Смерть ху*ловським окупантам!

Як у Сирії повстанці ІДІЛ знищили бойовика «ДНР» «Норманна» - подробиці (ФОТО)
Саша Казимирский 29 вересня 2015, 18:02
 
Як у Сирії повстанці ІДІЛ знищили бойовика «ДНР» «Норманна» - подробиці (ФОТО)

у цій близькосхідній країні.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

А розповів про подробиці загибелі російського найманця і бойовика «днр» «Норманна» в Сирії у соціальних мережах його бойовий товариш.

«...Дуже сумні новини. Чутки підтвердилися, більш того, їх підтвердило навіть командування роти, яке працювали на цій ділянці. Макс разом з товаришем помилилися битим шляхом і виїхали до Євфрату. Буквально через дві хвилини, на під'їзді до мосту (їхали вздовж берега без світла), спрацював фугас», - розповів друг «Норманна» в соцмережі.

«Імовірно, підірвали його дистанційно з іншого берега. Тачка вилетіла в річку, від хлопців залишилися якісь невиразні недоноски. Ось, що нам привезли хлопці з Кобані. Привезли, взагалі, купу стаффа, але більшу частину його неможливо ідентифікувати. Чи то одяг, чи то частина амуніції. Всі речі, так чи інакше зберегли свій вигляд - на цій фотці. Це те, що знайшли в машині», - також повідомляє подробиці бойовик «днр», який воював з Збройними силами України на Донбасі разом із загиблим Максимом Пересветом.

«Каска, шеврон (був на шматку обгорілої тканини чи то рукава, то чи амуніції). І уламок автомобіля. Обшукати остов машини хлопці погодилися добровільно, тим самим щомиті ризикуючи потрапити під кулю снайпера ІД. Знайшли ще якісь невиразні згорілі останки, але їх нам, зрозуміло, не переправили. Навіть з доставкою цих дрібниць виникли проблеми. Ось така трагічна історія. Перший доброволець з Росії, перша смерть. Фугасу насрати, звідки ти родом», - завершив своє повідомлення бойовик «днр».

Зазначена у тексті фотографія того, що залишилося від російського терориста «Норманна» розташована трохи нижче.

Читайте також:

Застав дурня Богу молитися то він і лоба поб"є

Російського письменника В.Шендеровича затримали в “Жулянах”

КИЇВ. 29 вересня. УНН. У столичному аеропорту “Жуляни” співробітники Державної прикордонної служби України затримали російського письменника-сатирика Віктора Шендеровича. Про це повідомила організатор концерту журналіста Ольга Стельмашевська на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

“Прилетів Шендерович в Жуляни. І його не пускають наші погранці... Коли у нас всякі виродки туди-сюди літають і спокійно проходять не те що кордон, а ще й торгують з країною агресором і займаються Бог знає чим незаконним навіть у мирні часи ... А тут людина, яка для України зробила більше, напевно, ніж всі наші можновладців і всі начальники прикордонслужб разом узяті, повинен бути принижений повним непрофесіоналізмом”, — написала О.Стельмашевська.

Організаторка концерту закликала політиків вибачитись перед письменником і негайно вирішити питання.

Пізніше О.Стельмашевська додала, що письменника протримали 40 хвилин, вимагаючи посвідку на проживання, як підставу для проїзду в країну.

За її словами, ситуацію вдалось врегулювати і артист відправився до готелю.

Нагадаємо, письменник Віктор Шендерович входить до "білого списку" Мінкультури.

Дійсно, муфлони!

Правый сектор сделал работу за СБУ и нашел подозреваемую во взрыве в Одессе (фото)
28.09.2015 21:57 | Происшествия | Просмотров: 3970

Организатором взрыва возле здания СБУ в Одессе является подруга известной девушки-Барби Валерии Лукьяновой Юлия Целинская, которую знают под псевдонимом "Нордик".

Об этом на своей странице в соцсети Facebook написал активист "Правого сектора" Богдан Осинский, передаетNewsOboz.org.

