Загибель всього живого на Землі неминуча!

Земля наблизилася до «критичної точки» у зміні клімату, що призведе до швидкого і незворотного процесу руйнування всієї навколишнього середовища. До такого висновку прийшла експертна група ООН на чолі з біологом Каліфорнійського університету в Берклі Ентоні Барноскі.

На думку вчених, стрімке зростання чисельності населення, масове знищення рослин і лісів, забруднення навколишнього середовища і її зміна, зайва експлуатації енергетичних ресурсів і глобальні зміни - все це неминуче призведе найближчим часом до масштабної кризи, наслідки якої будуть уже на жаль незворотні.

 П.С.: «В останній раз подібну поворотну точку Земля минула 14 000 років тому, коли закінчилася епоха оледеніння. В цей період відбулося зникнення більшої частини тварин і рослин, ... а потім почався новий виток ... і розповсюдження людської популяції на всіх континентах планети. Зараз цей виток підійшов до кінця ... », - пояснили вчені.

Експерти ООН підкреслюють, що зростання чисельності населення постійно посилює навантаження на ресурси планети. Якщо рівень освітченості в країнах, що розвиваються залишиться таким же, як зараз, то до 2030 року чисельність людства зросте до 9 мільярдів, а до кінця століття - до 57 мільярдів.

Вчені попередили, що якщо залишити все як є і не робити ніяких дій, то глобальні зміни можуть відбутися протягом найближчого десятиліття. «Земля вже впритул підійшла до критичної позначки, надзвичайно важко або навіть неможливо буде повернути планету в колишній стан уже через п'ять років», - сказав Барноскі.

Про те, що людство в найближчі роки може зіткнутися з тотальною глобальною екологічною катастрофою, йдеться не вперше. У квітні цього року в декларації «Стан планети», приуроченому до чергового саміту ООН, людству повідомлялося, що у нього залишилося всього п'ять-десять років, щоб уникнути глобальної екологічної катастрофи, яка загрожує незворотними наслідками, які приведуть усе живе до загибелі.

Але, є вихід. Один зі способів уникнути початку всесвітнього краху в кінці цього року озвучили в NASA. Було запропоновано 14 кроків, що дозволяють контролювати масове знищення лісів. Ці заходи, на думку вчених та експертів, зможуть врятувати планету від глобальних змін і дозволять відсунути глобальна криза в майбутнє.

У януковича нет ни стыда, ни совести !!!

Презиr-зек-пидарас Вихтур Янукурвич лично распорядился  не  давать  разрешения  лидеру  опозиции Ю.Тимошенко  на  похороны  отца !!!  

Я  знаю, что решение принималось поздно ночью, после  основательной  пьянки,  ... и  я  знаю, что презик-зек окончательно напившись лично отдал команду !!!

Хотелось бы обратиться к Януковичу лично и напомнить, что между человеческим и животным в таких вопросах есть  граница.

Администрация презика официальный отказ мотивирует двумя статьями: одной - Уголовно - процессуального кодекса, второй - Гражданского, согласно  которым в перечень близких родственников не входит отец ???!!!

Это ярчайший пример избирательного применения закона !!!  Меня удивляет, почему господин Первушкин (начальник колонии, где  отбывает наказание Тимошенко), в частности, не применил ст. 20 или ст. 52 Гражданско-процессуального кодекса, где четко указано, что в круг близких родственников входит в том числе и отец ???!!!

Это сделано для того, чтобы в очередной раз, нарушая права Тимошенко, не дать ей возможности попрощаться с очень близким для нее человеком.

Также следует отметить, что ст. 111 Уголовно-исполнительного кодекса позволяет заключенному краткосрочно покидать территорию колонии в связи со смертью близкого родственника.

Именно поэтому, в прокуратуру было подано два заявления Юлии Тимошенко  относительно того, чтобы дать ей возможность попрощатся с отцом и провести этоттяжёлый  период с семьей.

Бандитская власть уничтожает народ Украины

За два месяца 2012 года население Украины сократилось еще более чем на 30 тыс.человек. Об этом нам  сообщает Государственная служба статистики.

