хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Локшина і фейки

    Людей завжди дурили, дурять і будуть дурити. Дурять, щоб управляти, щоб здобути чи зберегти популярність, або просто заради розваги, щоб відчути свою перевагу. З дитинства пам"ятаю безліч розірашів з кінцевим висловом "обманулі дурака на чєтирє кулака". Але то таке. Відступ. Весь сучасний світ побудований на брехні. Звісно без багатьох правдивих даних наші сучасні технології не працювали б, але вони теж успішно допомогають впроваджувати брехню. Без брехні не можна було б побудувати жодну релігію, хоча б для спрощення її розуміння народом. Жодна держава не протримається без вчасних порцій брехні, чи то народові, чи міжнародній спльноті. Без глобальної брехні не виникло би жодного банку, не кажучи вже про світову фінансово-валютну систему. 
    Людям дають знати лише те, що вони мають знати для забезпечення і збереження блага сильних світу цього. Звичайні люди теж брешуть. Всі. З різних причин. Нажива, спасіння, задоволення, самоствердження, мотивацій може бути безліч. І навіть ті хто на весь світ кажуть "не свідчи неправдиво...!" роблять це чи не найбільше. Ми вмикаємо телевізор чи інтернет, і на нас сипляться тонни неправди. Або якщо порівнювати з електромагнітними випромінюваннями, то сотні мікрорентген на годину. Є офіційні джерала інформації, які теж можуть викликати сумнів у мислячих людей, однак, коли їх формуть хоча би приводять інформацію до правдивого вигляду. А є просто локшина, яка призначена для тих людей, що ковтають все без розбору. 
     В інтернеті дуже розповсюджені фейки заради приколу, хоча на них мабуть тренуються викривляти інформацію для важливих цілей. В одній соцмережі зустрів пост, який мене просто розсмішив), але натяку на комічність у ньому не було. Оцінили його півтори тисячі людей. І ще півтори сотні зробило репост. За досить невеликий проміжок часу. а зараз покажу, що там було. 
Над "фоткою" був припис: 
Больше, чем просто фото. В 2002 году Плутон пролетал вплотную к Земле. Космонавт Сергей Крикалёв сделал это удивительное фото с борта МКС. За Плутоном – Австралия
.
     Не знаю, що й сказати. Мені страшно за людство, якщо їм така єрєсь здається правдоподібною. Їм можна вішати на вуха будь-що, і направляти у будь-яку прірву.
4

Коментарі

128.07.15, 14:07

да не переживай, люди постоянно питают свой ум бредятиной и пока ещё живы

    Гість: Старий Семен

    228.07.15, 14:34

    "Або якщо порівнювати з електромагнітними випромінюваннями, то сотні мікрорентген на годину." - Після цієї фрази мій мозок упав на підлогу....
    А якщо по суті - брехня, інтриги, маніпуляції, пропаганда - це насильство над психікою. Людство в своєму цивілізаційному розвитку доросло до того, що використовувати фізичне насильство - ніззя. А що стосується насильства над психікою, то покищо його не тільки не забороняють, але й досить активно пропагують. Епоха феміністично-матріархального маразму покищо в розквіті.

      328.07.15, 14:40Відповідь на 2 від Гість: Старий Семен

      Схоже на те)

        428.07.15, 15:21

        То лі ішчо будіт...(с)

          528.07.15, 16:11

          А если глубже копнуть, то ложь - необходимая часть создания чего либо нового. Потому что если его нет - его нет. Чтоб оно стало, нужно притвориться, что оно есть. Без лжи, мы ничего не сможем создать.

            628.07.15, 16:23Відповідь на 5 від Kwaan

            теж цікава думка) головне щоб мотиви були добрими)