Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

аваков і аваковщина

«Аваков усіх нас дурить зі своєю новою поліцією», – журналіст (ВІДЕО)
Саша Казимирский 12 жовтня 2015, 18:26
 
«Аваков усіх нас дурить зі своєю новою поліцією», – журналіст (ВІДЕО)


В мережі інтернет починають з’являтися відеосюжети громадських активістів та журналістів різноманітних ЗМІ, в яких представники нової української поліції нахабним чином порушують українське законодавство в тій його частині, де усім громадянам України прямо дозволяється відеофіксація усіх їхніх дій під час виконання ними службових обов’язків.


Пропонуємо читачам „Преси України” два доволі схожі відеосюжети зі Львова та Києва, в яких абсолютно необізнані в українському законодавстві поліцейські забороняють проводити відеофіксацію їхніх дій громадянам та журналістам.

В першому сюжеті журналісту місцевого видання „Дорожній контроль Захід” поліцейський заборонив відео зйомку на території місцевої поліції, не аргументувавши свою заборону жодним чинним нормативно-правовим документом.

Другий сюжет був знятий в Києві, де поліцейський намагався заборонити простому перехожому фіксувати свої незаконній дії – обшук автомобіля без свідків та понятих.

У цих двох випадках жоден поліцейський не зміг законодавчо пояснити причину своїх вимог припинити відеофіксацію.

Зазначимо, що в статті 3 Закону „Про міліцію” йдеться про те, що не тільки журналістам, але й усім громадянам дозволяється фіксувати діяльність міліції (усі поліцейські на сьогодні мають службові посвідчення працівників міліції): „Діяльність  міліції  будується  на   принципах    законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням. Діяльність міліції є гласною...”

Нагадаємо читачам «Преси України», що підлеглі міністра МВС України Арсена Авакова з Державної автомобільної інспекції, незважаючи ні на які події в Україні, продовжують займатися на автошляхах держави своїм звичним заняттям – «розводом» та грабежем водіїв різноманітних транспортних засобів.

Пропонуємо читачам «Преси України» чергове відеосвідчення повної безглуздості «реформ» нинішнього міністра МВС України Арсена Авакова у своєму відомстві.

Читайте також:

6

Коментарі

112.10.15, 20:38

ДУРИТЬ не лиш Аваков а всі ота МАСОНшанрапа й ж2 яка тайно є агентурою ГЛОБАЛсатанистів Москви й США ! Але все так не буде ! Зі святом Покрову Пресвятої Богородиці http://blog.i.ua/user/4400999/1280307/ Всього кращого патріотам Христа й України та УПА !!! ЧИТАЙТЕ й МНОЖТЕ сенсаційну статтю офіцерів\ священників УПА \УГВР про скоре 2 Пришестя Христа й воскресіння не з гробів а з 357 небесДИВОметалХРАМІВ у нових вічномолодих тілах 357 тисяч Божих святих з яких 200тисяч будуть украінціЗверніть увагу що останні цифри цієї статті невипадково а за БОЖИМ ПРОВИДІННЯМ мають число 357\Вірмо в нашу з Богом 2015року славну Перемогу над Антихристом Путіном і Лжехристом Коткіним та іншими потворами тьми зла...Щасливо ! http://blog.i.ua/user/4400999/1725357/ Слава Україні

    213.10.15, 09:17

    Як каже мій сусід "Кака була - кака есть...- і не помінялася"!!!