Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

«Собор»: щодо прес-конференції Олександра Тимошенко

«Собор»: Всеукраїнська Чорнобильська Народна Партія «За добробут та соціальний захист народу» (ВЧНП)

9.01.2012    
        
                                                             Коротке повідомлення

    Перед тим, як відбудеться трансляція прес-конференції О.Тимошенко з Чехії та перш, ніж подякувати організаторам, журналістам і самому Олександру, який розкаже про скрутність життя в Україні, дякуємо працівникам УНІАНу за надану 9.01.2012 р. інформацію щодо матеріального положення О.Тимошенка в Республіці Чехія.
    Рекомендуємо звернути увагу на те, що прес-конференція подається як сегмент цілого процесу (http://politiko.ua/blogpost75524). На прес-конференції, наприклад, буде сказано про тиск, який чинить «Влада» на родину екс-прем’єра. В контексті та в дійсності це означає, що згідно вироку суду, екс-прем’єр зобов’язана сплатити на користь Держави Україна відповідну суму компенсації за завдані збитки. Державні служби розпочали роботу, метою якої є виявити і виділити фінансові потоки та їх джерела стосовно окремого громадянина, а саме – Юлії Володимирівни Тимошенко. Як Ви вже зауважили з повідомлення УНІАН, така робота охоплює чималий період часу, тому майбутня прес-конференція - лише один з фрагментів цілого комплексу  заходів.
    Думати, що О.Тимошенко дивним чином сприяє слідчим діям не варто, хоча й таке має місце. Щоправда, несвідомо. Можемо додати, що Республіка Чехія теж сприяє Державі Україна, але за це буде дякувати Уряд України, але вже новий Уряд, у свій час.


Контакти:    
Відповідальна особа: прес-секретар Олена Треммері
Моб. тел.: (067) 501-20-28;    (044) 599-40-90
E-mail: [email protected]    
Далі буде….
0

Коментарі