хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Військові офіцери та козацькі отамани за справедливість

         28 лютого в «Українських новинах» відбулася прес-конференція на тему: «Військові офіцери та козацькі отамани за справедливість, мирне врегулювання соціальної напруженості та проти громадянської війни. Вимога військових – повноцінна Держава».

Основною темою прес-конференції було розширене інформування суспільства про інструмент врегулювання суспільно-політичної кризи мирним шляхом – «Собор» і звернення до Президента України з вимогою скликання «Собору» для вирішення невідкладних питань за участю інститутів держави та суспільства.  

    У день Захисника Вітчизни офіцери запасу та козаки передали Президенту України – Головнокомандувачу Армією Резолюцію щодо незадовільного стану Збройних сил та соціального забезпечення військових, а також звернулися з вимогою скликання Публічної Громадянської Трибуни «Собор». На сьогодні склалася ціла низка  обставин, яка призвела до ескалації суспільно-політичної кризи і в свою чергу провокує країну на громадянську війну. Військові, офіцери запасу та у відставці, серед яких і чорнобильці, і афганці, і діти війни, козаки об’єдналися, щоб стати на захист Конституції, Держави і українського народу.

Офіцери прийняли на себе ініціативу в запроваджені механізмів врегулювання суспільно-політичної кризи для повернення України до формату демократичної країни, для забезпечення чесних та прозорих виборів як до Парламенту, так і президентських.

Офіцери хочуть знати,Президент з нами, з народом, чи проти нас!

Свою підтримкуданій ініціативі виказали:Президент Одеської правозахисної Академії, Валерій Кочетов,

ГО «Спілка Громадського Контролю «Україна», Спілка Офіцерів України, МГО «Міжнародна поліцейська корпорація громадської безпеки», Київське обласне громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону, інші військові та козацькі формування.

            Учасники: представник Асоціації соціальної підтримки та захисту колишніх співробітників спецслужб України «СПІВДРУЖНІСТЬ», Анатолій Хижняк, військові офіцери, Верховний отаман Слобожанського козацтва (об’єднаного), Юрій Лапшин, Голова Дзержинської районної громадської організації  «Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля» м.Харків, Борис Івакін, Президент Міжнародного Благодійного Фонду підтримки ветеранів Афганістану, ветеран Афганістану,полковник юстиції у відставці, Костянтин Бороздін журналіст та громадський діяч, член Асоціації Європейських Журналістів, Олена Треммері.
0

Коментарі