Плюс відділення «Нової діагностики» у Львові: вул. Гашека, 2а

Мережа лабораторій «Нова діагностика» дбає про комфорт своїх відвідувачів, тож відкрила ще одне відділення у Львові, на території міського Онкоцентру. Усі, хто проходить лікування у Центрі, та мешканці будинків неподалік відтепер можуть швидше та зручніше здати аналізи та пройти необхідну діагностику.


У відділенні надається широкий спектр послуг, зокрема і аналіз на виявлення онкомаркерів, гормональних та імунологічних захворювань.


Ознайомитися з переліком всіх доступних аналізів можна на сайті. Запис онлайн за цим посиланням гарантуватиме вам знижку у розмірі 5% від загальної вартості досліджень.


Адреса відділення: вул. Гашека, 2а (прохідна Онкоцентру)


Телефон: +38 (063) 164-61-44


Графік роботи відділення: пн-нд, з 7:00 до 19:00


Нове відділення Нової діагностики у Львові: вул. Князя Романа 12

Мережа лабораторій «Нова діагностика» відкрила чергове відділення у Львові, цього разу — ближче до центру міста. Тепер всі містяни та туристи можуть пройти необхідні дослідження в будь-який час у зручному місці:


  • зробити ПЛР-тест і здати інші види аналізів для виявлення COVID-19;

  • виконати забір біоматеріалу (кров, сеча, кал);

  • провести діагностику гормональних, імунологічних та урогенітальних захворювань.


Ознайомитися з переліком всіх доступних аналізів можна на сайті. А якщо запишетесь на прийом онлайн за цим посиланням, то заощадите 5% від загальної вартості досліджень.


Адреса нового відділення: вул. Князя Романа, 12


Графік роботи нового відділення: пн-нд, 24/7


Телефон: +38(063)164-62-63



У місті Дніпро відкрилося перше відділення «Нової діагностики»

Мережа «Нова діагностика» продовжує розширюватися і відкриває своє перше відділення у місті Дніпро!


Тепер дніпряни також зможуть оцінити комфорт під час здачі аналізів у нашій лабораторії. Відділення працює цілодобово, тож для мешканців міста у будь-який час буде доступним широкий спектр послуг зі здачі аналізів та проведення діагностики захворювань. Додає зручності і те, що лабораторія розташована поблизу трамвайної та автобусної зупинок.


Ознайомитися з переліком всіх послуг мережі «Нова діагностика» можна на сайті. Зверніть увагу, що онлайн-запис на прийом за цим посиланням заощадить вам 5% від загальної вартості досліджень.


Адреса відділення у місті Дніпро: вул. Пастера, 12


Телефон: +38(095)590-14-22


Графік роботи відділення: пн-нд, 24/7


Запрошуємо до «Диканьки» святкувати весілля влітку!

Весілля в українському стилі — це свято ніколи не втратить актуальності. І завжди найкращим місцем для його проведення в Києві буде ресторанний комплекс «Диканька»!

Визначні банкети з нагоди об’єднання двох люблячих сердець — наш профіль. А якщо концепція вашого свята передбачає ще й застілля в українському стилі, ви неодмінно маєте зазирнути до нас на затишні локації, щоб зрозуміти, що кращого ресторану для свята не знайти ;)

Причина №1. Затишний екстер’єр, колоритні зали

Запрошуємо до будь-якого з вподобаних вами яскравих залів «Диканьки». З огляду на власний смак та кількість запрошених ви можете обрати велику терасу на 50 гостей в оточенні пишного лісу або стильний і дуже камерний VIP зал лише на 14 осіб! А може, вам до вподоби стане чепурний зал «Єкатерининський»? А може, атмосферна «Корчма» чи ніби осяяний зоряною ніччю зал «Диканька»… 

Так чи інакше, але кожний із залів та просторе «Бунгало» у затінку дерев стане грандіозною локацією для особливого свята, що ви запланували.

Причина №2. Віртуозна й така рідна кухня

Коли влаштовуєте застілля для гостей різного віку і почасти різних смаків, то і друзям, і родичам можна догодити таким меню, що буде водночас знайомим і майстерно представленим. Страви української кухні — млинці і вареники, голубці й бендерики, м’ясо, риба й овочі з мангалу, сальце й білі грибочки — мова про такий стіл, що смакуватиме кожному, але і вразить гармонією смаків та привабливістю подачі.

Українська кухня якнайкраще підходить для цього: в меню «Диканьки» варенички, такі пухкі, як стрибали до рота гоголівському Пацюку, і шашлик, що буде до смаку найзавзятішому гурману.

