хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

"Собор": роз'яснення щодо юридичних аспектів.

Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу»

    На численні звернення громадян стосовно «Відкритого звернення» Партії від 17.12.2011 р. (http://h.ua/story/346473/)  щодо підготовки до «Собору», даємо роз’яснення з приводу оформлення юридичних документів.

    Згідно порядку і процедури скликання «Собору», стосовно питання «переуступки вимоги боргу» в «порядку досудового врегулювання» нами формується наочний практичний і дійсний приклад, з почерговими сегментами якого можна знайомитися в соціальних мережах Інтернету. Дана інформація є додатком до Відкритого звернення і відповідає на запитання, які поступають. В статтях та додатках, що розміщуються на сторінках Інтернет ресурсів, присвячених «Собору», Ви знайдете і «Претензії» вже конкретних соціальних категорій людей, і відповіді на них підрозділу Пенсійного фонду (http://h.ua/story/344653/) , і коментарі до відповідей, і історію та положення керівника підрозділу ПФУ. Прослідкуєте наданий приклад аж до здійснення «Переуступки вимоги боргу», де «новим кредитором» стане Партія. За цим прикладом Ви зможете підготувати й документи Ваших вимог.
    В згаданому прикладі названі громадяни пенсіонери, «Діти війни», інвалід 1 групи, «постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС» отримають належну їм по Закону суму. Плюс суму боргу Пенсійного Фонду перед цими громадянами на вимогу «нового кредитора», тобто Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу». Відповідно, це означає, що вони отримають подвійну компенсацію.
    На «Соборі» Партія ВЧНП пред’явить  ресурси та механізм сплати усіх боргів по соціальних гарантіях на адресу вказаним у Відкритому зверненні категоріям громадян. На цей час Ваші вимоги по соціальних фінансових гарантіях повинні бути оформлені, як вказано у Відкритому зверненні. В кого є судові рішення, то в них борг вже зафіксований на якусь дату. Якщо між Вами та Пенсійним Фондом не укладено, наприклад, угоди про сплату боргу в якийсь термін, то, звісно, що борг є не врегульованим.
    Ресурси фінансових фондів дозволяють оплатити заборгованість станом на 1.01.2012 року, так і забезпечити моральні втрати у відповідності з прикладом, який, як вказано вище, ми транслюємо у поточному режимі та з врахуванням масштабу справи.
    Враховуючи масштаби, розмір фондів разом із численними іншими чинниками та обставинами, обійтися без «Собору» не представляється можливим.
    Ми визнаємо, що ми партія не сильна, і рекомендуємо не забувати про це всю дорогу.  Допоки йде процедура скликання «Собору», кожен бажаючий (чі) може слідувати прикладу, який ми транслюємо. Тобто, викуповувати борги по соціальних гарантіях. Жодних претензій на «авторські права» нами пред’явлено не буде. У разі виникнення запитань чи коментарів, переконливе прохання надсилати їх у блоги для публічного обговорення.
    Шановні громадяни! Просимо враховувати, що «Собор» - це не шоу и не концерт. Адміністрацією «Українського дому» він не запланований. Як Ви зауважили з Відкритого звернення, Вам необхідно здійснювати самоорганізацію. Ораторів, мітингів та іншої «естради» тут не буде.  До речі, хто вважає, що таким чином ми плануємо попасти в наступний Парламент, відповідаємо: Парламент і вибори до нього – окрема тема розмови. Річ у тому, що ми - «чорнобильці», тому інтенсивно вимираємо. Таким чином, якщо будемо живі і дасть Бог, то ми і цю справу виконаємо. Під «Ми» розуміється не юридична особа. Бо скажіть, хто в Україні не постраждав від аварії на ЧАЕС, і не лише? З повагою.

Головне Правління Партії.           
Голова Головного Секретаріату Партії                                         Ісаєв М.В.
Керівник експертних програм  ВЧНП                                            Карпан М.В.

Контакти:    
Ісаєв Микола Всісович
E-mail: [email protected]
Відповідальна особа: прес-секретар Олена Треммері
Моб. тел.: (067) 501-20-28;    (044) 599-40-90
E-mail: [email protected]
 
Додаток: форма Претензії   

____________________________________
(повне найменування установи, якій
пред'являється претензія)
____________________________________

(поштові реквізити, телефон)

Дата "___" _______________ 20__ р.
    

                 
                                                   ПРЕТЕНЗІЯ N ___

                                      Про виплату доплат до пенсії (інше)
                        

Сума цієї претензії складає ___________(______________________________________) грн.

1. Вами порушенко статті_____  Закону «________________________________________», №______ від ___________, згідно якої з  ________(дата) ____________________(категорія)
мають отримувати щомісячну доплату до пенсії у розмірі ______% мінімальної пенсії за віком.

2. Розрахунок претензійної суми:
    Належить до виплати щомісячно          - _____________
    Місячна сума недоплат            - _____________
    Не сплачено місяців, станом на 01.01.2012 -____________
    Сума до сплати                - _____________

3. На підставі Закону «_______________________________________» , рішень Конституційного Суду №___ від _______, №____ від _______, №_____ від ________ та в силу наданих Вам прав, засобів, можливостей і прийнятих вами обов’язків та зобов’язань, Ви можете визнати Претензію та сплатити всю претензійну суму, та надалі кожного наступного місяця виплачувати всю суму, належну згідно Закону України.

        _____________                                                                   ____________________
                 (підпис)                                                                                   П.І.Б.

Додатки:
(подається перелік документів, що додаються до Претензії: копії документів, заяв, листів)
0

Коментарі