хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

«Собор»: щодо переговорів та співпраці з партіями.

«Собор»: Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу» (ВЧНП)

8.01.2012
  
    Питання: Чи ведете Ви переговори про співпрацю, наприклад, з «Фронтом змін», соціалістами з партії «Діти війни», з будь-ким з відомих партій чи політиків?
    Відповідь: Я особисто не веду ніяких переговорів, а за партію наразі не відповідаю. Якщо б довелося нести якусь відповідальність за Партію, то так само б того не робив. І причина дуже проста. Справа в тому, що в розпорядженні Партії є матеріали кількарічних досліджень не лише діяльності тих, кого названо, а цілий перелік, до чотирьох десятків осіб.
    По результатах тих відомостей, будь-які переговори не те що недоцільні, а. як мінімум, зайві. І це м’яко кажучи.
    Зрештою, ми вже повідомляли, що на «Собор» працюють всі, без переговорів та домовленостей.
    Далі, щодо співпраці, то по згаданих матеріалах впевнено можна сказати, що ми зверталися і до О.О.Мороза і до, і в 2009 році, і до Ю.Тимошенко, до Януковича само собою, до партії «Діти війни», до козаків, до Яценюка з «Фронтом змін», і далі по списку. В продовж кількох років були вони зважені і визначені дуже «легкими». Вони ставилися перед вибором і тепер виконують свою роль, не усвідомлюючи, що роблять, бо їм невідомо, що робити.
Мета вищезгаданих відомостей з конкретними ситуаціями, фактами,  документами, свідками, подіями не в тому, щоб публікувати компромати. Це не наша робота, бо нікого не можна ображати, абсолютно нікого. Ті відомості звісно будуть опубліковані, але в свій час, як історичні, а зараз ця інформація робочого процесу і порядку, в т.ч. часткової поточної публікації. Можна сказати точніше – їхню публікацію буде завершено  якісно-досконалим підсумком, тому що окремі сегменти супроводжують вчорашні, сьогоднішні та майбутні події. І це супроводження, до речі, коректне, але й беззаперечне.
    Беріть краще цю інформацію з уже публічних джерел, бо яке б прізвище не назвав, це матиме вигляд, що усі будуть такі-сякі, глупі, підлі, хтось нещасний, хтось марнославний, тож усі недостойні тощо, а ми, ті, хто тут підписався, виходить, наймудріші.
    Будьте уважні і все знайдете, нічого не пропустите. Головне, щоб висновки були вашими, правдивими, ніякими «авторитетами» не нав’язані. Бо ніхто замість когось жити не буде.
    Що з того, якщо я тут скажу, наприклад: Уряди в країнах ЄС розпочнуть ратифікацію «Договору про асоціацію з Україною», в нагальному порядку, після «Собору». Але то буде вже інший ЄС та й інша Україна, якій і сама асоціація не буде принципово необхідна. Чи що з того, що я скажу: Російська Федерація перестане вважати, що домінує над Україною і нічого не зможе зробити проти такого положення? Чи що з того, якщо скажу: Ю.Тимошенко буде на волі через два роки і більше ніколи не займатиметься політикою, а стане ревносною християнкою? Чи скажу, що наступним Главою Уряду буде Віктор Суслов, а міністром фінансів, наприклад – Віктор Пинзеник. Або що протягом півтора року буде відновлено Агропромисловий банк «Україна». Що А. Яценюк ніколи не стане Президентом України, а О.Мороз остаточно стане самим провальним політиком. Що Василь Волга в 2005 році зіграв вирішальну роль в тому, що має і буде мати Ю.Луценко, та й сам В.Волга. А Л.Кучму надурили адвокати на певну суму, не виправдавши його надії. Щоб не було тут названо, констатовано чи прогнозовано, це немає ніякого значення, допоки не підтвердиться як факт.
    А щоб не обманутися у фактах, не варто створювати собі ідола. І це ще один аргумент до того, що домовленостей немає, нема з ким і про що домовлятися.


Керівник експертних програм  ВЧНП                                Карпан М.В.


Контакти:    
Відповідальна особа: прес-секретар Олена Треммері
Моб. тел.: (067) 501-20-28;    (044) 599-40-90
E-mail: [email protected]    
Далі буде….
0

Коментарі