Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Підтримую пана Огризка

Огризко пояснив, як покласти край витівкам Путіна
Соня Войченко 09 жовтня 2015, 07:56

Огризко пояснив, як покласти край витівкам Путіна


Новину передає "Преса України". 
Екс-міністр МЗС Володимир Огризко вважає, що для того, щоб покласти край витівкам російського президента Володимира Путіна потрібно домогтися, щоб тиск зовнішніх обставин змусив його зупинитись.

"Останні дії РФ в Сирії — обстріл сирійських територій з кораблів у Каспійському морі і підтримка з повітря перейшла в наступ армії Асада — якщо не перетин червоної межі, то, як мінімум, небезпечне до неї наближення. І після перетину цієї риски Заходу доведеться нарешті прийняти рішення: чи буде він приймати абсолютно нахабну політику Росії на підтримку Асада, чи залишить він без уваги те, що з Каспійського моря стріляють ракетами, які летять через кілька країн до Сирії, або ж він прийме рішення і наважиться відреагувати на події", - пояснив дипломат.

За його словами, ні стурбованість, ні переговори не змусять Путіна змінити свої переконання і припинити агресію.

"Єдиний аргумент, який розуміє Путін — сила. Ні глибока стурбованість, ні переговори не змусять його зупинитися, і США повинні це усвідомити. Єдиний спосіб покласти край ескападам Путіна — домогтися того, щоб він змушений був зупинитися під тиском зовнішніх обставин", - відзначив Огризко.

Окрім того, екс-міністр підкреслив, що Сполучені Штати й надалі продовжують курс на умиротворення РФ, не дивлячись на її останні вчинки.

"Мені здається, що в деяких випадках навіть європейські лідери займають більш тверду позицію, ніж США. Це йде не на користь консолідації Заходу, як і трансатлантичної співпраці в цілому. Боюся, дедлайн наближається, і, якщо Захід не проявить достатньою рішучості і твердості, нас чекають набагато серйозніші наслідки сирійської кризи", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, відомий російський економіст та політолог Владислав Іноземцев переконаний, що стратегія російського президента Володимира Путіна полягає в тому, щоб "заморозити" країну.

4

Коментарі

19.10.15, 12:25

Скажених собак відстрілюють...і нічого розумнішого тут придумувати не варто

    29.10.15, 17:32

    Так. Огризко класний дипломат!
    на Савике было... Все верно!