Ставай студентом вже в розпал цієї весни!

Міжрегіональна Академія управління персоналом має цікаву пропозицію для всіх, хто не звик відкладати важливі справи на потім. Вступайте до вишу посеред весни 2021, не чекаючи початку офіційної вступної кампанії, коли конкуренція зашкалюватиме.

Запрошуємо на День відкритих дверей!

Відбудеться він 24 квітня 2021 року. Задля максимальної безпеки гостей заходу ми проводимо реєстрацію онлайн та призначаємо зручний для кожного час зустрічі, щоб уникнути надмірного скупчення людей у коридорах закладу. У цей день ознайомчі зустрічі з абітурієнтами відбудуться також і в регіональних філіях Академії.

Усім охочим 24 квітня завітати до найбільшого приватного вишу України пропонуємо заповнити лаконічну форму на сайті, після чого з вами зв’яжеться співробітник Академії та проконсультує з усіх питань стосовно заходу. 

Можливий вступ онлайн

Цю зручну і вже популярну серед абітурієнтів опцію ми впровадили ще минулої весни на тлі національного локдауну. Актуальною вона лишається і донині. 

З будь-якої точки країни, скориставшись інтернетом, ви можете ознайомитися з розмаїттям цікавих спеціальностей та подати заявку на вступ до МАУП. Просто заповніть онлайн-форму за посиланням. Після на вказану пошту надійде заявка, підтвердження якої відбувається листом у відповідь. Потім співробітники Академії повідомляють абітурієнтам про терміни вступних випробувань.

До 24 квітня діє знижка на навчання 20%

Ви можете зареєструватися на вступ онлайн, а можете визначитися з майбутнім фахом на Дні відкритих дверей в Академії. Хоч так, хоч так майбутні студенти, що приймуть рішення щодо вступу до МАУП до 24 квітня включно, отримають знижку 20% на суму першого платежу.

Отже, не відкладайте здійснення мрій на потім та обирайте найцікавішу для себе з розмаїття перспективних спеціальностей:

  • Інженерія програмного забезпечення.

  • Комп’ютерні науки.

  • Правоохоронна діяльність.

  • Економіка.

  • Право.

  • Міжнародне право.

  • Менеджмент.

  • Туризм.

  • Фінанси, банківська справа та страхування.

  • Маркетинг.

  • Облiк i оподаткування.

  • Фармація, промислова фармація.

  • Стоматологія.

  • Медична психологія.

  • Психологія.

  • Публічне управління та адміністрування.

  • Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

  • Філологія.

  • Дизайн.

  • Журналістика.


Якщо залишилися будь-які запитання, за телефонами Приймальної комісії ви отримаєте відповіді.

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/


Оце так комбо: в МАУП вступ онлайн та ще й без ЗНО, за потреби!

До уваги абітурієнтів та випускників минулих років!

У Міжрегіональної Академії управління персоналом є для вас чудова пропозиція — як комфортно, без стресу та жодних складнощів стати студентом та вправно опановувати перспективну й цікаву для себе спеціальність.

Вже не перший рік МАУП вдало реалізує освітню програму з іноземними вишами. Завдяки їй можна стати студентом без жодних сертифікатів ЗНО — це унікальна пропозиція для випускників, хто з будь-яких причин не склав ЗНО в минулому.

Згідно спільної освітньої програми МАУП та трьох закордонних вишів — Варшавського університету менеджменту, Вищої школи внутрішньої безпеки в м. Лодзь та Бургаського вільного університету — зарахування на курс здійснюється на основі середнього балу атестату та за результатами співбесіди. Жодних переживань та зусиль на підготовку та складання ЗНО — і ти вже студент!

Крім того, цьогорічний літній набір студентів за міжнародною освітньою програмою супроводжується вступом онлайн: карантинні обмеження підштовхують до нових ефективних рішень. Онлайн-вступ — це унікальна можливість стати студентом у лічені дні, не виходячи з дому та не відвідуючи громадські місця в період пандемії. Вибирайте фах до душі та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру з абсолютним комфортом і безпекою.

Протягом першого курсу навчання відбуватиметься заочно, тож залишати межі України не потрібно. Через рік перед студентом постане вибір: чи продовжити навчання в обраному виші, чи перевестися на аналогічну спеціальність до МАУП та врешті-решт отримати український диплом державного зразка.

