Легкий смак літа в еко-ресторані «Батьківська хата»

У спекотні літні дні, коли температура повітря піднімається до максимуму, жирні та важкі страви поступаються місцем свіжим овочам і легким продуктам. В еко-ресторані «Батьківська хата» чудово знають, що влітку ідеальна страва – це легкий салат, який не лише «освіжить» ваш раціон, але й принесе користь організму. Спеціально для вас шеф-кухар ресторану відкриває смакову таємницю салату «Полем, полем»!


 Вам знадобиться:

Свіжі помідори  100 г

Свіжі огірки 60 г

Ріпчаста цибуля  20 г

Сметана   30 г

Сир «Фета»   10 г

Соєвий соус

Сіль

Перець чорний мелений

Зелень (кріп, петрушка)

Дуже смачний та корисний салат, від якого віє літньою свіжістю. Надзвичайно легка страва, ще й заправка ніжна, калорій небагато. Певно, що жінкам особливо до вподоби, бо і ситно, і легко, і виглядає досить апетитно. Особливо приємно поєднуються свіжі помідори, огірки, цибулька та зелень. Сир додає овочам пікантності.

            Салати – одна з найчастіших страв, які замовляють у ресторанах. Іноді беруть салати на власний розсуд, а іноді і довіряють шеф-кухарю, який навіть найвідоміший і найпоширеніший салат здатний зробити по-своєму особливим. Якщо у Вас немає часу приготувати салат «Полем, полем» власними руками, скуштувати його ви можете, приїхавши всією родиною до еко-ресторану «Батьківська хата».

Літні шедеври чекають на Вас і Ваших друзів!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

Разыгрываем коктель в итальянском ресторане в центре Печерска


Молочный коктейль - идеальный напиток для жарких дней!
Итальянский ресторан Trattoria Gustosa разыгрывает его для Вас! Прохладный шедевр с пышной, как облако, пеной и вкусной клубникой может стать Вашим если:
1)Вы являетесь подписчиком странички Trattoria Gustosa в Facebook. 
2)Поделились этой картинкой на своей страничке и поставили LIKE!

В розыгрыше могут принимать участие люди находящиеся в Киеве.
Победитель будет выбран 26.06 в 17-00, с помощью random.org
Желаем удачи!

Праздник со вкусом в GOODMAN


Приближается один из самых главных национальных праздников – День конституции Украины. Стейк-хаус GOODMAN искренне поздравляет Вас с этим днем и приглашает своих любимых гостей отпраздновать 28 июня в теплой дружеской атмосфере!

Безупречно приготовленные стейки, непревзойденные салаты и закуски, гарниры, тонко дополняющие вкус мяса, изысканные вина, раскрывающие вкус блюд, а также приятная располагающая атмосфера заведения сделают праздник незабываемым!

Знаменитый «Нью-Йорк», сочный «Рибай», нежный «Филе-миньон», огромный стейк «Ковбой», гранд-стейк «Шатобриан» - попробовав эти блюда, у Вас не останется слов, только чувство  настоящего гастрономического наслаждения! Ведь стейки в GOODMAN совершенные!

Тот, кто однажды попробовал стейк в GOODMAN, вряд ли потом изменит этому аппетитному блюду.

GOODMAN - GOOD taste

Ждем вас

Літня прохолода у «Батьківській хаті»

  • 19.06.13, 15:19

Літні будні найкраще проводити подалі від міської метушні, серед величних лісових схилів або на березі теплого моря. Однак, якщо Ви затрималися у спекотному людному місті, не забудьте приділити трохи часу освіженню та релаксації в затінку. Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей відпочити від літньої спеки, забути про буденну суєту і насолодитися смаком освіжаючих фірмових напоїв!


Ми підготували для Вас смачні та корисні для здоров’я домашній квас, узвар та морс із журавлини. Освіжаючі та незамінні у спеку напої не тільки втамують спрагу, а й водночас заповнять втрату мікроелементів та нормалізують травлення.

