Нам потрібно бути психологічно сильними!!

Зараз дуже складно ПСИХОЛОГІЧНО витримати ситуацію. Йде війна. Нам потрібно бути ПСИХОЛОГІЧНО СИЛЬНИМИ. Нам потрібно бути СТІЙКИ. Нам потрібно ВИЖИТИ!!!

Депресія, погані новини, вбивства – кожний день все це нам портить настрій, ми втрачаємо віру, спокій, сон, ЗДОРОВЯ. Ми стаємо роздратованими, злими, психованими – а це до добра НЕ доводить. Потрібно ЩОСЬ робити. НЕГАЙНО!!!!!

1. Крок перший. ЗУПІНІТЬ течію НЕГАТИВНИХ думок, скажіть собі СТОП.
2. Крок другий. ЗРОЗУМІЙТЕ треба щось міняти, а то так довго ви НЕ протримаєте. Щось слід змінити, а то буде ГІРШЕ. Відчуйте потребу в цьому. ВНУТРІШНЬО відчуйте.
3. Крок третій. ВИЯСНІТЬ причини тривоги та депресії. Як правило це ІНФОРМАЦІЙНИЙ НЕГАТИВНИЙ шквал!!!! Цього якраз Путлєр хче. Зменшіть, або заберіть від себе негативне інформаційне поле. Також використайте прийом: «Це НЕ від мене залежіть»! Це означає, що будь-яка негативна подія ВЖЕ відбулася, ви це НЕ зможете змінити. Все. А Вам жити треба!!! ЗРОБІТЬ те що у ВАШИХ силах, решта – воля БОГА. НЕ мучіть себе за те, що ви НЕ робили, те що ви НЕ можете змінити. Проблема НЕ в проблемі, а у ВАШОМУ відношенні до неї. Пам’ятайте!!!
4. Крок четвертий. Прийом «ЩИТ» - не читайте та не слухайте погані новини. Хоча б 2 дні.
5. Крок п’ятий. Прийом «ЗАМІЩЕННЯ». Думки не можна викинути, замістіть їх іншими думками: корисними, НЕ руйнуючими. Почніть думати про хороше, про сім’ю, про свої плани, про природу, про те що ВАМ подобається
6. Крок шостий. Прийом «ВТЕЧА». Якщо НЕ можете замінити думки – займіть себе чимсь. Це може бути робота, хобі, розведення рослин, похід на вулицю чи природу, повчіться, художню книгу почитайте, фільм подивіться, послухайте улюблену музику. Про приємне з друзями поспілкуйтеся. Також, можете в ігру пограти (тут обережно – може затягнути)
7. Крок сьомий. Прийом «ВИХОВАННЯ думок». Це йога або медитації, спеціальні дихальні вправи, мантри та автотренинг.
8. Крок восьмий. Прийом «ФІЗИЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ», спорт, зарядка та важкі фізичні вправи дають можливість зупинити потік поганих думок.
9. Крок дев’ятий. ПОСПІТЬ, поїдьте у ВІДПУСТКУ, одним слово відпочіньте.
Скористайтеся етапами, адже ЗДОРОВ’Я то ваше, і воно НАЙЦІНІШЕ як і життя. Ви відповідальні за себе, за свою сім’ю, НЕ будьте байдужим до них та до себе.!!!!

Як зрозуміли Вам допомогти можуть:
• Ви самі – найважчий шлях, але самий дієвий (див. вище)
• Хтось – спеціалісти психологи, але дорого і не завжди знайдеш кваліфікованого та підходящого психолога. Проте, працюючи з ним, вам все рівно прийдеться копатися в собі
• Ліки від нервів. Персен – це легкі ліки. Важкі – тільки ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ лікаря. Проте це НЕ змінить ситуацію в майбутньому, тимчасова передишка. Вам знову прийдеться потім користуватися двома вищезгаданими шляхами.
Отже, найкращий шлях – ви САМІ впорядковуєте свої думки та свої справи. Тільки ВИ САМИ повинні справитися, а ще і підтримати інших.
Пам’ятайте!!! Що булО, то бУло , що будЕ , то бУде. А війна ЗАКІНЧИТЬСЯ. І ваша задача залишитися ЗДОРОВИМ! На зло путлєру. Він не вартий ваших нервів. ВАМ ще слід будувати квітуючу країну!!!