Причина №3. Професійний підхід до організації свята

Нам відомо і цілком зрозуміло, що ви звертаєтеся до ресторану з особливої нагоди, і жодна дрібниця не мусить затьмарити свято. Адміністратор залу з максимальною увагою ставиться до побажань гостей, порадить найкращу локацію, виходячи з ваших запитів. За потреби ми допоможемо з контактами флористів і декораторів, втім кожному залу вже притаманна своя атмосфера і часто вона сповна відповідає очікуванням гостей.

Щиро запрошуємо вас до ресторанного комплексу «Диканька» у зручний для вас час, щоб озирнутися навколо, впізнати місце для святкування вашої мрії та відзначити її вже цього літа!

Ресторан «Диканька»

вул. Малишко, 4А

(067) 434-05-02

http://www.dykanka.com.ua



Влаштовуйте BBQ де завгодно, а за м’ясо потурбується Goodman!

Маємо спекотну літню пропозицію для поціновувачів добірного м’яса від Goodman. Оскільки наразі триває сезон дружніх посиденьок у вогнищ або гучних вечірок за грилем, то прагнемо дещо полегшити вашу підготовку до таких подій.

Замовляйте в стейк-хаузі Goodman добірне й досконало підготовлене м’ясо, а приготуєте його власноруч — залишиться тільки відправити заготовки на вогонь!

Пропозиція реалізується у форматі take away: замовляйте вподобані позиції за номером телефону і забирайте їх у зручний для вас час!

Друзі поруч, а на вогні дозріває ретельно підготовлене м’ясо від Goodman — ось гарний настрій і забезпечено!

Стейк-хаус GOODMAN

Київ, вул. Жилянська, 75
(044) 596 00 00
http://goodman.com.ua/


МАУП знову очолила рейтинг кращих приватних вишів України!

Всеукраїнське Об'єднання організацій роботодавців в галузі вищої освіти традиційно у червні оприлюднює рейтинг приватних закладів вищої освіти України, що високо оцінені експертами та популярні серед студентів та абітурієнтів.

Минулого року рейтинг ВООРГВО виглядав як ТОП-30, цього року — це ТОП-20, але спільним між ними двома є лідер рейтингу. Як і в минулому році, першу позицію зі значним відривом в оцінках обіймає Міжрегіональна Академія управління персоналом.

Щоб визначити ТОП-20 найкращих закладів, що надають вищу освіту за кошти фізичних та юридичних осіб, спеціалісти ВООРГВО узагальнили дані, виходячи з того, яке місце приватні виші займають у рейтингах «Scopus» та «ТОП-200 Україна», а також за кількістю вступників.

«ТОП-200 Україна» створюється на основі відкритих даних прямих вимірів з веб-ресурсів незалежних національних і міжнародних організацій та установ. Рейтинг є максимально коректним і високо шанованим з причин забезпечення повної відкритості, прозорості та незалежності ранжування університетів у ньому.

При складанні рейтингу «Scopus» до уваги береться кількість наукових публікацій авторства студентів і викладачів вишів та кількість цитувань цих публікацій. Цінність рейтингу полягає у тому, що він є маркером рівня фаховості наукового і науково-педагогічного кадрового складу вишу та показником актуальності і новизни їх наукових досліджень.

Кількість вступників, на відміну від двох вказаних рейтингів, вказує на визнання закладу не лише серед професійної спільноти, але й серед вступників. Останні ж зазвичай спираються на впізнаваність, репутацію, технологічне оснащення вишу та можливості працевлаштування з відповідним дипломом.

Тож узагальнений рейтинг приватних закладів вищої освіти України 2021 року, складений фахівцями ВООРГВО, є найбільш збалансованим та таким, що враховує оцінки вишів, отримані за їх наукову діяльність, якість наданих освітніх послуг, попит на випускників на ринку праці, та значущість суспільної думки про них.

ТОП-20 кращих приватних вишів України 2021 за версією ВООРГВО виглядає наступним чином:

  1. Міжрегіональна Академія управління персоналом
  2. Університет імені Альфреда Нобеля
  3. Міжнародний гуманітарний університет
  4. Львівський торговельно-економічний університет
  5. Український католицький університет
  6. Університет економіки та права "КРОК”
  7. Полтавський університет економіки і торгівлі
  8. Київський університет культури
  9. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
  10. Європейський університет
  11. Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ
  12. Університет Короля Данила
  13. Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая
  14. Київський медичний університет
  15. Академія праці, соціальних відносин і туризму
  16. Харківський гуманітарний університет "Народна українська академія"
  17. Київський міжнародний університет
  18. Класичний приватний університет
  19. Українсько-американський університет Конкордія
  20. Український гуманітарний інститут

Кожен із двадцятки відзначених закладів вищої освіти є гідним для вступу на контрактну форму навчання. Тут навчають популярним та затребуваним спеціальностям і вбачають власну місію в удосконаленні системи вищої освіти з огляду на її інноваційність та доступність для широких верств населення.