Квасок у нас зі смаком родзинок. Лимончик додає йому пікантної кислуватості та неповторного аромату. Ковтаєш цей живильний напій, особливо у спеку, який не тільки приємний і смачний, а ще й тонізуючий і відчуваєш, приплив бадьорості та нової енергії.


Узвар Вам запропонують шоколадного кольору. Приготований без цукру, з натуральних  сухофруктів (груш, яблук, родзинок,чорносливу) напій є корисним як для діточок, так і для дорослих. Сушені груші та яблука завдяки значній кількості клітковини стимулюють травлення, виводять з організму важкі метали і токсини. Родзинки зміцнюють нервову систему, легені та  серце. Чорнослив сприяє спалюванню зайвих кілограмів, допомагає подолати стрес, поліпшує обмін вуглеводів.


Наш вітамінний морс із журавлини – густуватий і має яскраво-вишневий колір. У ньому безліч різноманітних смакових відтінків: є трішки терпкості, легенька кислинка і ще солодкувато-гіркуватий присмак. Морс – то вітамінний  коктейль, який не тільки освіжає, а й насичує  організм  такими важливими мікроелементи як фосфор, калій, кальцій, марганець, залізо, кобальт та йод. У великій кількості в ягодах містяться вітаміни C (30 мг) та P (0,1 мг), а також вітаміни B1 (0,03 мг) та B2 (0,02 мг).

Ці живильні напої мають стільки корисних властивостей, що й не перелічити! Та цього й не треба. Завітайте до еко-ресторану «Батьківська хата»,відчуйте життєдайну силу  український напоїв. Літня прохолода чекає на Вас!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

 

Родинний вікенд у еко-ресторані «Батьківська хата»


Настало довгоочікуване літо – час відпочинку, яскравого сонця і просто гарного настрою! Час для того, щоб усією родиною вибратися за місто, насититися енергією живої природи та поласувати найсмачнішим шашличком, відбірними овочами і фруктами. 


Якщо ви хочете внести розмаїття у буденний розпорядок свого життя, у невимушеній атмосфері провести час з рідними та друзями, вирушайте до еко-ресторану «Батьківська хата». 
Тут, у «Батьківській хаті», чудово розуміють, наскільки важливо, аби спільний відпочинок батьків та дітей був незабутнім, щоб малюкам було весело і цікаво, щоб вони не нудилися і достатньо бували на свіжому повітрі. 


Поки ви будете насолоджуватися смачним обідом та спілкуванням з друзями, аніматори із задоволенням займуть ваших дітей цікавими іграми, караоке, конкурсами та іншими розвагами. 


Тому батьки можуть бути абсолютно спокійні за своїх чад. Крім цього, еко-ресторан «Батьківська хата» приготував для малечі неймовірні сюрпризи – яскраві дитячі гірки, пісочниці, гойдалки – малечі буде де розважитися від душі.

 
А поки дітлахи веселяться, на столах уже смачно пахкотять страви справжньої української кухні! Меню в «Батьківській хаті» настільки різноманітне, що навіть найвибагливіший і найдосвідченіший гість знайде для себе щось особливе – легкий овочевий салат або теплий салат з качкою, шашлик з телятини або скумбрію на грилі, торт «Медовик горіховий» або шоколадний фондан з морозивом. Також на вас чекають холодні та гарячі закуски з риби, м'яса, широкий асортимент оригінальних салатів, найніжніших десертів, неймовірне мангал-меню і, звичайно, фірмові страви від господаря закладу – Михайла Поплавського.

У еко-ресторані  «Батьківська хата» завжди дбають про те, щоб ваш родинний відпочинок був ідеальним, даруючи і вам, і малечі незабутні враження.


