя ще довгенько буде продовжуватись, я бачу. Сміття вони написали на 50-т років вперед.
І Гугл весь час буде видавати вам на прочитання іх недолугі статті. І ви будете читати весь той хаос. на росмові.


Бритва Оккама. Як потрібно вміти мислити.

Кожен повинен мислити вміти - критично і Розумово.
.
От тобі кажуть - Бритва Оккама. Хтось там щось можливо сказав розумного - і на це деякі спираються.
.
Ви Повинні Сказати - яка нахуй бритва оккама?
.
- Перше. Яка бритва? Той, хто це говорить, - воно знає, що таке бритва??
Добре, знае. 
- Яка саме - бритва? Електрична? чи бритвений станок? Нехай так і каже - Електробритва Оккама.
.
Ні, не електро? А яка? І не станок Жилет чи Бік? А що? 
.
Оте, що було у 40 - их роках? Ота небезпечна річ? Ну і нахрена вона нам треба? 
АА, нею голилися 1000-у років. Добре.
.
Що там у ній. Лезо небезпечне, да. А вона нагострена? А ті вмієш їі гострити, синок ти засраний. Ні?
Дак начорта ти мені ії сунеш??
.
ти знаеш, що ії гострили паском. ремнем? Шкіряним. Ні. Так іди, синку, гуляй подалі. Зі своєю бритвою - разом.
.
.
а, ти думало, що ії гострили наждаком чи точильним бруском....
.
Так візьми цю бритву, і погостри ії бруском - і піди поголись. Побачимо твое обличчя. 
Ти В Сучасності Можеш провести Есперимент сам з Собою. Дістати Бритву - нагострити ії бруском - і побачиш - 
.
яка вона тупа буде. Сліз буде в тебе - купа.
.
бо там нагострення йде - ідеальне. не бруском. а шкіряним паском. ще й потрібно вміти це. а якщо ти не вмієш і поняття не маєш - 
.
Начччорта ті мені бритву сунеш???
.
Якогось Оккама. Чого два К? Він що, заїкався? Заїка? дегенерат?
.
.
Оккакм? Оккам. Що це? Японець? Хто це сказав? Може все ж європеець, ну окам же.
.
.
Не Окам? Укам. Поляк? Голандець?
.
.
Ну ладно. Брився якійсь японець не катаною, а бритвою, як нормальна людина. Того часу.
І - ЩО?
.
Ну ладно, якійсь твір про це написав ( написали). Гарно поголився.
.
І - Що?
.
Для чого так називати? 
Так - писати. Давайте ще напишемо, як він сходив в туалет.
Туалетна бумага - Ямайото.
.
Читайте. Поважайте!.
.
дешеві люди - дешева ярлична система - дешеве мишлення - дешева відсутність критичності - дешеве сприйняття - і продовження далі.
.
А, дак це взагалі не японець...І не Тояма Токанава Оккама....це европеець. 
.
дак він не міг Нормально Написати? Назву.  не міг.
 значить - дегенерат. А дегенератів - начорта читати.
.
Отже, - пішовв він наххєр зі своєю писаниною!!!! Цей Ваш Оккамм!!
.
цей дегенерат.
.
Якщо він на прості чіткі логічні речі не здатен відповідати - Собою.
.
навіть.
.
якщо мені хтось підїйде і буде щось молоти про якусь бритву оккама - я йому у морду дам. 
.
їбав я таких гнилих інтелигентів засратих разом з їх дегенератством і їх кумірами дегенератами.
.
Є - Логіка. І на Основі ії і Потрібно Спілкуватись. а не дегенератством і оккамами.
.
І Є - Культура і Мораль. Людства. 
.
через це я йому в морду - не дам. І мати при написанні постів - не використовую. Майже.
.
.
- іч, бритву ім подавай, акаму.
акамуляторну??? Дегенератори. Обчитались книжок, а мізків - немає.
росіяноподібні

.

Джерело (значення). Повага до джерела. Україна хоча б.