Он обращает внимание, что на аккаунте девушки "Вконтакте" 2 сентября появилась фотография из Одессы.

"О чем нам говорит это фото? О том, что муфлоны из СБУ не только свой офис сохранить не могут - а и вообще не отслеживают перемещения террористов. Я уверен, что именно Целинская и организовала подрыв СБУ, так как она считается "экспертом" по Украине и Одессе - она тут выросла", - написал он.

На странице в соцсети есть совместные фото Целинской с Лукьяновой, где они одеты в футболки с кельтскими крестами. "Жила в Одессе, придерживалась правых пророссийских взглядов. Затем уехала в Россию, вышла замуж за десантника, сама пошла служить в армию РФ. Сейчас воюет за ЛНР", - пояснил Осинский.

Фото: vk.com/juliarh

порохно здає Україну ху*лду 1

Олеся ЯхноПолітичний експерт
"План Мореля". Вид сбоку28 вересня 2015, 19:50

"План Мореля" – это запоздалая пророссийская реакция на внесение изменений в марте 2015-го в 10-ю статью закона Украины" Об особом порядке местного самоуправления в отдельных районах Донецкой и Луганской областей" (4 и 5 пукнты).

Тогда эти поправки, и вполне обоснованно, зафиксировали, что выборы в "ДНР/ЛНР" проходят по украинскому законодательству, с применением демократических процедур и т.д., а закон "Об особенностях самоуправления" вступает в силу после проведения выборов. Также в поправках речь шла о необходимости выведения всех незаконных вооруженных формирований, военной техники, боевиков и наемников с территории Украины, недопущения их незаконного вмешательства в избирательный процесс.

Именно поэтому самопровозглашенные лидеры "ДНР/ЛНР" резко стали против закона, принятого еще в 2014-ом году и ранее поддерживаемом ими, мотивируя свою позицию несуществующими аргументами (скажем,отсутсвием определения границ районов, на которые распространяется закон, хотя, как мы знаем, тогда же, в марте, депутаты проголосовали за постановление N2374 "Об определении отдельных районов, городов, поселков и сел Донецкой и Луганской областей, в которых вводится особый порядок местного самоуправления").

"План Мореля" – это попытка втянуть Украину в односторонние обязательства, когда расходы берет на себя Украина, а политический контроль остается у России.

Може ПФУ їм і набої поставляє?

Україна досі платить пенсії трьом членам "Народної ради ЛНР"Неділя, 27 вересня 2015, 12:42 
документ

Троє членів "Народної ради" ЛНР "досі числяться в списках Пенсійного фонду і отримують пенсії від України.

Це випливає з офіційної відповіді управління Пенсійного фонду в Луганській області, який опублікував у Facebook радник глави Луганської ОВЦА Денис Денищенко.

Згідно з документами, в ПФУ числяться 12 членів "Народної ради" ЛНР ".

При цьому двох - Валерія Галінкіна  і Запорожцева - знято з обліку лише влітку 2015 року, інші троє пенсіонерів з "ЛНР" - Неллі Задирака, Михайло Кукоєв і Зінаїда Надьон - й далі отримують виплати.

Разом з тим останні нарахування іншим згаданим особам було здійснено у 2014 році - липні та жовтні.

При цьому в ПФУ заявили, що не озвучують розмір виплачуваних пенсій особам, згаданим у списку, пославшись на норми закону "Про захист персональних даних".

 
 

Українська правда 

Все про: пенсіїДонбас"ЛН

Олігархи прагнуть наживи...патріорти свободи Україні

В умовах війни торгувати з ворогом, як мінімум, гидко, – «Економічний бойкот»Санкційний список як і блокада Криму – виграшний крок для Президента. Адже вільна економічна зона півострова була для нас дуже великою проблемою. Тому що ми втратили контроль над Кримом, однак і далі продовжували туди ввозити стратегічні продукти.

Таку думку під час інформаційно-аналітичного проекту «Погляд на тиждень»(щосуботи о 21:00 на телеканалі ZIK) висловив координатор ГО «Економічний бойкот» Олег Радик.