По ее данным, по состоянию на 1 марта 2012 года всего в Украине официально проживает уже 45 млн 603 тыс. 210 человек.

Количество новорожденных в январе-феврале этого года составило всего  84 тыс. 247 чел., а количество умерших - 118 тыс. 738 человек.

Эксперты HSBС прогнозируют, что к 2050 году украинцев станет меньше еще на 9 млн человек. Таким образом,   в  Украине  происходит сознательно  созданный  бандитской  властью геноцид собственного  народа.

Невиданной  в  мире демографической ситуацией в Украине обеспокоено  ООН. Эксперты организации считают, что украинцы мрут как мухи,  потому  что  бандитская  власть  заинтересована  в  уничтожении  собственного  населения.

ОПРОС:  я  живу

15%, 11 голосів

21%, 15 голосів

53%, 39 голосів

10%, 7 голосів

1%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Нема ... свободи слову - розп’яли … .

Брехня і фальш заполонили простір,В стальні лещата правдоньку взяли,Небога соколом, …у клітці бється,Нема ...   свободи слову  -   розпяли … .

  Відповідь:

               
??????????????????????????????????????????????????????????????? kill

Масові фальсифікації виборів вже відбулися!

На виборах до парламенту Автономної республіки Крим відбуваються масові фальсифікації з боку Партії регіонів.Бандитська влада застосовує всі можливі технології фальсифікації виборів, у тому числі і за допомогою голосування на дому.

Всі комісії сформовані у штабі Партії регіонів. Всього було висунуто 20 кандидатів, з них - 15 кандидатів - технічні, від сателітів Партії регіонів. 13 з них після формування комісій зняли свої кандидатури, а їх представники залишилися в комісіях ... ????????!!!!!!!!!!!!

Таким чином, у складі виборчих комісій не залишилося представників «ні від БЮТ, ні від комуністів, ... ні від будь-яких інших партій, які висунули реальних кандидатів, ... всі члени комісій - від Партії регіонів чи її сателітів.

Основними технологіями, за якою зараз фальсифікуються вибори в Криму, - це платне голосування і  голосування на дому. Приблизно по 6% виборців на округ збираються проголосувати на дому. На окремих ділянках - до 9% ».... ???!!!

Майже у всіх дільницях члени лжекомісій проголосували за те, щоб не включати спостерігачів в команду???, ... яка виїжджає з урною для голосування до виборців, які нібито виявили бажання голосувати вдома. Тимсамим кандидати від опозиційних партій повністю позбавлені можливості контролювати процес голосування. Йде системна, спланована фальсифікація виборів!

Приклад: коли спостерігачі від одного з опозиційних кандидатів намагалися на власній машині поїхати за машиною, яка везла урну для голосування на дому, їх заблокували прямо поруч з виборчою дільницею люди яскравої кримінальної зовнішності (наколки багато про що можуть розповісти).

На ділянці, що перебуває в приміщенні об'єднання «Кримхолод» заблокували машину спостерігачів і машину народного депутата! Чотири бандита на очах у міліції просто вперлися в бампер машини і не дали їй виїхати.В цей час машина з урнами для голосування на дому просто зникла з очей. Це були люди в характерних для рекетирів костюмах, а деякі в спортивних шапках, натягнутих нижче брів. Аналогічнакартина спостерігалася ще на декількох дільницях.

Крім того, за щойно отриманою інформацією, у другій половині дня застосовувалася й інша технологія - підвезення виборців одночасно з оплатою їх голосів.

Явка виборців станом на 13 годину становила 4% від усієї кількості виборців. За нашими підрахунками, явка на кінець дня мала б скласти не більше 15%. Але при такій кількості голосуючих на дому і при підвозі та оплаті за голосування, вона може скласти до 50% від усіх, хто має право брати участь в голосуванні. Іце визначає результат, який нахабно по-бандитському системно сфальсифікований!

Влада добре заплатила і використала  для виборів криміналітет! БАНДИТСЬКА КРАЇНА!