Наразі можливий вступ на такі спеціальності:

• Менеджмент (Економіка та управління бізнесом).

Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

Фінанси, банківська справа та страхування.

Право.

Облік і оподаткування.

Економіка.

Психологія.

Маркетинг.

Туризм.

Інженерія програмного забезпечення.

Публічне управління та адміністрування (адміністративний менеджмент; державна служба).

Як бачите, здійснити свою мрію про успішне студентство просто та доступно. Долучайтеся до літнього набору на міжнародну освітню програму МАУП, що триватиме до 31 липня. 

Реєструйте заявку на вступ онлайн, дотримуючись простої та доступної процедури. Більше подробиць за посиланням.  

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/


Спробуйте незрівнянні страви з мангал меню в ресторації «Сажа»!

Зголодніли? Неперевершені шедеври, майстерно приготовлені на грилі нашим Шефом, уже чекають на вас у ресторації «Сажа»!


Ніжні шматочки лосося, що ввібрали в себе запашний аромат деревного вугілля, потішать усіх гурманів вишуканим, делікатним смаком; соковите каре ягняти миттю втамує голод і подарує особливу, ні з чим незрівнянну насолоду, а легендарний люля-кебаб або шашлик із хрумкою скоринкою приємно наситять та гарантовано прийдуться до душі навіть найвибагливішим поціновувачам! Не зволікайте: скоріше обирайте улюблені страви та влаштуйте собі найкращу вечерю у вашому житті!


Насолоджуйтесь запашними делікатесами безпечно: забирайте смаколики самостійно з ресторану, та отримайте знижку 20% на всі кулінарні позиції! Страви також можна замовити в мобільному додатку «Glovo».


«Сажа» ресторація на вугіллі.

(097)012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16



Мережа «Нова діагностика» відкриває перше відділення в Одесі!

Мережа сучасних лабораторій «Нова діагностика» збільшує свою присутність на півдні України!

Цього місяця відкриваємо нове відділення в Одесі за адресою: вул. Новосельського, 94.

Це відділення мережі є першим для найбільшого південного міста країни, тож відтепер і одесити мають змогу оцінити сучасний сервіс, комфорт перебування у відділенні та зручність виконання та надання результатів діагностики. 

Одеське відділення мережі «Нова діагностика» працюватиме за наступним графіком:

  • ПН – ПТ: з 07:30 до 15:30.

  • СБ – НД: вихідні.

Прагнемо зробити якісний та інноваційний медичний сервіс доступнішим! Тож завітайте до нас за потреби.

Щоб заощадити 5% від загальної вартості аналізів, записуйтеся на діагностику онлайн за посиланням. З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії.

Як правильно обрати залу для урочистої події?

Від банкетної зали залежить не тільки масштабність вечірки, але й загальна атмосфера свята. Щоб ваша урочистість пройшла на висоті, необхідно завчасно попіклуватися про вибір найбільш оптимального приміщення. У ресторані CHOICE ми пропонуємо банкетні зали для будь-якого формату відпочинку, щоб кожне свято залишило по собі тільки позитивні емоції.

Для грандіозних банкетів

«Велика зала» – ідеальне рішення для гучних компаній та святкування найважливіших подій! Найбільш просторе й світле приміщення ресторану CHOICE з легкістю вміщує до 100 гостей та найкраще підходить для масштабних вечірок: розкішні весілля, ділові конференції, випускні церемонії та інші урочистості гарантовано пройдуть за найвищими стандартами та подарують море яскравих вражень!




Для фешенебельних вечірок

Стильна й сучасна «Банкетна зала», що вміщує в себе до 25 гостей – найкраще місце для проведення найзапальніших вечірок! Вишукана атмосфера, неперевершена фотозона й сучасна музична апаратура роблять приміщення універсальним простором для святкування урочистих подій будь-якого формату.




Для вишуканих фуршетів  

Елегантна «VIP зала», розрахована на компанії до 20 персон – відмінний варіант для організації невеликих фуршетів та задушевних сімейних зустрічей. Поєднання витонченого мармуру й ніжно-блакитних відтінків в інтер’єрі навіює приємні спогади про морське узбережжя, створюючи легкий та невимушений настрій. Келих шампанського, улюблені інструментальні композиції та розкішна атмосфера – що може бути краще?