«Ми неконтролюємо Крим,але, за підрахунками Державної фіскальної служби,  за рік ввезли туди товару на 1 млрд. 400 млн тисяч доларів. З них 250 тисяч – це мазута, нафта і інші схожі матеріали. І це тільки офіційно. Думаю, шо реальні цифри більші в три-чотири рази. Це менше, ніж наутримання КримувкладаєРосія іменше, ніж їхній ВВП», – наголосив Радик.

Щодо санкційних списків, то,на думку Радика, незважаючи на всю їхню недосконалість, це позитивний крок, однак Україна досі немає стратегії повернення Криму.

«То ми сьогодні вирішили блокувати, то завтра вже певних виробників пропускаємо. Вводяться санкції проти російських банків чи авіаперевізників, однак не проти їхніх дочірніх компаній. Однією рукою ми щось робимо, а іншою – беремося дружити», – зазначав Радик.

Щодо результатів санкцій та бойкоту, говорити ще рано, однак головне – припинити товарні стосунки з агресором.

«Ми розуміємо, що кримчани не їдять стільки, скільки ми туди возимо. Тож, на мою думку, це все йде на Росію. Я не знаю, наскільки це може їй зашкодити, але в умовах війни торгувати зворогом, як мінімум, гидко. Коли мені розповідають, що працівники «Сбербанку» чи якихось авіаліній втратять роботу, їх, звичайно, дуже шкода, але колись вони та й знайдуть собі інше місце праці. А матері, сестри, жінки тих людей, які загинули від російських куль, своїх рідних не знайдуть вже ніколи»,– підкресливРадик.


порохну Україна до сраки

Кравчук: Україні загрожує велика поразка
Іра Бондар 27 вересня 2015, 08:34
 
Кравчук: Україні загрожує велика поразка


Новину передає «Преса України».
Перший президент України заявив, що Мінські угоди можуть заморозити конфлікт на Донбасі, це буде означати для країни велику поразку. 

За словами Кравчука, Мінські угоди для України – це шлях внікуди. Влада Києва повинна виступати за переведення конфлікту на Сході України в Будапештський меморандум. Так, країни, які його підтримали мають нести відповідальність за Україну.

«Українську проблему слід перевести в Будапештський меморандум, який підписували держави, які несуть відповідальність за Україну після того, як вона погодилася провести ядерне роззброєння»,- зазначив екс-президент.

Щодо Мінських угод Кравчук вважає їх ризиковими для України. Вони вигідні лише для російської сторони, оскільки ведуть до «замороженого конфлікту» на Донбасі, а це велика поразка України.

Окрім того, перший президент заперечив чутки про таємну угоду Порошенко та Путіна щодо України.

«Це неможливо хоча б тому, що з російським президентом домовлятися безглуздо - він буде нав'язувати виключно свою волю, і це розуміє будь-який політик»,- підкреслив Кравчук.

Нагадаємо, 12 вересня, екс-президент України Леонід Кучма висловив свою думку, що ситуація на Донбасі ведеться до того, щоб створити там «заморожений конфлікт», що є пріоритетом в інтересах Росії

І з такими виродками порохно підписує мирні угоди

Терористи цілу ніч катували полоненого солдата, а потім спалили його живцем (18+)
Оля Гузенко 27 вересня 2015, 06:39
 7339  2
Терористи цілу ніч катували полоненого солдата, а потім спалили його живцем (18+)


Новину повідомив активіст «Інформаційного спротиву Донбасу» донеччанин Віталій Нестрига, передає «Преса України».
У Донецьку терористи вчинили жорстоку розправу над полоненим військовослужбовцем України. Всю ніч у одному з донецьких парків вони знущалися над ним тілесно й морально, а потім спалили, хоча він був ще живий. Мимо терористів під час їхніх жорстоких розваг проходили люди, проте ніхто не заступився за нещасного.