ТОМУ  ОЗБРОЮЙТЕСЯ,  ОЗБРОЮЙТЕСЯ  І  ЩЕ  РАЗ  ОЗБРОЮЙТЕСЯ !!!

Україна є олігархократичною державою !!!

Останнім часом головний слуга народу України на повному серйозі стверджує дуже дивні речі: про  підготовку збройних нападів на органи влади, про пікетування Верховної Ради не «чорнобильцями», … про участь в акціях протесту «пільговиків», які є дуже багатими людьми, бо отримують 30-тисячну пенсію, …??? … Останні заяви людини, яка клялася на Пересопницькій Евангілії  і ці клятви порушила, свідчать про те, що він не володіє ситуацією в Україні і не керує державою Україна.  Він є маріонеткою, яку використовують як хочуть !!!

Теперішній президент, здійснивши антиконституційний переворот  і тому тепер маючи абсолютно всю владу, не здатний звільнити навіть найбільш одіозних міністрів … ??? Він погрожує їм  вже півтора роки,  … але це усього лише струс повітря,   який  знову не має наслідків ???  … бо це фарс розіграний для громадськості ! Це нагадує лукаві підходи, - кажу одне,  а думаю і роблю інше! Де гарантія, що завтра вся країна не прокинеться з комендантським часом, який введуть під приводом нападу марсіян, які зависли над Кабінетом міністрів ? … і звичайно, що наші брехливі ЗМІ нам покажуть фотографії  і  продемонструють свідчення очевидців …

Однозначно що заяви «гаранта» про «озброєні напади» можуть свідчити про плани олігархів «закрутити гайки» за білоруським сценарієм. Такі дії президента в умовах політичної та економічної кризи особливо небезпечні, оскільки свідчать про втрату владою контролю над ситуацією. Якщо головний слуга народу не володіє елементарною інформацією, то виникає закономірне питання: хто ж із його оточення вкладає йому в уста заяви про чергову «змову лікарів»? ... Які саме олігархи реально управляють країною ... - від імені президента ? ... адже точно така самісінька ситуація була і при правлінні Ющенка ?  … І чи не закінчиться це революцією?

Такі дії завдають колосального удару по перспективах нашої держави,  адже всі політики світу це бачать. Тому бажано,  щоб зміна цієї влади відбулося якомога швидше. Тому що кожен день такого керівництва наближає Україну до тотальної  катастрофи. P.S.: ... останні стратегічні рішення президента - про безпідставне ув'язнення Юлії Тимошенко, згортання євроінтеграції, різкий розворот у бік Росії … - показали олігархічну сутність української влади !!!

Світова громадськість засуджує дії українського диктатора !!!

Парламент Канади засуджує вирок екс-прем'єра Юлії Тимошенко і політизоване

правосуддя в Україні.

У вівторок вночі палата громад Канади завершила чотиригодинні термінові дебати про регрес демократії в Україні, під час яких усі чотири партії одноголосно засудили політично мотивоване виборче правосуддя диктатора Януковича  і засудження  ним колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Президент Конгресу українців Канади Павло Грод заявив, що палата громад одноголосно висловила свою стурбованість руйнуванням демократії в Україні.

Крім того, канадський парламент офіційно запропонував  для України стратегію, яка включає в себе,  підтримку громадянського суспільства, неурядових організацій, незалежних ЗМІ, перегляд пріоритетів канадсько-українських відносин, моніторинг майбутніх парламентських виборів.

Парламентські вибори в жовтні 2012 року будуть єдиною можливістю збалансувати владу, адже сьогодні як парламент, так і судова система контролюється диктатором-президентом. Що стосується наступних парламентських виборів, в нас  існують серйозні побоювання. Як можна буде оголосити їх чесними і вільними, … якщо лідери двох опозиційних партій, включаючи лідера офіційної опозиції, не мають можливості взяти в них участь ..???