Обирайте залу в залежності від кількості гостей і формату вашого свята, та влаштуйте найкращу вечірку у вашому житті! Дізнатися деталі в адміністратора ресторану та замовити організацію банкету можна за телефоном: 067 650 45 55

Ресторан CHOICE

вул. Братиславська, 52

https://thechoice.kiev.ua/uk



Приводим себя в идеальную форму к лету вместе с FitBalance!

Планировали «взять себя в руки» еще с начала года? Март – лучшее время, чтобы перейти от слов к действиям и заранее подготовить фигуру к лету! Запаситесь силой воли и нашими суперэффективными белковыми коктейлями, и вперед - навстречу идеальным формам!

Коктейль стройности: польза для организма и незаменимый помощник при похудении

Белковый коктейль – это насыщенный витаминами и минералами напиток, который перед употреблением нужно развести водой или молоком и хорошо взболтать в шейкере (или с помощью миксера). Такой перекус быстро утоляет голод, снижает тягу к сладкому и дарит организму заряд бодрости и энергии. Помимо этого, полезный снек:

  • ускоряет процесс восстановления мышц после физических нагрузок, благодаря чему является идеальным завершением спортивных тренировок;

  • подавляет действие патогенных микробов, значительно улучшая общее состояние здоровья;

  • способствует формированию рельефа тела.

Протеиновый коктейль – универсальный и удобный снек

Помимо оказания эффективной поддержки организму во время тренировок, белковый коктейль также является отличным вариантом перекуса в повседневной жизни, ведь он:

  • сытный: одного стика хватает, чтобы утолить голод примерно на 2 часа;

  • универсальный: с добавлением протеина можно приготовить множество полезных блюд, экспериментируя с новыми рецептами;

  • удобный: благодаря небольшому объему стики с коктейлем можно брать с собой куда угодно;

  • полезный: благодаря натуральности и высокой концентрации витаминов в составе, белковый коктейль является идеальной альтернативой вредным высококалорийным перекусам.

Как правильно выбрать протеиновый коктейль

Чтобы белковый коктейль был эффективным при похудении и полезным для здоровья, очень важно обратить внимание на особенности его состава. Протеиновые коктейли от FitBalance – лучший пример высококачественной и надежной продукции. Наши коктейли:

  • содержат в себе ингредиенты натурального происхождения от ведущих европейских производителей (“Naturex”, Франция), полезные для организма цитрусовые пищевые волокна и 80% сывороточный протеин;

  • аминокислотный состав нашего сывороточного протеина наиболее близок к аминокислотному составу мышечной ткани человека;

  • не содержат генетически модифицированных компонентов, сахара и красителей.

Узнать цену и детали, а также заказать протеиновый коктейль вы можете на нашем официальном сайте.

FitBalance

(098) 158 87 87

https://fitbalance.ua/


Мережа «Нова діагностика» відкриває ще одне відділення у Києві!

Кількість відділень «Нова діагностика» в Києві невпинно зростає! Новий кабінет відкривається в Оболонському районі міста за адресою: пр-т Оболонський, 40.

Облаштували прийомне відділення згідно кращих стандартів, щоб ви почувалися комфортно і не спостерігали надмірної кількості людей навіть у пікові години прийому.

Прагнемо зробити якісний та інноваційний медичний сервіс доступнішим!

Завітайте до нового відділення «Нової діагностики», що працює за таким графіком:

  • ПН – ПТ: з 07:00 до 16:00.

  • СБ: з 07:00 до 14:00.

  • НД: вихідний.

Забір біоматеріалу в новому відділенні проводиться з 07:00 до 11:30, а взяття урогенітального мазка — з 07:00 до 16:00. За наявності додаткових питань звертайтеся на гарячу лінію: 0800-312-112.

Щоб заощадити 5% від загальної вартості аналізів, записуйтеся на діагностику онлайн за посиланням. З повним переліком досліджень, що проводяться мережею «Нова діагностика», можна ознайомитися на сайті лабораторії.


Новинки від європейського бренду SHISHI!

Маємо чудову новину для всіх поціновувачів стильного декору: з 25.03 в Maison Decor стартують продажі новинок від європейського бренду SHISHI! Ефектні кашпо, виготовлені з органічної кераміки, розкішні шкатулки та витончені вази для квітів уже доступні для попереднього замовлення в нашому каталозі! 

Ми знаходимося за адресою: вул. Кам’янська, 128, ЖК «Метрополія», код домофону 22 #

Графік роботи: пн-сб: з 11:00 до 20:00

Телефон: +380953697899

https://maisondecor.com.ua/



Як оформити виклик медсестри для забору аналізів вдома?

Мережа лабораторних досліджень «Нова діагностика» пропонує своїм клієнтам зручну та безпечну послугу виклику медсестри додому, в офіс або на іншу необхідну локацію. 

Медсестра на виїзді здійснює забір крові для широкого спектру аналізів і виконує мазок для ПЛР-тестування на COVID-19. Виконання процедур відбувається неодмінно з дотриманням усіх норм і медичних стандартів, до осіб із підозрою на COVID-19 співробітник мережі приїжджає в захисному костюмі.

Забір аналізів вдома не передбачає особливої підготовки, крім тієї, що рекомендується для процедури ПЛР-тесту чи забору крові з пальця/вени. Нагадаємо про них.

Підготовка до ПЛР-тесту на коронавірус SARS-COV-2 передбачає зі сторони клієнта наступні обмеження:

За 6 годин

  • не вживати лікарські засоби для обприскування ротоглотки;

  • не використовувати лікарські препарати для розсмоктування. 

За 3-4 години

  • не жувати гумку чи льодяники;

  • не чистити зуби, не полоскати горло чи рот;

  • не їсти і не пити;

  • не курити.

Підготовка до забору крові передбачає дотримання наступних умов:

  • приймати їжу можна не пізніше, ніж за 8-12 годин до процедури, в залежності від виду дослідження;

  • за 2 доби потрібно виключити з раціону смажену та жирну їжу;

  • за 1 добу до аналізу виключити будь-які фізичні навантаження;

  • за погодженням з лікарем потрібно припинити прийом ліків, що впливають на згортання крові, за винятком випадків, коли аналіз проводиться для контролю даних показників.

Вартість виклику медсестри — 500 грн. Вартість аналізу сплачується додатково.

Оформити заявку на виклик медсестри можна за посиланням. У лаконічній формі заявки потрібно вибрати дату і час, коли вам зручно буде зустріти медпрацівника, вказати точну адресу та номер телефону, за яким співробітник лабораторії може підтвердити виклик.

Крім того, можете зареєструвати виклик медсестри за телефонами медичної лабораторії «Нова діагностика»: +38 098 471 00 22 та +38 050 471 00 22.


Проведіть незабутній банкет в ресторації «Сажа»!

Шукаєте, де організувати особливе свято? Маємо для вас чудову пропозицію! Бронюйте банкетний простір у ресторації «Сажа» та проведіть найкраще торжество у вашому житті! А для всіх іменинників у нас діє постійна знижка: 10% на весь чек!

Міцні авторські коктейлі, запашні шедеври, майтерно приготовлені на грилі, й традиційні страви української, європейської та польської кухонь гарантовано потішать кожного поціновувача й подарують незрівнянне гастрономічне задоволення. Від улюбленої класики до ексклюзивних позицій: в нашому меню ви знайдете безліч фірмових смаколиків, а також справжній польський журек, фляки та гич. 

В залежності від формату вашого свята ми запропонуємо найрізноманітніші варіанти приміщень. Простора основна зала, що вміщує в себе до 150 гостей, відмінно підійде для проведення грандіозних весіль та масштабних ювілеїв. Запальні танці, улюблені інструментальні сети та вишукана атмосфера гарантовано подарують найяскравіші спогади та фантастичний настрій!

Вуличні альтанки, розраховані на компанії від 6 осіб, стануть ідеальним місцем для святкування у теплу пору року. Мальовничі ландшафти, свіже повітря та звабливий аромат страв, тільки-но знятих з вогню – що може бути краще?

А якщо ви бажаєте влаштувати свято в більш затишному, «сімейному» форматі – будиночок із каміном місткістю до 25 персон стане найкращим рішенням. Задушевна атмосфера, легке потріскування вогню та найближчі люди поруч подарують незабутній відпочинок та найтепліші спогади. А поки дорослі насолоджуються спілкуванням, малюки можуть весело побавитись у дитячій зоні, а в теплу пору року – пограти на майданчику та пострибати на батутах.

Затишна й по-домашньому тепла атмосфера, неперевершені делікатеси та першокласний сервіс: бронюйте банкетну залу в ресторації «Сажа» та подаруйте собі та близьким по-справжньому незабутнє, яскраве свято!


«Сажа» ресторація на вугіллі.

(097)012-32-43

с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 16