Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Світова громадськість засуджує дії українського диктатора !!!

Парламент Канади засуджує вирок екс-прем'єра Юлії Тимошенко і політизоване

правосуддя в Україні.

У вівторок вночі палата громад Канади завершила чотиригодинні термінові дебати про регрес демократії в Україні, під час яких усі чотири партії одноголосно засудили політично мотивоване виборче правосуддя диктатора Януковича  і засудження  ним колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Президент Конгресу українців Канади Павло Грод заявив, що палата громад одноголосно висловила свою стурбованість руйнуванням демократії в Україні.

Крім того, канадський парламент офіційно запропонував  для України стратегію, яка включає в себе,  підтримку громадянського суспільства, неурядових організацій, незалежних ЗМІ, перегляд пріоритетів канадсько-українських відносин, моніторинг майбутніх парламентських виборів.

Парламентські вибори в жовтні 2012 року будуть єдиною можливістю збалансувати владу, адже сьогодні як парламент, так і судова система контролюється диктатором-президентом. Що стосується наступних парламентських виборів, в нас  існують серйозні побоювання. Як можна буде оголосити їх чесними і вільними, … якщо лідери двох опозиційних партій, включаючи лідера офіційної опозиції, не мають можливості взяти в них участь ..???

P.S.:  "Нехай Пшонка перегляне рішення по шапках Януковича, по зняттю судимостей. Це був би чесний і мужній хід", — заявив адвокат Власенко. "Влада цілком і повністю пішла на абсурд. Один (Віктор Пшонка) сидить і розповідає про те, що він буде піднімати судові рішення десятирічної давнини по Тимошенко. Інший, я маю на увазі Миколу Азарова, готовий півмільярда заплатити, аби тільки вона у в’язниці сиділа", — наголосив Власенко.
23

Коментарі

119.10.11, 21:40

Они вмешиваются во внутренние дела Украины. Тамошние украинцы должны устроить им теракты. Взорвать аэропорт, например.

    219.10.11, 21:42

      319.10.11, 21:44Відповідь на 1 від фон Терджиман

      Они вмешиваются во внутренние дела Украины. Тамошние украинцы должны устроить им теракты. Взорвать аэропорт, например.Парламент Канады еще не ответил за геноцид украинцев и японцев в послевоенные годы в Канаде. Там такое безобразие творилось, что одним аэропортом они не отделаются.

        Гість: grdisk

        419.10.11, 21:45

        А як на практиці буде підтримка неурядових організацій, незалежних ЗМІ ?
        Наприклад я шукаю спонсора на газету, матеріали є, зараз їх більш ніж достатньо, надрукувати треба і до людей донести, у котрих нему інтернету.
        ?

          519.10.11, 21:46Відповідь на 1 від фон Терджиман

          украинцы Каналы имеют полное право переживать за долю демократии в Украине потому что ОНИ УКРАИНЦЫ !!!

            619.10.11, 21:47Відповідь на 4 від Гість: grdisk

            А як на практиці буде підтримка неурядових організацій, незалежних ЗМІ ?
            Наприклад я шукаю спонсора на газету, матеріали є, зараз їх більш ніж достатньо, надрукувати треба і до людей донести, у котрих нему інтернету.
            ?
            Спонсоры обычно навязывают свои материалы. Так что не спонсора лучше искать, а деньги зарабатывать, если хотите сделать что-то независимое

              719.10.11, 21:47Відповідь на 3 від CKB

              сначала пусть Россия ответит за голодомор !!!

                819.10.11, 21:48Відповідь на 5 від Teрминатор*

                украинцы Каналы имеют полное право переживать за долю демократии в Украине потому что ОНИ УКРАИНЦЫ !!!Они канадцы. Я сам слышал, как они говорили на английском языке.

                  Гість: grdisk

                  919.10.11, 21:48Відповідь на 6 від CKB

                  Нука - нука поделитесь...

                    1019.10.11, 21:49Відповідь на 7 від Teрминатор*

                    сначала пусть Россия ответит за голодомор !!!Почему Россия? Давайте начнем с татар или с великого потопа - людей тогда потонуло ужас сколько. Не исключено, что среди них были украинцы.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна