хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Створений Центральний Мобілізаційний Штаб Офіцерів України

  • 01.03.12, 10:33
28 лютого 2012р. в інформаційному агенстві  «Українські новини» відбулася прес-конференція на тему: «Військові офіцери та козацькі отамани за справедливість, мирне врегулювання соціальної напруженості та проти громадянської війни. Вимога військових – повноцінна Держава».У прес-конференції взяли участь представник Асоціації соціальної підтримки та захисту колишніх співробітників спецслужб України «СПІВДРУЖНІСТЬ», Анатолій Хижняк, військові офіцери  - Верховний отаман Слобожанського козацтва (об’єднаного), Юрій Лапшин, Голова Дзержинської районної громадської організації 

«Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля» м.Харків, Борис Івакін,Президент «Міжнародного благодійного фонду підтримки ветеранів Афганістану»,полковник юстиції Константін Бороздін, журналіст та громадський діяч, член Асоціації Європейських Журналістів, Олена Треммері.

         Військові офіцери запасу та у відставці, які представляють собою ще такі категорії як чорнобильці, афганці, козаки, об’єдналися, щоб стати на захист Конституції, Держави і українського народу. Офіцери прийняли на себе ініціативу в запроваджені механізмів врегулювання суспільно-політичної кризи для повернення України до формату демократичної країни. Для цього офіцери звернулися до Президента України з вимогою невідкладного скликання «Собору» для вирішення невідкладних питань за участю інститутів держави та суспільства.  Повний текст прес-релізу: http://un.ua/rus/article/377721.html.         По результатах прес-конференції сьогодні, 29 лютого, офіцери створили Центральний Мобілізаційний Штаб Офіцерів України. Головою штабу обраний Президент Міжнародного благодійного фонду підтримки ветеранів Афганістану, полковник юстиції, Бороздін Костянтин Миколайович.

Прес-служба штабу.

м.Київ
0

Коментарі