Знайдено "пєтушка"



Виявлений мобільною групою Самооборони Дніпропетровська ватажок сепаратистів: Вадік Циплаков. Проживає по вул. Чередниченко, 28 (селище Мирне, Дніпропетровськ). Очолує банду тітушок, котрі тероризують місцевих мешканців. Ставили на коліна жінок через те, що ті не знаю слів російського гімну, з використанням холодної зброї нападали на патріотів. Здався міліції, аби уникнути справедливого покарання від рук патріотів.

Мир та порядок на вулицях міста пильнувала Самооборона

25 травня під час виборів, та в ніч підрахунку правопорядок пильнувала Свободівська Самооборона, що склала 14 груп загалом.
Під час варти було попереджено кілька провокацій на виборчих дільницях та затримано сепаратиста, що тероризував місцеве населення одного з районів міста та бив жінок.



samooborona.dp.ua

Увага! Будьте пильні!

Від імені патріотичних организаций міста "колоради", провели закупку черенків від лопат на одному з місцевих ринків. Повідомляємо громадськість, будьте обережні! Можливі напади під прикриттям патріотів на мирних жителів.

Попереджуємо "колорадів" - напад на мирних містян означатиме початок кампанії по повній травлі жука в місті

Трохи лірики

За своє життя я втрапляв в бійку 2 рази, перший раз у школі, другий нещодавно після Нового Року. В обох випадках мені ламали носа, тому я вкрай обережна людина щодо бійок і масових акцій. Ще пару місяців тому я й подумати не зміг, куди доля занесе мене.

Сьогодні озирнувся і побачив як змінився світ, суспільство і я. Інколи стою на блокпосту в військовій формі, в броніку і шоломі. Не вистачає лише вогнепальної зброї для щастя. А іноді готуюсь до серйозної справи - захисту ОДА, або міськради з бітою в руках.

Раніше з отриманої зарплатні я йшов гуляти в нічний клуб, або купував собі якийсь гаджет. Зараз-же я купую собі з цікавістю берці, рації, військову форму. Буде ще трохи грошенят і почну процедуру оформлення вогнепальної зброї, аби мати хоча-б помповик. Дивно все, але сьогодні це здається абсолютно нормальним.

Тепер я розумію ізраїльтян, які все життя живуть в небезпеці і особливо не нервують.від цього. Нажаль в нас нема тепер іншого вибору, адже хочеш миру - готуйся до війни

Наш блокпост


Люди з власною зброєю, починаючи бітами і закінчуючи автоматами сьогодні масово заполонили в'їзди до Дніпропетровська, де облаштовані блок-пости.

Не оминула ця участь і свободівську самооборону, збудували найміцніший блок-пост в місті - з плитами, бліндажем, колючим дротом та навіть власним наметовим містечком. Оскільки мєнти не дуже рвалися до нас допомогати, вирішили без них обшукувати всі проїзджаючі авто. Доволі вдало - затримали бракон'єрів, на котрих звісно міліція не хотіла приймати заяви.

Велика дяка місцевим жителям - нанесли стільки їжі, що вже навіть розвозимо її на інші блокпости. Чекаємо на "зелених чоловічків", в кінці-кінців можна непогано підзаробити на них;)


Допа злякався і не з'явився на зустріч зі своїми виборцями:(

В суботу підготували зустріч Допі в Дніпрі, нажаль яєць у кандидата не виявилося, довелося передати їх через його приспішників.


Спалили пару ганчірок, перед тим акуратно знявши з підставок з-під прапорів (жодна тваринка не постраждала)

Наше сьогодення

Сьогодні звуть Дніпропетровськ східноукраїнським Львовом. Десь у цих словах є істина, але насправді до культурної столиці нам ще далеченько, скоріше Київ 5-річної давності за настроями.

Позитив є - ми змогли пробудити молодь, аби вона зрозуміла свою значущість, ми змогли пробудити інтелігенцію, ми змусили багатьох повірити у власні сили. Це найактивніша меньшість, що змінює настрій і політичну картинку регіону.

Є супротивники - їх сьогодні набагато менше, серед них немає інтелігенції, дуже мало молоді, не так багато місцевих.

Але є третя сторона - це більшість, якій все пофіг. В цьому насправді проблема. Вони бажають отримувати лише шматок хліба, неспроможні заявити своє "Я". Вони йдуть туди куди віє вітер, в той час як дуже часто в житті треба плисти проти течії. Ось це дійсно сумно!

На чергуванні з міліцією, один ППСник мене запитав - навіщо ви звалили Лєніна? Я у вдповідь (таки місто, таке) запитав, що доброго зробив цей персонаж? Здогадайтеся, що отримав у відповідь. Це було мовчання...

Тож до Львова ми ще не доросли, але крокуємо вперед і не змінимо свого курсу


Наш військомат



А тим часом, як вас не беруть в армію - записуйтесь в сотні самооборони.
Якщо з Дніпра то давайте в 16-ту ім. Святослава Хороброго, там поспілкуємось в реалі)

А давай ВСІ РАЗОМ зустрінемось

Пропоную зустрітися всім разом.
На Червоній площі, в Москві.

А також пропоную з понеділка записуватися в цікавий тур у вашому військоматі.

Слава Україні!