Літні салати в еко-ресторані «Батьківська хата»

Що можна сказати про літні салати? Це смачно, корисно, а головне – низько калорійно! Адже тільки влітку природа так щедро ділиться з нами своїм багатством. Саме час накопичити вітамінів на увесь рік і насолодитися незабутніми смаками літніх салатів в еко-ресторані «Батьківська хата», майстерно приготованими нашими кухарями!


Спробуйте популярний «Теплий салат з качкою». Про його неперевершеність ходять цілі легенди, всі господині гадають в чому ж секрет його приготування. Адже скуштувавши один раз цей салат, ви відразу станете його прихильником і захочете ще раз відчути цей неповторний смак. Ніжне м’ясо качки, приготоване за спеціальною рецептурою, нарізане тоненькими шматочками, ніби тане в роті, мікс салатів зі свіжими помідорчиками та кримською цибулькою додає особливої пікантності. Страва приправлена солодко-кисленьким фірмовим соусом, в якому відчувається ніжно-гострий присмак гірчички. Смакота неймовірна! Та й порція така велика, що можна наїстися одним салатом!


 

Класичний «Грецький салат», який у Греції насправді називають просто сільським салатиком, дуже полюбляють і в Україні. А в нас він зроблений по-особливому – за фірмовим рецептом і завжди користується величезним попитом. Дуже пікантний, смачний та корисний, але водночас надзвичайно легкий, бо використовуються в ньому тільки овочі – суцільні вітаміни та сир власного виробництва.

 

Ідеальна страва у літню спеку – салат «Цезар із курячою грудкою». Головна родзинка цього салатику – по-царськи приправлена курка-філе. Гоструватий соус надає їй соковитості, а пекінська капуста – свіжості. Зарум’янені гріночки приємно хрумтять, акцентуючи увагу на всіх інгредієнтах без винятку.

 

Влітку наші легкі салатики можуть бути як основною стравою, так і смачним доповненням до риби або м'яса. До речі, всі салати в еко-ресторані «Батьківська хата» заправляються натуральними оліями, фірмовими соусами і приправами без використання майонезу, тому вони не тільки «освіжать» Ваш раціон, але й принесуть користь організму.

Поспішайте насолодитися неповторним смаком літніх салатів в еко-ресторані «Батьківська хата»!

Чекаємо на Вас !

24-ий км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

Неймовірне мангал-меню в еко-ресторані «Батьківська хата»!


Нарешті настала пора довгоочікуваних пікніків та виїздів на барбекю в колі друзів. У повітрі відчувається легкий аромат м'яса, приготованого на відкритому вогні, що увібрав пахощі димку. М’ясо, як і годиться, з рум'яною апетитною скоринкою.

Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей відпочити на природі та насолодитися смаком страв із нашого мангал-меню!

Широкий вибір страв на мангалі здивує навіть найвибагливішого гурмана. Адже мангал-меню в «Батьківській хаті» відрізняється своєю яскравістю, розмаїттям та особливо пристрасним ставленням шеф-кухаря. Звичайно, перше, що Вам запропонують – це шашлик зі свинини або телятини на вибір. Добре промариноване м’ясо буквально тане у роті, залишаючи ледь вловимий присмак вина. М’яка і водночас ситна страва – для гарної компанії та душевної бесіди!

Крім шашлику на Вас чекає найсмачніша телятина на кісточці – натуральний та багатий смак цього м’яса неможливо порівняти з жодним іншим! Промариноване м’ясо таке м’яке та соковите, що аж скрапує на блюдо.

Курочка, приготована на мангалі – це завжди хіт! А особливо ніжні курячі крильця із засмаженою скоринкою – кусаєш і починаєш хрумтіти, вже не відірватися від паруючої курочки!Якщо Ви не знаєте, яке м’ясо вибрати, у пригоді стане мангал-асорті, в якому знайдеться свининка, телятина, куряче філе, курячі крильця та смачні овочі.

Шанувальники риби, безумовно, оцінять наше мангал-меню! Тут і сібас, і сьомга, і скумбрія на грилі. Ласуємо рибкою, в якій максимально збережені всі її природні смакові якості. Ніжний смак світлого м’яса розчиняється в легкому ароматі лимона та спецій. Підсмажена скоринка додає страві пікантності, а зелень парує особливим запахом.