Еко-ресторан «Батьківська хата» – смак родинних традицій!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від

м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, 

(044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

Легкие вкусы лета в ресторане «Краков»



Наступило долгожданное лето – время отдыха, солнца и просто хорошего настроения! Ресторанно-гостиничный комплекс «Краков» приглашает в разгар летнего жаркого дня насладиться нашим оригинальным и неизменно вкусным сезонным предложением - варениками с ягодами!
Если вы соскучились по домашней, сытной и вкусной еде, горячие аппетитные вареники - то, что нужно! Ни для кого не секрет, что это блюдо – одно из ярчайших представителей украинской кухни. И было бы непростительно не угостить наших любимых гостей самыми вкусными варениками с черникой, клубникой или вишней! 
Вареники с ягодами просто прекрасны: сочная кисло-сладкая начинка прячется в тончайшем тесте! Мы смогли передать этот удивительный, давно знакомый вкус, используя только натуральные продукты! 
Лето становится вкуснее вместе с ресторанно-гостиничным комплексом «Краков»!
Ждем Вас!

Киев, Житомирская трасса,Брест-Литовское шоссе, 8А 
тел.: (044) 593-70-70 

Стейк-хаус GOODMAN открывает сезон летнего барбекю


Сочное мясо, приготовленное на углях, с невероятным запахом костра, с аппетитной золотистой корочкой - это настоящий гастрономический символ лета, такой же, как магия природы, веселые пикники и теплые долгие  вечера. 

Для GOODMAN, мясного флагмана столицы, вместе с летом наступает любимый сезон. С 10 июня и до последнего дня августа мы, вдохновленные американскими пикниками с выносными грилями и  веселым добрососедством, проводим городское барбекю. Правильное, вкусное, с особым настроением! В хосперах и на грилях готовятся самые вкусные стейки,  даже в воздухе можно уловить тонкий аромат дымка от древесных углей. 

Барбекю - это техника медленного приготовления мяса при невысокой температуре в течение длительного времени на углях. В Америке оно появилось в конце 1800-х годов: ковбои таким образом готовили жесткие куски мяса, которые после 6-7 часов запекания становились более мягкими. Сейчас технологии, к счастью, изменились и  гости стейк-хаусов GOODMAN смогут насладиться специальным гриль меню в комфортных условиях.

Каждое блюдо из летнего гриль предложения звучит совершенно особенным образом – разработанные специально для BBQ меню собственные уникальные маринады и четыре особенных соуса, исключительно хорошо дополняющих вкус гриль блюд. Итак, предлагаем пробовать:

Куриная грудка с ароматом дымка (129 грн) – сначала она со всей основательностью была замаринована в соусе «Коул-слоу», который передал блюду сочность и пряные ноты специй, а потом обжарена в хоспере до золотистого цвета. Приятный насыщенный аромат дымка курицы оттеняют овощи.

Свиную вырезку с грибами и беконом на гриле (149 грн) – витиеватый кулинарный сюжет этого блюда придется по вкусу всем: мужчины оценят солидность свиной вырезки, а девушки – ее яркую выразительность. Блюдо щедро начинено обжаренными на огне шампиньонами, беконом, луком и кедровыми орехами.

«Grill на весь мир» (569 грн) - идеальное предложение для компании друзей, собравшее все блюда фестиваля – кебаб «Гудман», корейку ягненка, куриную грудинку и свиную вырезку.

Жаренную на огне корейка ягненка в ароматных травах (519 грн) - аромат древесных углей этого блюда пленяет. Нежная корейка ягненка доводится в хоспере до идеального состояния, а пряные травы и аппетитные летние овощи хорошо дополняют это блюдо.

Приготовленный на углях кебаб GOODMAN (179 грн) - кебаб из рубленой мраморной говядины с добавлением лука, ароматных специй и зелени кинзы. Обжаренный в хоспере кебаб сохраняет свою текстуру, но приобретает ароматные, выразительные и насыщенные вкусовые оттенки приготовленного на костре мяса.

Стейк-хаус GOODMAN приглашает всех, не переехавших жить на дачи, всех городских фанатов, не мыслящих отдыха вне города, наслаждаться роскошным и правильным барбекю в самом центре Киева! 

