Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Україна є олігархократичною державою !!!

Останнім часом головний слуга народу України на повному серйозі стверджує дуже дивні речі: про  підготовку збройних нападів на органи влади, про пікетування Верховної Ради не «чорнобильцями», … про участь в акціях протесту «пільговиків», які є дуже багатими людьми, бо отримують 30-тисячну пенсію, …??? … Останні заяви людини, яка клялася на Пересопницькій Евангілії  і ці клятви порушила, свідчать про те, що він не володіє ситуацією в Україні і не керує державою Україна.  Він є маріонеткою, яку використовують як хочуть !!!

Теперішній президент, здійснивши антиконституційний переворот  і тому тепер маючи абсолютно всю владу, не здатний звільнити навіть найбільш одіозних міністрів … ??? Він погрожує їм  вже півтора роки,  … але це усього лише струс повітря,   який  знову не має наслідків ???  … бо це фарс розіграний для громадськості ! Це нагадує лукаві підходи, - кажу одне,  а думаю і роблю інше! Де гарантія, що завтра вся країна не прокинеться з комендантським часом, який введуть під приводом нападу марсіян, які зависли над Кабінетом міністрів ? … і звичайно, що наші брехливі ЗМІ нам покажуть фотографії  і  продемонструють свідчення очевидців …

Однозначно що заяви «гаранта» про «озброєні напади» можуть свідчити про плани олігархів «закрутити гайки» за білоруським сценарієм. Такі дії президента в умовах політичної та економічної кризи особливо небезпечні, оскільки свідчать про втрату владою контролю над ситуацією. Якщо головний слуга народу не володіє елементарною інформацією, то виникає закономірне питання: хто ж із його оточення вкладає йому в уста заяви про чергову «змову лікарів»? ... Які саме олігархи реально управляють країною ... - від імені президента ? ... адже точно така самісінька ситуація була і при правлінні Ющенка ?  … І чи не закінчиться це революцією?

Такі дії завдають колосального удару по перспективах нашої держави,  адже всі політики світу це бачать. Тому бажано,  щоб зміна цієї влади відбулося якомога швидше. Тому що кожен день такого керівництва наближає Україну до тотальної  катастрофи. P.S.: ... останні стратегічні рішення президента - про безпідставне ув'язнення Юлії Тимошенко, згортання євроінтеграції, різкий розворот у бік Росії … - показали олігархічну сутність української влади !!!

29

Коментарі

анонім

13.11.11, 17:05

Они почти сделали из нас быдло. Они почти лишили нас права выбора. Им бы хотелось видеть нас рабами. И еще дешевым пушечным мясом. Без памяти, без Родины. Без Украины.
А хрена горького на закуску?

    23.11.11, 17:11Відповідь на 1 від анонім

    а таки зробили нас бидлом ??? ... бо грабують по чорному... /Ренат Ахметов збільшив в цьому році свої статки вдвічі/ ...

    і ще вони мають нахабність патякати що якась там криза ... немає ніякої кризи - є тотальне пограбування українського народу !!!

      33.11.11, 17:12

      Полный безпредел!

        анонім

        43.11.11, 17:16Відповідь на 2 від Cяночка*

        70 % польского ВВП дает малый и средний бизнес. В Польше, в отличие от остальной Европы, кризиса практически нет. Но что им нищая по ихним собственным меркам Польша, что им европы - для них коммунизм уже настал, плевать они на всех нас и наши европы хотели.

          53.11.11, 17:24Відповідь на 4 від анонім

          саме олігархи і стимулюють знищення малого і середнього бізнесу("конкуренти" - а інакше кажучи не хочуть щоб зявилися ВІЛЬНІ люди) - їм вигідно коли всі дуже бідні і нічого не рухається, ... адже народні мілліарди і так течуть їм до рук ... а тоді вже в офшори ... і вже там купляються фірми, акції, банки, футбольні команди ...

            63.11.11, 21:04

            те що за Януковичем стоїть велика група олігархів, яка командує ним як хоче, то це беззаперечний факт він сам особисто нічого не вирішує - вирішують олігархи які в тіні !!!

              Гість: IGotired

              73.11.11, 23:58

              Поддерживаю народ свой, в полном объёме !!!
              Ножичков на них у нас и своих хватит.

                84.11.11, 11:42

                на вас 10 умных 100 имбицилов из села они и проголосуют "за кого надо" и ряды мусоров с депутатским корпусом пополнят ,так что пипец нам

                  Гість: Magneto83

                  94.11.11, 12:39

                    Гість: Magneto83

                    104.11.11, 12:41Відповідь на 6 від Толян Одессит

                    те що за Януковичем стоїть велика група олігархів, яка командує ним як хоче, то це беззаперечний факт він сам особисто нічого не вирішує - вирішують олігархи які в тіні !!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна