хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нам потрібно бути психологічно сильними!!

Зараз дуже складно ПСИХОЛОГІЧНО витримати ситуацію. Йде війна. Нам потрібно бути ПСИХОЛОГІЧНО СИЛЬНИМИ. Нам потрібно бути СТІЙКИ. Нам потрібно ВИЖИТИ!!!

Депресія, погані новини, вбивства – кожний день все це нам портить настрій, ми втрачаємо віру, спокій, сон, ЗДОРОВЯ. Ми стаємо роздратованими, злими, психованими – а це до добра НЕ доводить. Потрібно ЩОСЬ робити. НЕГАЙНО!!!!!

1. Крок перший. ЗУПІНІТЬ течію НЕГАТИВНИХ думок, скажіть собі СТОП.
2. Крок другий. ЗРОЗУМІЙТЕ треба щось міняти, а то так довго ви НЕ протримаєте. Щось слід змінити, а то буде ГІРШЕ. Відчуйте потребу в цьому. ВНУТРІШНЬО відчуйте.
3. Крок третій. ВИЯСНІТЬ причини тривоги та депресії. Як правило це ІНФОРМАЦІЙНИЙ НЕГАТИВНИЙ шквал!!!! Цього якраз Путлєр хче. Зменшіть, або заберіть від себе негативне інформаційне поле. Також використайте прийом: «Це НЕ від мене залежіть»! Це означає, що будь-яка негативна подія ВЖЕ відбулася, ви це НЕ зможете змінити. Все. А Вам жити треба!!! ЗРОБІТЬ те що у ВАШИХ силах, решта – воля БОГА. НЕ мучіть себе за те, що ви НЕ робили, те що ви НЕ можете змінити. Проблема НЕ в проблемі, а у ВАШОМУ відношенні до неї. Пам’ятайте!!!
4. Крок четвертий. Прийом «ЩИТ» - не читайте та не слухайте погані новини. Хоча б 2 дні.
5. Крок п’ятий. Прийом «ЗАМІЩЕННЯ». Думки не можна викинути, замістіть їх іншими думками: корисними, НЕ руйнуючими. Почніть думати про хороше, про сім’ю, про свої плани, про природу, про те що ВАМ подобається
6. Крок шостий. Прийом «ВТЕЧА». Якщо НЕ можете замінити думки – займіть себе чимсь. Це може бути робота, хобі, розведення рослин, похід на вулицю чи природу, повчіться, художню книгу почитайте, фільм подивіться, послухайте улюблену музику. Про приємне з друзями поспілкуйтеся. Також, можете в ігру пограти (тут обережно – може затягнути)
7. Крок сьомий. Прийом «ВИХОВАННЯ думок». Це йога або медитації, спеціальні дихальні вправи, мантри та автотренинг.
8. Крок восьмий. Прийом «ФІЗИЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ», спорт, зарядка та важкі фізичні вправи дають можливість зупинити потік поганих думок.
9. Крок дев’ятий. ПОСПІТЬ, поїдьте у ВІДПУСТКУ, одним слово відпочіньте.
Скористайтеся етапами, адже ЗДОРОВ’Я то ваше, і воно НАЙЦІНІШЕ як і життя. Ви відповідальні за себе, за свою сім’ю, НЕ будьте байдужим до них та до себе.!!!!

Як зрозуміли Вам допомогти можуть:
• Ви самі – найважчий шлях, але самий дієвий (див. вище)
• Хтось – спеціалісти психологи, але дорого і не завжди знайдеш кваліфікованого та підходящого психолога. Проте, працюючи з ним, вам все рівно прийдеться копатися в собі
• Ліки від нервів. Персен – це легкі ліки. Важкі – тільки ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ лікаря. Проте це НЕ змінить ситуацію в майбутньому, тимчасова передишка. Вам знову прийдеться потім користуватися двома вищезгаданими шляхами.
Отже, найкращий шлях – ви САМІ впорядковуєте свої думки та свої справи. Тільки ВИ САМИ повинні справитися, а ще і підтримати інших.
Пам’ятайте!!! Що булО, то бУло , що будЕ , то бУде. А війна ЗАКІНЧИТЬСЯ. І ваша задача залишитися ЗДОРОВИМ! На зло путлєру. Він не вартий ваших нервів. ВАМ ще слід будувати квітуючу країну!!!

Слава Україні!!


https://www.facebook.com/nikolay.shvab/posts/629336563850208

10

Коментарі

130.06.14, 14:42