На гарнір пропонуємо овочі на мангалі – перець, баклажани, помідори, гриби. Найперше – ловимо від страви запах диму, який уже встиг змішатися з ароматами приправлених соковитих овочів. Смакуємо кожним овочем окремо, час від часу компонуючи їх, експериментуємо зі смаками. Смачна, корисна і водночас низькокалорійна страва!До страв із мангал-меню ми пропонуємо найрізноманітніші авторські закуски: свіжі овочі, соління власного приготування, салатики та обов’язково – фірмові напої. Адже так приємно хрусткий шматочок м’яса або рибки запити домашнім квасом або ж хильнути разом зі смачною стравою фірмову чарочку від Михайла Поплавського!


Спробуйте страви на мангалі в еко-ресторані «Батьківська хата»! Ми гарантуємо – байдужими Ви точно не залишитеся!

Чекаємо на Вас і Ваших друзів!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,

(044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

Солодке літо в еко-ресторані «Батьківська хата»

Якщо Ви відчуваєте невгамовну пристрасть до солодощів – терміново вирушайте до еко-ресторану «Батьківська хата». У ці сонячні літні дні ми пропонуємо Вам поласувати вишуканими домашніми десертами власного приготування. Серед широкого асортименту солодощів ви можете скуштувати як традиційні українські ласощі, так і класичні європейські десерти!

 

На перший план виходять українські ласощі – традиційні млинці з сиром, вишнями та яблуками. Одразу відчуваються свіжі та добротні продукти – яйця, сир, сметана. Ніжний млинець, замішаний на яскраво-жовтих домашніх яйцях, рум’яний  і запашний, а разом із яблуками він стає розкішним фруктовим десертом. А млинці із трохи кислуватими вишеньками смакують тим, хто має витончений смак. Политий делікатним соусом із присмаком коньяку, наш десерт стане і легким перекусом, і чудовим задоволенням.

 

Апетитні торти «Медовик» і «Наполеон» багаті на смак, адже поєднують у собі золотаве тісто з вершковим кремом – так і хочеться затримати його в роті, щоб довше насолоджуватися. А морозиво з домашнього натурального молока – особливо доречне у спекотні літні дні – незамінне приємне охолодження!

 

Карта класичних європейських десертів в еко-ресторані «Батьківська хата» просто вражає – тут і традиційне італійське тирамісу, і витончена панна котта, і легкий крем-брюле. Справжні гурмани оцінять смак шарованої парми із грушею, морозивом і неперевершеним апельсиновим суфле. Особливої уваги заслуговує шоколадний фондан із морозивом! Насичений аромат шоколаду в поєднанні з пухким і духмяним кексом, заповненим гарячою «лавиною» шоколадного соусу та холодними «айсбергами» кульок морозива, роблять цей десерт неповторним. Доповнює солодку ідилію полуничка, червона і не менш солодка, що тане в роті з таким же успіхом, як і тістечко.

 

Усі десерти, виготовлені нашими кондитерами, виключно з екологічно чистих інгредієнтів – свіжих ягід і фруктів, домашніх яєць, сиру та сметани. Таку можливість забезпечує ресторанові своє сільськогосподарське виробництво, звідки спеціально для «Батьківської хати» щоранку доставляються найсвіжіші продукти. Чому це важливо? Все просто – коли в десерті поєднані натуральні складники, професійна щоденна праця, кращий досвід та технології – виходить неперевершена смакота!

Завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата» та поласуйте домашніми десертами власного приготування!

Десерт у еко-ресторані «Батьківська хата» – задоволення, в якому не варто собі відмовляти!

Чекаємо на Вас і Ваших друзів!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

 

Большая пицца по цене маленькой в Траттории Густоза!


Хочешь есть вкусно - ешь по-итальянски, говорят в Италии. Ресторан Траттория Густоза приготовил для всех любителей итальянской пиццы отличную новость: заказывайте маленькую пиццу, а получайте большую!

Только этим летом по будням с 16:00 до 20:00 в Траттории Густоза Вы имеете возможность приобрести большую пиццу по цене маленькой! Как говорится «с пылу, с жару», огненную, ароматную, с тонким тестом, пахнущую костром, приготовленную исключительно из итальянских продуктов!

Вы еще думаете? А мы уже кушаем!

Приходите в ресторан Траттория Густоза и приводите друзей!

Тортино Чоколато - итальянский кейк с горячим шоколадом внутри, нереальное лакомство,  выиграла Оксана Троценко:)

Оксана, Trattoria Gustosa поздравляет Вас!

