хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Стріляти потрібно першим

Помічник нардепа підстрелив харків'янина на очах у його сім'ї
Оля Гузенко 12 жовтня 2015, 07:19

Помічник нардепа підстрелив харків'янина на очах у його сім'ї


Новину повідомив лікар МОЗ України Костянтин Баранніков, передає «Преса України».
Недалеко від міста Харків на автозаправці посварилися два водії. Один з них з вогнепальної зброї вистрілив у живіт другому, який їхав зі своєю сім'єю. Той, хто стріляв, - відставний співробітник українських спецслужб, помічник народного депутата України.

Інцидент трапився на трасі під Харковом з його колегою-лікарем. Іномарка «біемдаблю» створила аварійну ситуацію на дорозі, спробувавши обігнати водія який їхав зі своєю родиною - дружиною і дочкою. Останній не дав обігнати себе, оскільки міг би легко полетіти у відбійник. Це не сподобалося водієві «біемдаблю», а також двом його пасажирам, які вирішили розібратися з сім'янином.

«На заправці до нього підійшли троє бородатих типів, матом та образами принизили, потім один плюнув і вдарив по обличчю. Сергій відповів і троє накинулися на нього, стали бити у присутності родини і співробітників заправки. Він встиг добігти до машини і дістати травмат. Але у цієї п'яної швалі виявилася бойова зброя. Два вогнестріли в живіт. Дружина теж лікар, все встигли довезти і надати допомогу», - розповів Баранніков.

У потерпілого діагностували кульове поранення в праве стегно, а друге, некрізне - в лівий фланк черевної порожнини. Чоловіка успішно прооперували у лікарні.

Правоохоронцям Харкова вдалося затримати того, хто стріляв. Ним виявився «відставний СБУшник, волонтер, помічник нардепа», який на даний час проживає в Києві. Щоправда, його особи Баранніков не розкриває. Пізніше були затримані й інші чоловіки, які їхали з ним в авто.

Баранникова сильно обурила стрілянина, в якій постраждав його колега, адже, на його думку, вона є доказом того, що в Україні потрібно стріляти першим, інакше вистрілять в тебе.

«...У нашій країні ефективніше мати незареєстрований бойової стовбур, ніж зареєстрований травмат», - дійшов висновку лікар. 

Нагадаємо, в п'ятницю, 9 жовтня, поблизу станції столичного метро «Житомирська» сталася стрілянина. У конфлікті брали участь близько 20 осіб. На місці події працюють правоохоронці.

4

Коментарі

анонім

112.10.15, 14:09

"Він встиг добігти до машини і дістати травмат. Але у цієї п'яної швалі виявилася бойова зброя. "
«...У нашій країні ефективніше мати незареєстрований бойової стовбур, ніж зареєстрований травмат»,

Какая разница, если все равно не успел воспользоваться…