Тобто,все життя-- там.........НА КУХНІ.....
У ресторані....(ПОКИ НЕ НАЗИВАЮ)
Зарплата "юхня"--,взагалі навіть і не зрозуміла яка......
Шеф морозиться на рахунок авансу........За 12 год в Чехіїї я мала 110 крон на годину...Аванс через тиждень праці.......
.А ТУТ-- ЖОПА.
Моя спеціалізація "Повар",але працюю і як посудомийка і як повар ,і як напевно садівник.....
.................................................................................................................................................................................................................
Шефи їздять на суперових машинах,а МИ(прості працівники) працююємо за менше як мінімальна зарплата.....
В Берегові у цьому плані безпредЄл.......
Я готую таким "шефам" ЮХНЮ...--...Якщо вони хоча б мені мінімалку не заплатять........
Ваші думки по цьому поводу.....