Напишите нам, пожалуйста, личное сообщение и мы сообщим Вам кодовое слово и как можно забрать  вкусный подарок!

г. Киев, ул. Мазепы, 5 

Тел.: (044) 288-88-28;

Печерск, м. Арсенальная 

www.gustosa.com.ua 

«ГАУДЕАМУС» - час обрати професію!


Все ще мрієш бути космонавтом?Краще стань актором, режисером або телеведучим! 
Центр довузівської підготовки (ліцензія АГ № 582893) оголошує набір старшокласників за такими напрямками підготовки:

Кіно-телемистецтво
Театральне мистецтво
Режисура шоу програм та масових видовищ
Акторська майстерність
Диктор
Телеведучий
Звукорежиссер

У Центрі довузівської підготовки Ви отримаєте якісну підготовку та гарантований вступ до профільних вишів!
Дешевше навчатися тільки самостійно!  
              
Додаткова інформація і запис на співбесіду за номером телефону: (093)718-43-19

Сезон Мохито в Траттории Густоза!

Июль, жара, а в ресторане Траттория Густоза – освежающий коктейль  Мохито!


В летний зной нет ничего лучше, чем охлаждающий коктейль. Поэтому ресторан Траттория Густоза приготовил для своих гостей приятный освежающий сюрприз – безалкогольные коктейли Мохито с восхитительными вкусами ягод!

В Траттории Густоза Вам предложат попробовать полюбившийся всем клубничный Мохито. Оригинальное сочетание сладкой клубники и кислинки лайма, в придачу с охлаждающей мятой, откроет для Вас новый вкус этого напитка. Фирменный ежевичный Мохито придется по вкусу любителям приятной, терпкой сладости. Свежие и сочные ягоды клюквы в неповторимом клюквенном Мохито придают коктейлю изумительный кисло-сладкий вкус.

Любителям алкогольных напитков мы предлагаем классический Мохито, обладающий неповторимыми освежающими свойствами и приятным мятным ароматом!

Приходите в Тратторию Густозу и насладитесь вкусом этого легендарного кубинского коктейля!

г. Киев, ул. Мазепы, 5
Тел.: (044) 288-88-28
Печерск, м. Арсенальная
e-mail: [email protected]
Время работы: пн.-пт. 8:00 - 23:00
                           сб.-вс. 10:00 - 23:00
www.gustosa.com.ua

Нью-Йоркский ужин в GOODMAN



Хотите поразить своих бизнес-партнеров и обеспечить успех сделки? 
Угостите их новым аппетитным сетом «Ужин Нью-Йорк» в cтейк-хаусе GOODMAN! 
Здесь к еде относятся не менее скрупулезно, чем к деловым контрактам: в новом гастрономическом предложении продумана каждая деталь. 
Стейк Нью-Йорк – великолепное мясо из поясничной части бычка. Впервые его начали подавать в нью-йоркских стейк-хаусах – отсюда и название. «Нью-Йорк» - это всемирно известный стейк для истинных ценителей мяса. В Гудмане к нему Вам подадут салат их свежих огурцов, спелых томатов и зелени. А на гарнир внимательный официант предложит картофель фри или картофельное пюре с сыром Рокфор. Дополнить вкус блюда поможет фирменный соус Гудман с красным вином, ягодами и медом. И все это по удивительно низкой цене, ведь стоимость сета составляет всего 499 грн!
Приглашайте своих партнеров в GOODMAN и вам обязательно повезет!
GOODMAN – GOOD dinner

Киев, ул. Жилянская, 75 
 БЦ «Евразия»
 (044) 596-00-00
www/vk.com/goodmankiev
twitter.com/GOODMAN_SteakH

Домашні чебуреки в еко-ресторані «Батьківська хата»


Запашні чебуреки з тонкого тіста, рум’яні та хрусткі, вкриті підсмаженими апетитними бульбашками, із соковитою та ароматною начинкою, гарячі «з пилу-жару», що ледве вміщуються на тарілці – кожен, хто хоч раз куштував цю страву в еко-ресторані «Батьківська хата», запам’ятає її надовго і захоче скуштувати її ще раз.Усі питають, чому найсмачніші чебуреки подають тільки у «Батьківській хаті»?  В чому секрет?  А ми, пригощаючи гостей цією запашною стравою, із задоволенням розповідаємо, що приготовані наші чебуреки виключно з екологічно чистих інгредієнтів – борошна відбірних сортів пшениці, домашнього м’яса та сиру, овочів і фруктів з власного саду та городу. 