При цьому лідер рейтингу МАУП та решта наведених ЗВО повністю дотримуються всіх державних стандартів, рекомендованих МОН України. Це потужні заклади-новатори, що задають тренди в розвитку вітчизняної вищої школи.

Приймальна комісія:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),

(096) 490-490-0

http://maup.com.ua/


В Одесі відкрилося ще одне відділення «Нової діагностики» 24/7

Мережа лабораторій «Нова діагностика» продовжує розширюватися, стаючи краще для своїх клієнтів: тепер одесити та гості міста можуть у будь-який час доби здати всі необхідні аналізи в новому відділенні за адресою: вул. Мала Арнаутська, 50. Лабораторія працює в форматі 24/7 та пропонує послуги:

  • взяття мазка на COVID-19;

  • здійснення забору біоматеріалу (кров, сеча, кал);

  • взяття урогенітального мазка, а також проведення інших досліджень.

Ознайомитися з повним переліком доступних аналізів можна на сайті, а щоб заощадити 5% від загальної вартості досліджень, записуйтеся на прийом онлайн за посиланням.

Адреса нового відділення: вул. Мала Арнаутська, 50.

Телефон: 0-800-312-112.

Графік роботи нового відділення: пн-нд, 24/7.


У Рівному відкрилося перше відділення «Нової діагностики» 24/7!

Чудові новини: відтепер найшвидші та якісні аналізи доступні ще більшій кількості українців! Мережа лабораторій «Нова діагностика» відкрила свою першу точку в м. Рівне та запрошує всіх бажаючих відвідати зручне сучасне відділення, що розташувалося на першому поверсі Центрального автовокзалу (біля кас).

Тепер ви можете пройти всі необхідні дослідження в будь-який час доби: для вашої зручності лабораторія працює в форматі 24/7. Ознайомитися з повним переліком доступних аналізів можна на сайті, а щоб заощадити 5% від загальної вартості досліджень, записуйтеся на прийом онлайн за посиланням.

Адреса нового відділення: вул. Київська, 40, Центральний автовокзал, 1 поверх (біля кас)

Телефон: +380 (50) 049 08 43

Графік роботи нового відділення: пн-нд, 24/7.


У Києві відкрилося ще одне відділення «Нової діагностики» 24/7

Мережа лабораторій «Нова діагностика» продовжує розширюватися. Відтепер найбільш швидкі та якісні аналізи доступні у столиці за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 25. Відділення працює 24/7 і є вкрай зручним для тих, кому необхідно в будь-який час доби:

  • здати мазок на COVID-19;

  • виконати забір біоматеріалу (кров, сеча, кал);

  • здати урогенітальний мазок або інші аналізи зі списку доступних.

Широкий спектр лабораторних досліджень, максимальна безпечність проведення аналізів і висока точність результатів: обирайте послуги «Нової діагностики» – насолоджуйтеся якісним сервісом та міцним здоров'ям!

А щоб заощадити 5% від загальної вартості досліджень, записуйтеся на прийом онлайн за посиланням.

Адреса нового відділення: вул. Набережно-Хрещатицька, 25.

Телефон: (095) 480-87-55.

Графік роботи нового відділення: пн-нд, 24/7.


-20% на бізнес-ланч у ресторації «Сажа»

Зголодніли? Ресторація «Сажа» запрошує всіх поціновувачів потішити себе смачним та ситним обідом! Тим паче, що смакувати страви від нашого Шефа не тільки приємно, але й ду-у-уже вигідно: з понеділка по п’ятницю у період з 12:00 до 15:00 у закладі діє знижка 20% на всі кулінарні позиції.

Легкі закуски та хрумкі салати – мастхев для літнього сезону: неперевершені страви миттєво розпалять апетит та налаштують на незабутній відпочинок. Витончені брускети з пармою та грушею чи класичний «Цезар»? Неважливо, який варіант ви оберете сьогодні: ми гарантуємо, що в будь-якому випадку ви залишитеся задоволені!

Поціновувачі ж традиційних смаколиків точно не зможуть пройти повз наші гарячі позиції: запашні страви, приготовлені на грилі або запечені у деревній печі, назавжди підкорять кожне серденько, подарувавши найяскравіші гастрономічні враження. Ідеально просмажений шашлик, запашний гуляш, ароматна молода картопелька із зеленню – перед такими смаколиками просто неможливо встояти!

Пориньте у солодкий світ задоволення, завершивши вашу трапезу смаковитим десертом: бізе «Павлової» зі свіжими ягодами, фаворит багатьох гурманів – ніжний «Наполеон», яблучний штрудель із кулькою морозива або традиційний чізкейк за краківським рецептом стане останнім штрихом вашого ідеального обіду.

Зробіть невелику паузу в нескінченному потоці щоденних страв та заїжджайте за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16, на найсмачніший бізнес-ланч!

«Сажа» – ресторація на вугіллі.

(097)012-32-43