Перші люди на території України з'явились 1 млн. років назад.
.
Перші толкові племена, в яких вже були скребки, зброя, люди які вміли малювати чіткі знаки на камені (а не сумбур), які вже молилися богам ( розуміли, що - це, всі разом) і створювали особливі місця для цього - ставили великі особливим чином камені, та інше, - з'явились 30 тис. до н.е. (Пізній палеоліт).
.
.
- що образливо, те,- що вони з'явились тоді і на території Донецьку в тому числі. Хоча я вважаю, що то земля споконвіку - гнила, і не призначена для життя людей ( і вся росія - також). Ні, оказується, були не тільки у Вінниці, не тільки у Києві, Хмельницькому, Рівному, Чернівцях, а і там, в Донецьку - теж були. 
.
Так ось, ЄДИНЕ, ЩО БУЛО ПОТРІБНО ЛЮДИНІ ДЛЯ ОСЕЛЕННЯ НА ДАНОМУ МІСЦІ - ЦЕ ВОДА.
.
ЧИСТА ВОДА. Не річка. В річці вода - з бактеріями. Там живуть тварини, риба, рослини, там сонячне світло дає розмноження бактерій та вірусів). Пити можуть тільки тварини. 
А - ДЖЕРЕЛО.
.
ЛЮДИНІ ПОТРІБНО - ДЖЕРЕЛО. Чиста вода з-під землі. Темнотою підземелля ( немае світла, немає тварин, немає рослин)  та глиною та підземними солями ( сіль люба, кальцію, і тд. - антибіотик) - продезінфіковане.
.
.
Люди могли жити тільки біля джерела.
 Єдине, що було конче необхідно людині - тільки вода. Джерельна.
.
.
Далі. 
Рельєф України ( та інш.) території склався після того, як усю землю пропахав Великий Льодовик. Коли було оледеніння Землі, і лід наростав, і рив перед собою землю. Коли лід розтанув - залишились долини. Балки.
.
Усі ці холми створилися тоді. З тих пір форми холмів пагорбів на Землі - НЕ ЗМІНИЛИСЬ.
.
Вода має особливість ( під дією тяжіння Землі))) стікати з холмів у низини. 
.
Причому виходить вода назовні з холмів не в самій нижній точці, не в низинах, не в ямах - а при самому нижньому схилі холму.
.
Тобто, усі джерела води, що ви Зараз Спостерігаєте - БУЛИ ВІДТОДІ!!!
.
.
Усі джерельця з землі, кринички, на схилах холмів у низинах, що дають маленький потічок - вони СПОКОНВІЧНО САМЕ ТАМ І БУЛИ. І ЗАРАЗ - Є.
якщо не пересохли.
.
.
і недалеко від них Обов'язково жили - Люди. Колись.
.
.
жили. в результаті вас народили. ви не з космосу з'явились. не з пустелі. не з євреїв. не вчора, і не з прапрадіда ( більше ви і не знаєте, бо мозку не вистачає, і папірців архівних про прапрадіда нема - і отже вас нема. думаєте, що вас раніше - нема). Вас умовно народили раніше. Були ваші - предки. 
А - раніше.
- ви з'явились від того, що там було - Життя. Біля джерел води чистої. Пили воду люди, потрібну для тіла, розмножувались, скотину поїли водою..Напували.
.
.
Що МИ ТЕПЕР Бачимо? - При забиванні у Гуглпошук слова "джерело" ми бачимо, що на 100 результатів жодного пояснення, що таке - Джерело. 
.
Що Це - НАЙГОЛОВНІШЕ СЛОВО, фактичне, дякуючи якому ми ЗАРАЗ І - живемо.
.
Та й ми усі, на Планеті. Да, є єдина стаття у Вікіпедії....да, ще людині потрібно - повітря...
.
.
в сучасності і в інеті  - Абсолютно Ніякої Поваги до - Джерела, як такого....
.
що нас, власне, - і породило. і вас, - не скажу, хто ви. такі.
.
.
п.с. - ще додам, що племена складалися з мінімум 30-ть людей, і саме джерело не могло забезпечити водою усіх зразу, ще зі скотиною, то логічно, що вони не розкопували джерело в яму, не будували затоки чи дамби чи греблі, а селилися саме там, - де або потужне джерело дуже було, або де два-три джерела стікалися разом, і утворювали ручай - і де ручай таки впадав у невелику западину у землі - створював калюжу, але не калюжу застійну, а проточну, з чистою водою. Резервуар. Маленьке озерце - не озеро. В озері вже застій води, гниль.
А - неглибоку яму з чистою підземельною водою. З двох - трьох одночасно ручаїв джерельних.
.
Саме там і оселялися - Люди. Наші. Українські Предки. не горяні карпатьскі усілякі. Не степові кочівники, пербиті намертво гунами, готами, скіфами, сарматами. 
.
Центрові Люди. Центральної, такої собі доброї для життя Людини - минулі українці.
Основа України.
.
Холми, рівне, холми, рівне....Овраги небагато. Схили Дніпра ( проритого льодовиком).
.
Цетрально - Український Щит. Основа України. Стійка геологічна платформа. З добрим грунтом. +300 над рівнем моря. 
Так і народились - українці.
Дякуючи - Джерелам чистої води з нижньої частини холмів вибігаючої назовні. Чистої.
.
.
і це було все не тільки 30.000 років тому, а ВЕСЬ ЧАС, аж доки людство не навчилось мурувати криниці до Глибинних Вод, і сталося це ну максимум у 15-му столітті. 1600 рік н.е. За Хмельницького Богдана. Вже було - все. Зброя, друкарні, посли, культура, старости, Галілей з телескопом...
А ВСІ 32 тис. років до цього - було, як я кажу. ІСТОРІЯ КАЖЕ.
.
.
.
де ж подяка Джерелам ( Джерелу) у мільонах статей інтернету від нас - не бачу.
 НЕМАЄ.


.

.