Слава Україні!!


https://www.facebook.com/nikolay.shvab/posts/629336563850208

Знайшла статтю. На жаль, без підпису.

  • 29.06.14, 10:24
С точки зрения мужчины, основная функция женщины в браке — вовсе не секс, как считают многие мужчины по молодости. И не стирка-готовка, как считают многие мамы этих мужчин. И не рождение и воспитание детей, как считают сами женщины. Всё это вторично.

Основная функция женщины — это зажигать и воодушевлять отдельно взятого мужчину (или многих мужчин), вызывать у него желание расти, наполнять его энергией. Если женщина этого не делает, то мужчина либо погаснет (и будете вы жить с таким вот овощем), либо найдёт себе другой источник вдохновения. Не обязательно любовницу — это могут быть самые разные увлечения, от которых у него загораются глаза. В любом случае женщина окажется вне центра внимания мужчины, что плохо для обоих.

Да, есть ещё вариант похуже — когда женщина не только не воодушевляет, но и всячески гнобит мужское эго. Если такой союз не распадается на первом же году жизни — то это точно любовь Ну или удачное сочетание садиста и мазохиста, очень даже воодушевляющих друг друга.




Парасюка в свій час яник злякався

Пане Президенте, вибачте за слово, але яке нафіг перемир'я? Які 72 години? Ваші експерименти з перемир'ям цього тижня обійшлись нам в 22 людських життя. А це чиїсь чоловіки, батьки та діти. Чого Ви чекаєте? Вже навіть бандити Губарєв і Гіркін заявили, що їм мир з Україною не потрібен, а Ви далі чекаєте. Цікаво, якби Ваш син зараз сидів в окопі на сході, чи Ви б оголошували перемир'я? Думаю, навряд. Навпаки всі сили були б кинуті на те, щоб перемогти ворога. А що життя звичайних українських громадян менш цінне? Поки Ви вигадуєте фантастичні плани у владних кабінетах і ведете якісь переговори, тут гинуть люди. Але які можуть бути переговори з бандитами? Ви усвідомлюєте, що принижуєте Україну цими переговорами? Адже Ви ставите велику незалежну державу, визнану усім світом на один рівень із шайкою терористів. Тут нема з ким домовлятись.
Можливо з Києва Вам не видно, але ми тут добре бачимо, хто бореться за приєднання до "рускай підірації" та всілякі днри-лнри. Путін нагнав своїх бандюків, дав їм купу зброї і вони роблять все, що заманеться. Таким особам як губарєв, стрєлков, пушилін і решті нечисті наплювати на ваш мир. Їм потрібна війна і розруха, бо в такому становищі можна вбивати, гвалтувати, красти і за це нічого не буде. Також тут активізувалась "місцева" еліта: бомжі, алкаші, наркомани та інший непотріб, які не те, що не знають, що таке "федералізація", вони мабуть букву "Ф" писати не вміють. Ще маємо бабульок, яким вже сталін рукою махає з того світу і вони дуже хочуть в підірацію, адже "мечтают умереть в расии". Назвіть хоч одного адекватного терориста, з яким можна вести переговори на Сході. Не назвете, бо їх тут просто не існує.
Зараз не час для зволікань і безглуздих розмов, потрібно діяти і робити це якнайшвидше. Якщо не знаєте, що робити, порадьтесь із військовими. Але не з тими зажирілими кабінетними генералами, які за гроші пропускають через кордон терористів, які продають сухпайки і будують дачі за вкрадені в армії гроші. Ви порадьтесь із бойовими офіцерами, які зараз на сході воюють без бронижелетів та в розтоптаних берцах. Вони точно знають як виграти цю війну.
Особисто я переконаний, що зараз необхідно зробити наступне:
1. Оголосити військовий стан в Донецькій та Луганській областях.
2. Звільнити всіх генералів. З них і так користі ніякої, а ми ще мусимо їх годувати. На їх місце призначити справжніх бойових офіцерів.
3. Перекрити кордон з підірацією, але реально, а не на словах.
4. Зробити один єдиний координаційний центр для усіх підрозділів, які беруть участь в АТО.
5. Призначити на керівні посади тільки тих людей, які не бояться брати на себе відповідальність за долю країни.
6. Припинити домовлятись з терористами.
7. Зробити все необхідне для того, щоб армію вдягнути-взути-озброїти. Народ робить все, що може. 70-літні бабусі на собі з Польщі бронижелети переносять для військових, депутати з міністрами могли б і від зарплати відмовитись хоч раз.
8. Навести лад із міліцією на Сході. Тут аж кишить продажними ментами, прокурорами та сбушниками. Ми затримуємо сепаратистів, віддаємо правоохоронцям, а вони цю сволоту відпускають. Всіх міліціонерів Донбасу - звільнити. На разі на їх місце привезти міліцію із інших областей. Хто не погодиться їхати - звільнити. В Україні цих дармоїдів і так забагато.