БЦ «Евразия»
(044) 596-00-00
www.ua.goodman.ru
www.facebook.com/GoodmanUkraine
vk.com/goodmankiev

Сказочная свадьба в «Кракове»!


Свадьба - это самое важное событие в жизни каждой влюбленной пары. Это рождение новой семьи, волшебный праздник, который никогда не забудется! В живописном уголке Киева, в сосновом лесу расположился уютный ресторанно-гостиничный комплекс «Краков» – отличное место для проведения Вашего свадебного торжества!

Наши залы способны вместить любое количество гостей – от маленьких семейных компаний до самых больших банкетов. Мы предлагаем два банкетных зала на 60 человек и свадебный шатер на 100 человек.

Здесь Вы найдете все для незабываемого отдыха и праздника: свежий воздух, колышущиеся на свежем ветерке прозрачные шторы, сосновый лес и освежающую тень! А наше банкетное меню удивит даже самых требовательных гурманов, поскольку включает широкий выбор блюд изысканной европейской и невероятно вкусной старопольской кухни.

Ресторанно-гостиничный комплекс «Краков» станет идеальным местом для выездной церемонии бракосочетания. Свадебная церемония на траве - это не только эффектно и красиво, это проявление Вашей индивидуальности, отсутствие шаблонов, свобода и раскованность. Ваш праздник любви запомнится навсегда своей изысканностью и совершенством!

Особенно приятно, что после торжественных волнений и щедрого банкета молодоженам совсем не обязательно ехать домой - ведь «Краков» дарит новобрачным романтическую ночь в роскошном отеле!

Мы будем рады разделить с вами день рождения вашей семьи!

Киев, Житомирская трасса,Брест-Литовское шоссе, 8А 
тел.: (044) 593-70-70 
www.krakow.kiev.ua 
[email protected] 
http://vk.com/restoran_krakow

Незабутнє весілля в «Батьківській хаті»


Мрієте відсвяткувати казкове весілля за містом, подалі від метушні мегаполісу? Мрії здійснюються! Еко-ресторан «Батьківська хата» гостинно запрошує молодят  незабутньо провести першу найважливішу подію у спільному житті!

Еко-ресторан «Батьківська хата» розташований у найромантичнішому місці неподалік  Києва – у справжньому царстві величних сосен, де від свіжого повітря паморочиться голова.


Тут з легкістю можна розмістити  велику кількість гостей, оскільки чудовий і місткий ресторан має 2 бенкетні зали на 70 осіб та фуршетний на 100 осіб. Зручний та великий паркінг.

         Зали оформлені в етно-стилі «кантрі». Головне в інтер'єрі - затишок, комфорт і доля романтизму. Все це дає відчуття свободи та невимушеності, налаштовуючи на приємне проведення часу, особливо в колі сім'ї, друзів, близьких і знайомих.

Всі турботи з організації і проведення вашого весілля ресторан візьме на себе і за вашим бажанням запропонує  комплекс весільних послуг!


Весілля – це своєрідне шоу, успіх якого полягає в хорошій режисурі, продуманих деталях, цілісному уявленні святкового дійства. Наш арт- директор разом із вами розробить  сценарій свята, стане його кординатором і проконтролює до деталей весь весільний день. До ваших послуг неперевершені шоу-програми (артисти різних жанрів, кращі музичні колективи, зірки естради), найкращі ведучі (тамади), що не дозволять гостям засумувати.


Ми об’єднаємо зусилля флористів, фотографів, відеооператорів, перевізників, піротехніків та артистів, щоб ваше весілля в еко-ресторані «Батьківська хата» відбувалося злагоджено та пройшло феєрично.


  Креативний дизайнер  створить індивідуальний стиль весілля, оформивши залу, весільну арку тощо.  А наше банкетне меню здивує навіть найвибагливіших гурманів, оскільки  включає широкий вибір страв ситної вишуканої  української  кухні, приготованих виключно з екологічно чистих інгредієнтів!  Віртуозна майстерність нашого кондитера з виготовлення весільних тортів та десертів задовольнить найвибагливіших  ласунів !


