Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Масові фальсифікації виборів вже відбулися!

На виборах до парламенту Автономної республіки Крим відбуваються масові фальсифікації з боку Партії регіонів.Бандитська влада застосовує всі можливі технології фальсифікації виборів, у тому числі і за допомогою голосування на дому.

Всі комісії сформовані у штабі Партії регіонів. Всього було висунуто 20 кандидатів, з них - 15 кандидатів - технічні, від сателітів Партії регіонів. 13 з них після формування комісій зняли свої кандидатури, а їх представники залишилися в комісіях ... ????????!!!!!!!!!!!!

Таким чином, у складі виборчих комісій не залишилося представників «ні від БЮТ, ні від комуністів, ... ні від будь-яких інших партій, які висунули реальних кандидатів, ... всі члени комісій - від Партії регіонів чи її сателітів.

Основними технологіями, за якою зараз фальсифікуються вибори в Криму, - це платне голосування і  голосування на дому. Приблизно по 6% виборців на округ збираються проголосувати на дому. На окремих ділянках - до 9% ».... ???!!!

Майже у всіх дільницях члени лжекомісій проголосували за те, щоб не включати спостерігачів в команду???, ... яка виїжджає з урною для голосування до виборців, які нібито виявили бажання голосувати вдома. Тимсамим кандидати від опозиційних партій повністю позбавлені можливості контролювати процес голосування. Йде системна, спланована фальсифікація виборів!

Приклад: коли спостерігачі від одного з опозиційних кандидатів намагалися на власній машині поїхати за машиною, яка везла урну для голосування на дому, їх заблокували прямо поруч з виборчою дільницею люди яскравої кримінальної зовнішності (наколки багато про що можуть розповісти).

На ділянці, що перебуває в приміщенні об'єднання «Кримхолод» заблокували машину спостерігачів і машину народного депутата! Чотири бандита на очах у міліції просто вперлися в бампер машини і не дали їй виїхати.В цей час машина з урнами для голосування на дому просто зникла з очей. Це були люди в характерних для рекетирів костюмах, а деякі в спортивних шапках, натягнутих нижче брів. Аналогічнакартина спостерігалася ще на декількох дільницях.

Крім того, за щойно отриманою інформацією, у другій половині дня застосовувалася й інша технологія - підвезення виборців одночасно з оплатою їх голосів.

Явка виборців станом на 13 годину становила 4% від усієї кількості виборців. За нашими підрахунками, явка на кінець дня мала б скласти не більше 15%. Але при такій кількості голосуючих на дому і при підвозі та оплаті за голосування, вона може скласти до 50% від усіх, хто має право брати участь в голосуванні. Іце визначає результат, який нахабно по-бандитському системно сфальсифікований!

Влада добре заплатила і використала  для виборів криміналітет! БАНДИТСЬКА КРАЇНА!

ТОМУ  ОЗБРОЮЙТЕСЯ,  ОЗБРОЮЙТЕСЯ  І  ЩЕ  РАЗ  ОЗБРОЮЙТЕСЯ !!!

29

Коментарі

114.11.11, 21:00

    анонім

    215.11.11, 21:31

    Какие выборы? Когда? Куда? Почему крымчане незнают?

      Гість: svpaint

      315.11.11, 22:15

      Які саме вибори і коли?

        418.11.11, 12:53Відповідь на 2 від анонім

        так было ... и так будет

          518.11.11, 12:54Відповідь на 3 від Гість: svpaint

          недогадливый ???

            Гість: svpaint

            618.11.11, 13:56Відповідь на 5 від Teрминатор*

            ні

              723.11.11, 22:11Відповідь на 2 від анонім

              Какие выборы? Когда? Куда? Почему крымчане незнают?Очередная "утка" от западных укрыынциф-дебилоидов

                Гість: петро сірак

                824.11.11, 00:07

                  анонім

                  924.11.11, 11:52

                  Мені тут дехто розповідав, що БЮТівскі та яйценюківські тушки -- молодці що проголосували за закон про вибори. Бо там передбачені запобіжні норми проти фальсифікації. Скажіть, а ще багато ідіотів в Україні, які вірять що ПРИмати будуть дотримуватися закону при проведені виборів?

                    анонім

                    1024.11.11, 11:54Відповідь на 2 від анонім

                    Позачергові вобори. В двох округах, замість депутатів, що померли. Тому весь Крим може і не знати!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна