хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

«Собор»: щодо звернення громадян до ВЧНП за потребами

Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу» (ВЧНП)

21.01.2012
   
    Після серії публікацій на тему ресурсів, до ВЧНП почали звертатися по матеріальну допомогу чорнобильці, що знаходяться в лікарнях. Державою гарантовано їх безкоштовне лікування та забезпечення ліками, але окрім вати, все інше їм доводиться купувати власним коштом, що, на жаль, не завжди можливо реалізувати.
    Зі свого боку ми показуємо приклад «дособорного» вирішення питання пенсійного забезпечення – лише однієї складової від загальних потреб населення у соціальному забезпеченні (http://politiko.ua/blogpost74899). Ми запропонували приєднатися до цього процесу усім бажаючим. Але окрім пенсіонерів, скільки ще тих хворих чорнобильців, афганців, дітей війни, які не лежать у лікарнях і також потребують фінансової і медикаментозної допомоги! Іноді Ці люди звертаються до олігархів, до народних депутатів, а якщо партійні – до своїх лідерів партій. Комусь вдається частково вирішити питання, комусь відмовляють. Але це не вирішує соціальну проблему комплексно. Якщо ті лідери, вожді та претенденти, благодійники і просто добрі люди хочуть і можуть допомагати хворим та бідним, то це треба робити і частіше. І якщо цих грошей, які вони виділяють зі своїх партійних чи благодійних фондів достатньо, щоб покрити всі соціальні потреби населення та господарства країни, то може і не варто скликати «Собор», де, як було сказано (http://politiko.ua/blogpost74539), «будуть пред’явлені ресурси та механізм сплати усіх боргів по соціальних гарантіях». Для всіх і без винятку!
    Але якщо ми усвідомлюємо, що те, що виділяють благодійники по локальних, окремо взятих випадках – це краплина в морі, то «Собор» вкрай необхідний якнайшвидше. Бо ні на день раніше ніякі ресурси пред’явлені не будуть. Тож чим швидше відбудеться «Собор», тим скоріше всі отримають належне від Держави і по всіх напрямках.
    Гроші на банківських рахунках, рухоме і нерухоме майно, тощо перебувають на відповідальному зберіганні і управлінні, належать Державі і народу, будуть знаходитись там до рішення на «Соборі». І ніхто, ані Голова ВЧНП чи будь-якої іншої партії, і навіть Президент, не можуть ними розпорядитися.
    Наше бажання пришвидшити «Собор» виходить виключно з розуміння критичності ситуації для багатьох чорнобильців і інших «соціальників». Просимо також враховувати непередбачуваність і нестабільність світової економіки, геофізичної та кліматичної поведінки Землі, бо в такому разі будь-які ресурси можуть прийти у часткову або повну непридатність.
    А що до ліків чи чогось іншого, то якщо рішення закупити ліки прийме «Собор», то так тому і бути, і на це будуть виділені такі гроші, що вистачить на три сотні років вперед!

Прес-служба ВЧНП
0

Коментарі