Таку можливість забезпечує ресторанові своє сільськогосподарське виробництво, звідки спеціально для «Батьківської хати» щоранку доставляються найсвіжіші продукти. Чебуреки відносяться до традиційних страв східних народів. У рецептурі наших чебуреків поєднаний досвід татарської, турецької та узбецької кулінарій. Тому вони виходять смачні й ситні – тоненькі, хрусткі, із соковитою апетитною начинкою. Пропонуємо Вам спробувати чебуреки зі свіжісінькою домашньою свининкою, телятинкою чи курочкою, з грибочками, капустою, сиром власного виробництва  із смачного домашнього молока або солоненькою бринзою, а на додачу – ще й солодкі чебуреки з яблуками.

Дуже добре цю смакоту запити склянкою прохолодного натурального томатного соку, адже помідори вважаються одними з найбільш корисних плодів. А свіжий томатний сік власного виробництва багатий калієм, магнієм, натрієм, кальцієм. Ми готуємо його виключно з відбірних томатів, дозрілих  на ласкавому  сонечку та зібраних  зі щедрих кіровоградських полів власного фермерського господарства.    Якщо Ви зголодніли у дорозі або  просто захотіли спробувати справжні домашні чебуреки та запити їх склянкою прохолодного натурального томатного соку – завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата»!
Чекаємо на Вас і Ваших друзів!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). 
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.
www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015 

Коктейльное лето в GOODMAN


В стейк-хаусе GOODMAN продолжается летний сезон! Коктейльная карта ресторана пополнилась освежающими новинками, которые смело можно назвать олицетворением отличного настроения, веселья и бесподобного вкуса!

На первый план в ней выходит линейка лимонадов. Вас ждут свежие, сладкие, пряные и даже противоречивые вкусы: тархун, маракуйя, лайм, имбирно-апельсиновый лимонад и лимонад exotic с огурцом. Мы знаем секрет настоящих освежающих лимонадов, наполненных озорным летним настроением! Эти напитки отлично подойдут тем, кто хочет почувствовать вкус к жизни до конца!

Находкой для настоящих кофеманов станет Карамельный фраппучино. Гений этого напитка заключается в органичном сочетании сладости карамели и горечи настоящего экспрессо.

Любители необычного послевкусия и глубокого аромата оценят еще одну новинку - сангрию «Friendly». Кажется, что время останавливается, когда вдыхаешь запах этого напитка, во вкусе которого доминируют кисло-сладкие оттенки апельсина, яблока, лимона, а в послевкусии раскрываются тона джина, ликера и коньяка. Идеальный выбор для компании друзей.

В ряду освежающих алкогольных напитков также представлен коктейль Cold Basil Tiny – в нем смолистый вкус джина смягчен лимонной свежестью и сладкими нотами клубники. Этот напиток точно не оставит никого равнодушным.

Отдохните от летнего зноя, забудьте о суете будней и попробуйте новые освежающие лимонады и коктейли в стейк-хаусе GOODMAN.

GOODMANGOOD summer!

Киев, ул. Жилянская, 75 
БЦ «Евразия»
(044) 596-00-00

www.ua.goodman.ru
www.facebook.com/GoodmanUkraine
vk.com/goodmankiev
http://twitter.com/GOODMAN_SteakH

 

Летняя прохлада в Траттория Густоза!


Лето набирает обороты, жара охватывает город и так приятно побаловать себя в это время года прохладным лакомством. Ресторан Траттория Густоза приглашает своих любимых гостей насладится вкусом знаменитого итальянского десерта – лимонного сорбета!
Появился сорбет на Сицилии: cекрет его приготовления итальянцам открыли арабы. Этот десерт появился гораздо раньше, чем классическое мороженое. В нем отсутствуют сливки, что делает его исключительно низкокалорийным. Холодный десерт с добавлением сока и фруктового пюре – что может быть приятнее и вкуснее в летнюю жару?
Отдохните от летнего зноя, забудьте о суете будней и попробуйте новый вкус домашнего лимонного сорбета.
Не пропустите, ведь такое можно съесть только в Траттории Густоза!

Ждем вас в Траттории Густоза!
г. Киев, ул. Мазепы, 5
Тел.: (044) 288-88-28
(044) 280-83-38
Печерск, м. Арсенальная
e-mail: [email protected]
Время работы: пн.-пт. 8:00 — 23:00, сб.-вс. 10:00 — 23:00

www.gustosa.com.ua