Пане Порошенко, ви або робіть щось, або забирайтесь і далі свої шоколадки продавайте, бо якщо ні, то буде вам такий Майдан, що місця в світі собі не знайдете, щоб сховатись.



https://www.facebook.com/groups/AutoMaidanKyiv/permalink/263052010549578/

анекдот

И на обломках самовластья напишут: «Ла-ла-ла-ла-ла».

Каждый русский должен уметь выделить бандеровца из толпы

1.Прежде
всего, бандеровец на классическое приветствие -«здрасте» отвечает бандеровским
приветствием - «витаю» либо «доброго вам здоровья». Это первый признак, что перед вами махровый бандеровец-националист.

2.Если вы отдыхаете в компании с незнакомыми людьми, есть несколько способов выявить бандеровца: - они не хотят употреблять в разговоре русские матерные слова. - постоянно улыбаются во время общения. - если происходит распитие спиртных напитков, бандеровцы пьют понемногу и хорошо закусывают. Постоянно просят не спешить. Мы, мол собрались не напиваться, а для беседы. Это основные признаки, по которым можно выявить бандеровца в компании.

3. Если вы познакомились с человеком, и у вас есть подозрение, что перед вами националист-бандеровец, то предложите ему выпить. Если отказался, значит бандеровец. Если не отказался, не расслабляйтесь, это может быть скрытный бандеровец!! Купите бутылку самой дешевой водки, а если есть возможность то простой «палёнки». Разлейте по стаканам. Если собеседник попросит налить немного - все, бандеровец рассекречен. Но хуже всего, если он выпил такой водки, сморщился и предложил купить чего поприличней - знайте, вас хотят завербовать в БАНДЕРОВЦЫ!!!

4. По внешнему виду очень легко выявить бандеровца. Они не надевают ватник поверх спортивного костюма, не заправляют штаны в носки, следят за своей обувью. От них не пахнет перегаром, они не бьют своих жен и детей для воспитания, потому у жен бандеровцев нет синяков под глазами.Русский, бди!!! Бандеровцем может оказаться каждый !!!

Война порождает вдохновляющие легенды

Вот одна из них. Украинский снайпер шесть часов не давал грузовикам террористов войти в Украину на пункте пропуска в Изварино. Работал в одиночку с четырех до десяти утра. Один боец заставил прятаться в кустах колонну боевиков. Сколько уничтожил - история умалчивает. Зато легенда ломает шаблоны. Оказывается, один в поле - воин. Если он патриот, а волонтеры обеспечили его кошерной снайперской винтовкой. Помогайте солдатам. Это народная армия. Они смелые и крутые.

Щоб ранок був добрим, а день - успішним!

І виконання душевне, і голос пречудовий bravo


Умом нас не понять - только сердцем))

  • 24.06.14, 08:13
Женщины уходят от красивых.
От богатых и от сексуальных.
Просто с ними жить невыносимо.
Просто с ними счастье нереально.

Женщины уходят к настоящим.
Пусть к неброским, даже неприметным.
К ласковым словам, к глазам горящим.
К тем, кто любит честно, беззаветно.