Згідно наданої активістом, який проживає в Донецьку, інформації, солдат, про якого йде мова - Руслан Дубовик. Він народився 27 вересня 1980 року. Навесні під час ведення бойових дій потрапив у полон до терористів, проте офіційно числився зниклим безвісти. За оперативною формацією Нестриги, Руслану 26 вересня вдалося втекти з полону, проте він був дуже обезсилений, адже під час полону сидів у ямі без нормальної їжі та без ліків, які були йому необхідні. Тому терористам вдалося зловити його в одному з парків Донецька.

«Над обессилевшим Русланом відразу почали знущатися й катувати його, намагаючись зрозуміти хто допоміг йому втекти. У нашому розпорядженні є жахливі фото. Руслан зрозуміло не видав імені патріота України, що перебуває в лавах терористів під прикриттям. Всю ніч над бідним Русланом знущалися і вранці спалили його прямо в парку. На фото видно, що повз прогулюються люди і ніхто не заступається за бідного хлопця!» - розповідає подробиці Нестрига.

Трагічно і символічно, що сталося усе напередодні дня народження Руслана, коли йому мало виповнитися 35 років. 

Нагадаємо, терористи «ДНР» два місяці утримували в полоні волонтерку, котра перебувала на 7-му місяці вагітності. Більше того, бойовики не годували жінку та змушували їсти сигарети.

Герої і владна мразь

       


ЕМУ БЫЛО 18 И ЭТО ОН:

• первый СПАЛИЛ броневик на Хрещатике, когда Беркут начал таранить баррикады Майдана.
• первый догадался пролезать по канализации в тыл к Беркутам, забрасывая их чем придется.
• тем же путем пролезал в подворотни и вместе с ребятами крал беркутню поодиночке, потом вытаскивая их на Майдан.
• среди первых занял мерию Киева и организовался на этаже мера, в его крыле.
• организовывал 7ую сотню Майдана, ("Сотню Лева", що Охороняла сцену, баррикаду №1 на Інститутській (біля Хрещатику) та патрулювала Майдан).
• пошел добровольцем в ДУК ПС и в месте с ним, а позже с 40ым Криворожским батальоном все лето 2014го провоевал в самых горячих точках Донбасса гранатометчиком в расчете АГС17, а позже разведчиком.
• раскрывал сепарские засады, ставил растяжки, брал пленных, выносил раненых, был на острие атак, вместе с бойцами наглостью и неожиданностью прорывал сепарские блокпосты в самой гуще обороны, а также с ребятами обходил их с тыла.
• выводил взрослых деморализованных и растерявшихся бойцов (порой мужиков раза в три старше себя) из засад и окружения, раздавал им команды и организовывал в пылу боя распавшуюся оборону (и главное, что все слушались).
• тем самым спас не мало ребят, которые смогут рассказать своим нынешним и будущим детям. о 18-летнем мальчишке, который "вернул домой вашего Папу".
• врал про свой возраст, чтобы казаться старше.
• имел чертовски хороший аппетит и никогда не переставал есть.
• ПРОШЕЛ ИЛЛОВАЙСК и дюжину других боев.
• прочитывал толстенные тома по авиационному делу, как флаера и готовился поступить на Авиатора.
• долго до войны жил в Африке, ОАЭ и объездил массу других стран.
• был руфером, зацепером и исследовал городские катакомбы.
• взял у меня рубашку и не вернул.
• его в годичном возрасте держал на руках Хулио Иглесиас.
• кавалер Нагороди Національної Гвардії України "МУЖНІСТЬ, ЧЕСТЬ І ЗАКОН".
• его именем назовут улицу в Киеве, а также в его родном Борисполе.

Тем не менее для нашего Государства не считается Участником Боевых Действий - так как доброволец Правого сектора, без документов.

БЫЛ убит сепарами не на фронте, а в поезде Киев - Днепропетровск 17.09.14, возвращаясь в расположение части с отпуска. МВД и Правый Сектор так никого и не нашли.

Ему было 18 лет и - мало кто проживет свою жизнь также достойно даже с десятой попытки...