Приємним є той факт, що після урочистих хвилювань та щедрого бенкету, щоб відпочити молодятам необов’язково навіть їхати додому! Для таких випадків еко-ресторан «Батьківська хата» пропонує своїм гостях відвідати фешенебельні будиночки з усіма вигодами.  Вони дуже затишні, комфортні, обладнані кондиціонерами,  телевізорами  та Wі-Fі. Відвідувачі будиночків відокремлені від інших гостей ресторану, тому можуть не перейматися, що хтось порушить їх спокій.

Ой, весілля, весілля,

Старовинне гарне свято –

Звідусіль гостей чекає

Щедрий стіл сповна багатий.

Ой, весілля, весілля,

Люблю я на них бувати:

Добру чарочку хильнути,

Молодяток привітати.

 

Смачна кухня, стильна музика, веселий настрій, різноманітні забавки, незабутні враження. Все це чекає на молодят  та їхніх гостей в еко-ресторані «Батьківська хата» !

Свято ваше – турботи наші!

Ласкаво просимо!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

 www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska__hata

www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015

Пицца в Киеве: где найти настоящего «итальянца»


 Известная старинная итальянская поговорка гласит: «Все благо человека - в горсти муки, помидоре и базилике». Пицца является одним из самых популярных блюд в мире.Славу оно заслужило благодаря  многовековой истории и невероятному разнообразию вкусов. Сегодня вы вряд ли  найдете человека, который никогда не пробовал даже кусочка пиццы.

 Но вот возникает вопрос: действительно ли она была настоящей правильной и итальянской? Где найти лучшую пиццу? Как говорится «с пылу, с жару», огненную, ароматную с тонким тестом, пахнущую костром? Пиццу, приготовленную исключительно из итальянских продуктов, начиная с муки мягких сортов пшеницы и заканчивая оливковым маслом. С правильными  начинками – моцареллой из молока буйволиц, сырами Рикотта и Пармиджано, ветчиной Парма, Котто или Панчетта, салями Милано и Наполи, привезенных из самого сердца Италии. В Киеве есть только одно место, где можно приобщиться к великой итальянской гастрономической культуре и насладится вкусом лучшей пиццы. Это место – ресторан Траттория Густоза.

 

Всего в нескольких минутах ходьбы от метро Арсенальная есть один священный для каждого гурмана адрес, где готовят невероятно вкусную пиццу в Киеве. Если бы ресторан Траттория Густоза участвовал в чемпионате на лучшую итальянскую пиццу, то он бы, несомненно, стал первым во всех номинациях.

 Здесь подают хрустящую пиццу из вкусного упругого теста. Надо лишь определиться с какой начинкой вы предпочитаете. Есть Римская (соус, моцарелла, анчоус, каперсы, орегано), Маргарита (соус, моцарелла, базилик), эксклюзивная Пицца V.I.P. (моцарелла, пармезан, руккола, трюфельная паста), острая Дьяволо (соус, моцарелла, салями), Нострано (соус, моцарелла, салями, панчетта)… всего около 20 видов пиццы.

 Однако не торопитесь лакомиться основным блюдом, начните с великолепных салатов – Капрезе или Густозы, а также закусок – итальянского сырного ассорти, карпаччо из телятины или тар-тара из тунца. И не забудьте заказать к ужину один из десятка видов напитков из винной карты.

 В это кулинарное путешествие вы отправитесь с профессиональным пиццайоло из Италии! Так что не удивляйтесь, если после ужина в Траттории Густоза вы заговорите по-итальянски.

 

Лучшая пицца в Киеве – в Траттории Густоза!

Buon appetito и Sinta-se em casa!


Адрес: г. Киев, ул. Мазепы, 5.

Телефон: (044) 288-88-28, (044) 280-83-38