P.S.:  "Нехай Пшонка перегляне рішення по шапках Януковича, по зняттю судимостей. Це був би чесний і мужній хід", — заявив адвокат Власенко. "Влада цілком і повністю пішла на абсурд. Один (Віктор Пшонка) сидить і розповідає про те, що він буде піднімати судові рішення десятирічної давнини по Тимошенко. Інший, я маю на увазі Миколу Азарова, готовий півмільярда заплатити, аби тільки вона у в’язниці сиділа", — наголосив Власенко.

Гані Герман збирається задушити Януковича !!!

Советник президента по гуманитарным вопросам Анна Герман  заявила:  "Если бы я знала, кто это сделал, если бы я знала, кто принял такое решение (об аресте Тимошенко, - ред.), я задушила бы его собственными руками", - громогласно на весь мир заявила лживая  советник главы государства.

http://news.liga.net/news/N1127413.html#.TnhVb1tNsfw

Як катують в’язнів в Лукянівському СІЗО ?

Народні обранці Сергій Соболєв, Арсеній Яценюк, Остап Семерак та Руслан Князевич сьогодні змогли побачити в яких нелюдських умовах  утримують в’язнів у Лук’янівському СІЗО.

Саме тут  сидять Юлія Тимошенко та Юрій Луценко. Але до них на побачення депутатів свідомо не пустили, посилаючись на те що замовні  судді  не дозволили.  Тож обранці пішли знайомитися з умовами у СІЗО.

“Ми ж пішли в їдальню. По-перше, подивитися і спробувати чим годують осіб, які зараз знаходяться в слідчому ізоляторі. Істи те, що дають «вязням»  взагалі неможливо !!!  Це знущання  над  людьми !!! … Виявляється, що загалом на одного затриманого в Україні витрачається  усього 7 гривень,  … і це  на  добу харчування в’язня ???.  Хліб печуть з висівок самостійно і отакий хліб їдять всі ув’язнені, … тобто копійки ідуть на утримання тисяч людей по відношенню до яких ще навіть немає вироку … і є  невинні особи, які сидять по декілька років у СІЗО …  і тому що вони не винні по відношенню до них немає вироку”, - каже народний депутат Арсеній Яценюк. Не ліпша ситуація і з перебуванням в камерах. Замість 2 людей, там утримують 5-6. Дихнути немає чим.  Стоїть суцільний сморід. Камери ніколи не провітрюються !!! Загалом же Лук’янівське СІЗО переповнене на 31% - порахували депутати.

“Тільки європейська декриміналізація тих статтей, які дійсно сьогодні є «вопіющими», яким аналогу немає  в  світі, /бо вони залишилися в дії від сталінських часів/  … дозволить вже з цього фактично випустити на волю вже сьогодні як мінімум третину людей”, - каже народний депутат Сергій Соболєв.

Також опозиціонери ініціюватимуть в  ВР  ухвалення законів про надання належної медичної допомоги ЛЮДЯМ, які утримуються під вартою. Зокрема, хочуть законодавчо передбачити, щоб до в’язнів СІЗО допускали лікарів, яким вони довіряють. Бо нерідко  саме  лікарі  СІЗО  беруть безпосередню  участь у  отруєннях  і  катуваннях  в’язнів !!!


Громадські організації світу з Юлією Тимошенко !!!

Сьогодні, 13 серпня, в Нью-Йорку пройшла чергова демонстрація на підтримку Юлії Тимошенко.  Українська община в Нью-Йорку, обурена згортанням демократичних процесів в Україні і встановленням в ній режиму диктатури провела в Нью-Йорку мітинг на підтримку лідера опозиції.

Демонстранти вимагали звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, а також засуджували відміну рішення про те, що присвоено звання Героїв України Шухевичу і Бандері.

Нагадаю, що це не перша подібна акція, що проходить за кордоном. 10 серпня 2011 року українською громадською організацією "Помаранчева хвиля" і Українським конгресовим комітетом Америки в Чикаго була організована акція  протесту проти антидемократичних судових процесів.

Учасники акції призвали уряди США і інших країн світу посприяти припиненню згортання демократії в Україні !!!